Η Υπερθέρμανση Του Πλανήτη Είναι Ένα Ασύστολο Ψέμμα Που Λένε Οι Πολιτικοί Για Να Μας Αποσπάσουν Την Προσοχή Από Τις Κομμουνιστικές Τους Ατζέντες

Η Υπερθέρμανση Του Πλανήτη Είναι Ένα Ασύστολο Ψέμμα Που Λένε Οι Πολιτικοί Για Να Μας Αποσπάσουν Την Προσοχή Από Τις Κομμουνιστικές Τους Ατζέντες

8 Απριλίου, 2023 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:447
Μοίρασέ το

 

Αυτός ο λεγόμενος “περιβαλλοντικός Αρμαγεδδών” είναι ένα φανταστικό κατασκεύασμα που σκαρφίστηκε η Αριστερά για να περνάμε όλο μας τον χρόνο (ή τουλάχιστον μισή ώρα την εβδομάδα) αλλάζοντας τις λάμπες μας και ισοπεδώνοντας χαρτόνια και παραβλέποντας εντελώς τις ροζ/κομμουνιστικές/σοσιαλιστικές τους ατζέντες.

Fabrice Coffrini/AFP/Getty Images

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Bonnie McFarlane | Διάβαστε το εδώ.

 

Αν το γεγονός ότι μόλις ζήσαμε την πιο κρύα άνοιξη (2015) που έχει καταγραφεί ποτέ δεν είναι αρκετό για να σας μεταπείσει, έχω άλλες ανεπίσημες αποδείξεις που θα πρέπει να είναι αρκετά πειστικές

Όλοι μιλούν για την υπερθέρμανση του πλανήτη. Προφανώς, έχει έναν σπουδαίο διαφημιστή. Υποθέτω ότι είναι ο ίδιος που χρησιμοποιεί και η Amy Schumer. Ωστόσο, σε αντίθεση με τη Schumer – την οποία γνωρίζω από έγκυρη πηγή ότι είναι αληθινή – η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ένα μεγάλο χοντρό ψεύδος.

Τώρα, πριν φτύσετε τον fair trade καφέ σας και αρχίσετε να φωνάζετε για τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, επιτρέψτε μου να σας διαβεβαιώσω ότι αυτό το συμπέρασμα δεν μου ήρθε εύκολα. Το σκέφτηκα πολύ. Μόλις σήμερα το πρωί ήμουν στο ντους για δύο ώρες συζητώντας τα υπέρ και τα κατά του να βγαίνεις με κάποιον που έχει ένα τεράστιο παγκόσμιο αποτύπωμα. Μόλις το νερό κρύωσε και στέγνωσα με ένα πιστολάκι μαλλιών, ήξερα ότι είχα την απάντησή μου.

Αυτός ο λεγόμενος “περιβαλλοντικός Αρμαγεδδών” είναι ένα φανταστικό κατασκεύασμα που σκαρφίστηκε η Αριστερά για να περνάμε όλο μας τον χρόνο (ή τουλάχιστον μισή ώρα την εβδομάδα) αλλάζοντας τις λάμπες μας και ισοπεδώνοντας χαρτόνια και παραβλέποντας εντελώς τις ροζ/κομμουνιστικές/σοσιαλιστικές τους ατζέντες.

Σας κατάλαβα, φιλελεύθεροι! Προσπαθείτε να γίνετε ήρωες για την ανθρωπότητα. Θέλετε όλοι να σας χτυπάνε στην πλάτη και να λένε, “Ω, κοιτάξτε ποιος έσωσε τον πλανήτη!”.

Λοιπόν, σας έχω νέα. Ο πλανήτης δεν χρειάζεται σωτηρία. Εξάλλου, υπάρχει εδώ και σχεδόν 2.000 χρόνια. Ήταν μια χαρά πριν έρθετε εδώ, και θα είναι μια χαρά και μετά την αποκάλυψη που θα καταστρέψει το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας για τις αμαρτίες της ομοφυλοφιλίας και της κατανάλωσης οστρακοειδών. Ο Θεός μισεί τις γαρίδες Scampi, αλλά δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα με τα σκουπίδια. (Λευιτικό 10:10)

Μακάρι οι άνθρωποι να σταματούσαν να ρωτούν αδιάκοπα: “Δεν μας νοιάζει τι είδους πλανήτη θα αφήσουμε στα παιδιά μας;”

Πρώτα απ’ όλα, είμαι σίγουρος ότι κάθε παιδοψυχολόγος θα συμφωνούσε ότι το να αφήσεις έναν ολόκληρο πλανήτη σε ένα παιδί είναι μια αποκρουστική ιδέα. Ούτε που θα ονειρευόμουν να κακομάθω την κόρη μου με έναν ολόκληρο πλανήτη. Δεν χρειάζεται να δώσετε στα παιδιά σας τον κόσμο, απλώς να περνάτε λίγο χρόνο μαζί τους πού και πού. Αυτό είναι που πραγματικά θέλουν. Αυτό, και ένα SUV Mercedes για τα 16 τους χρόνια.

Μακάρι οι επιστήμονες να σταματούσαν να κατηγορούν εμάς τους ανθρώπους ότι προκαλούμε την υπερθέρμανση του πλανήτη. Αυτό είναι προφανώς ψευδές, αφού η υπερθέρμανση του πλανήτη δεν είναι πραγματική!

Αν το γεγονός ότι μόλις ζήσαμε την πιο κρύα άνοιξη που έχει καταγραφεί ποτέ δεν είναι αρκετό για να σας μεταπείσει, έχω άλλες ανεπίσημες αποδείξεις που θα πρέπει να είναι αρκετά πειστικές. Για παράδειγμα: η αδελφή μου πήγε στη Γροιλανδία και δεν είδε ποτέ πολικές αρκούδες να έχουν παγιδευτεί σε μικροσκοπικούς πάγους. Στην πραγματικότητα, η αδελφή μου δεν είδε καθόλου ζωντανές πολικές αρκούδες, οπότε ορίστε.

Αλλά το πιο χαρακτηριστικό σημάδι ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη δεν αποτελεί πραγματική απειλή είναι το εξής: οι υποψήφιοι πρόεδροι των Ρεπουμπλικάνων δεν προσπαθούν να μας τρομάξουν με την προοπτική ότι είμαστε όλοι καταδικασμένοι να πεθάνουμε από τον τοξικό αέρα και τις καυτές θερμοκρασίες. Και οι Ρεπουμπλικάνοι υποψήφιοι πρόεδροι λατρεύουν να τρομάζουν το κοινό. Είναι το πάθος τους. Αν μπορούσαν να βάλουν ένα όπλο στο κεφάλι του καθενός μας ξεχωριστά και να μας πουν: “Ψηφίστε με ή αλλιώς θα πεθάνετε”, νομίζω ότι θα το έκαναν.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, παρά τους πολυάριθμους επιστημονικούς ισχυρισμούς και όλα αυτά τα γραφήματα με τα ραβδιά του χόκεϊ που δείχνουν την απότομη άνοδο της θερμοκρασίας, δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία αλήθεια σε όλο αυτό το θέμα της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Τουλάχιστον, οι δηλώσεις είναι υπερβολικές και δεν έχουμε τίποτα να ανησυχούμε για τουλάχιστον μια δεκαετία.


Δικτυογραφία:

Fabrice Coffrini/AFP/Getty Images

https://www.theguardian.com/environment/commentisfree/2015/jun/19/global-warming-lie-liberals-tell-distract-us

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/daa

Προβολές : 447


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα