Η NASA προειδοποιεί για θανατηφόρα «ρήγματα» μαγνητόσφαιρας που με ηλιακή ακτινοβολία θα εξαφανίσουν μεγάλο αριθμό ζώων στη Γη

Η NASA προειδοποιεί για θανατηφόρα «ρήγματα» μαγνητόσφαιρας που με ηλιακή ακτινοβολία θα εξαφανίσουν μεγάλο αριθμό ζώων στη Γη

18 Ιουλίου, 2022 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:392
Μοίρασέ το

 

Αυτό το συμπέρασμα δηλώνει ότι στις περιοχές όπου η μαγνητόσφαιρα της Γης ήταν αρκετά αποδυναμωμένη, έντονη ηλιακή ακτινοβολία διέρρευσε και έφτασε στην επιφάνεια της Γης, σκοτώνοντας τεράστιους αριθμούς ζωντανών όντων, προκαλώντας ακόμη και εξαφάνιση στην περιοχή που επηρεάστηκε από αυτό. “ρήγμα.”

 

 

 

 

Το ερώτημα είναι, πόσο η ανθρωπογενής παρέμβαση με αεροψεκασμούς, HAARP και άλλα τέτοια μέσα, έχουν επηρεάσει την μαγνητόσφαιρα;

Καλλιόπη Σουφλή
Η NASA προειδοποιεί για θανατηφόρα «ρήγματα» μαγνητόσφαιρας που με ηλιακή ακτινοβολία θα εξαφανίσουν μεγάλο αριθμό ζώων στη Γη

Οι μυστηριώδεις θάνατοι βοοειδών που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο στο Κάνσας — φημολογείται ότι ξεπερνούν τα 10.000 βοοειδή. 

Η επίσημη ιστορία είναι ότι η υψηλή ζέστη σκότωσε τα βοοειδή… αλλά ιδιοκτήτες βοοειδών στο Τέξας επιβεβαίωσαν ότι αυτό είναι ανοησία. 

Οι αγελάδες δεν πεθαίνουν μονομιάς από τη ζέστη. 

Όταν η υψηλή ζέστη σκοτώνει τις αγελάδες, πεθαίνουν αργά, σε μεγάλο διάστημα, όχι όλες ταυτόχρονα.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει ζέστη στο Κάνσας. Φαίνεται σαν όλοι να έχουν ξεχάσει ότι κάθε καλοκαίρι κάνει ζέστη στην περιοχή.

Μια άλλη εξήγηση εμφανίζεται τώρα που μπορεί να δώσει τη σωστή απάντηση. 

Η NASA προειδοποιεί για «ρήγματα» που ανοίγουν στη μαγνητόσφαιρα και στο στρώμα του όζοντος, επιτρέποντας σε έντονη, θανατηφόρα ηλιακή ακτινοβολία να διαπερνά αυτά τα εμπόδια, προκαλώντας γεγονότα εξαφάνισης στη Γη. 

Εάν αυτή η διαδικασία επιταχυνθεί, η ηλιακή ακτινοβολία θα μπορούσε να στείλει «δέσμες θανάτου» στην επιφάνεια της Γης σε τυχαίους χρόνους και τοποθεσίες, τα επόμενα χρόνια.

Καθώς η μαγνητόσφαιρα εξασθενεί — σε συνδυασμό με την καταστροφή της στιβάδας του όζοντος — οι φυσικές δυνάμεις μπορούν να προκαλέσουν «ρήγματα» ή κενά στην θωράκιση που κανονικά προστατεύουν τη Γη από τις ακτίνες UVB που προέρχονται από τον ήλιο. 

Οι ακτίνες UVB και άλλα ηλεκτρομαγνητικά κύματα μικρότερου μήκους είναι τόσο επικίνδυνα για τη ζωή στην επιφάνεια της Γης που κατηγορούνται για συμβάντα επιπέδου εξαφάνισης (ELE) που οι επιστήμονες πιστεύουν ότι εξαφάνισαν τους Νεάντερταλ.

Το επιστημονικό περιοδικό AGU δημοσίευσε ένα σημαντικό άρθρο στο Review of Geophysics , με ημερομηνία 29 Μαΐου 2019 από το JET Channell. Το άρθρο έχει τίτλο, « Ο ρόλος της έντασης του γεωμαγνητικού πεδίου στην ύστερη τεταρτογενή εξέλιξη των ανθρώπων και των μεγάλων θηλαστικών ».

Ουσιαστικά δηλώνει ότι μια αποδυνάμωση της μαγνητόσφαιρας της Γης επιτρέπει στην έντονη ηλιακή ακτινοβολία να διαρρεύσει και να φτάσει στην επιφάνεια της Γης, επιτυγχάνοντας γεγονότα σε επίπεδο εξαφάνισης.

Και πάλι, για να συνοψίσουμε, αυτό το συμπέρασμα δηλώνει ότι στις περιοχές όπου η μαγνητόσφαιρα της Γης ήταν αρκετά αποδυναμωμένη, έντονη ηλιακή ακτινοβολία διέρρευσε και έφτασε στην επιφάνεια της Γης, σκοτώνοντας τεράστιους αριθμούς ζωντανών όντων, προκαλώντας ακόμη και εξαφάνιση στην περιοχή που επηρεάστηκε από αυτό. “ρήγμα.”

Στην πραγματικότητα, αυτή η μελέτη λέει ότι η άνοδος των σύγχρονων ανθρώπων ήταν άμεσο αποτέλεσμα αυτού του φαινομένου που εξαφάνισε τους Νεάντερταλ. 

Η «μαγνητική εκδρομή Laschamp» αναφέρεται απλώς σε μια από τις γνωστές αντιστροφές μαγνητικών πόλων που έλαβαν χώρα στην ιστορία της Γης.

Δείτε το βίντεο εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 392


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα

Δεν βρέθηκαν άρθρα.