Η «υπόγεια σύνδεση» Μητσοτάκη – Κασιδιάρη!

Η «υπόγεια σύνδεση» Μητσοτάκη – Κασιδιάρη!

2 Οκτωβρίου, 2023 18 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:775
Μοίρασέ το

 

Υμνητής των ναζιστών του Αζόφ, όπως ο Τασούλας και ο Μητσοτάκης, στο πλευρό του Ηλία Κασιδιάρη!

Για όσους ακόμα θεωρούν “πολιτικό όν” ένα ΝΑΖΙΣΤΗ… και μέχρι να αντιληφθούν πως δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ακόμα ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ που ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ το χρησιμοποιεί εν γνώσει ή εν αγνοία του…

Για τον Βελόπουλο, έχω γράψει πολλάκις την φράση που είχε πει και ο ίδιος:

“ΑΠΑΞ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΕΣ ΑΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ”!!!

Το ίδιο ισχύει και για τον Κασιδιάρη…

ΑΠΑΞ ΝΑΖΙΣΤΗΣ, ΕΣ ΑΕΙ ΝΑΖΙΣΤΗΣ…

Και όποιος δεν πείθεται από τις αποδείξεις, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας ακόμα τοξικός εμμονικός ψηφοφόρος με βαριά ψυχολογικά προβλήματα…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. Πρόσφατα, πολύ καλός και αγαπημένος φίλος, με πληροφόρησε για γνωστή υποψήφια δημοτική σύμβουλο του Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων, πως έφριξε με όσα είδε να συμβαίνουν στην παράταξη και θα έφευγε, αλλά … δεν ήθελε να της χρεώσουν την αποτυχία…

ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΙ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΕΦΡΙΞΕ…

 

«Είναι δυνατόν σε κάποιον που απαγορεύτηκε η συμμετοχή του στις εθνικές εκλογές, να επιτραπεί η συμμετοχή του στις αυτοδιοικητικές;»

Το συγκεκριμένο ερώτημα ταλάνισε πριν από λίγες εβδομάδες στο πολιτικό σύστημα, όμως, το τελευταίο χρονικό διάστημα φαίνεται ότι το κατάπιε η επικαιρότητα και φυσικά τα ΜΜΕ τα οποία ελέγχονται πλήρως από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Φυσικά και δεν δόθηκε καμία εξήγηση για αυτή την ενέργεια Μητσοτάκη, να επιτρέψει δηλαδή σε έναν άνθρωπο που του απαγορεύτηκε η κάθοδος στις εθνικές εκλογές, να συμμετέχει κανονικά στις αυτοδιοικητικές…

Δεν είναι λίγοι φυσικά αυτοί που είχαν καταγγείλει την υπόγεια διασύνδεση Μητσοτάκη – Κασιδιάρη με αφορμή την εμφάνιση και την είσοδο των Σπαρτιατών στην Βουλή. Η μέχρι σήμερα στάση του προέδρου των Σπαρτιατών, ο οποίος θυμίζει τον Μητσοτάκη του 2019 στις εμφανίσεις του και κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση, μάλλον τους δικαιώνει.

Οι έντεχνες πιέσεις Τασούλα μάλιστα προκειμένου να επιβιώσει η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος Στίγκα, είναι άλλο ένα σημάδι της «φιλικής προδιάθεσης» του Μεγάρου Μαξίμου…

Φαίνεται όμως ότι η διασύνδεση Μητσοτάκη – Κασιδιάρη είναι πολύ πιο ισχυρή από τα κοινοβουλευτικά τεκταινόμενα. Μόνο συμπτωματικό δεν είναι το γεγονός ότι υποψήφιος δημοτικό σύμβουλος με τον συνδυασμό Κασιδιάρη για τον Δήμο της Αθήνας, ταυτίζεται πλήρως με τις εθνοκτόνες επιλογές Τασούλα και Μητσοτάκη, όπως αυτές εκδηλώθηκαν με την απόδοση τιμής στο ναζιστικό τάγμα Αζόφ, το οποίο βαρύνεται μεταξύ άλλων με δολοφονίες Ελλήνων ομογενών στην Ουκρανία!

Βουλή Αζόφ
Η ανεξίτηλη εικόνα ντροπής στο ελληνικό κοινοβούλιο

Θυμόμαστε όλοι τις εικόνες ντροπής στο ελληνικό κοινοβούλιο, που θα μείνουν ως μία μελανή σελίδα στην ιστορία της πατρίδας, όταν ναζιστές του τάγματος Αζόφ απηύθυναν μήνυμα στο πανελλήνιο!

 

Ο Έλληνας υμνητής του ναζιστικού τάγματος Αζόφ στο πλευρό Κασιδιάρη

 

Φαίνεται λοιπόν ότι ο συνεκτικός κρίκος μεταξύ Μητσοτάκη και Κασιδιάρη είναι πολύ πιο ισχυρός από ότι φαινόταν. Τρανταχτή απόδειξη, η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο Κασιδιάρη του Γιώργου Δημητρούλια! Το γεγονός της κοινής καθόδου, είναι αδιαμφισβήτητο και προκύπτει από πλήθος αναρτήσεων…

Ο Γιώργος Δημητρούλιας υποψήφιος με τον Κασιδιάρη για το Δήμο της Αθήνας

Δεν τίθεται λοιπόν θέμα αμφισβήτησης της συμμετοχής του συγκεκριμένου προσώπου στο ψηφοδέλτιο Κασιδιάρη.

Η λίστα με τους υποψήφιους στον συνδυασμό Κασιδιάρη για τον Δήμο της Αθήνας

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος λοιπόν όχι μόνο είναι από τους μεγαλύτερους υμνητές του εχθρικού προς την Ελλάδα, ναζιστικού τάγματος Αζόφ, αλλά συμμετείχε και στην επιχείρηση ανατροπής της νόμιμης κυβέρνησης της Ουκρανίας το 2014! Ήταν ακριβώς αυτή η πραξικοπηματική ενέργεια, που οδήγησε τελικά στον αφανισμό της ελληνικής μειονότητας της Ουκρανίας, μέσα από σειρά διωγμών και απαγορεύσεων, με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Τα ντοκουμέντα της συμμετοχής του υποψηφίου του Κασιδιάρη στο Maidan του 2014.

Οι αναρτήσεις του Γιώργου Δημητρούλια, προκαλούν κυριολεκτικά, ανατριχίλα. Ενώ ταυτίζονται πλήρως με την πολιτική Μητσοτάκη και τις ενέργειες Τασούλα, που προκάλεσαν κάθε Έλληνα πατριώτη.

Τρανταχτό παράδειγμα, το βιβλίο που έχει εκδώσει ο Γιώργος Δημητρούλιας, με τίτλο «Οι τελευταίες ημέρες των υπερασπιστών του Azovstal»! Ταυτιζόμενός πλήρως με τις ασυναρτησίες που εκφώνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Αμερικανικό κογκρέσο, όπου είχε το θράσος να διαπράξει την ιστορική ύβρι, ταυτίζοντας τους ναζιστές του Αζόφ, με τους ηρωικούς υπερασπιστές του Μεσολογγίου!

Δείτε ενδεικτικά:

Οι ανατριχιαστικές αναρτήσεις του Γιώργου Δημητρούλια υπέρ των ναζί της Ουκρανίας

Η συγκεκριμένη υποψηφιότητα λοιπόν, εξηγεί πάρα πολλά για τις ευεργετικές ενέργειες του Κυριάκου Μητσοτάκη υπέρ των πολιτικών σχηματισμών που υποστηρίζονται ανοιχτά από τον Ηλία Κασιδιάρη. Ουδείς άλλος έχει τολμήσει να υποστηρίξει τις πιο μαύρες και εθνοκτόνες επιλογές Μητσοτάκη, με τέτοιον τρόπο…

 

 

Πηγή

Προβολές : 775


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα