Η PFIZER Παραδέχεται Ότι Οι Υπάλληλοί Της Έλαβαν “ΕIΔΙΚΗ Παρτίδα” Εμβολίου, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ Από Τον Υπόλοιπο Πληθυσμό. Αποκαλυπτικό βίντεο

Η PFIZER Παραδέχεται Ότι Οι Υπάλληλοί Της Έλαβαν “ΕIΔΙΚΗ Παρτίδα” Εμβολίου, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ Από Τον Υπόλοιπο Πληθυσμό. Αποκαλυπτικό βίντεο

8 Αυγούστου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,179
Μοίρασέ το

 

Η σοκαριστική αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια ακρόασης στη Γερουσία της Αυστραλίας, όταν ο εκπρόσωπος της Pfizer αποκάλυψε ότι ο μεγάλος φαρμακευτικός κολοσσός εισήγαγε μια ειδική παρτίδα εμβολίων COVID-19 αποκλειστικά για το πρόγραμμα εμβολιασμού των υπαλλήλων της.

 

 

 

 

Και φυσικά κανείς τους δεν είχε παρενέργειες ούτε πέθανε από το μπόλι…

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ – ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΗΜΕΤΕΡΩΝ…

ΤΗΝ  ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ, ΤΗΝ ΜΠΟΛΙΑΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ… ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΑΖΑΡΟΣ ΑΠ’ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ…

ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ … ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΗΘΕΛΑΝ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ… ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ, ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΗΤΑΝ ΝΕΡΑΚΙ…

 

ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟΙ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ… ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ…

 

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

5 Αυγούστου 2023 | Baxter Dmitry | Διαβάστε το εδώ


Εκπρόσωπος της Pfizer παραδέχτηκε ότι οι υπάλληλοι της εταιρείας έλαβαν μια “ειδική παρτίδα” του εμβολίου Covid-19, ουσιωδώς διαφορετική από το εμβόλιο που διανεμήθηκε στον υπόλοιπο πληθυσμό.

Η σοκαριστική αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια ακρόασης στη Γερουσία της Αυστραλίας, όταν ο εκπρόσωπος της Pfizer αποκάλυψε ότι ο μεγάλος φαρμακευτικός κολοσσός εισήγαγε μια ειδική παρτίδα εμβολίων COVID-19 αποκλειστικά για το πρόγραμμα εμβολιασμού των υπαλλήλων της.

Ο Αυστραλός γερουσιαστής Malcolm Roberts ηγήθηκε της ανάκρισης του Ιατρικού Διευθυντή της Pfizer Australia, Dr. Krishan Thiru, και του Επικεφαλής των Ρυθμιστικών Επιστημών, Dr. Brian Hewitt, με τις έντονες ερωτήσεις του να οδηγούν τελικά τον Dr. Thiru να παραδέχεται ότι οι υπάλληλοι της Pfizer δεν έλαβαν το κανονικό εμβόλιο. Παρακολουθήστε το ε δ ώ:

Η είδηση ότι οι υπάλληλοι της Pfizer δεν εμβολιάστηκαν με το κανονικό εμβόλιο Covid-19 της Pfizer που επιβλήθηκε στο κοινό δεν αποτελεί έκπληξη, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Dr. Ugur Sahin, ο διευθύνων σύμβουλος της BioNTech, της εταιρείας που συνεργάστηκε με την Pfizer για την ανάπτυξη του εμβολίου, παραδέχτηκε on camera ότι ούτε αυτός εμβολιάστηκε με το εμβόλιο Covid.

Σύμφωνα με τον γερουσιαστή Roberts, η Big Pharma έκανε μια περιουσία από τον αυστραλιανό λαό λόγω της σκληρής διαχείρισης της πανδημίας από την κυβέρνηση που εγκρίθηκε από το WEF (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ).

Ο γερουσιαστής Roberts απαίτησε να μάθει τι ρόλο έπαιξε η Pfizer στις αποφάσεις της κυβέρνησης να καταστήσει τα εμβόλια υποχρεωτικά για την εργασιακή απασχόληση και τη συμμετοχή της σε πιθανές κυβερνητικές απαγορεύσεις εναλλακτικών θεραπειών όπως η ιβερμεκτίνη.

“Η Pfizer δεν έχει καμία ανάμειξη, δεν είχε καμία ανάμειξη στην επιβολή υποχρεωτικών εμβολίων… Η Pfizer δεν είχε καμία ανάμειξη σε σχέση με την ιβερμεκτίνη”, δήλωσε ο Dr. Thiru.

Ωστόσο, η έρευνα πήρε μια αμφιλεγόμενη τροπή όταν ο Roberts διερεύνησε τις εμπιστευτικές συμφωνίες αποζημίωσης της Pfizer με την αυστραλιανή κυβέρνηση, προτείνοντας ότι οι φορολογούμενοι που χρηματοδότησαν το εμβόλιο έχουν το δικαίωμα να δουν τις λεπτομέρειες αυτού που αγόρασαν.

“Η αποζημίωση που έχετε με την κυβέρνηση επεκτείνεται στην παροχή αποζημίωσης στην περίπτωση που ένας εργαζόμενος εξαναγκάζεται από τον εργοδότη του να υποβληθεί σε εμβολιασμό και στη συνέχεια υφίσταται βλάβη; Και αν έχετε αποζημίωση, θέλω την απόδειξη”, ρώτησε ο Roberts.

Ο Dr. Thiru υποστήριξε ότι οι λεπτομέρειες αυτών των συμφωνιών παραμένουν εμπιστευτικές, σύμφωνα με τη συνήθη πρακτική για τις συμβατικές ρυθμίσεις μεταξύ της κυβέρνησης και ιδιωτικών οργανισμών.

“Γερουσιαστά, οποιεσδήποτε συμφωνίες αποζημίωσης μεταξύ της Pfizer και της αυστραλιανής κυβέρνησης είναι εμπιστευτικές και δεν είμαστε σε θέση να τις συζητήσουμε σε αυτό το φόρουμ”, δήλωσε ο Thiru.

“Γιατί είναι εμπιστευτικές; Επειδή ως φορολογούμενος πλήρωσα για αυτές τις ενέσεις, παρόλο που δεν έκανα καμία. Γιατί είναι εμπιστευτικές; Από τους φορολογούμενους, 26 εκατομμύρια Αυστραλούς. Τι κρύβετε;” ρώτησε ο Roberts.

Ο Roberts ρώτησε επίσης για το πρόγραμμα εμβολιασμού των εργαζομένων της Pfizer, το οποίο ο Dr. Thiru επιβεβαίωσε ότι ήταν ενεργό και διεξαγόταν σύμφωνα με τις οδηγίες δημόσιας υγείας, επιτρέποντας προσαρμογές ή εξαιρέσεις για όσους έχουν συγκεκριμένους ιατρικούς ή θρησκευτικούς λόγους για να μην εμβολιαστούν. Ωστόσο, αναγνώρισε ότι ένας μικρός αριθμός συναδέλφων αποχώρησε από την εταιρεία υπό το πρίσμα αυτού του προγράμματος.

Στη συνέχεια, ο Roberts ερώτησε για τη χρήση από την Pfizer μιας συγκεκριμένης παρτίδας εμβολίου για τους υπαλλήλους της, η οποία δεν είχε ελεγχθεί από την Υπηρεσία Θεραπευτικών Προϊόντων (TGA), στην οποία ο Dr. Hewitt ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ότι αυτό έγινε για να διασφαλιστεί ότι δεν θα λαμβάνονταν εμβόλια από τα κρατικά αποθέματα.

“Διαβάσαμε ότι η εντολή σας για το εμβόλιο χρησιμοποιούσε τη δική σας παρτίδα εμβολίου, ειδικά εισαγόμενη για την Pfizer, η οποία δεν είχε ελεγχθεί από την TGA. Είναι αυτό σωστό;” ρώτησε ο Roberts.

Στη συνέχεια, ο Dr. Hewitt απάντησε: “Έτσι, η Pfizer ανέλαβε να εισάγει μια παρτίδα εμβολίου ειδικά για το πρόγραμμα εμβολιασμού των εργαζομένων και αυτό έγινε για να μην ληφθεί εμβόλιο από τα κυβερνητικά αποθέματα που παραδίδονταν στις κλινικές ανάλογα με τις ανάγκες”.

Στη συνέχεια, ο Roberts ρώτησε: “Περιλαμβάνει η σύμβασή σας με την κυβέρνηση για την προμήθεια των ενέσεων COVID ρήτρα που αναιρεί την αποζημίωσή σας σε περίπτωση που η Pfizer διαπράξει ένα έγκλημα, όπως η δόλια επεξεργασία των δεδομένων της δοκιμής; Το ερώτημα είναι απλό. Ποια είναι η απάντηση; Ναι ή όχι;”

Ο Dr. Thiru δεν ήταν σε θέση να δώσει οριστική απάντηση όταν ρωτήθηκε σχετικά με το αν η σύμβαση της Pfizer με την αυστραλιανή κυβέρνηση περιλαμβάνει ρήτρες που ακυρώνουν την αποζημίωσή τους σε περίπτωση “δόλιας μεταχείρισης των δεδομένων των δοκιμών”.

“Γερουσιαστά Roberts, όπως είχα αναφέρει προηγουμένως, το περιεχόμενο της σύμβασης της Pfizer με την αυστραλιανή κυβέρνηση παραμένει εμπιστευτικό και δεν έχω καμία πληροφορία που να μπορώ να παράσχω στην επιτροπή σχετικά με αυτό”, δήλωσε ο Thiru.

Οι υποψίες του Roberts επεκτάθηκαν και στην προέλευση του εμβολίου COVID-19 της Pfizer, διατυπώνοντας το ερώτημα αν αναπτύχθηκε αρχικά ως αντίμετρο για λογαριασμό του αμερικανικού Υπουργείου Άμυνας. Ο Dr. Thiru απάντησε, τονίζοντας ότι η ανάπτυξη του εμβολίου είχε ως αποκλειστικό στόχο την καταπολέμηση της παγκόσμιας έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία που προέκυψε από την πανδημία.


Δικτυογραφία:

Pfizer Admits Employees Were Given ‘Special Batch’ of Vaccine, Different To Rest of Population – The People’s Voice

Pfizer Admits Employees Were Given ‘Special Batch’ of Vaccine, Different To Rest of Population

 

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο εδώ

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/pfizer-i-binteo

Προβολές : 1,179


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα