Θάνατος και καταστροφή. Το πραγματικό αφεντικό του Λευκού Οίκου δείχνει το πρόσωπό του

Θάνατος και καταστροφή. Το πραγματικό αφεντικό του Λευκού Οίκου δείχνει το πρόσωπό του

7 Ιουνίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:437
Μοίρασέ το

 

Το Fox News ανέφερε ότι ο μεγαλοχορηγός των Δημοκρατικών Άλεξ Σόρος έχει επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο τουλάχιστον 17 φορές, αν και δεν είναι σαφές γιατί.

 

Ένας διεστραμμένος σατανιστής, αντάξιος της φήμης του πατέρα του που είναι ένας από τους παγκόσμιους σφαγείς…

Όσο για τους πολιτικούς με τους οποίους συναγελάζεται, είναι τα πιόνια πατέρα δισεκατομμυριούχου και γιου…

Τι δεν καταλαβαίνετε;;;

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ… Στην τελευταία φωτο, ο υιός (λέμε τώρα) με τον εραστή του…

 

Ο γιος του αριστερού δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος έχει επισκεφθεί συχνά τον Λευκό Οίκο του Μπάιντεν, σύμφωνα με δημοσίευμα της Τετάρτης.

Το Fox News ανέφερε ότι ο μεγαλοχορηγός των Δημοκρατικών Άλεξ Σόρος έχει επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο τουλάχιστον 17 φορές, αν και δεν είναι σαφές γιατί.

“Ο νεότερος Σόρος, ο οποίος προεδρεύει στο διοικητικό συμβούλιο του δικτύου Open Society Foundations του πατέρα του, έχει πλέον επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο τουλάχιστον 17 φορές από το 2021, σύμφωνα με μια ανασκόπηση των αρχείων επισκεπτών του Fox News Digital”, ανέφερε το πρακτορείο.

“Οι πιο πρόσφατες επισκέψεις του Άλεξ περιλαμβάνουν τρεις συναντήσεις μεταξύ 8ης και 10ης Φεβρουαρίου, όπως δείχνουν τα αρχεία που δημοσιεύτηκαν την Τρίτη.

Τα αρχεία καταγραφής επισκεπτών αναφέρουν τον Τζον Φάινερ, τον κύριο αναπληρωτή σύμβουλο εθνικής ασφάλειας, τον Τζόρνταν Φινκελστάιν, ειδικό βοηθό του προέδρου και επικεφαλής του προσωπικού της ανώτερης συμβούλου του Μπάιντεν Ανίτα Νταν και τη Μαριάνα Αντάμε, σύμβουλο του συμβούλου του προέδρου, ως τα άτομα που υποδέχθηκαν τον Άλεξ”, συνέχισε το δημοσίευμα.

“Παραμένει ασαφές με ποιον ακριβώς μπορεί να συναντήθηκε ο Άλεξ για τις συνεδρίες, καθώς τα αρχεία μπορεί να περιέχουν προσωπικό του Λευκού Οίκου που κλείνει ραντεβού, συναντά τους καλεσμένους και τους μεταφέρει σε άλλο προσωπικό”, πρόσθεσε το Fox News Digital.

Τον Ιανουάριο, ένας αξιωματούχος του Λευκού Οίκου επιβεβαίωσε στο Fox News Digital ότι ο Άλεξ είχε πραγματοποιήσει προηγούμενες επισκέψεις, συμπεριλαμβανομένων συναντήσεων με τον Ρον Κλέιν, πρώην προσωπάρχη του Μπάιντεν, οι οποίες δεν είχαν καταγραφεί στα αρχεία.

Το OSF δεν παρείχε λεπτομέρειες σχετικά με τις πρόσφατες συναντήσεις του Άλεξ και ο Λευκός Οίκος δεν απάντησε σε ερωτήματα σχετικά με το θέμα.

Εκτός από τις προηγούμενες 14 επισκέψεις του, οι τρεις πιο πρόσφατες επισκέψεις του Σόρος Τζούνιορ στον Λευκό Οίκο έχουν τραβήξει την προσοχή.

Ενώ έχει αξιοποιήσει τις διασυνδέσεις του με την κυβέρνηση Μπάιντεν, ο Σόρος Τζούνιορ έχει επίσης ενεργά διατηρήσει στενή επαφή με τους Δημοκρατικούς νομοθέτες, γεγονός που συχνά τονίζει και μοιράζεται στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, πρόσθεσε το Fox News.

 

Στο λογαριασμό του στο Instagram, υπάρχουν πολλές φωτογραφίες που παρουσιάζουν τις αλληλεπιδράσεις του Alex με εξέχοντες Δημοκρατικούς τόσο στη Βουλή των Αντιπροσώπων όσο και στη Γερουσία από το 2018 έως το 2022.

 

Μεταξύ των Δημοκρατικών με τους οποίους συναναστρέφεται συχνά, ξεχωρίζει ο ηγέτης της πλειοψηφίας της Γερουσίας Τσακ Σούμερ από τη Νέα Υόρκη, με τουλάχιστον εννέα καταγεγραμμένες συναντήσεις.

Επιπλέον, ο Άλεξ είχε τουλάχιστον οκτώ επισκέψεις με την τότε πρόεδρο της Βουλής Νάνσι Πελόζι από την Καλιφόρνια.

“Χάρηκα που είδα τον ηγέτη της πλειοψηφίας [Σούμερ] νωρίτερα αυτή την εβδομάδα! Ενεργοποιημένος για να εκλέξουμε τουλάχιστον δύο ακόμα Δημοκρατικούς γερουσιαστές, ώστε να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε το δικαίωμα ψήφου και το δικαίωμα της γυναίκας να επιλέξει!” έγραψε ο Σόρος στο Instagram τον Ιούλιο του 2022, μαζί με μια φωτογραφία των δύο τους.

https://www.instagram.com/p/CfwknHuLyot/?utm_source=ig_embed&ig_rid=0f9223a3-36a8-4379-98b0-e3741d313b1d

Σε μια ανάρτηση τον Δεκέμβριο του 2021 που περιείχε μια τριάδα φωτογραφιών των δύο τους, ο Άλεξ αποκάλεσε τον Σούμερ “καλό του φίλο” και πρόσθεσε ότι είχε μια “υπέροχη συνάντηση” μαζί του στο Καπιτώλιο.

Λίγους μήνες νωρίτερα, εν τω μεταξύ, έβγαλε μια selfie με τον Σούμερ που κοσμούσε ένα κράνος ποδηλάτου και έλεγε ότι ήταν “ωραίο να βλέπω τον ηγέτη της πλειοψηφίας της Γερουσίας μας [Σούμερ] τις προάλλες, να κάνει ποδήλατο και να είναι σε καλή φόρμα και να είναι τόσο συγκεντρωμένος στη νομοθεσία [για τα δικαιώματα ψήφου]”.

Ο γιος έβγαλε επίσης μια φωτογραφία με την Pelosi στο επίσημο δείπνο του Λευκού Οίκου για τον Γάλλο πρόεδρο Emmanuel Macron τον Δεκέμβριο, λέγοντας ότι της άξιζε το “βραβείο για το καλύτερο ντύσιμο” και ότι ήταν η “καλύτερη πρόεδρος της Βουλής στην αμερικανική ιστορία!”.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram τον Σεπτέμβριο του 2022, ο Άλεξ μοιράστηκε μια φωτογραφία με την Πελόζι, περιγράφοντάς την ως την “ατρόμητη πρόεδρο της Βουλής” και εκφράζοντας τον θαυμασμό του.

Μια άλλη ανάρτηση από τον Σεπτέμβριο του 2021 παρουσίαζε τον Άλεξ, τον πατέρα του και την Πελόζι να ποζάρουν μαζί σε μια άγνωστη τοποθεσία, με τη λεζάντα: “Στην Πελόζι έχουμε εμπιστοσύνη! Χάρηκα που είδα [την πρόεδρο Πελόζι] αυτό το Σαββατοκύριακο”.

Εκτός από τις αλληλεπιδράσεις του με τον Schumer και την Pelosi, ο Alex μοιράστηκε δύο φωτογραφίες στο Instagram που δείχνουν τις συναντήσεις του με τον ηγέτη της μειοψηφίας της Βουλής των Αντιπροσώπων Hakeem Jeffries από τη Νέα Υόρκη.

Υπέροχο που είδα τον νέο μας ηγέτη στη Βουλή [τον αντιπρόσωπο Jeffries]. Βρισκόμαστε στα μεγάλα χέρια ενός από τους δικούς μας ανθρώπους της Νέας Υόρκης”, έγραψε.

 

 

Πηγή: conservativebrief.com

 

Πηγή

Προβολές : 437


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα