Η ΥΠΕΡΝΑΖΙΣΤΡΙΑ ΜΕΛΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

Η ΥΠΕΡΝΑΖΙΣΤΡΙΑ ΜΕΛΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

1 Νοεμβρίου, 2023 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:416
Μοίρασέ το

 

Υποστηρίζει τον Νετανιάχου και τα σιωνιστικά εγκλήματα πολέμου

ΤΟ ΠΕΡΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΜΕΛΩΝΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. Υποστηρίζει τον Νετανιάχου και τα σιωνιστικά εγκλήματα πολέμου
Να λοιπόν που αυτό το “πολιτικό τσουλί”, επιβεβαίωσε τις απόψεις των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, ότι πρόκειται για ένα ακόμα ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ πολιτικό ΚΤΗΝΟΣ… (εδώ)
Δεν χρειαζόταν ιδιαίτερη ικανότητα σκέψης, για να καταλάβεις πως στις εξουσίες δεν ανεβαίνουν πατριώτες, αλλά ΤΣΟΥΛΕΣ-ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΛΟΜΠΙ…
Ήταν λοιπόν αναμενόμενο ότι μετά την υπεράσπιση του ψυχοπαθούς εβραιοχάζαρου Ζελένκσι, η ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΜΕΛΟΝΙ, θα έπαιρνε και το μέρος του ΣΦΑΓΕΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ…
Αυτά, προς γνώση και συμμόρφωση των ηλιθίων (ή μήπως των πρακτορίστικων ιστολογίων και φυλλάδων;;;) που πήραν το μέρος της με διθυράμβους για το τσιράκι του σιωνισμού…
Καλλιόπη Σουφλή 
Υ.Γ. Και μια παραίνεση στη φασίστρια ιστολόγα: ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΘ’ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙΣ… 
Άλλη φορά, πριν γράψεις τις (κατευθυνόμενες ή μήπως και τις καλοπληρωμένες;;;) παπαράτζες σου, να κοιτάζεσαι στο καθρέπτη… 
Και μέχρι να ζητήσεις δημοσίως συγνώμη, θα σε κρεμάω στα μανταλάκια για τον φασισμό σου…

του Fabio Giuseppe Carlo Carisio

Είναι πλέον εντελώς άχρηστο να γράφουμε άρθρα που λίγοι θα διαβάσουν.

Γιατί αν πολλοί είχαν διαβάσει τα άρθρα για την πανδημία που δημιουργήθηκε στο εργαστήριο και για τον πόλεμο στην Ουκρανία που προκάλεσε το ΝΑΤΟ, μια μέτρια γυναίκα, με το θυμό να είναι «ορφανή» του πατέρα της που την εγκατέλειψε όπως πάντα παραπονιέται, δεν θα είχε γίνει Πρωθυπουργός αφού αγκάλιασε τον νεοναζί Volodymyr Zelensky, τους Ροκφέλερ και το Λόμπι Όπλων που υποστηρίζεται από τον μέντορά του Guido Crosetto, Υπουργό Άμυνας για να ευνοήσει τα στρατιωτικά έργα στην Ιταλία του Bill Gates και της Ατλαντικής Συμμαχίας, βάζοντας ολόκληρο τον ιταλικό πληθυσμό με κίνδυνο αντιποίνων.

 

«Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα του Ισραήλ να υπάρχει, να υπερασπίζεται την ασφάλεια των πολιτών του. Κατανοούμε απολύτως ότι πρόκειται για μια τρομοκρατική ενέργεια που πρέπει να καταπολεμηθεί. Πιστεύουμε ότι μπορείτε να το κάνετε με τον καλύτερο τρόπο, γιατί είμαστε διαφορετικοί από αυτούς τους τρομοκράτες».

Αυτό είπε η πρωθυπουργός Giorgia Meloni μιλώντας στον Ισραηλινό πρωθυπουργό Benjamin Netanyahu μετά τη συνάντηση στο Τελ Αβίβ.

Το είπε την επόμενη μέρα που σκοτώθηκαν 9 παιδιά σε μια ορθόδοξη εκκλησία σε ένα ακόμη ισραηλινό έγκλημα πολέμου !

Αυτό το ον αμφίβολης ανθρωπότητας δεν αξίζει να είναι Πρόεδρος του Υπουργικού Συμβουλίου της Ιταλικής Δημοκρατίας γιατί έχει ξεπουλήσει τόσο πολύ τις ιδεολογίες του πολέμου που δεν είναι πλέον σε θέση να κατανοήσει την έννοια του θανάτου των παιδιών ακόμα και όπως καταδικάζεται από τις χριστιανικές εκκλησίες όλου του κόσμου.

Η Μελόνι δεν αξίζει πλέον καν εις βάθος άρθρα, τώρα που η καρδιά της είναι επίσης δηλητηριασμένη από μια ερωτική σχέση που κατέληξε σε κουτσομπολιά στα κόκκινα φώτα, της αξίζουν μόνο ύβρεις για κάθε πράξη που κάνει εναντίον της χώρας της για να ικανοποιήσει τις διεθνείς δυνάμεις που έχουν, και έκανε έναν οξυδερκή πολιτικό θεάτρου να γίνει πρωθυπουργός στον απόηχο της χειρότερης φαρισαϊκής υποκρισίας.

Fabio Giuseppe Carlo Carisio


ΚΥΡΙΕΣ ΠΗΓΕΣ

GOSPA NEWS – ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ

GOSPA NEWS – ΛΟΜΠΙ ΟΠΛΑ

ΓΚΟΣΠΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ 

GOSPA NEWS – ΙΣΤΟΡΙΑ

 

 

Πηγή

Προβολές : 416


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα