Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ELON MUSK ΚΑΙ Η X “Everything App” Ο ELON MUSK είναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ της CIA.   ( Συγκλονιστικές αποκαλύψεις, αφιερωμένες στους “μπατριώτες” που ΗΡΩΟΠΟΙΗΣΑΝ και τον ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ELON MUSK και το TWITTER του)

Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ELON MUSK ΚΑΙ Η X “Everything App” Ο ELON MUSK είναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ της CIA. ( Συγκλονιστικές αποκαλύψεις, αφιερωμένες στους “μπατριώτες” που ΗΡΩΟΠΟΙΗΣΑΝ και τον ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ELON MUSK και το TWITTER του)

8 Νοεμβρίου, 2022 17 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,594
Μοίρασέ το

 

 

ΜΗΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΣΤΕ.

Ο Musk τυγχάνει επίσης να ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥ WEF ΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ 2008.

 

Απορώ… απορώ πως είναι δυνατόν να υπάρχουν αφελείς, που πιστεύουν πως ο MUSKαράς της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, είναι δυνατόν είτε να δημιουργήσει ένα ασφαλές και ανεξάρτητο τουίτερ, είτε να … “ξηλώσει το τουϊτερ”,είτε ότι “μόλις αφήχθη το τέλος της παραπληροφόρησης της δολοφονικής ελίτ” όπως γράφουν στις  παρακάτω ανάρτησεις τους που είναι για γέλια…!!!

Ελπίζω να το κάνουν από αφέλεια, αν κι αυτή είναι λιαν επικίνδυνη, γιατί παρασύρει τους αναγνώστες τους σε επικίνδυνα νερά…

Ελπίζω αυτή η ανάρτηση, να τους προβληματίσει, διαφορετικά θ’ αρχίσω πλέον να πιστεύω πως ΑΛΛΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ…

ΑΥΤΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΩΝ…

Και σ’ αυτή την περίπτωση, ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

 

(λίγα λόγια για άλλον έναν αρχι-Muskαρά, που δυστυχώς πολλοί βλέπουν ως σωτήρα και αγωνιστάρα. Το γνωστό παιχνιδάκι του “καλού μπάτσου/κακού μπάτσου για να ‘χει το πόπολο να μασουλά καθησυχασμένο κι άλλη μια απάτη )

Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ELON MUSK ΚΑΙ Η X “Everything App”

Μετάφραση blümlifee

* * *

Αυτή η υποστοίβα προηγουμένως είχε αποκαλύψει τον Elon Musk ως ολική απάτη και δημιουργία των CIA/DARPA.

Ο Elon Musk αναλαμβάνει επίσημα το Twitter στην πιο πρόσφατη ιδιοφυή απάτη

Καθώς πολλοί γιορτάζουν ασυνείδητα την «απόκτηση» του Twitter από τον Elon Musk, αποτυγχάνουν να εκτιμήσουν το μεγαλύτερο Psyop που παίζει εδώ.

 

Ο ELON MUSK είναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ της CIA. Έβγαλε όλα του τα λεφτά από τους φορολογούμενους. Όταν πουλάει το διογκωμένο απόθεμά του που κατέστη δυνατό από πιστώσεις ZEV, επιχορηγήσεις, φοροαπαλλαγές και άλλες απάτες εταιρικής ευημερίας, ξεπλένει τα χρήματα που έκλεψαν από φόρους που στη συνέχεια διογκώθηκαν από ένα στημένο χρηματιστήριο.

Ο James Corbett εξέθεσε έξοχα τον ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ μόλις τις προάλλες πριν από αυτήν την εξαγορά στο Twitter:

 


(βίντεο)

Ο ΠΑΠΠΟΥΣ του MUSK ήταν ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ του ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ του ΚΑΝΑΔΑ προτού αναγκαστεί να φύγει από τη χώρα.

Ολόκληρη η ΑΤΖΕΝΤΑ του MUSK είναι ΑΥΤΗ ΤΟΥ WEF, δηλαδή:

(εικ.: φόρος CO2, παγκόσμιο βασικό εισόδημα, ενέσεις μυοκαρδίτιδας mRNA, μετανθρωπισμός, μια παγκόσμια κυβέρνηση)

Ο Musk δεν είναι ιδιοφυΐα, εκτός αν κάνεις την μετράει με γνώμονα μόνο την απάτη.

Είναι ένας θιασώτης που κάνει μηδενική πραγματική μηχανική.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ CIA, ξεκινώντας με την πώλησή του με το Zip2 στην Compaq, η οποία ήταν μια ολοκληρωτική απάτη με το «προϊόν» του να μην κάνει απολύτως τίποτα για την εταιρεία που φέρεται να το πλήρωσε.

Το ίδιο και για τον ΡΟΛΟ του στο PayPal όπου ήταν ενσωματωμένος και δεν δημιούργησε ούτε πρόσθεσε καμία υλική αξία στην εταιρεία.

Και η ίδια ακριβώς δυναμική επικρατούσε όταν ο MUSK επιχείρησε στην TESLA την οποία επίσης ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΟΤΕ, ούτε πρόσθεσε πραγματική μηχανική αξία.

Ο MUSK είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

Αυτή η ΑΓΟΡΑ στο TWITTER είναι άλλη μια περαιτέρω ΑΠΑΤΗ για την επόμενη φάση του Great Reset ως κάποιου είδους χαρακτήρα του Tony Stark.

Το Space-X βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.

Η TESLA μέχρι σήμερα ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΚΕΡΔΟΣ από ένα μόνο αυτοκίνητο.

Τι θα λέγατε για την ΑΠΑΤΗ των ΗΛΙΑΚΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ του Musk, η οποία μέχρι σήμερα απέχει πολύ από το να είναι έτοιμη για την πρώτη φάση και περιφρονείται από εκείνους τους λίγους ιδιοκτήτες σπιτιών που δεν ήταν αρκετά επιτηδευμένοι για να τα εγκαταστήσουν;

2nd Smartest Guy in the World2ος πιο έξυπνος άντρας στον κόσμο
UpgradeΑναβαθμίζω

Elon Musk Officially Takes Over Twitter in the Latest “Genius” ConΟ Έλον Μασκ αναλαμβάνει επίσημα το Twitter στο Latest “Genius” Con

2nd Smartest Guy in the World2ος πιο έξυπνος άντρας στον κόσμο
Oct 2828 Οκτ
167167
8686
Καθώς πολλοί γιορτάζουν ασυνείδητα την «απόκτηση» του Μασκ στο Twitter, αποτυγχάνουν να εκτιμήσουν το μεγαλύτερο Psyop που παίζει εδώ.

Σκεφτείτε να γίνετε συνδρομητής επί πληρωμή.

Αναβάθμιση σε επί πληρωμή

Ο Έλον Μασκ είναι κυριολεκτικά δημιούργημα της CIA. Έβγαλε όλα του τα λεφτά από τους φορολογούμενους.

Όταν πουλάει το διογκωμένο απόθεμά του που κατέστη δυνατό από πιστώσεις ZEV, επιχορηγήσεις, φοροαπαλλαγές και άλλες απάτες εταιρικής ευημερίας, ξεπλένει τα χρήματα που έκλεψαν από φόρους που στη συνέχεια διογκώθηκαν από ένα στημένο χρηματιστήριο.

Ο Τζέιμς Κόρμπετ εξέθεσε έξοχα τον Μασκ μόλις τις προάλλες πριν από αυτήν την εξαγορά στο Twitter:

Ο παππούς του Μασκ ήταν ιδρυτικό μέλος του τεχνοκρατικού πολιτικού κόμματος του Καναδά προτού αναγκαστεί να φύγει από τη χώρα.

Ολόκληρη η ατζέντα του Μασκ είναι αυτή του WEF. δηλαδή:

 

Ποιος είναι ο Έλον Μασκ;

Χωρίς να μπούμε στην απάτη που είναι η Tesla και το γεγονός ότι κάθε αυτοκίνητο είναι μια καθαρή απώλεια χωρίς κάποιο είδος πίστωσης ZEV, πίστωσης άνθρακα και κλοπής φορολογουμένων από την κυβέρνηση, και ότι κάθε αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της ζωής του παράγει πολύ περισσότερο CO2 (καλό πράγμα) και πολύ περισσότερη ρύπανση (κακό πράγμα) από οποιοδήποτε όχημα ICE, για να μην αναφέρουμε όλη την κραυγαλέα λογιστική απάτη ή…

πιο έξυπνος άντρας στον κόσμο

Ο Musk δεν είναι ιδιοφυΐα, εκτός αν η απάτη είναι η μόνη μέτρηση. Είναι ένας ηθοποιός που κάνει μηδενική πραγματική μηχανική.

Όλες οι επιχειρήσεις του υποστηρίχθηκαν από τη CIA, ξεκινώντας με την πώλησή του με το Zip2 στην Compaq, η οποία ήταν μια ολοκληρωτική απάτη με το «προϊόν» του να μην κάνει απολύτως τίποτα για την εταιρεία που φέρεται να το πλήρωσε.

Το ίδιο και για τον ρόλο του στο PayPal όπου ήταν ενσωματωμένος και δεν δημιούργησε ούτε πρόσθεσε καμία υλική αξία στην εταιρεία.

Και η ίδια ακριβώς δυναμική επικρατούσε όταν ο Musk άνοιξε τον δρόμο του αγοράζοντας την Tesla την οποία επίσης δεν δημιούργησε ποτέ, ούτε πρόσθεσε πραγματική μηχανική αξία.

Ο Musk είναι ο απόλυτος απατεώνας. Αυτή η αγορά στο Twitter είναι ένα ψεύτικο κεφάλι για να τον ξεσπάσει περαιτέρω για την επόμενη φάση του Great Reset ως κάποιου είδους χαρακτήρα του Tony Stark.

Το Space-X βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.

Η Tesla μέχρι σήμερα δεν είχε ποτέ κέρδος από ένα μόνο αυτοκίνητο.

Τι θα λέγατε για την απάτη των ηλιακών πλακιδίων του Musk, η οποία μέχρι σήμερα απέχει πολύ από το να είναι έτοιμη για την πρώτη στιγμή και περιφρονείται από εκείνους τους λίγους ιδιοκτήτες σπιτιού που δεν ήταν αρκετά επιτηδευμένοι για να τα εγκαταστήσουν;

Το πλαίσιο της απάτης είναι η εξαγορά από τους Tesla της πτωχευμένης επιχείρησης των ξαδέλφων του, της Solar City, η οποία πλησίαζε στη χρεοκοπία όταν ο Elon στράφηκε για να προσφέρει μετοχές της Tesla για αυτήν.

Το κίνητρο ήταν να αποφύγει μια αποτυχία στην οικογένειά του των επιχειρήσεων που θα μπορούσε να είχε βλάψει τη φήμη του και να βλάψει την πολύ μεγαλύτερη εταιρεία-φούσκα του, την Tesla.

Ο Musk κατέχει περίπου το 20% των μετοχών της Tesla και έχει δανειστεί έναντι περίπου του μισού αυτού, επομένως η πτώση της τιμής της μετοχής TSLA απειλεί άμεσα την θέση.

Είναι πιθανό να χρησιμοποίησε τα έσοδα από αυτά τα δάνεια για να χρηματοδοτήσει άλλες εταιρείες του, ιδίως τη SpaceX, την Boring Company (μικρή διάνοιξη σήραγγας) και τις προσπάθειες του Hyperloop.

Ένα περιθώριο κέρδους που θα μπορούσε να προκύψει εάν η αξία της μετοχής του μειωθεί αρκετά ώστε να μην καλύπτει πλέον τα ποσά του δανείου θα πυροδοτήσει μεγάλες αναγκαστικές πωλήσεις και πλήρη κατάρρευση της τιμής της μετοχής και της αυτοκρατορίας του.

[…]

Ωστόσο, εσωτερικά στο SolarCity, το προϊόν ηλιακής στέγης απείχε πολύ από αυτό που θα θεωρούσε έτοιμο για αγορά, πόσο μάλλον όμορφο, σύμφωνα με σχεδόν δώδεκα πηγές που γνωρίζουν το έργο.

Πηγή : (https://mansionengineer.com/2018/08/10/elon-musk-tesla-and-the-solar-roof-tile-fraud/)

Και πώς θα μπορούσε κανείς να ξεχάσει το γελοίο και δόλιο Hyperloop;

The Hyperloop: BUSTED!
Τι θα λέγατε για το τελευταίο αστείο που είναι το Tesla-Bot;

Why you should NEVER believe Elon Musk!

 

Τι θα λέγατε για πολεμική κερδοσκοπία στην PSYOP-ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ;

Elon Musk, War Profiteering? W-T-F!

(βίντεο)

Τι γίνεται με το cybertruck που παραμένει μια ακόμη απάτη και μια υπόσχεση που αθέτησε;

Elon Musk’s epic Cybertruck ‘bulletproof’ window smash fail

 

Τι θα λέγατε για την απόλυτη απάτη που είναι ο ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ του TESLA;

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ AUTOPILOT και τώρα η TESLA βρίσκεται υπό ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ για ισχυρισμούς ότι τα αυτοκίνητά της μπορούν να οδηγήσουν μόνα τους (https://www.zerohedge.com/markets/tesla-under-criminal-investigation-claims-its-cars-can-drive-themselves), καθώς ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ με αυτοκίνητα της αστυνομίας, πυροσβεστικά οχήματα, πεζούς και μοτοσικλετιστές.

Και αν κάποιος πραγματικά πιστεύει ότι ο Musk είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, τότε δεν έχει ιδέα για τις δυναστικές τραπεζικές οικογένειες που διοικούν τα πρακτορεία που με τη σειρά τους διαχειρίζονται ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο MUSK.

Το TWITTER ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥΣ, καθώς οι αριστεροί έχουν υποστεί μόνιμη πλύση εγκεφάλου όπως είναι και απαιτούν πολύ λιγότερο νοητικό έλεγχο του από το Βαθύ Κράτος. Και όλοι αυτοί οι «αμφιλεγόμενοι» λογαριασμοί που αποκαθίστανται, όπως αυτός του Mister Operation Warp Speed, είναι απλώς καλύτεροι για όσους γιορτάζουν ανίδεα την τελευταία ενσάρκωση του κόμβου κοινωνικής μηχανικής κοινωνικής δικτύωσης της CIA στο Twitter.

ΜΗΝ πέφτετε σε αυτήν την πιο πρόσφατη απάτη.

ΜΗΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΣΤΕ.
Ο Musk τυγχάνει επίσης να ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥ WEF ΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ 2008.

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Ποιος είναι ο Έλον Μασκ;

 

Μετάφραση blümlifee

* * *

Χωρίς να μπούμε στην απάτη που είναι η TESLA και το γεγονός ότι ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ είναι μια ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ χωρίς κάποιο είδος πίστωσης ZEV, πίστωσης άνθρακα και συνιστά κλοπή των φορολογουμένων από την κυβέρνηση, και ότι ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ TESLA ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ CO2 (που είναι βέβαια καλό πράγμα) και ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΡΥΠΑΝΣΗ (κακό) ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟ ΟΧΗΜΑ ICE (Internal Combustion Engine: κινητήρας εσωτερικής καύσης, δλδ. τα δικά μας αμαξάκια), για να μην αναφέρουμε όλη την κραυγαλέα λογιστική απάτη ή το γεγονός ότι το Space-X δεν είναι τίποτα άλλο από την ανακατασκευασμένη τεχνολογία της NASA του 1990 (χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους) ή ότι ο Έλον είναι μια μαριονέτα της CIA που χρησιμοποιεί το Twitter απλώς για να επαναφέρει τους συντηρητικούς σε μια πλατφόρμα που ΧΑΝΕΙ γρήγορα ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΓΟΡΑΣ από ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΔ όπως το Gettr υπό το ΠΡΟΣΧΗΜΑ του «ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ», κ.λπ. κ.λπ.

Εδώ είναι μια αξιοσημείωτη φωτογραφία του απατεώνα και του φρικιού της κομμουνίστριας αγαπημένης πρώην του:

(φωτό: στο σακάκι του Μάσκα στο Met Gala (https://en.wikipedia.org/wiki/Met_Gala) γράφει “novus ordo seclorum” (Νέα Τάξη Πραγμάτων) (σ.τ.μ. για να μην κακοκαρδισουμε τους υποστηρικτές του, μάλλον δεν θα το είδε γιατί το γράφει από πίσω)

 

(φωτό)

Και εδώ είναι ένα σύντομο βίντεο που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ για τον απατεώνα Μασκ:

 

Sagrad Прекрасный

 

Ο Έλον Μασκ εκτέθηκε (https://www.bitchute.com/video/Twteg9lpI2FX/)

ΜΗΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΣΤΕ.

(Βγάζουμε το καπέλο στον Barry O’Kenyan για την φωτογραφία.)

Υ.Γ. Η Grimes στα πολύ πρώτα στάδια της καριέρας της ήταν εξαιρετικά ταλαντούχα, αλλά ως ενήλικας είναι πλήρως μυημένη στην ριζοσπαστική αριστερή λατρεία του θανάτου, δηλαδή…

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 1,594


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα