Η CIA του Μπάιντεν ρίχνει τον Μητσοτάκη και  η άκρα Αριστερά της CIA του Μπάιντεν και η άκρα Αριστερά της ΕΥΠ, οργανώνουν την μεγάλη εκλογική απάτη, που θα οδηγήσει τη χώρα στο τελευταίο σκαλί του σπιράλ θανάτου της, το οποίο ξεκίνησε με τα Μνημόνια.

Η CIA του Μπάιντεν ρίχνει τον Μητσοτάκη και η άκρα Αριστερά της CIA του Μπάιντεν και η άκρα Αριστερά της ΕΥΠ, οργανώνουν την μεγάλη εκλογική απάτη, που θα οδηγήσει τη χώρα στο τελευταίο σκαλί του σπιράλ θανάτου της, το οποίο ξεκίνησε με τα Μνημόνια.

5 Νοεμβρίου, 2022 18 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,455
Μοίρασέ το

 

Δε θα ψηφίσει η νεολαία τον Τσίπρα, αλλά ένας στρατός από τσιγγάνους και μετανάστες, θα αναλάβει να φέρει εις πέρας τη βρωμοδουλειά, την ημέρα των εκλογών.

Ο Μητσοτάκης, πέφτει από τους δικούς του ανθρώπους, αυτούς, που τον ανέδειξαν στην εξουσία, δηλαδή το ακροαριστερό σύστημα της κυβέρνησης Μπάιντεν.

 

1. Γιατί ο συντάκτης της είναι φανατικός του Τραμπ, ο οποίος είναι άλλος ένας κλόουν της ΠΕΝΤΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ…
2. Γιατί έχει κι αυτός δημιουργήσει έναν νέο πολιτικό συνδυασμό… και σε ότι με αφορά, δεν πιστεύω κανέναν που πολιτεύεται σε τέτοιες εποχές…
Κατά τα λοιπά, ως πολιτικό άρθρο, παρουσιάζει πολλές αλήθειες…
Τα συμπεράσματα, δικά σας…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Η θέση μου είναι παγιωμένη εδώ και δεκαετίες.
ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ… ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥΣ, ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.
Υ.Γ.2. Επιτρέψτε μου και μια…φαντασίωση: Την ημέρα των εκλογών, να σταθούν μπροστα σε όλα τα εκλογικά κέντρα ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ… ΟΥΤΕ ΓΙΟΥΦΤΟΥΣ… ΟΥΤΕ ΛΑΘΡΟΠΙΘΙΚΙΑ… ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ… ΟΥΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ…

 

 

Του Δημήτρη Τζώρα

Σας είχα γράψει στις 18/10, πως ακουγόταν πολύ έντονα στην Ουάσινγκτον, ότι ο διευθυντής της CIA είπε στον Πούτιν να εισβάλλει στην Ουκρανία. Τόνισα δε, στον ελληνικό λαό, να μη διχάζεται σε φιλο-ρώσους και φιλο-ουκρανούς, διότι τα πράγματα δεν είναι έτσι, όπως τα παρουσιάζουν τα συστημικά μέσα ενημέρωσης.

Για άλλη μία φορά δικαιώθηκα, γιατί δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου αναφέρουν ότι ο διευθυντής της FSB, Αλεξάντερ Μπορτνίκοφ, ήταν αυτός, που έπεισε τον Πούτιν να εισβάλλει στην Ουκρανία.

Αυτό το γεγονός, για τους γνωρίζοντες σημαίνει, ότι η FSB, είχε φυσικά το Ok από τους ακροαριστερούς που διοικούν σήμερα την CIA. Η FSB του Πούτιν, ήταν και είναι πάντα σε ανοιχτή γραμμή με το Λάνγκλεϋ.

Ο διευθυντής της CIA Burns, πριν από λίγο καιρό, είχε επισκεφθεί τη Βραζιλία και προειδοποίησε τον Μπολσονάρο να μη διανοηθεί να αμφισβητήσει το αποτέλεσμα των εκλογών, όπου το τριγράμματο ευαγές ακροαριστερό ίδρυμα, είχε δρομολογήσει την μεγάλη νοθεία στις Βραζιλιάνικες εκλογές.

Γι’ αυτό λοιπόν, ο Μπολσονάρο, ενώ γνώριζε ότι υπήρξε εκτεταμένη νοθεία η οποία ανέδειξε με οριακή διαφορά τον Λούλα στην κυβέρνηση, δεν είπε κουβέντα, αλλά ούτε και συναίνεσε επί της ουσίας στο αποτέλεσμα.

Ο κύριος Τσίπρας, υποστηρίζει εδώ και μήνες ότι θα κερδίσει τις εκλογές, έστω και με μία ψήφο, δηλαδή με τον ίδιο τρόπο που κέρδισε ο Λούλα τις Βραζιλιάνικες εκλογές.

Όμως, ο κύριος Τσίπρας, θέλει τον έλεγχο της ΕΥΠ και της Αστυνομίας για να προχωρήσει σε ακόμη μία μεγάλη νοθεία, πριν τις επικείμενες εκλογές.

Από την μία η άκρα Αριστερά της CIA του Μπάιντεν και από την άλλη η άκρα Αριστερά της ΕΥΠ, οργανώνουν την μεγάλη εκλογική απάτη, που θα οδηγήσει τη χώρα στο τελευταίο σκαλί του σπιράλ θανάτου της, το οποίο ξεκίνησε με τα Μνημόνια.

Από την επόμενη μέρα των εκλογών του 2019, δεν σταμάτησα να φωνάζω για την νοθεία που διέπραξε το σύστημα και ο Αλέξης Τσίπρας.

Είναι αδύνατο, μικρότερο εκλογικό σώμα από αυτό των ευρωεκλογών, να δώσει επιπλέον 5 μονάδες στον Τσίπρα στις εθνικές εκλογές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, με ένα γελοίο και αντιεπιστημονικό επιχείρημα, προσπάθησε να δικαιολογήσει την τρομακτική άνοδο των ποσοστών του στην μαζική συμμετοχή της νεολαίας!!!

Το ίδιο επιχείρημα, επιστρατεύει και σήμερα, για να προετοιμάσει την κοινή γνώμη για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Να θυμίσουμε βέβαια, ότι ούτε το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε καθαρή εντολή διακυβέρνησης, σχηματίζοντας αυτοδυναμία.

Ο λαός, δεν τους εμπιστεύονταν ποτέ πλήρως και δικαιώθηκε το ένστικτό του από τα αποτελέσματα της θητείας της πρώτης φορά Αριστεράς.

Η σημερινή νεολαία, αγαπητοί εκλογομάγειρες, είναι τελείως απολιτίκ και απεχθάνεται το ίδιο τον μεστωμένο και συμβιβασμένο βαψομαλλιά της Αριστεράς, με τον Μητσοτάκη.

Δε θα ψηφίσει η νεολαία τον Τσίπρα, αλλά ένας στρατός από τσιγγάνους και μετανάστες, θα αναλάβει να φέρει εις πέρας τη βρωμοδουλειά, την ημέρα των εκλογών.

Ο Μητσοτάκης, πέφτει από τους δικούς του ανθρώπους, αυτούς, που τον ανέδειξαν στην εξουσία, δηλαδή το ακροαριστερό σύστημα της κυβέρνησης Μπάιντεν.

Καλά να πάθει! Ακόμα και σήμερα, η λίτσα Πέτσα, υμνολογεί το σαπρόφυτο του Λευκού Οίκου και στρέφεται συστηματικά κατά του Προέδρου Τραμπ.

Ας λουστούν τώρα, την άγαρμπη, αντισυμμαχική και αντιδημοκρατική παρέμβαση της CIA, στα ελληνικά πολιτικά πράγματα.

O Τσίπρας, μαζί με τον Καραμανλή, εξυπηρετούν καλύτερα τα συμφέροντα της γερμανικής σοσιαλδημοκρατίας και του Γερμανοκινεζικού άξονα και όσα όπλα και να στείλει ο Μητσοτάκης στο Ζελένσκι, τίποτα δε θα τον γλιτώσει από την πτώση του.

Άλλωστε, η επιθετική στάση του Ουκρανού κλόουν απέναντι στη χώρα μας, έπρεπε να τους ψιλιάσει ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι οι ακροαριστεροί της CIA, κάτι ετοιμάζουν στην Ελλάδα.

Το Μεταπολιτευτικό καθεστώς, καταρρέει. Δε δημιουργήσαμε τυχαία τώρα, την Ελληνική Διοίκηση Εθνικής Σωτηρίας (ΕΔΕΣ). Το καθεστώς, θέλει δε θέλει, θα μας παραδώσει την εξουσία, βρισκόμενο μπροστά στα δικά του πολιτικά αδιέξοδα.

Η παρουσία Βαρουφάκη σε κυβερνητικό σχήμα, θα είναι καταστροφή για τη χώρα και ο λαός, θα θελήσει να αντιδράσει δυναμικά και να εκφραστεί πολιτικά.

Η ΝΔ, μετά τις εκλογές, θα είναι διαλυμένη από τις εσωκομματικές ίντριγκες, αποκομμένη από τον λαό, εξαιτίας της αλαζονείας της, κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής της, τη φτώχεια, τις υποχρεωτικότητες και το συστηματικό πλιάτσικο του δημοσίου πλούτου.

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής, Στρατηγιστής, Μέλος της Ανώτατης Διοίκησης Εθνικής Σωτηρίας

 

 

Πηγή

 

 

Προβολές : 1,455


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα