“Θέλει να Γκρεμίσει την Ευρώπη” : Το χάκινγκ της Open Society Αποκαλύπτει ότι ο Σόρος ΝΟΘΕΥΕΙ τις Εκλογές σε ΟΛΗ την Ευρώπη

“Θέλει να Γκρεμίσει την Ευρώπη” : Το χάκινγκ της Open Society Αποκαλύπτει ότι ο Σόρος ΝΟΘΕΥΕΙ τις Εκλογές σε ΟΛΗ την Ευρώπη

6 Απριλίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:398
Μοίρασέ το

 

Τα έγγραφα που παραβιάστηκαν αποκαλύπτουν μια συστηματική προσέγγιση από τους πράκτορες του Σόρος για τη νοθεία των εκλογών στην Ευρώπη και όχι μόνο.

 

Ο Παγκόσμιος Σατανάς… ένα από τα πλέον αιμοδιψή τέρατα του Εβραιοσιωνισμού και δεξί χέρι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ…

Αναρωτιέμαι, με τόσα ντιοκουμέντα περί της ΝΟΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, και όχι μόνο στην Ελλάδα, πως αυτός ο λαός, εννοεί να συμμετέχει στις εκλογές…

Τελικά πιστεύω πως αυτός ο λαός, χρειάζεται επειγόντως ψυχιατρική βοήθεια…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ, που βρίσκεται πίσω από το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ…

Πίσω από τους ΑΝΤΙΦΑ και το ΚΕΕΡΦΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ…

Πίσω από την ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ… και την ξαδέλφη ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ του Μητσοτάκη

Πίσω από ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ…

Πίσω από Μητσοτάκηδες, Τσιπραίους, Κουτσούμπες, Βαρουφάκηδες και Βελόπουλους…

Πίσω από κάθε καταστροφή της χώρας μας… 

Και ένα μεγάλο μέρος ακόμα του ελληνόφωνου λαού, πιστεύει στις εκλογές…

Μιλάμε για… ΠΑΡΑΝΟΙΑ…

 

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

3 Απριλίου, 2023 | Baxter Dmitry| Διάβαστε το εδώ.

 

Ένας θησαυρός από χακαρισμένα έγγραφα που απελευθερώθηκαν από τα Ιδρύματα Ανοιχτής Κοινωνίας του Σόρος αποκαλύπτει τις συστηματικές και αντιδημοκρατικές τεχνικές που χρησιμοποιούν οι πράκτορες του Σόρος στο πλαίσιο μιας ακροαριστερής επιχείρησης επιρροής που οι επικριτές λένε ότι αποτελεί μέρος του σχεδίου του Σόρος να “κατεδαφίσει την Ευρώπη”.

Τα έγγραφα του Ιδρύματος Ανοιχτής Κοινωνίας αποκαλύπτουν ότι ο Σόρος χρησιμοποιεί χοάνες σκοτεινού χρήματος για να επηρεάσει την πολιτική διαδικασία στην Ευρώπη, τη Ρωσία και πολλές άλλες χώρες.

Τα δυτικά κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αρνήθηκαν να καλύψουν το χακάρισμα και τη δημοσιοποίηση των εγγράφων του Σόρος. Το Russia Today, και μια χούφτα ανεξάρτητων μέσων, έδωσαν στην ιστορία έναν βαθμό κάλυψης. “Αυτός είναι λοιπόν ο λόγος για τον οποίο το RT έχει μπλοκαριστεί στην ΕΕ”, λέει ο Ολλανδός ευρωβουλευτής Marcel de Graaff.

Τα έγγραφα που παραβιάστηκαν αποκαλύπτουν μια συστηματική προσέγγιση από τους πράκτορες του Σόρος για τη νοθεία των εκλογών στην Ευρώπη και όχι μόνο.


Δείτε το έγγραφα εδώ 👉 https://web.archive.org/web/20170202021937/http://soros.dcleaks.com/


Για να προσεγγίσει τους ψηφοφόρους, τα Ιδρύματα Ανοιχτής Κοινωνίας του Σόρος χρηματοδοτούν τοπικές ομάδες μέσων ενημέρωσης, δημοσιογράφους, ομάδες πίεσης και προγράμματα κοινωνικής δικτύωσης. Μεταξύ άλλων, 130.000 δολάρια ΗΠΑ πήγαν στον EUobserver, έναν “ανεξάρτητο” ιστότοπο ειδήσεων και γνώμης με έδρα τις Βρυξέλλες, ο οποίος αναφέρεται στην ΕΕ και στις εξελίξεις στην ευρωπαϊκή πολιτική.

Άρθρο του Ninefornews αναφέρει:

ΣΟΡΟΣ-Κρατία

Ταυτόχρονα, ο Σόρος χρηματοδότησε έργα που αποσκοπούσαν στο να πείσουν τον κόσμο ότι η Ρωσία νοθεύει τις εκλογές στις ευρωπαϊκές χώρες, αν και δεν υπήρχαν συγκεκριμένες αποδείξεις για κάτι τέτοιο.

“Όταν μιλάει για δημοκρατία, εννοεί τη σοροσοκρατία”, σχολίασε ο συγγραφέας και πολιτικός σύμβουλος Llewellyn Rockwell, πρόεδρος του Ινστιτούτου Ludwig von Mises. “Θέλει να κατεδαφίσει την Ευρώπη. Γι’ αυτό είναι υπέρ των ανοιχτών συνόρων, ώστε να έρθει μεγάλος αριθμός ανθρώπων”.

Σερβία, Γεωργία, Ουκρανία, Κιργιστάν

Ο Σόρος κατηγορείται για τη λαϊκή εξέγερση που ανέτρεψε τον πρόεδρο της Σερβίας Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς το 2000. Η ομάδα Otpor! (σερβική λέξη για την “αντίσταση”) έπαιξε κεντρικό ρόλο στο πραξικόπημα και χρηματοδοτήθηκε από τον Σόρος.

Ο δισεκατομμυριούχος θεωρείται επίσης ως η κινητήρια δύναμη πίσω από την Επανάσταση των Ρόδων στη Γεωργία το 2003, κατά τη διάρκεια της οποίας καθαιρέθηκε ο πρόεδρος Eduard Shevardnadze. Στην επανάσταση πρωτοστάτησε η οργάνωση Kmara (Αρκετά), η οποία χρηματοδοτήθηκε από τον Σόρος.

Το 2004 πραγματοποιήθηκε η Πορτοκαλί Επανάσταση στην Ουκρανία. Οι διαδηλωτές εκπαιδεύτηκαν από το Διεθνές Ίδρυμα Αναγέννησης (IRF), μια ουκρανική ΜΚΟ που ιδρύθηκε από τον Σόρος.

Το 2005 πραγματοποιήθηκε η επανάσταση της τουλίπας στο Κιργιστάν. Πίσω από τη λαϊκή εξέγερση βρισκόταν ο Συνασπισμός για τη Δημοκρατία και την Κοινωνία των Πολιτών, που χρηματοδοτήθηκε από τον Σόρος.

 

Δεύτερο πιο ισχυρό πρόσωπο

Η ουκρανική εφημερίδα Vesti συνέταξε έναν κατάλογο με τις 100 προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Ουκρανία το 2019. Ο Σόρος αποδεικνύεται το δεύτερο πιο ισχυρό πρόσωπο στην Ουκρανία, αμέσως μετά τον πρόεδρο Ζελένσκι.


Δικτυογραφία :

‘He Wants To Demolish Europe’: Open Society Hack Reveals Soros Is Rigging Elections Across Europe – News Punch

‘He Wants To Demolish Europe’: Open Society Hack Reveals Soros Is Rigging Elections Across Europe

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/open-society

Προβολές : 398


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα