Η Ψηφιακή Ανθρωπότητα Οδεύει Προς Μια Πραγματικότητα Ψηφιακού Κόσμου : Ένα Ρομποτικό Και Παραμορφωμένο Περιβάλλον Χωρίς Πολιτισμό, Φροντίδα Ή Νοημοσύνη;

Η Ψηφιακή Ανθρωπότητα Οδεύει Προς Μια Πραγματικότητα Ψηφιακού Κόσμου : Ένα Ρομποτικό Και Παραμορφωμένο Περιβάλλον Χωρίς Πολιτισμό, Φροντίδα Ή Νοημοσύνη;

13 Ιουνίου, 2022 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:451
Μοίρασέ το

Αυτός ο δυστοπικός εφιάλτης εξελίσσεται ακριβώς μπροστά στα μάτια μας, καθώς η πλειοψηφία του πληθυσμού τον επιτρέπει εθελοντικά να λάβει χώρα.

Τι είναι απαραίτητο τώρα; Κρατήστε σφιχτά όλα τα όπλα και τα όπλα σας, καθώς θα ασκηθεί μεγαλύτερη πίεση για να σας τα πάρουν, αφού γίνουν κι άλλες ψευδείς “πυροβολισμοί”.

Αν συμβεί αυτό, οι Αμερικανοί θα είναι αβοήθητοι απέναντι στο κακό και τερατώδες κράτος.

Καταλάβετε ότι η πραγματική τάξη ελέγχου κατέχει και διοικεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τους πολιτικούς, συμπεριλαμβανομένων των υψηλότερων θέσεων στην κυβέρνηση, τα δικαστήρια, το εγκληματικό τραπεζικό σύστημα και τη δολοφονική αστυνομία και το στρατό.

Μιλήστε συνεχώς, αποδεχτείτε και διαδώστε την αλήθεια, μην υπακούτε ή συμμορφώνεστε με οποιεσδήποτε κυβερνητικές εντολές και μορφωθείτε σχετικά με το τι πραγματικά συμβαίνει μπροστά σας, αντί να διαβάζετε τίτλους ή να παρακολουθείτε τις ηλίθιες και παράλογες κυρίαρχες “ειδήσεις”.

Ο μόνος τρόπος για να σώσετε την ελευθερία είναι να ξυπνήσετε αμέσως τους αξιολύπητους κώλους σας και να κάνετε κάτι για να βοηθήσετε τον εαυτό σας!

Κλείστε την τηλεόρασή σας.

Πόσα χρόνια φωνάζω ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ… ΣΑΣ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΟΥΝ…

Δημιουργήστε ομάδες αντίστασης…

Φύγετε από τις μεγαλουπόλεις…

ΑΠΟΚΟΠΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ…

Το γνωρίζω πως δεν είναι καθόλου εύκολο ν’ ανατραπεί η ζωή σας, αλλά … έχετε να επιλέξετε ανάμεσα στην ζωή και στον θάνατό σας…

Η επιλογή, είναι δική σας…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

11 Ιουνίου 2022 από τον Gary D. Barnett – Διαβάστε το εδώ


“Εκατομμύρια άνθρωποι δεν αναλύουν ποτέ τον εαυτό τους. Διανοητικά είναι μηχανικά προϊόντα του εργοστασίου του περιβάλλοντός τους, απασχολημένοι με το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό, δουλεύοντας και κοιμώμενοι και πηγαίνοντας εδώ και εκεί για να ψυχαγωγηθούν. Δεν ξέρουν τι και γιατί αναζητούν, ούτε γιατί δεν συνειδητοποιούν ποτέ την πλήρη ευτυχία και τη διαρκή ικανοποίηση. Αποφεύγοντας την αυτοανάλυση, οι άνθρωποι συνεχίζουν να είναι ρομπότ, εξαρτημένοι από το περιβάλλον τους. Η αληθινή αυτοανάλυση είναι η μεγαλύτερη τέχνη της προόδου”.

~ Paramahansa Yogananda (1986). “Self-realization” (“Αυτοπραγμάτωση”)

Τα ανθρώπινα όντα φαίνεται ότι είναι πλάσματα του περιβάλλοντός τους. Παρόλο που έχουν την ικανότητα, τουλάχιστον θεωρητικά, να σκέφτονται λογικά, να σκέφτονται και να ανταποκρίνονται ως άτομα στις προκλήσεις της ζωής, σπάνια το κάνουν, καθώς αυτή η πτυχή της ανθρώπινης συμπεριφοράς έχει σε μεγάλο βαθμό χαθεί σε αυτή τη νέα συλλογική και ψηφιακή εποχή. Κατά τη γνώμη μου, αυτό δεν ήταν τυχαίο, αλλά σχεδιασμένο. Θα μπορούσε κανείς να αμφισβητήσει αυτή την υπόθεση, αλλά το να αποδείξει ότι είναι αναληθής θα ήταν ένα άλλο θέμα, καθώς υπάρχουν πολλά παραδείγματα της ρομποτικής φύσης και νοοτροπίας της αγέλης. Η ανθρωπότητα έχει απομακρυνθεί από τις θεμελιώδεις ρίζες της, την πολιτιστική της κληρονομιά, το ατομικό της πνεύμα και τη σύνδεσή της με τον φυσικό κόσμο προς όφελος της συλλογικής ψηφιακής ηλιθιότητας.

Ένα από τα σημάδια που εκθέτουν αυτές τις αλήθειες, είναι η σχεδόν καθολική εξάρτηση από την τεχνολογία που έχει καταναλώσει το κοινό. Λίγη προσωπική επικοινωνία ή συντροφικότητα φαίνεται απαραίτητη ή σημαντική όταν όλες οι μορφές αλληλεπίδρασης καταλήγουν στα “έξυπνα” τηλέφωνα, τους υπολογιστές και τα παιχνίδια και τα τσίρκο που προσφέρονται στα κοιμισμένα πρόβατα. Η εγκατάλειψη των αγαπημένων προσώπων έγινε το νέο φυσιολογικό σε αυτή την εποχή των ψεύτικων και απατηλών “πανδημιών ιών”. Λόγω αυτής της νοοτροπίας και του εθισμού στην τεχνολογία, η δομή της οικογένειας εξαλείφθηκε και εξαλείφεται- δεν θεωρείται πλέον η βάση της κοινωνίας, αλλά μια δευτερεύουσα σκέψη που σπάνια εξετάζεται παρά μόνο ως εμπόδιο στην άμεση ικανοποίηση και την άχρηστη εκμετάλλευση ορισμένων εις βάρος όλων.

Το σχέδιο βέβαια, όπως καθορίστηκε από την τεχνοκρατική κυρίαρχη “ελίτ”, την κυβέρνηση, τα μέσα ενημέρωσης και τις τεράστιες εταιρικές δυνάμεις, ήταν να θυσιαστεί κάθε παράδοση, πολιτισμός, ατομικότητα, αληθινή ιστορία, τέχνη, φυσική βιολογία και ηθική, έτσι ώστε μια κοινωνία από ομοϊδεάτες ανόητους να μπορεί εύκολα να χειραγωγηθεί ώστε να ενεργεί και να αντιδρά όπως ακριβώς το θέλουν οι κρατικοί αφέντες. Αυτό βέβαια έγινε ολοφάνερο κατά τη διάρκεια της απάτης του “Covid” και της μαζικής υπακοής στις ειδεχθείς κρατικές “Covid-ικές” οδηγίες. Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο προφανές, καθώς οι περισσότεροι σε αυτή τη χώρα και σε όλο τον κόσμο, εγκατέλειψαν κάθε πτυχή της προσωπικής ευθύνης, της ενσυναίσθησης, της συμπόνιας και της φυσικής φροντίδας για την οικογένεια, τους φίλους και τους γείτονες στο όνομα της ψευδούς έννοιας που ονομάζεται “κοινό καλό”. Αυτό έχει κυριολεκτικά οδηγήσει στην σχεδόν εξάλειψη της οικογενειακής μονάδας, αφήνοντας στο πέρασμά της μίσος, δυσαρέσκεια, κατάθλιψη και κενό.

Η πρόσφατη τρέλα της επιστημονικής φαντασίας με τα ζόμπι που κυκλοφορούν στους δρόμους μπορεί να μην είναι τελικά τόσο τραβηγμένη, και ο υπερβολικός αριθμός ταινιών με ζόμπι που παράγονται στο Χόλιγουντ μπορεί να είναι το προμήνυμα του μέλλοντός μας αντί για άχρηστη “ψυχαγωγία”. Αλλά αντί για νεκρούς ανθρώπους που ανασταίνονται από τους τάφους τους για να τρομοκρατήσουν τους ζωντανούς, αντιμετωπίζουμε μια κατάσταση όπου η πλειοψηφία των ζωντανών θα μπορούσε να αναστηθεί από την ελεγχόμενη από το κράτος τεχνοκρατία για να γίνει κηφήνες ή εγκεφαλικά νεκροί, υπολογιστές cyborgs σε μια μη-φροντιστική, υπεράνθρωπη ύπαρξη. Πριν χλευάσετε αυτή την πιθανότητα ή φωνάξετε “θεωρητικός συνωμοσίας”, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε τι συνέβη τα τελευταία δύο χρόνια. Δεν μπορεί κανείς να κοιτάξει όλη τη σφαγή και τις αλλαγές που οφείλονται σε ψεύτικες πανδημίες, απειλές πολέμου, λουκέτα, μαζικές ενέσεις τοξικών δηλητηρίων και ολοκληρωτικό κακό που επιβλήθηκε στην κοινωνία- όλα αυτά έγιναν οικειοθελώς αποδεκτά από τις ζόμπι-ειδείς ορδές συλλογικών ανόητων που αποτελούν αυτή τη χώρα και τις περισσότερες άλλες σήμερα. Πόσοι από εσάς θα μπορούσαν να προβλέψουν την αποκαλυπτική έκταση αυτού του δυστοπικού σχεδίου κατάληψης μόλις πριν από λίγα χρόνια; Μόνο πολύ λίγοι κατανοούσαν τους κινδύνους που αντιμετωπίζαμε, και αγνοούνταν σχεδόν από όλους, και χαρακτηρίζονταν ως τύποι με καπέλο από αλουμινόχαρτο. Το ξέρω, γιατί ήμουν και είμαι ένας από αυτούς τους λεγόμενους “θεωρητικούς συνωμοσίας”.

Σε γενικές γραμμές, είναι δύσκολο να παρατηρήσει κανείς την ανθρώπινη δραστηριότητα σήμερα, ανεξάρτητα από την προσωπική ή κοινωνική περίσταση που εμπλέκεται, είτε πρόκειται για οικογενειακές εξόδους, είτε για αθλητικές εκδηλώσεις, είτε απλά περπατώντας στο δρόμο, σε εστιατόρια, συναυλίες ή απλά σε κάθε καθημερινή δραστηριότητα, χωρίς να παρατηρήσει ότι σχεδόν όλοι είναι στενά συνδεδεμένοι με το τηλέφωνό τους. Δεν είναι απλώς προσκολλημένοι, αλλά απορροφημένοι από αυτό, σαν να μην μπορούν να επιβιώσουν χωρίς αυτό ούτε για μια στιγμή. Αυτά τα τηλέφωνα μπορεί να είναι χρήσιμα, αλλά έχουν γίνει ένα ανθυγιεινό μέρος του σώματος και του μυαλού των περισσότερων σε αυτή τη χώρα και όχι μόνο.

Το φαινόμενο αυτό δεν είναι αθώο, καθώς καθιστά την πλειοψηφία των ανθρώπων εξαρτημένη σε τέτοιο βαθμό που διευκολύνει το κράτος να ελέγχει πλήρως τις μάζες με το ψευδές πρόσχημα της ταχύτητας, της ψυχαγωγίας και της ευκολίας. Είναι ακόμη χειρότερο από αυτό, διότι αυτή η εξάρτηση υποδουλώνει επίσης πλήρως την κοινωνία και επιτρέπει κάθε συζήτηση, κάθε οικονομική συναλλαγή, κάθε τεχνική παρακολούθησης, κάθε υγειονομικό συμβάν, κάθε αγορά και πώληση- στην πραγματικότητα, τα πάντα στη ζωή λόγω αυτού του τεχνολογικού πραξικοπήματος στέκεται για να ενισχύσει τον κρατικό έλεγχο όλων σε επίπεδα που μόνο σε ταινίες “επιστημονικής φαντασίας” έχουν φανταστεί. Αυτές οι ταινίες και τα παιχνίδια, σε πολλές περιπτώσεις, απλώς προβλέπουν το μέλλον που σχεδιάζουν οι αφέντες που έχετε επιλέξει οικειοθελώς να σας εξουσιάζουν.

Όσο πιο αυτοματοποιημένος και τεχνολογικά δεμένος γίνεται κανείς, τόσο πιο επικίνδυνος είναι ο κίνδυνος για κάθε ελευθερία και ελευθερία. Προκειμένου το κράτος να αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο, πρέπει να διεκδικήσει την εξουσία πάνω σε όλες τις μετακινήσεις, σε όλα τα χρήματα, σε όλη την υγεία και την ιατρική, σε όλες τις χρηματοπιστωτικές και οικονομικές διαδικασίες- να υποτάξει τα πάντα στη θέλησή του. Μια συνεχής κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι το βασικό στοιχείο για να επιτευχθεί αυτό, και βλέπουμε αυτό το σενάριο να γίνεται πραγματικότητα κάθε μέρα σε αυτό το σημείο. Επιδιώκεται η απόλυτη επιβολή από την άρχουσα τάξη, πράγμα που σημαίνει ότι λόγω της βαθμολόγησης της κοινωνικής πίστωσης, πρέπει να δημιουργηθούν, να απαιτηθούν και να επιβληθούν νέα κρατικά περιγεγραμμένα κοινωνικά πρότυπα συμπεριφοράς, μαζική συμμόρφωση με τις κρατικές εντολές για να υπάρξει, όλα όπως ορίζονται από το κράτος, προκειμένου να επιτευχθεί πλήρης κοινωνική συμμόρφωση.

Αυτός ο δυστοπικός εφιάλτης εξελίσσεται ακριβώς μπροστά στα μάτια μας, καθώς η πλειοψηφία του πληθυσμού τον επιτρέπει εθελοντικά να λάβει χώρα. Πολλοί νομίζουν ότι οι άνθρωποι κερδίζουν αυτή τη μάχη ενάντια στην καταστροφή της ελευθερίας, αλλά κάνουν μεγάλο λάθος και φαίνεται να είναι τυφλοί στην πραγματικότητα. Υπάρχει ένα σημείο χωρίς επιστροφή, και αυτό πλησιάζει όλο και πιο κοντά. Η μαζική αντίσταση δεν είναι εμφανής μέχρι σήμερα, και η μαζική αντίσταση είναι υποχρεωτική αν πρόκειται να επιβιώσει οποιαδήποτε ελευθερία. Αυτή η αντίσταση πρέπει να αρχίσει και να τελειώσει με το άτομο, ενεργώντας μαζικά- όχι ως κάποια ανόητη συλλογική ομάδα που σκέφτεται ως ένα, αλλά όλα τα άτομα που σκέφτονται για τον εαυτό τους μαζί.

Τι είναι απαραίτητο τώρα; Κρατήστε σφιχτά όλα τα όπλα και τα όπλα σας, καθώς θα ασκηθεί μεγαλύτερη πίεση για να σας τα πάρουν, αφού γίνουν κι άλλες ψευδείς “πυροβολισμοί”. Αν συμβεί αυτό, οι Αμερικανοί θα είναι αβοήθητοι απέναντι στο κακό και τερατώδες κράτος. Καταλάβετε ότι η πραγματική τάξη ελέγχου κατέχει και διοικεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τους πολιτικούς, συμπεριλαμβανομένων των υψηλότερων θέσεων στην κυβέρνηση, τα δικαστήρια, το εγκληματικό τραπεζικό σύστημα και τη δολοφονική αστυνομία και το στρατό. Μιλήστε συνεχώς, αποδεχτείτε και διαδώστε την αλήθεια, μην υπακούτε ή συμμορφώνεστε με οποιεσδήποτε κυβερνητικές εντολές και μορφωθείτε σχετικά με το τι πραγματικά συμβαίνει μπροστά σας, αντί να διαβάζετε τίτλους ή να παρακολουθείτε τις ηλίθιες και παράλογες κυρίαρχες “ειδήσεις”. Κλείστε την τηλεόρασή σας.

Ο μόνος τρόπος για να σώσετε την ελευθερία είναι να ξυπνήσετε αμέσως τους αξιολύπητους κώλους σας και να κάνετε κάτι για να βοηθήσετε τον εαυτό σας!

“Η Μπίλντερμπεργκ γνωρίζει ότι, ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχθούν οι παγκόσμιες ανακατατάξεις, και με όποια μορφή κι αν μοιάζει ένα επαναφερόμενο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, η μορφή του κόσμου θα καθοριστεί από τη μεγάλη τεχνολογία. Και αν το τελικό παιχνίδι είναι η “Συνέχεια της Κυβέρνησης”, όπως προτείνει η ατζέντα, αυτή η συνέχεια θα τροφοδοτείται από την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Όποιος δισεκατομμυριούχος κι αν καταλήξει να φτιάξει το λογισμικό που θα κυβερνά τον κόσμο, η Μπίλντερμπεργκ έχει ως στόχο να διασφαλίσει ότι θα έχει το χέρι του στο ποντίκι”.

Charlie Skelton (Guardian)

Σύνδεσμοι αναφοράς και πηγών:

Bilderberg Group meets in secret to discuss “disinformation”

Elites Secretly Meeting in DC — Corporate Media is SILENT

The great robot replacement of people

Beyond Bilderberg(er)’s Civil War

—————–

Δικτυογραφία :

Digital Humanity Heading Toward a Digital World Reality: A Robotic and Distorted Environment Without Culture, Caring, or Intellect?

https://www.garydbarnett.com/digital-humanity-heading-toward-a-digital-world-reality-a-robotic-and-distorted-environment-without-culture-caring-or-intellect/

 

Πηγή και μετάφραση, ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 451


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα