Θέλουν παγκόσμια σύγκρουση και για ποιο λόγο; Μήπως τελικά ωφελήσει τη Μεγάλη Επαναφορά του WEF..

Θέλουν παγκόσμια σύγκρουση και για ποιο λόγο; Μήπως τελικά ωφελήσει τη Μεγάλη Επαναφορά του WEF..

26 Ιανουαρίου, 2024 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:403
Μοίρασέ το

 

Θέλουν με κάθε τρόπο 3ο Π.Π., για ποιο λόγο; Το Ισραήλ απειλεί ανοιχτά πως θα βομβαρδίσει το Ιράν!

Ο υπουργός Οικονομίας και Βιομηχανίας του Ισραήλ, Νιρ Μπαρκάτ,  δήλωσε στην  Telegraph  αυτή την εβδομάδα ότι το Ιράν έχει γίνει «στόχος» για τις ισραηλινές πυραυλικές επιθέσεις. Μάλιστα όπως δήλωσε δεν έχει τόση σημασία απο που δεχόμαστε τις επιθέσεις, αφού η Τεχεράνη είναι το κεφάλι του φιδιού…

«Το Ιράν είναι νόμιμος στόχος για το Ισραήλ. Δεν θα ξεφύγουν. Το κεφάλι του φιδιού είναι η Τεχεράνη. Η σύστασή μου είναι να υιοθετήσουμε τη στρατηγική που χρησιμοποίησε ο Πρόεδρος Κένεντι στην κρίση των πυραύλων της Κούβας. Αυτό που βασικά είπε τότε ήταν ένας πύραυλος από την Κούβα θα απαντηθεί με έναν πύραυλο προς τη Μόσχα», είπε ο Μπαρκάτ.

«Τους πιστεύουμε όταν λένε ότι θέλουν να καταστρέψουν το Ισραήλ. Αν μη τι άλλο, αυτό που μάθαμε από τις 7 Οκτωβρίου είναι να πιστέψουμε στους εχθρούς μας και την κακία στο κακό τους, τους στόχους, τις σκέψεις και τις πράξεις τους και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε άλλο ένα Ολοκαύτωμα».

 

 

Ο Μπαρκάτ ισχυρίστηκε ότι το Ισραήλ θα μπορούσε να διαχειριστεί έναν πόλεμο με τη Χαμάς και το Ιράν ταυτόχρονα και ότι «όσο μεγάλη κι αν είναι η κρίση, είναι επίσης μια μεγάλη ευκαιρία» για το έθνος του επειδή και άλλες κυβερνήσεις θα αναζητούσαν την τεχνογνωσία του Ισραήλ για την καταπολέμηση του Ιραν.

Ο Ισραηλινός αξιωματούχος πρότεινε επίσης ότι θα απαγορευτεί στους Παλαιστίνιους στη Δυτική Όχθη να εργάζονται στη χώρα και ότι θα έρθουν ξένοι μετανάστες για να καλύψουν το κενό.

(Σας θυμίζει κάτι;)

Ανέφερε συγκεκριμένα τους Ινδούς ως την πιο πιθανή ομάδα ανθρώπων που θα μπορούσε να στρατολογήσει το Ισραήλ, καθώς θα έβγαζαν έως και δέκα φορές περισσότερα χρήματα από ό,τι στην Ινδία.

Μεταξύ των κροτών του Ισραήλ και των επανειλημμένων προειδοποιήσεων από ανώτατους δυτικούς αξιωματούχους  να προετοιμαστούν για πόλεμο, τίθεται το ερώτημα για άλλη μια φορά. Θέλουν παγκόσμια σύγκρουση και για ποιο λόγο; Μήπως τελικά οφελίσει τη Μεγάλη Επαναφορά του WEF..

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 403


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα