Η ΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!! Ετοιμαστείτε. Προετοιμαστείτε τώρα όσο μπορείτε ακόμα. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!!! (βίντεο)

2 Αυγούστου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,210
Μοίρασέ το

 

Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας προσφέρει μια γεύση από την εκπληκτική “Έξυπνη Πόλη του Μέλλοντος” 500 δισεκατομμυρίων δολαρίων όπου δεν θα έχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι

Μην ξεγελιέστε: Το μεγαλύτερο μέρος της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται στη δυστοπική Έξυπνη Πόλη του Μπιν Σαλμάν έχει ήδη αναπτυχθεί σε πόλεις σε όλο τον κόσμο

 

Η ψυχοπάθεια, κτύπησε κόκκινο…

Το θυμάστε αυτό το πριγκιπάτο, που επισκέφθηκε προσφάτως την Ελλάδα και έγινε δεκτό με μεγάλες τιμές από τον πρωθυπουργεύοντα ψυχοπαθή…

Ετοιμάζεται, όπως θα διαβάσετε, να φτιάξει μια γυάλινη πόλη, την “πρώτη έξυπνη και με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα πόλη του κόσμου” και μέσα εκεί να χώσει εννέα εκατομμύρια δίποδα ζώα… (αχ αυτός ο σατανικός αριθμός των illuminati)…

Δηλαδή το πριγκιπάτο (κατά το …αδελφάτο) είναι της κλίκας της ΑΤΖΕΝΤΑ 2030…

Αυτές τις πόλεις σχεδιάζουν να δημιουργήσουν και στην Ελλάδα, όχι φυσικά τόσο πολυδάπανες, αλλά πόλεις που θα μαντρώσουν τους υποταγμένους…

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΓΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ… ΟΣΟΙ ΠΡΟΤΙΘΕΜΕΘΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ…

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑΧΕΩΣ!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Μετάφραση blümlifee

 

Ο πρίγκιπας διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν έχει ένα νέο αγαπημένο έργο για το οποίο θα ήθελε να γνωρίζετε και ίσως και να επενδύσετε σε αυτό.

Είναι μια “πόλη του μέλλοντος” που έχει δοκιμαστεί με περιορισμένη επιτυχία στην κομμουνιστική Κίνα, καθώς και σε πόλεις εντός των εθνών του Καναδά, της Νότιας Κορέας, της Ισπανίας και της Σιγκαπούρης.

Καλώς ήρθατε στη “Γραμμή”.

Είναι μια λεγόμενη “έξυπνη πόλη” χτισμένη σε μια “γραμμή” 100 μιλίων ικανή να στεγάσει 9 εκατομμύρια ανθρώπους.

Στον ιστότοπο του έργου, ο διάδοχος προβάλλει το “The Line”, που ονομάζεται επίσης Neom, ως ένα μέρος όπου:

“Δεν υπάρχουν δρόμοι, αυτοκίνητα ή εκπομπές ρύπων, θα λειτουργεί με 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και το 95% της γης θα διατηρηθεί για τη φύση. Η υγεία και η ευημερία των ανθρώπων θα έχουν προτεραιότητα έναντι των μεταφορών και των υποδομών, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές πόλεις”.

Όλα τα ταξίδια θα πραγματοποιούνται σε αυτήν την πόλη μέσω σιδηροδρόμου υψηλής ταχύτητας, με διαμετακόμιση από άκρο σε άκρο 20 λεπτών. Και αν θέλετε να ταξιδέψετε εκτός αυτής της παραμέτρου; Μάλλον ατυχήσατε. Ίσως σας βγει σε καλό εάν γνωρίζετε κάποιον σημαντικό και το κοινωνικό πιστωτικό αποτέλεσμά σας είναι εντός του αποδεκτού εύρους.

Εάν η βαθμολογία σας είναι πολύ χαμηλή, δεν θα σας επιτραπεί καν να επιβιβαστείτε στη μαζική συγκοινωνία που παρέχεται από την κυβέρνηση και είστε καταδικασμένοι να ζήσετε μέσα στους τέσσερεις τοίχους του σπιτιού σας.

Δείτε το παρακάτω βίντεο διάρκειας 3 λεπτών που περιγράφει την ιδέα της Σαουδικής Βασιλικής Υψηλότητας για την τέλεια πόλη, μια εικονική ουτοπία που βρίσκεται στα σκαριά.

Saudi Arabia’s controversial mega-city project: The Line

Οι κάτοικοι αυτής της πόλης θα ζουν σε έναν δυστοπικό κόσμο απόλυτης επιτήρησης με αισθητήρες, κάμερες, λογισμικό αναγνώρισης προσώπου και βιομετρικούς σαρωτές ταυτότητας ενσωματωμένους στο δίκτυο.

Ο διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας εκτιμά το κόστος ανάπτυξης της πόλης Neom σε 500 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο διάδοχος έχει σχεδιάσει την πόλη για να επιτύχει και τους 17 στόχους βιωσιμότητας που καταρτίστηκαν από την Ατζέντα των Ηνωμένων Εθνών 2030, η οποία εγκρίθηκε τον Σεπτέμβριο του 2015 από τους αρχηγούς κρατών σχεδόν κάθε έθνους στον κόσμο.

Εμείς οι άνθρωποι δεν ψηφίσαμε ποτέ αυτόν τον “βιώσιμο” τρόπο ζωής, αλλά οι ηγέτες μας δεσμεύτηκαν ούτως ή άλλως.

Οι διάφορες χώρες θα παραδώσουν τους πολίτες τους σε αυτόν τον απεχθή τρόπο ζωής με διαφορετικούς τρόπους.

Ενώ η Σαουδική Αραβία προσπαθεί να το παραδώσει σε μεγάλο βαθμό, με τον πιο μεγαλειώδη τρόπο, το διοικητικό κράτος του Τζο Μπάιντεν θα το παραδώσει αποσπασματικά με την υποστήριξη και των δύο μεγάλων πολιτικών κομμάτων.

Το νομοσχέδιο τρισεκατομμυρίων δολαρίων του Μπάιντεν για την αλλαγή του κλίματος στο οποίο υπέκυψε ο γερουσιαστής Joe Manchin από τη Δυτική Βιρτζίνια την περασμένη εβδομάδα, ενσωματώνει πολλά από τα ίδια θέματα με αυτά που βλέπετε στην προηγμένη έξυπνη πόλη του Σαουδάραβα διαδόχου – καθαρές μηδενικές εκπομπές άνθρακα, απόλυτη εξάρτηση από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, επιτήρηση με γνώμονα την τεχνολογία όλων των ανθρώπινων δραστηριοτήτων και απόρριψη της ιδιωτικής ιδιοκτησίας γης. Όλοι οι πόροι ελέγχονται αυστηρά από την κυβέρνηση και τους εταιρικούς εταίρους της.

Κάθε μεγάλη πόλη των ΗΠΑ και οι περισσότερες μικρότερες πόλεις κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση, χωρίς όμως τις φανφάρες του σχεδίου της Σαουδικής Αραβίας.

Με κάθε ομοσπονδιακή επιχορήγηση που δέχεται η πόλη σας, πλησιάζει πολύ περισσότερο την ιδέα της έξυπνης πόλης που βλέπετε στο παραπάνω βίντεο.

Για παράδειγμα, ακόμη και πόλεις που δεν μπορούν να επανασχεδιάσουν πλήρως τον εαυτό τους σε μια κάθετη “γραμμή” θα κινηθούν προς την έννοια των πόλεων “χωρίς δρόμους και χωρίς αυτοκίνητα”.

Ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας έχει ήδη συστήσει στις πόλεις σε όλο τον κόσμο να υιοθετήσουν μια πολιτική υποχρεωτικών “Κυριακών χωρίς αυτοκίνητο”, όπου μια ημέρα την εβδομάδα δεν θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις με το αυτοκίνητο πουθενά.

Και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δημοσίευσε ένα έγγραφο πολιτικής στις 18 Ιουλίου που εξαλείφει κάθε αμφιβολία για το πού προσπαθεί να οδηγήσει τον κόσμο αυτή η παγκοσμιοποιητική οργάνωση με επιρροή.

Το WEF ζητά τώρα ανοιχτά να σταματήσει η ιδιοκτησία ιδιωτικών οχημάτων.

Αυτός είναι ο τρόπος ζωής που μας περιμένει στην άλλη πλευρά της Μεγάλης Επαναφοράς για “να οικοδομήσουμε εκ νέου καλύτερα”, όπου μας έχει πει το WEF ότι δεν θα έχουμε τίποτα, δεν θα έχουμε ιδιωτικότητα, αλλά θα μάθουμε να μας αρέσει.

Είναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΜΠΕΛΗ, ΑΔΥΝΑΜΟ ΠΑΓΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΗ του 21ου αιώνα που θέλει απλώς να μπορεί να καθίσει πίσω και να τον φροντίζουν, περιφρονώντας τα αμερικανικά ιδανικά της σκληρής δουλειάς, της ιδιοκτησίας, των ατομικών ελευθεριών και ευθυνών. Εφόσον μπορούν να χαλαρώσουν και να παίξουν τα βιντεοπαιχνίδια τους, να παρακολουθήσουν παιχνίδια με μπάλα, συναυλίες ή με άλλο τρόπο να διασκεδάσουν, είναι εντάξει.

Υποβάλλονται σε συνθήκες ώστε να αποδέχονται το καθολικό βασικό εισόδημα, να ζουν σε ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα και να βασίζονται στην κυβέρνηση για τις μεταφορές, τα τρόφιμα και την υγειονομική τους περίθαλψη. Δεν φιλοδοξούν να αποκτήσουν αυτοκίνητο ή σπίτι, πόσο μάλλον μερικά στρέμματα στη χώρα.

Δεν χρειάζεστε μια κρυστάλλινη σφαίρα για να δείτε ότι αυτή είναι η κατεύθυνση προς την οποία συρρέουν όλα τα έθνη, σε έναν κόσμο χωρίς αυτοκίνητα, παραδοσιακές κατοικίες για μια οικογένεια και ένα πραγματικό οικόπεδο όπου μπορείτε να καλλιεργήσετε έναν κήπο, έχοντας ένα πηγάδι ή ακόμα και κάπου για να συλλέγετε το βρόχινο νερό. Όλα αυτά θα απαγορευθούν στις έξυπνες πόλεις που σχεδιάζουν οι παγκοσμιοποιητές για εμάς.

Η Καλιφόρνια είναι μπροστά στο παιχνίδι. Οι τεχνοκράτες ηγέτες της σχεδιάζουν να αρχίσουν να χρεώνουν τους ανθρώπους για την άντληση νερού από τα δικά τους ιδιωτικά πηγάδια .

Ωστόσο, ενώ οι περισσότερες χώρες θα χρειαστεί να μετασκευάσουν τις υπάρχουσες πόλεις για να τις φέρουν σε ευθυγράμμιση με την ατζέντα του ΟΗΕ/Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, λίγες όπως οι Σαουδάραβες και οι Κινέζοι, έχουν τα χρήματα για να αναπτύξουν έξυπνες πόλεις από την αρχή.

Οι πλούσιοι ηγέτες του Ισλάμ, που από καιρό θεωρούνταν οπισθοδρομική θρησκεία, είναι πρόθυμοι να αποδείξουν ότι είναι εξίσου επιδέξιοι με τους πλούσιους ηγέτες του Χριστιανισμού και του Ιουδαϊσμού στο να ξεπουλούν τον λαό τους στη Μεγάλη Επαναφορά/Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Α, ναι, “The Line, η πόλη που προσφέρει αμέτρητα νέα θαύματα για τον κόσμο”, σύμφωνα με το διαφημιστικό βίντεο της κυβέρνησης (δείτε παρακάτω).

NEOM | What is THE LINE?

Σκεφτείτε τις πιθανότητες για μια ισλαμική δικτατορία ή ακόμα και ένα εκκολαπτόμενο κομμουνιστικό καθεστώς όπως έχουμε στην Ουάσιγκτον, DC.

Οποιεσδήποτε δραστηριότητες δεν εγκρίνονται από τις αρχές θα αναφέρονται αμέσως και θα παραπέμπονται για την κατάλληλη τιμωρία.

Σε μια ισλαμική δημοκρατία όπως η Σαουδική Αραβία ή το Ιράν, οι ομοφυλόφιλοι θα μπορούσαν εύκολα να εντοπιστούν και να πεταχτούν από ψηλά κτίρια. Μια γυναίκα που συνελήφθη από την κάμερα δημόσια χωρίς το χιτζάμπ της παραδίδεται τώρα για να λάβει τα 30 μαστιγώματα της.

Σε ένα κομμουνιστικό καθεστώς όπως αυτό που γινόμαστε στην Αμερική, οι “αρχές” στο FBI θα έχουν ανθρώπους που θα αναθεωρούν συνεχώς διαδικτυακά δεδομένα που δείχνουν ότι μπορεί να είστε “δεξιός εξτρεμιστής” ή “χριστιανός εθνικιστής” και θα σας μεταφέρουν σε στρατόπεδο επανεκπαίδευσης, για να μην ακουστείτε ποτέ ξανά.

Ο αληθινός ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ που αποκλίνει από την εγκεκριμένη μονοπαγκόσμια θρησκεία θα είναι τώρα ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ με τα πράγματα που κανείς δεν θα μπορούσε καν να σκεφτεί χωρίς ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΙ από έναν αλγόριθμο που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη που μπορεί να διαβάσει τις σκέψεις σας. (Κινέζοι μηχανικοί ανακάλυψαν πρόσφατα μια τέτοια συσκευή.)

(Chinese engineers recently invented such a device.)

Σύμφωνα με το παραπάνω διαφημιστικό βίντεο, οι κάτοικοι του Neom “θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις καθημερινές τους ανάγκες μέσα σε 5 λεπτά με τα πόδια”.

Αυτό φυσικά προϋποθέτει ότι η κυβέρνηση και οι εταιρικοί εταίροι της γνωρίζουν τις “ανάγκες” σας καλύτερα από εσάς.

Τι θα συμβεί αν οι ανάγκες σας περιλαμβάνουν μια βόλτα στην ύπαιθρο για να επισκεφτείτε κάποιον από την άλλη πλευρά αυτής της περίπλοκα σχεδιασμένης μήτρας; Μάλλον μπλέξατε.

Επειδή η σιδηροδρομική γραμμή υψηλής ταχύτητας από την οποία εξαρτάστε τώρα 100% για τη μεταφορά σας, περιλαμβάνει μόνο τόσες στάσεις στη Γραμμή.

Οι ελεύθεροι άνθρωποι που δεν έχουν ακόμη ξεπουλήσει τον εαυτό τους για μια αξιοπρεπή αμειβόμενη εργασία ή μια ζωή με καθολικό βασικό εισόδημα, ζουν πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής του σιδηροδρομικού συστήματος.

Τώρα είστε αποκομμένοι από τους ελεύθερους ανθρώπους με τους οποίους κάποτε είχατε τόσα κοινά.

Μετά από αρκετά χρόνια, αφού δεν έχετε πλέον επαφή με αυτούς τους ελεύθερους στοχαστές, αρχίζετε να ξεχνάτε τις προηγούμενες συνομιλίες σας. Αρχίζετε να ξεχνάτε πώς να σκέφτεστε, πόσο μάλλον να ενεργείτε, σαν άτομο με ελεύθερη βούληση.

Θυμηθείτε τι λέει ο επικεφαλής σύμβουλος του WEF, Yuval Noah Harari, σχετικά με την παλιομοδίτικη χριστιανική αντίληψη ότι τα ανθρώπινα όντα γεννιούνται με ελεύθερη βούληση. “Αυτό τελείωσε”, είπε, μαζί με τις προϊστορικές σας ιδέες για το προσωπικό απόρρητο. (δείτε δύο σύντομα βίντεο του Χαράρι παρακάτω)


Έτσι, αρχίζετε να υποχωρείτε στο αναπόφευκτο, ότι είστε πλέον παγιδευμένοι στην ακτίνα 100 μιλίων της τοπικής έξυπνης πόλης σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αγοράσετε και να καταναλώσετε ό,τι φαγητό είναι διαθέσιμο μέσα στα τείχη αυτής της πόλης.

Αρχίζετε να παρατηρείτε με την πάροδο του χρόνου ότι τα καταστήματα δεν μεταφέρουν πλέον παραδοσιακά προϊόντα κρέατος, παρά μόνο πρωτεΐνες και έντομα με βάση τα λαχανικά.

Αρχίζετε να παρατηρείτε ότι δεν μπορείτε να βρείτε έναν γιατρό που θα σας δώσει ειλικρινείς ιατρικές συμβουλές, μόνο τον γιατρό που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη Big Pharma και το καθεστώς ενέσεων που έχει επιβάλει η κυβέρνηση.

Σχεδόν κάθε φάρμακο που συνταγογραφεί ο γιατρός σας χορηγείται πλέον μέσω της τεχνολογίας mRNA, δίνοντας εντολή στα γονίδιά σας να παράγουν οποιοδήποτε φάρμακο από το οποίο έχει εξαρτηθεί το σώμα σας για να παραμείνει ζωντανό.

Αρχίζετε να παρατηρείτε ότι όλες οι τράπεζες στην έξυπνη πόλη δέχονται μόνο καταθέσεις του νέου ψηφιακού νομίσματος που ελέγχεται από την Κεντρική Τράπεζα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για αγαθά και υπηρεσίες εγκεκριμένα από την κυβέρνηση.

Εάν από κάποιο θαύμα καταφέρετε να βγείτε έξω από την πόλη και να επισκεφτείτε μια επιχείρηση στην “άλλη πλευρά”, όπου οι άνθρωποι αναγκάζονται να ζουν εκτός δικτύου, οι επιχειρήσεις εκεί δεν δέχονται τα ψηφιακά σας δολάρια.

Οι άνθρωποι στην άλλη πλευρά μπορεί να μην έχουν πλέον πρόσβαση στο ηλεκτρικό δίκτυο ή στο διαδίκτυο, αλλά εξακολουθούν να έχουν πυροβόλα όπλα και είναι σε θέση να εκτρέφουν ζώα και να καλλιεργούν τρόφιμα στη γη τους.

Οι σφαίρες, ωστόσο, έχουν έλλειψη.

Οι άνθρωποι εκεί φαίνονται πιο υγιείς και δυνατοί επειδή εξακολουθούν να τρώνε κρέας και τρόφιμα που δεν είναι ΓΤΟ.

Βοηθά επίσης το γεγονός ότι δεν τους χορηγείται ένεση κάθε τρεις έως έξι μήνες με ένα κοκτέιλ φαρμάκων που μεταβάλλουν τα γονίδια mRNA.

Είναι επίσης πιο υγιείς πνευματικά επειδή έχουν εκκλησίες με επικεφαλής το 1% των σημερινών κηρύκων που βρίσκονται σε εγρήγορση σχετικά με τον πόλεμο που ενορχηστρώθηκε από το WEF κατά της ανθρωπότητας.

Αυτοί οι ιερείς και οι κήρυκες συμβούλευσαν τα ποίμνιά τους εδώ και πολύ καιρό να μην λαμβάνουν τις ενέσεις ή τις εφαρμογές στα τηλέφωνά τους για να παρακολουθούν τη συμμόρφωσή τους με τις τελευταίες επιταγές του Δρ. Fauci.

Η συντριπτική πλειονότητα των κληρικών του κόσμου ξεπούλησε τα ποίμνιά τους, λέγοντάς τους ότι ήταν προς το συμφέρον τους να υποταχθούν στον Δόκτορα Fauci και τον Bill Gates του κόσμου.

Ήταν για το “μεγάλο καλό”, είπαν, και είναι σημαντικό να κάνουμε όλοι το καθήκον μας για να σώσουμε τον πλανήτη.

Οι ραβίνοι, οι ιερείς και οι ιμάμηδες έλεγαν στα ποίμνιά τους τα ίδια πράγματα.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ, είτε είναι Ισλαμιστές, Χριστιανοί ή Εβραίοι, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ.

Η ΜΟΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΟΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Ήθελαν να σιγουρευτούν ότι θα βρίσκονται με τους νικητές. Δεν μπορείτε να τους κατηγορήσει γι’ αυτό.

Το γεγονός ότι αυτές οι ελίτ τυχαίνει να είναι αρπακτικά των οποίων η λεία είναι η εργατική τάξη και οι άνθρωποι της μεσαίας τάξης του κόσμου δεν τους ενοχλεί.

Δεν έχασαν ούτε λεπτό από τον ύπνο τους, παραδίδοντας τα κοπάδια τους στην παγκοσμιοποιημένη φυλή που εκπροσωπείται από τους George Soros, Bill Gates, Klaus Schwab, Yuval Noah Harari, James Giordano , τους Rockefellers και τους Rothschild.

Είδαμε τον Πάπα Φραγκίσκο να πρωτοστατεί σε αυτό το θέμα, υπογράφοντας την αποστολή του Συμβουλίου για τον Περιεκτικό Καπιταλισμό του Lynn Forester de Rothschild.

Και πολλοί από τους πιο εξέχοντες ευαγγελιστές ακολουθούν ακριβώς στα χνάρια του Πάπα, απομυζώντας τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Ίσως η μεγαλύτερη εξαπάτηση είναι ότι η δυστοπική έξυπνη πόλη του μέλλοντος βρίσκεται πολύ μακριά στον ορίζοντα, ενώ στην πραγματικότητα είναι ακριβώς εδώ, αυτή τη στιγμή, και ήδη νοιώθει την ανάσα της πάνω από τον σβέρκο σας.

Ετοιμαστείτε. Προετοιμαστείτε τώρα όσο μπορείτε ακόμα.

Γιατί αυτοί οι παγκοσμιοποιητές είναι δόλιοι άνθρωποι. Θα κάνουν τα πάντα για να σας οδηγήσουν σε μια από τις έξυπνες πόλεις τους. Αυτές είναι έξυπνες πόλεις που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για χαζά πρόβατα.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 1,210


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email a[email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα