Θάνατοι και σοβαρές παρενέργειες από το εμβόλιο HPV CARDASIL...  ΑΛΛΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΕΙ!!!  ΦΕΡΝΕΙ ΝΕΟ ΘΑΝΑΤΙΚΟ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

Θάνατοι και σοβαρές παρενέργειες από το εμβόλιο HPV CARDASIL... ΑΛΛΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΕΙ!!! ΦΕΡΝΕΙ ΝΕΟ ΘΑΝΑΤΙΚΟ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

10 Μαΐου, 2023 24 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,390
Μοίρασέ το

 

 

Διαβάζω, οργίζομαι και ενημερώνω…

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ Gardasil

ΑΛΛΑ ΟΙ “ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ” ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ Μ’ ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ… !!!

Το Gardasil θεωρείται ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ένα από τα ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΑΛΛΑ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ HPV ΕΩΣ ΤΟ 2030!!!

Να θυμίσω πως με τους καινούργιους νόμους που προωθεί ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, θα μπορούν να μας επιβάλουν ότι ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ θέλουν;;;

ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Ευχαριστώ πολύ και τον ανώνυμο σχολιαστη που με σχόλιό του με παρέπεμψε να διαβάσω το προεκλογικό πρόγραμμα “υγείας” του Μητσοτάκη και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ώστε να ψάξω το θέμα, και την ΦΟΙΒΗ, με τις πολύτιμες ιατρικές γνώσεις της και την ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ για τα λινκ που αφορούν στο θέμα…

ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ…

Ελπίζω να γίνεται αντιληπτό γιατί αναφέρομαι συχνά στην ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και στην ΑΦΥΠΝΙΣΗ…

ΝΑΙ… ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΥΘΕΩΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ…

 

 

 

Ίσως έχετε ακούσει ότι το εμβόλιο HPV Gardasil έχει συνδεθεί με πολλές παρενέργειες .

Κάτι που ίσως δεν γνωρίζετε: Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Πληροφοριών Εμβολίων, εκατοντάδες άνθρωποι έχουν πεθάνει μετά τη λήψη του εμβολίου Gardasil.

Στις 27 Σεπτεμβρίου 2022, οι δικηγόροι Wisner Baum Bijan Esfandiari , Michael L. Baum , Stephanie B. Sherman και Monique Alarcon , μαζί με τον συνδικηγόρο Robert F. Kennedy, Jr. , υπέβαλαν την πρώτη αγωγή θανάτου του Gardasil στο πολιτικό δικαστήριο.

Η υπόθεση κατατέθηκε για λογαριασμό του Clifton και της Kelli Foley, ενός ζευγαριού από τη Βόρεια Καρολίνα που ισχυρίζονται ότι το εμβόλιο Gardasil HPV σκότωσε τον 13χρονο γιο τους.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της καταγγελίας, ο κατασκευαστής της Gardasil, Merck, «συμμετείχε σε μια αδυσώπητη εκστρατεία προπαγάνδας με στόχο να τρομάξει και να ενοχοποιήσει τους γονείς» που δεν εμβολίασαν τα παιδιά τους με το εμβόλιο HPV. Η μήνυση θανάτου Gardasil ισχυρίζεται περαιτέρω:

  • Η Merck διακινδυνεύει τακτικά τη ζωή ασθενών με πλήρη γνώση της περιορισμένης αποτελεσματικότητας και των σοβαρά επιβλαβών και μερικές φορές θανατηφόρων κινδύνων του Gardasil.
  • Η Merck έχει λάβει συνειδητές αποφάσεις να μην προειδοποιεί ή να ενημερώνει το ανυποψίαστο κοινό και τους ιατρικούς παρόχους για τέτοιους κινδύνους τραυματισμού και μερικές φορές θανάτου.
  • Η συμπεριφορά της Merck, συμπεριλαμβανομένης της ψευδούς προώθησης του Gardasil και της αποτυχίας της να εκδώσει τις κατάλληλες προειδοποιήσεις σχετικά με τους σοβαρούς κινδύνους του Gardasil, δημιούργησε σημαντικό κίνδυνο σημαντικής βλάβης σε παιδιά και ασθενείς στους οποίους έγινε ένεση Gardasil, και ως εκ τούτου δικαιολογεί την επιδίκαση τιμωρητικής αποζημίωσης.

Ο γιος του Clifton και της Kelli Foley, Noah, πέθανε σε ηλικία 13 ετών από εγκεφαλίτιδα. Η αγωγή τους Gardasil ισχυρίζεται ότι ο θάνατος του Νώε προήλθε από μια διαδικασία αυτοάνοσης/αυτοφλεγμονώδους απορρύθμισης, η οποία προκλήθηκε στην πραγματικότητα από την εμβόλια Gardasil που ελήφθη το 2018.

Οι Φόλεϋ είπαν ότι εάν είχαν προειδοποιηθεί για την πιθανότητα του Gardasil να προκαλέσει σοβαρές δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία, δεν θα είχαν δώσει τη συγκατάθεσή τους να λάβει το εμβόλιο ο γιος τους.

«Η πίστη μας είναι πολύ δυνατή», λέει η Kelli Foley. «Έτσι ξέρω ότι παρά τον πόνο που συνεχίζει να νιώθει η οικογένειά μας απουσία του Νώε, δεν θα αφήσουμε τον θάνατό του να είναι μάταιος. Θα αγωνιστούμε για αυτόν για να αποδοθεί δικαιοσύνη εναντίον του Merck για όσα του έκαναν».

«Έχασα τον φίλο μου στο ψάρεμα και το κυνήγι και η κόρη μου έχασε τον καλύτερό της φίλο», λέει ο Cliff Foley. «Λένε ότι ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές, αλλά το να χάσεις τον γιο σου είναι κάτι από το οποίο δεν γιατρεύεις ποτέ πραγματικά. Κάθε μέρα, νιώθουμε την απώλεια και δεν γίνεται πιο εύκολο».

Οι Foley εξέδωσαν την ακόλουθη δήλωση όταν κατατέθηκε η αγωγή τους Gardasil:

«Έχουμε αρκετούς λόγους για τη συνέχιση αυτής της αγωγής κατά της Merck. Πρώτα και κύρια, θέλουμε δικαιοσύνη για τον γιο μας, ο οποίος υπέφερε πάρα πολύ επειδή η Merck δεν μας είπε ποτέ ότι ήταν πιθανές σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις. Θέλουμε λογοδοσία και αναγνώριση ότι αυτό που έκαναν είναι λάθος.Ελπίζουμε ότι η περίπτωσή μας θα ευαισθητοποιήσει και θα δώσει σε άλλες οικογένειες την ευκαιρία να κάνουν πιο ενημερωμένες επιλογές σχετικά με τους κινδύνους που συνδέονται με το Gardasil.Τέλος, θέλουμε κάποια μορφή κλεισίματος, κάτι που δεν είχαμε ποτέ».

Δείτε το βίντεο: Ο 13χρονος Noah Foley’s Untimely Death After Gardasil

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να μιλήσετε με έναν δικηγόρο, καλέστε σήμερα στο (855) 948-5098 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας .

Εκατοντάδες αναφερόμενοι θάνατοι από το εμβόλιο Gardasil

Σύμφωνα με το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (VAERS) του CDC , εκατοντάδες άνθρωποι έχουν πεθάνει μετά τη λήψη του εμβολίου HPV2, HPV4, HPV9 ή HPVX. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αριθμός των ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου HPV θεωρείται ότι δεν έχει αναφερθεί.

Στις 23 Ιουνίου 2008, μια 21χρονη φοιτήτρια στο Bard College πέθανε ξαφνικά και απροσδόκητα στο κρεβάτι στο σπίτι της Νέας Υόρκης που μοιραζόταν με άλλους φοιτητές. Η Christina Tarsell ήταν νέα και υγιής. ένας αθλητής πολλαπλών αθλημάτων που έπαιζε σόφτμπολ στο γυμνάσιο και τένις στο Bard.

Οι ιατροδικαστές αναφέρουν την αιτία θανάτου της Χριστίνας ως αδιευκρίνιστη. Ανήμπορη να ζήσει χωρίς απαντήσεις στον ανεξήγητο θάνατο της Χριστίνας, η οικογένεια Τάρσελ συνέχισε μια εκτεταμένη έρευνα με εμπειρογνώμονες παγκόσμιας κλάσης στην ανοσολογία, την καρδιολογία και την ηλεκτροφυσιολογία.

Οι γιατροί που αξιολόγησαν τον θάνατο της Christina Tarsell διαπίστωσαν ότι πέθανε από αρρυθμία που προκλήθηκε από μια αυτοάνοση απόκριση στο Gardasil, ένα εμβόλιο HPV που είχε λάβει μόνο λίγες μέρες πριν από το θάνατό της.

Η Merck & Co. διαφήμισε το εμβόλιο Gardasil σε νεαρές γυναίκες ως αποτελεσματικό εργαλείο για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) συνέστησαν στα κορίτσια και τις γυναίκες να λαμβάνουν τρεις δόσεις Gardasil.

Μέρες μετά τη λήψη του πρώτου εμβολίου Gardasil, η Christina Tarsell υπέφερε από αρρυθμία. Αντιμετώπισε ξανά το ίδιο πρόβλημα μέρες μετά τη δεύτερη βολή με Gardasil. Η κυρία Tarsell πέθανε μετά την τρίτη ένεση Gardasil.

Το Gardasil κάνει τα καλά εμβόλια να φαίνονται άσχημα

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη διαμάχη γύρω από τα εμβόλια. Η εταιρεία μας θέλει να τονίσει ότι δεν είμαστε κατά των εμβολίων. Έχουν τη δυνατότητα να εξαλείψουν τις ασθένειες και να σώσουν εκατομμύρια ζωές. Ωστόσο, είμαστε ενάντια στις σκόπιμες προσπάθειες παραπλάνησης των καταναλωτών σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα ενός φαρμάκου ή ενός εμβολίου. Πάντα αγωνιζόμασταν – και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε – για τα δικαιώματα των καταναλωτών να ενημερώνονται πλήρως και με ειλικρίνεια σχετικά με τους κινδύνους που σχετίζονται με οποιοδήποτε φάρμακο, εμβόλιο ή ιατρική συσκευή. Θα εργαστούμε ακούραστα για να διασφαλίσουμε ότι αυτά τα δικαιώματα προασπίζονται και τα θύματα της αδικίας αποζημιώνονται για τους τραυματισμούς τους.

Κατατέθηκε αξίωση Gardasil

Η Emily Tarsell, η μητέρα της Christina, αποφάσισε να κινηθεί νομικά για τον άδικο θάνατο της κόρης της κατά του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS). Ως καλυμμένο εμβόλιο, τα θύματα τραυματισμών Gardasil δεν μπορούν να υποβάλουν αγωγή κατά της Merck στο αστικό δικαστήριο προτού υποβάλουν πρώτα αξίωση στο Πρόγραμμα Αποζημίωσης Τραυμάτων Εμβολίου (VICP) .

Στις 2 Απριλίου 2018, αφού η οικογένεια Ταρσελ πάλεψε πολλά χρόνια για δικαιοσύνη, ένας ειδικός στο VICP αποφάσισε ότι η Χριστίνα είχε πεθάνει από καρδιακή αρρυθμία που προκλήθηκε από το Gardasil. Η απόφαση ανέφερε ότι η νομική ομάδα του Tarsell είχε παρουσιάσει «κυριαρχικά στοιχεία μιας λογικής αλληλουχίας αιτίας και αποτελέσματος, που συνδέει τον εμβολιασμό HPV με την αρρυθμία που ακολούθησε».

Η Emily Tarsell είναι ένα από τα πολλά θύματα Gardasil που κατέθεσε αξίωση στο VICP. Από τον Φεβρουάριο του 2020 , 441 αξιώσεις Gardasil έχουν κατατεθεί στο VICP για 15 θανάτους και 426 τραυματισμούς που σημειώθηκαν μετά τον εμβολιασμό κατά του HPV. Από αυτά, τα 134 κατέληξαν σε αποζημίωση για τα θύματα.

Μελέτες που συνδέουν το Gardasil και τον θάνατο

Ενώ απαιτείται περισσότερη μελέτη για την καλύτερη κατανόηση της σχέσης μεταξύ Gardasil και θανάτου, υπάρχουν δημοσιευμένες μελέτες που συνδέουν τον εμβολιασμό κατά του HPV με τον αιφνίδιο θάνατο σε προηγουμένως υγιείς γυναίκες.

Το 2012, μια δημοσιευμένη μελέτη περίπτωσης δύο θανάτων μετά τον εμβολιασμό κατά του HPV υποδηλώνει ότι τα εμβόλια HPV που περιέχουν αντιγόνα HPV-16L1 «ενέχουν εγγενή κίνδυνο πρόκλησης δυνητικάθανατηφόρων αυτοάνοσων αγγειοπαθειών ».

Επίσης το 2012, ο Δρ. Sin Hang Lee, ερευνητής και πιστοποιημένος παθολόγος, δημοσίευσε μια μελέτη περίπτωσης που εξέταζε τον ξαφνικό θάνατο μιας έφηβης έξι μήνες μετά τη λήψη της τελευταίας από τις τρεις βολές Gardasil. Ο Δρ Λι βρήκε DNA γονιδίου HPV-16 σε δείγματα αίματος και ιστού σπλήνας παρόμοια με θραύσματα DNA του γονιδίου HPV-16 που βρήκε στο Gardasil. Το DNA του γονιδίου HPV-16 LI συνδέθηκε με αυτό που περιγράφει η Merck ως το ιδιόκτητο πρόσθετο αλουμινίου που χρησιμοποιείται στο Gardasil 4 και στο Gardasil 9. Αυτή η δέσμευση προστάτευσε τα θραύσματα DNA από την αποικοδόμηση.

Σύμφωνα με τον Δρ Λι :

«Τα μόρια DNA του ιού, όπως αυτά που βρέθηκαν στο Gardasil, όταν επιμολύνονται με το πρόσθετο αργιλίου στα μακροφάγα μετά από ενδομυϊκή ένεση, είναι πλέον γνωστό ότι διεγείρουν την απελευθέρωση πολλών μορίων του ανοσοποιητικού, μερικά από τα οποία, όπως ο παράγοντας νέκρωσης όγκου-α, είναι ισχυρός μυοκαρδιακός καταθλιπτικά. Ο παράγοντας νέκρωσης όγκων είναι ικανός να προκαλέσει υπόταση, ακόμη και θάνατο σε πειραματόζωα και στον άνθρωπο».

Gardasil Δικηγόροι που εκπροσωπούν θύματα

Το εμβόλιο Gardasil HPV κυκλοφόρησε γρήγορα στην αγορά , επιτυγχάνοντας σε έξι μήνες μια μετάβαση από την εφαρμογή φαρμάκου στην έγκριση του FDA που γενικά διαρκεί χρόνια. Ένας από τους κύριους ερευνητές των κλινικών δοκιμών Gardasil (η ανθρώπινη δοκιμή που προηγείται της έγκρισης του FDA) είπε ότι η διαδικασία «πήγε πολύ γρήγορα».

Μερικές από τις πιο ανησυχητικές παρενέργειες που δεν αποκαλύφθηκαν στο ένθετο συσκευασίας Gardasil:

  • Το ποσοστό αποβολών μεταξύ εκείνων που έλαβαν ένεση Gardasil ήταν 25%. Το ποσοστό αποβολών για γυναίκες κάτω των 30 ετών στις ΗΠΑ είναι 12,5%.
  • Στην ομάδα Gardasil, 5 μωρά γεννήθηκαν με συγγενείς ανωμαλίες σε σύγκριση με κανένα στην ομάδα ελέγχου.
  • Το 10,9% των γυναικών που έλαβαν Gardasil ανέφεραν αναπαραγωγικές διαταραχές εντός 7 μηνών. Στην ομάδα εικονικού φαρμάκου του Πρωτοκόλλου 18, το ποσοστό αυτό ήταν 1,2%
  • Το ποσοστό θανάτων από το Gardasil στις κλινικές δοκιμές ήταν 8,5 ανά 10.000, σχεδόν διπλάσιο από το βασικό ποσοστό θανάτου στις ΗΠΑ για νεαρές γυναίκες ηλικίας 15-24 ετών.

Ο Wisner Baum αξιολογεί τους ισχυρισμούς Gardasil που αφορούν τις ακόλουθες ανεπιθύμητες ενέργειες και τραυματισμούς:

  • Αυτοάνοσες διαταραχές
  • Σύνδρομα χρόνιας κόπωσης
  • Σύνδρομα χρόνιου πόνου, συμπεριλαμβανομένου του συνδρόμου χρόνιου περιφερειακού πόνου (CRPS)
  • Θάνατος
  • Δυσαυτονομία
  • Ινομυαλγία
  • Ιδιοπαθής Θρομβοπενική Πορφύρα (ITP)
  • Λύκος
  • Κινητικές διαταραχές
  • Νευρολογικές διαταραχές
  • Σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας (POTS)
  • Αναπαραγωγικές διαταραχές, συμπεριλαμβανομένης της πρόωρης ωοθηκικής ανεπάρκειας (POF)
  • Νευροπάθεια μικρών ινών

Εάν εσείς ή κάποιο μέλος της οικογένειας υποφέρατε από οποιαδήποτε από τις παραπάνω ασθένειες μετά τη λήψη ενός εμβολίου Gardasil, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Καλέστε το (855) 948-5098 σήμερα ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας , για μια δωρεάν εμπιστευτική αξιολόγηση υπόθεσης.

 

 

Υπάρχουν πολλά links για το θέμα στον συγκεκριμένο ιστότοπο…

Παρατίθενται κάποια από αυτά…

https://www.wisnerbaum.com/prescription-drugs/gardasil-lawsuit/

https://www.wisnerbaum.com/blog/2020/august/gardasil-lawsuit-claims-hpv-vaccine-caused-teen-/

https://www.wisnerbaum.com/blog/2022/november/what-are-the-most-common-hpv-vaccine-side-effect/

https://www.wisnerbaum.com/prescription-drugs/gardasil-lawsuit/hpv-vaccine/

 

Πηγή μετάφρασης

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Θάνατοι σε μια δοκιμή του εμβολίου HPV

Ο θάνατος κοριτσιών που συμμετείχαν σε μια δοκιμή εμβολίου για τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων έχει σημάνει συναγερμό για τη φύση της έρευνας στην Ινδία καθώς και για την αξία που αποδίδει το κράτος στις ζωές των πολιτών του.

Η δοκιμή διεξήχθη στο Άντρα Πραντές και στο Γκουτζαράτ από τη ΜΚΟ PATH με την υποστήριξη του Ινδικού Συμβουλίου Ιατρικής Έρευνας και των τοπικών υγειονομικών αρχών. Χρηματοδοτήθηκαν από το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates. Το εμβόλιο προμηθεύεται από δύο εταιρείες, τη Merck Sharpe & Dohme και την Glaxo Smith Kline.

Όταν η κυβέρνηση σταμάτησε τις δοκιμές, είχαν ήδη χορηγηθεί τρεις δόσεις σε 30.000 συμμετέχοντες, κυρίως κορίτσια από φυλές ηλικίας μεταξύ 9 και 14 ετών.

Ο υπουργός Υγείας του συνδικάτου, Ghulam Nabi Azad, αρνήθηκε ότι οι θάνατοι έχουν σχέση με τις δοκιμές και, όπως έχουν τα πράγματα, δεν υπάρχουν πειστικές αποδείξεις για αιτιώδη συνάφεια μεταξύ του εμβολίου και των θανάτων. Αλλά το γεγονός ότι τα κορίτσια συμμετείχαν στη δίκη είναι αρκετός λόγος για να δικαιολογηθούν περαιτέρω έρευνες.

Μια επιτροπή έχει συσταθεί από την κυβέρνηση του συνδικάτου για τη διερεύνηση των θανάτων. Η περαιτέρω δράση θα εξαρτηθεί από την έκθεση της επιτροπής.

Μια έρευνα σε μια από τις τοποθεσίες στο AP, που συντονίστηκε από την ομάδα υγείας των γυναικών SAMA, αποκάλυψε ότι οι δοκιμές στρατολόγησαν κορίτσια από φυλές από φτωχές περιοχές. Αυτά τα κορίτσια ήταν υποσιτισμένα. Για να επιδεινωθεί η κατάσταση, τα έντυπα συγκατάθεσης για τη δοκιμή είναι στα αγγλικά, τα οποία ακόμη και ο πάροχος υγειονομικής περίθαλψης που του χορηγεί το εμβόλιο μπορεί να μην μπορεί να διαβάσει, πόσο μάλλον οι συμμετέχοντες.

 

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 1,390


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα