Η Zωή Xωρίς Μετρητά Δεν Θα Αξίζει Να Την Ζει Κανείς

Η Zωή Xωρίς Μετρητά Δεν Θα Αξίζει Να Την Ζει Κανείς

17 Μαρτίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:926
Μοίρασέ το

 

Ενώ όλοι είμαστε υπερβολικά επικεντρωμένοι στην “Ουκρανία”, οι επικυρίαρχοι μας κινούνται αθόρυβα και γρήγορα, για να πάρουν ΟΛΑ τα μετρητά, υπέρ ενός παγκόσμιου συστήματος κοινωνικής πίστωσης. Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να ξεφύγουν με αυτό.

Ένας τρόπος για να ξεκινήσετε να καταπολεμάτε αυτή την εξέλιξη είναι να επιστρέψετε στη χρήση μετρητών αντί για κάρτες όσο το δυνατόν περισσότερο – ξεκινώντας με το #CashFriday, όπως προτρέπει η Catherine Austin Fitts. Αυτό σημαίνει ότι, κάθε Παρασκευή, χρησιμοποιούμε μόνο μετρητά για να αγοράσουμε αυτό που μπορεί να χρειαστούμε.
 
 
 
 
Προσωπικά, δεν χρησιμοποιώ κάρτες για την αγορά οποιουδήποτε πράγματος ή για να πληρώνω λογαριασμούς.
ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ… ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ.
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ… ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή

 Ενώ μας έχουν φρικάρει με την “Ουκρανία”, οι επικυρίαρχοι μας κινούνται γρήγορα για να μας καταστήσουν όλους στο παγκόσμιο κυβερνο-γκουλάγκ ενός συστήματος κοινωνικής πίστωσης, που ενεργοποιείται από ένα ψηφιακό νόμισμα που μοιράζεται (ή όχι) από το κεντρικό τραπεζικό σύστημα.

Αυτή η έκθεση, από τον Δεκέμβριο του 2021, “αξιολογεί [τις] ευκαιρίες της αγοράς για την υποστήριξη της υποδομής της αγοράς κοινωνικής πίστωσης” – δηλαδή, πώς να βγάλουμε πολλά χρήματα βοηθώντας στη δημιουργία αυτής της κυβερνο-φυλακής. Εκτός κι αν την διαβάζετε για τις “ευκαιρίες της αγοράς”, είναι πιθανό να σας παγώσουν οι δυστοπικές προεκτάσεις της.

Ένας τρόπος για να ξεκινήσετε να καταπολεμάτε αυτή την εξέλιξη είναι να επιστρέψετε στη χρήση μετρητών αντί για κάρτες όσο το δυνατόν περισσότερο – ξεκινώντας με το #CashFriday, όπως προτρέπει η Catherine Austin Fitts. Αυτό σημαίνει ότι, κάθε Παρασκευή, χρησιμοποιούμε μόνο μετρητά για να αγοράσουμε αυτό που μπορεί να χρειαστούμε: https://home.solari.com/cash-friday/.


Έχει απόλυτο δίκιο για το τι συμβαίνει: https://www.instagram.com/reel/Ca55xTwlr6H/?utm_medium=copy_link

Ο James Corbett για τη διαφαινόμενη φυλακή της κοινωνικής πίστωσης: https://www.bitchute.com/video/3Tl5G0BPua7q/


Εδώ είναι μια περίληψη της έκθεσης για τις “ευκαιρίες της αγοράς” στη δημιουργία της “υποδομής” για το νέο πανοπτικό. (Ολόκληρο το έγγραφο κοστίζει 2.500 δολάρια για τους απλούς αναγνώστες).

https://www.researchandmarkets.com/reports/5134311/socialcredit-market-by-physical-and-cyber

Πρόκειται για τη μοναδική έκθεση του είδους της που αξιολογεί τις ευκαιρίες της αγοράς για τη στήριξη των υποδομών της αγοράς κοινωνικών πιστώσεων. Η έκθεση αξιολογεί τις κινητήριες δυνάμεις της αγοράς, τις περιπτώσεις χρήσης και τις επακόλουθες επιπτώσεις/επιπτώσεις (αναμενόμενες και πιθανώς μη αναμενόμενες) για την υλοποίηση και τη λειτουργία της αγοράς κοινωνικής πίστωσης.

Η έκθεση αξιολογεί επίσης ορισμένες από τις κορυφαίες εταιρείες που αναμένεται να οδηγήσουν την εξέλιξη της αγοράς κοινωνικής πίστωσης. Η παρούσα έκθεση περιλαμβάνει λεπτομερή ποσοτική ανάλυση με γνώμονα τις ανάγκες της αγοράς με προβλέψεις για όλα τα κύρια στοιχεία υποδομής από το 2021 έως το 2026.

  1. Η πανδημία COVID-19 διευκόλυνε το σημαντικό ενδιαφέρον για λύσεις παρακολούθησης των πολιτών
  2. Η υποδομή για την υποστήριξη των συστημάτων κοινωνικής πίστωσης αντιπροσωπεύει μια παγκόσμια ευκαιρία ύψους 16,1 δισ. δολαρίων έως το 2026
  3. Οι κάμερες και ο λοιπός οπτικός εξοπλισμός για συστήματα κοινωνικής πίστωσης θα φτάσουν τα 723 εκατ. δολάρια παγκοσμίως έως το 2026
  4. Η προηγμένη πληροφορική θα χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με την τεχνητή νοημοσύνη για την παροχή σχεδόν άψογης ταυτοποίησης και εντοπισμού
  5. Διάφορες μορφές βιομετρικών στοιχείων θα χρησιμοποιηθούν για την επαλήθευση της ταυτότητας καθώς και για την επαλήθευση της παρουσίας/τοποθέτησης των ατόμων.
  6. Η αγορά κοινωνικής πίστωσης, η οποία ξεκίνησε από τη δημόσια ασφάλεια και την εσωτερική ασφάλεια, θα γίνει κυρίαρχη μέχρι το2026.
  7. Τα συστήματα κοινωνικής πίστωσης αντιπροσωπεύουν την ικανότητα αναγνώρισης (κυρίως ανθρώπων αλλά και ορισμένων “πραγμάτων”) και παρακολούθησης δραστηριοτήτων με σκοπό τη βαθμολόγηση συμπεριφορών και την εφαρμογή βαθμολόγησης “κοινωνικής πίστωσης”. Μια δεδομένη μεθοδολογία βαθμολόγησης/βαθμολόγησης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους στόχους και τις μετρήσεις του συστήματος κοινωνικής πίστωσης.

Ωστόσο, τα περισσότερα συστήματα έχουν στον πυρήνα τους κοινωνικά αποδεκτές συμπεριφορές. Αυτό αποτελεί πρόκληση και ευκαιρία, καθώς ένας συνδυασμός κυβέρνησης, εταιρειών και κοινωνίας στο σύνολό της πρέπει να καθορίσει την “καλή”, “κακή” και “οριακή” συμπεριφορά στην αγορά κοινωνικής πίστωσης.

Ξεκινώντας ως μια τάση σε μεγάλο βαθμό παράλληλη με τις ανησυχίες για τη δημόσια ασφάλεια και την εσωτερική ασφάλεια, η αγορά για την υποδομή συστημάτων κοινωνικής πίστωσης θα γίνει τελικά μια κύρια συνιστώσα τόσο των επιχειρήσεων όσο και της δημόσιας πολιτικής.

Αυτό σημαίνει ότι τα συστήματα θα χρησιμοποιηθούν τελικά για μια ποικιλία θεμάτων που σχετίζονται με το εμπόριο και τον τρόπο ζωής, από την αξιολόγηση κινδύνων (πρόσβαση σε πιστώσεις, τέλη χρηματοδότησης, ασφάλιση κ.λπ.) έως την προσβασιμότητα σε δημόσιους χώρους, όπως συναυλίες, αθλητικές εκδηλώσεις και άλλες συγκεντρώσεις. Τα άτομα με υψηλή κοινωνική βαθμολογία στην αγορά κοινωνικής πίστωσης θα έχουν προνομιακή πρόσβαση τόσο σε πραγματικά όσο και σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.

Η υποδομή του συστήματος κοινωνικής πίστωσης περιλαμβάνει αναλογική και ψηφιακή επιτήρηση, συσκευές με δυνατότητα πρόσβασης στο Διαδίκτυο, όπως smartphones, φορητές συσκευές, συστήματα ασφαλείας, φυσικά αντικείμενα με αισθητήρες και συσκευές επιτήρησης που χρησιμοποιούν βιομετρικά στοιχεία και όραση υπολογιστή. Οι τεχνολογίες περιλαμβάνουν ευρυζωνικά ασύρματα δίκτυα (WiFi, LTE και 5G), IoT, αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης και πλατφόρμες, διαδικασίες και διαδικασίες ανάλυσης μεγάλων δεδομένων.

Αν και καθένα από αυτά τα συστήματα έχει ξεχωριστή αξία στην αγορά και χρησιμοποιείται χωριστά για διάφορους σκοπούς, η σύγκλιση αυτών των κατά τα άλλα διαφορετικών τεχνολογιών θα διευκολύνει την αξία στην αγορά κοινωνικής πίστωσης. Για παράδειγμα, τα συνδυασμένα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης και IoT θα αξιοποιηθούν για τον εντοπισμό σημαντικών γεγονότων που απαιτούν άμεση δράση σε σχέση με εκείνα που απλώς αρχειοθετούνται.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι υπάρχει μεγάλη επικάλυψη μεταξύ των τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται για συστήματα κοινωνικής πίστωσης και άλλων λύσεων, όπως η δημόσια ασφάλεια, η εσωτερική ασφάλεια και οι εφαρμογές έξυπνων πόλεων πολλών τύπων, συμπεριλαμβανομένων των έξυπνων μεταφορών (αυτοκινητόδρομοι και επιφανειακοί δρόμοι, χώροι στάθμευσης, αυτόνομα οχήματα κ.λπ.), των έξυπνων κτιρίων, της περιβαλλοντικής παρακολούθησης (φως, θερμοκρασία, πίεση κ.λπ.). Πολλά από αυτά τα στοιχεία υποδομής έχουν ήδη προγραμματιστεί για εφαρμογές έξυπνων πόλεων και, ως εκ τούτου, θα έχουν πολλαπλές χρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης της αγοράς κοινωνικών πιστώσεων.

Όσον αφορά τη φυσική υποδομή, τα συστήματα κοινωνικής πίστωσης θα βασίζονται σε διάφορες μορφές εξοπλισμού και πλατφορμών, συμπεριλαμβανομένων αισθητήρων, βιομετρικών στοιχείων, καμερών και άλλων οπτικών συσκευών, συστημάτων υπολογιστικής όρασης και άλλων προηγμένων υπολογιστικών πλατφορμών.

Η κυβερνοϋποδομή περιλαμβάνει πλατφόρμες, συσκευές και λογισμικό για την υποστήριξη της επεξεργασίας δεδομένων και της συσχέτισης με πληροφορίες ταυτότητας, η οποία θα αξιοποιεί την ΤΝ, το IoT και την προηγμένη ανάλυση δεδομένων. Ο κύριος σκοπός όλων των προαναφερθέντων στοιχείων υποδομής είναι η καταγραφή δεδομένων, τα οποία πρέπει να αποθηκεύονται και να ενεργούν ανάλογα με την περίπτωση.

Στην καρδιά της κοινωνικής πίστωσης, τα συστήματα είναι αποθετήρια δεδομένων μεγάλης κλίμακας που μπορούν να αποθηκεύουν σχεδόν κάθε είδους δεδομένα που μπορούν να συσχετιστούν ή να συσχετιστούν με πολίτες και επιχειρήσεις τόσο από άποψη ταυτότητας όσο και συμπεριφοράς.

Αυτό περιλαμβάνει ακατέργαστα δεδομένα παρατήρησης, καθώς και καταλόγους (λευκά, γκρίζα, κόκκινα και μαύρα) και μετα-δεδομένα που συνδέουν τα στοιχεία δεδομένων μεταξύ τους και επιτρέπουν την ευκολία των ερωτημάτων πληροφοριών. Χωρίς τη χρήση της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης και των μεγάλων δεδομένων, θα ήταν προβληματική η εφαρμογή συστημάτων κοινωνικής πιστωτικής αγοράς με ουσιαστικό τρόπο, καθώς πρέπει να συσχετιστούν τεράστιες ποσότητες διαφορετικών δεδομένων.

Με την αγορά αυτής της έκθεσης σε επίπεδο άδειας χρήσης πολλαπλών χρηστών ή μεγαλύτερο, θα έχετε πρόσβαση σε μία ώρα με έναν ειδικό αναλυτή που θα σας βοηθήσει να συνδέσετε τα βασικά ευρήματα της έκθεσης με τα επιχειρηματικά ζητήματα που αντιμετωπίζετε. Αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί εντός τριών μηνών από την αγορά.

Αυτή η έκθεση περιλαμβάνει επίσης ένα δωρεάν αρχείο Excel με δεδομένα από την έκθεση για τους αγοραστές σε επίπεδο άδειας χρήσης χώρου ή μεγαλύτερο.

——————

Δικτυογραφία :

The cashless life won’t be worth living

https://markcrispinmiller.substack.com/p/the-cashless-life-wont-be-worth-living?s=r

 

Πηγή και μετάφραση ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

 

 

Προβολές : 926


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα