“Θέλει η π@$τάνα να κρυφτεί, μα η χαρά δεν την αφήνει”... Λαϊκή ρήση...

“Θέλει η π@$τάνα να κρυφτεί, μα η χαρά δεν την αφήνει”... Λαϊκή ρήση...

8 Ιουλίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:671
Μοίρασέ το

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση υπέρ του Π. Δημητρά και την απέσυρε λίγη ώρα αργότερα

Κάτι τέτοια θρασίμια υποστηρίζατε, και σας σιχάθηκε ο λαός…
Με το καλό και στο 2%… και πολύ σας είναι…
ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ…
Καλλιόπη Σουφλή Υ.Γ. Βλέπεις φάτσα και κρίνεις υποστηρικτές…

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ, δημοσίευσε ανακοίνωση στήριξης στο πρόσωπο του Παναγιώτη Δημητρά η οποία ωστόσο εξαφανίστηκε λίγη ώρα αργότερα τόσο από την ιστοσελίδα του κόμματος όσο και από τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ στα οποία δημοσιεύθηκε. 

Ο Δημητράς αντιμετωπίζει κακουργηματικές διώξεις για την εμπλοκή του στο μεταναστευτικό μετά το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος, καθώς πλέον δεσμεύθηκε η περιουσία του και οι τραπεζικοί του λογαριασμοί αλλά και των ΜΚΟ τις οποίες διαχειρίζεται.

Στο κείμενο της σχετικής ανάρτησης του ΣΥΡΙΖΑ, γινόταν λόγος για «εμμονή για την σπίλωση του ονόματος του Παναγιώτη Δημητρά» η οποία «αποτελεί μελανή κηλίδα, καθώς οδηγεί στην ποινικοποίηση της αλληλεγγύης, στον εκφοβισμό προσώπων και οργανώσεων που καταγράφουν και καταγγέλλουν παράνομες και απάνθρωπες πρακτικές, όπως οι επαναπροωθήσεις».

Στην ίδια ανακοίνωση μεταξύ άλλων ο Τομέας Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ έγραφε «Στεκόμαστε στο πλευρό του, ενάντια στη σπίλωση του προσώπου του και την ποινικοποίηση του έργου του και της αλληλεγγύης. Η δράση του Π. Δημητρά, ιδρυτικού στελέχους του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι, είναι γνωστή εδώ και χρόνια στο πεδίο της υπεράσπισης των δικαιωμάτων».

syriza-anakoinosi-1

Το εν λόγω κείμενο ωστόσο λίγη ώρα αργότερα δεν υπήρχε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, είχε ωστόσο «κρατηθεί» στην αναζήτηση της Google με αποτέλεσμα το κλικ πάνω σε αυτή να οδηγεί σε μία άδεια σελίδα στο σάιτ του κόμματος.

syriza-dimitras-1
syriza-dimitras-112

 

 

Πηγή

Προβολές : 671


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα