Η Pfizer Επιμένει ‘Οτι Δοκίμασε Το Εμβόλιο, Σε Πάνω Από 5 Δισεκατομμύρια Ανθρώπους

Η Pfizer Επιμένει ‘Οτι Δοκίμασε Το Εμβόλιο, Σε Πάνω Από 5 Δισεκατομμύρια Ανθρώπους

15 Οκτωβρίου, 2022 28 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:887
Μοίρασέ το

 

 

 

“Ναι, βγάλαμε εσπευσμένα ένα εμβόλιο στην αγορά χωρίς να γνωρίζουμε αν όντως σταμάτησε ή όχι τη μετάδοση της νόσου. Ναι, συνεργαστήκαμε χέρι-χέρι με κυβερνήσεις και εταιρείες μέσων ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο για να αναγκάσουμε τους ανθρώπους να πάρουν αυτό το μη ελεγμένο εμβόλιο. Ναι, προκαλέσαμε τεράστιο αριθμό ανθρώπων να αναπτύξουν μυοκαρδίτιδα και άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας. Αλλά κοιτάξτε πόσα χρήματα βγάλαμε από αυτό! Αυτό μετράει για κάτι, σωστά; Σωστά; Μην με κοιτάς έτσι”.

 

Όταν ακόμα και η σάτυρα αποδεικνύει την παγκόσμια γενοκτονία, το βέβαιο είναι πως οι γενοκτόνοι, ενδιαφέρονται μόνο για το χρήμα που έβγαλαν… και για τον αφανισμό εκατομμυρίων ανθρώπων…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή

–> Από τον σατιρικό ιστότοπο Babylonbee.com 😂😂😂 <–


ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – Παρά την αναστάτωση που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις σε ακρόαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι ο φαρμακευτικός κολοσσός έθεσε εσπευσμένα σε χρήση το εμβόλιο COVID-19 χωρίς να το δοκιμάσει για την πρόληψη της μετάδοσης, τα στελέχη της Pfizer έσπευσαν να αναδιπλωθούν και να επισημάνουν ότι πράγματι δοκίμασαν το εμβόλιο – σε πάνω από πέντε δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Ενώ η πληροφορία αυτή σήμανε συναγερμό σε όλο τον κόσμο, η Pfizer έσπευσε να επισημάνει ότι τα αποτελέσματα δεν ήταν όλα άσχημα. “Οι άνθρωποι συμπεριφέρονται σαν να μην προέκυψε τίποτα καλό από αυτό το εμβόλιο”, δήλωσε ο Dr. Frederick Von Leibenschnibbitz, επικεφαλής της επιτροπής Moneymaking Medicine της Pfizer.

Την εποχή της δημοσίευσης, η Pfizer συνέχιζε την ανάπτυξη του νεότερου αναμνηστικού COVID-19, για το οποίο λέει (χωρίς να υπάρχουν δεδομένα δοκιμών που να το υποστηρίζουν) ότι θα σας προστατεύει από τον ιό, ενώ θα σας προκαλεί μόνο καρκίνο του ορθού ως παρενέργεια.

 **********

Δικτυογραφία:

Pfizer Insists They Did Test The Vaccine, On Over 5 Billion People | Babylon Bee

https://babylonbee.com/news/pfizer-insists-they-did-test-the-vaccine-on-over-5-billion-people

 

Πηγή και μετάφραση, ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 887


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα