Η Χαμπάντ Kαυχιέται για την Eνορχήστρωση της Περεστρόικα [Eξαπάτηση], της Ψεύτικης Κατάρρευσης της ΕΣΣΔ

Η Χαμπάντ Kαυχιέται για την Eνορχήστρωση της Περεστρόικα [Eξαπάτηση], της Ψεύτικης Κατάρρευσης της ΕΣΣΔ

12 Σεπτεμβρίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:376
Μοίρασέ το

 

Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ ξεκίνησε ως κομμουνιστής, αλλά σταδιακά συνειδητοποίησε ότι ολόκληρο το σοβιετικό σύστημα ήταν απαράδεκτο.

Ο κομμουνισμός δεν έφερε ελευθερία και ισότητα, αλλά καταστολή, αστυνομικό κράτος και μια νέα ιεραρχία εξουσίας. Τότε αποφάσισε να ξεκινήσει την περεστρόικα, αλλά λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι τον κύριο ρόλο σε αυτή τη διαδικασία έπαιξε ο Ραββίνος του Χασιδικού κίνηματος Χαμπάντ-Λιούμπαβιτς SHLITA King Moshiach.

 
 
Ο ραβίνος Menachem Mendel Schneerson, (1902 – 1994), ηγέτης του χασιδικού ιουδαϊκού κινήματος ‘Chabad-Lubavitch’, θεωρείτο από πολλούς ως ο… ‘Μεσσίας’. Θα πρέπει να γνωρίζετε, πως το κίνημα Τσαμπάντ Λούμπαβιτς ιδρύθηκε στη Ρωσία το 18ο αιώνα από τον Shneur Zalman, έναν ορθόδοξο χασιδιστή ραββίνο (μιας κάστας Εβραίων που ακολουθούν την παράδοση της Καμπάλα, δηλαδή εκστατική και μυστικιστική λατρεία).
   Δηλαδή, είχε ως μέντορά του ο σημαδεμένος, έναν… ΚΡΟΝΙΟ ΣΑΤΑΝΑ…
Αυτό, τα λέει όλα…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 

Rebbe King Messiah Billboard design, posted 12/21/21, Brooklyn, NY, by Geulah Generation Inc.

Στις 30 Αυγούστου 2022, σε ηλικία 92 ετών, πέθανε ο πρώτος και τελευταίος πρόεδρος της ΕΣΣΔ Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, ο οποίος έμεινε στην παγκόσμια ιστορία ως άνθρωπος της ειρήνης και αρχιτέκτονας της περεστρόικα και της γκλάσνοστ. Η στάση απέναντί του ήταν πάντα διφορούμενη και αντιφατική: λατρεύτηκε στο εξωτερικό και πολλοί τον μισούσαν στη χώρα του.

Αλλά για μένα, ο Γκορμπατσόφ έμεινε στη μνήμη μου για το γεγονός ότι ήταν αυτός που κατέρριψε το σιδηρούν παραπέτασμα και άνοιξε το δρόμο προς το Ισραήλ για εκατοντάδες χιλιάδες Σοβιετικούς Εβραίους. Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο Γκορμπατσόφ υπέγραψε με τον Ρέιγκαν την πρώτη συμφωνία για τον περιορισμό και την κατάργηση των πυρηνικών όπλων – τη Συνθήκη για την εξάλειψη των πυραύλων μέσου και μικρότερου βεληνεκούς. Ο Γκορμπατσόφ ήταν αυτός που ξεκίνησε την αλλαγή στην πολιτική πορεία της ΕΣΣΔ και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ουσιαστική εξαφάνιση της σοβιετικής απειλής για την παγκόσμια ειρήνη.

Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ ξεκίνησε ως κομμουνιστής, αλλά σταδιακά συνειδητοποίησε ότι ολόκληρο το σοβιετικό σύστημα ήταν απαράδεκτο. Ο κομμουνισμός δεν έφερε ελευθερία και ισότητα, αλλά καταστολή, αστυνομικό κράτος και μια νέα ιεραρχία εξουσίας. Τότε αποφάσισε να ξεκινήσει την περεστρόικα, αλλά λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι τον κύριο ρόλο σε αυτή τη διαδικασία έπαιξε ο Ραββίνος του Χασιδικύ κίνηματος Χαμπάντ-Λιούμπαβιτς SHLITA King Moshiach.

Όταν ο Γκορμπατσόφ ανέλαβε τη θέση του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΣΕ (ηγείται του κόμματος και στην πραγματικότητα του κράτους) το 1985, όλα τα έγκυρα δυτικά μέσα ενημέρωσης προέβλεψαν την εμφάνιση ενός νέου τυράννου. Εκείνη τη στιγμή, ο Ραββίνος έκανε μια προφητική ανακοίνωση: ζήτησε από τον καθηγητή Branover να ενημερώσει όλους τους φίλους και γνωστούς του στη Ρωσία ότι ο κομμουνισμός θα κατέρρεε σύντομα, η Σοβιετική Ένωση θα έπαυε να υπάρχει και θα ερχόταν η πολυαναμενόμενη ελευθερία.

Δύο χρόνια αργότερα, ο Ραββίνος απευθύνθηκε στην ισραηλινή κυβέρνηση με το αίτημα να αρχίσουν οι προετοιμασίες για την υποδοχή μεγάλου αριθμού επαναπατριζόμενων από τη Ρωσία, αν και κανείς δεν το ονειρευόταν καν.

Και έτσι συνέβη στην πραγματικότητα!

Η προφητεία του Ρέμπε εκπληρώθηκε, αν και ο ίδιος ο Γκορμπατσόφ, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είχε ιδέα τι θα συνέβαινε στη χώρα. (Για περισσότερα σχετικά με αυτό, δείτε το άρθρο “Ο Χασιδικός Λιούμπαβιτς Ραββίνος το 1985 προέβλεψε την περεστρόικα στη Ρωσία”).

Ένα από τα δύο συμβαίνει: είτε ο Ραββίνος “διάβασε” τις σκέψεις του Γκορμπατσόφ και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η ΕΣΣΔ θα κατέρρεε, είτε τον ενέπνευσε με την ιδέα της διάλυσης και άλλαξε την πορεία διακυβέρνησης της χώρας.

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι ο Γκορμπατσόφ πέθανε στα μέσα της εβδομάδας, όταν διαβάζουμε το κεφάλαιο της Τορά “Κριτές”, και κάθε Χασίντ γνωρίζει πολύ καλά ότι με το κεφάλαιο αυτό συνδέεται η περίφημη ομιλία του Ραββίνος , στην οποία αποκαλεί τον εαυτό του προφήτη της γενιάς και Μοσχίαχ, που θα οδηγήσει όλη την ανθρωπότητα στην επερχόμενη Απελευθέρωση.

 ***********

Δικτυογραφία:

Chabad boasts of orchestrating Perestroika [deception], fake collapse of USSR | Fitzpatrick Informer

https://fitzinfo.net/2022/09/10/chabad-admits-orchestrating-perestroika-deception-fake-collapse-of-ussr/

 

Πηγή και μετάφραση ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 376


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα