Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ... Έρχεται η ... θαυμαστή καινούργια Ελλάδα...

Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ... Έρχεται η ... θαυμαστή καινούργια Ελλάδα...

24 Οκτωβρίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:461
Μοίρασέ το

 

Η ουσία είναι να συντηρείται η ψεύτικη ελπίδα ώστε να μην κινδυνέψει η υποδούλωση.

Η οποία σύντομα ολοκληρώνεται διά χειρός Μητσοτάκη, μην ξεχνιόμαστε. Ένας είναι ο μεταρρυθμιστής ηγέτης! Οι προηγούμενοι ήταν απλοί διεκπεραιωτές.

Μένουν κάποιες λεπτομέρειες με το ξεπούλημα των ασημικών, την αντικατάσταση του πληθυσμού και την παράδοση της κυριαρχίας κι έτοιμο το προτεκτοράτο.

 

Κι ένας ανύπαρκτος λαός στην πλειοψηφία του γεμάτος φόβο και προσωπικό συμφέρον, που δεν βλέπει καν τον επερχόμενο με ταχύτατους ρυθμούς ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ…

Αν δεν δράσουμε τώρα, αν αφήσουμε τον χρόνο να κυλήσει και τους ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ – ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ – ΗΓΕΣΙΕΣ ΑΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ – ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, να διαλύουν την Πατρίδα μας και να ξεπουλάνε τον λαό της, τότε είμαστε ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ… ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ…

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

 

Του Ελπιδοφόρου

 

Προφανώς και δεν ανακαλύψαμε την πυρίτιδα.

Αποτελεί κοινό μυστικό πλέον ότι τα περιβόητα Μνημόνια ήταν η κωδική ονομασία που σκαρφίστηκαν «σύμμαχοι» και «εταίροι» για να υποδουλώσουν την Ελλάδα.

Με εκτελεστές πειθήνιους κυβερνήτες που υποδύονταν τους πατριώτες ενώ έβαζαν νυχθημερόν καρφιά στο φέρετρό της, με μόνη έγνοια τη διατήρηση των φατριών τους.

Άλλοι την τσάκισαν οικονομικά, άλλοι κοινωνικά κι άλλοι εθνικά.

Με τους δυνάστες της πατρίδας να ανοίγουν σαμπάνιες, καθώς δεν περίμεναν ότι θα έκαναν τόσο εύκολα τη δουλειά τους.

Και τον καθημαγμένο λαό να κοιτάει αποσβολωμένος διερωτώμενος: Είναι δυνατόν οι απόγονοι της άλλοτε ένδοξης Ελλάδας που άνοιξε τα μάτια στη Δύση να κάνουν τέτοια ζημιά στον τόπο τους;

Αντιλαμβανόμενα τα κοράκια την πιθανή λαϊκή εξέγερση και τον κίνδυνο να πάνε οι κόποι τους χαμένοι, ανέλαβαν δράση.

Αποφάσισαν λοιπόν να αλλάξουν την κωδική ονομασία της υποδούλωσης, βάζοντάς της μια εσάνς ελπίδας προς αποσόβηση του ξεσηκωμού.

Έτσι, διέγραψαν το κακόηχο Μνημόνιο και το αντικατέστησαν με την Ισχυρή Ανάπτυξη.

Ντύσαν κι έναν από τους πρόθυμους κυβερνήτες που είχαν καβάτζα στον πάγκο με τον μανδύα του απελευθερωτή και έτοιμο το νέο παπατζιλίκι.

Φυσικά, όπως διαπιστώνετε η συνταγή πέτυχε.

Ποσώς νοιάζονται αν το διαλυμένο κράτος σηκώνει τα χέρια ψηλά μπροστά σε φυσικές καταστροφές, λοιμούς, λιμούς και λοιπούς καταποντισμούς, ανήμπορο να υπερασπιστεί τις ζωές των πολιτών.

Η ουσία είναι να συντηρείται η ψεύτικη ελπίδα ώστε να μην κινδυνέψει η υποδούλωση.

Η οποία σύντομα ολοκληρώνεται διά χειρός Μητσοτάκη, μην ξεχνιόμαστε. Ένας είναι ο μεταρρυθμιστής ηγέτης! Οι προηγούμενοι ήταν απλοί διεκπεραιωτές.

Μένουν κάποιες λεπτομέρειες με το ξεπούλημα των ασημικών, την αντικατάσταση του πληθυσμού και την παράδοση της κυριαρχίας κι έτοιμο το προτεκτοράτο.

Από τα συμφραζόμενα πάντως, συνάγεται ότι η επόμενη περίοδος μάλλον θα ονομαστεί… θαυμαστή καινούρια Ελλάδα.

Ήδη τα αρπακτικά έχουν αρχίσει να την προπαγανδίζουν, όπως θα είδατε. Αυτή τη φορά όμως χρησιμοποιώντας συντοπίτη τους.

 

 

Σιγά που θα επέτρεπαν στα ντόπια λιγούρια να καρπωθούν τους κόπους τους.

Όσον αφορά την ελπίδα, εννοείται πως δεν πεθαίνει ποτέ.

Βαστάτε γερά… σύντροφοι κοψοχέρηδες.

Τα καλύτερα έρχονται!!!

 

Πηγή

Προβολές : 461


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα