Θέμα ωρών η ανακοίνωση της πολιτικής κίνησης Ευκλείδη Τσακαλώτου

Θέμα ωρών η ανακοίνωση της πολιτικής κίνησης Ευκλείδη Τσακαλώτου

13 Νοεμβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:248
Μοίρασέ το

 

Όσοι πιστεύουν ότι οι αντιφρονούντες του ΣυΡιζΑ θα σχηματίσουν μία συμπαγή πολιτική κίνηση, μάλλον δεν έχουν διαβάσει την ιστορία της παράταξης.

Αντί να βρίσκεται στα κάτεργα, εξακολουθεί να βρωμίζει την … ΑΡΙΣΤΕΡΑ…

Αυτή με τις αριστερές μαρξιστικές και λενιστικές ιδέες και την δεξιά τσέπη…

 

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ;;;

 

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΠΑΧΘΕΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ…

 

 

Υ.Γ.2. Το φωτογραφικό υλικό από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, είναι αποκαλυπτικό…

 

 

 

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Όσοι πιστεύουν ότι οι αντιφρονούντες του ΣυΡιζΑ θα σχηματίσουν μία συμπαγή πολιτική κίνηση, μάλλον δεν έχουν διαβάσει την ιστορία της παράταξης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η αποχώρηση κορυφαίων στελεχών του 2015, που φυσικά δεν συνασπίστηκαν, σε αντίθεση και τότε, με τις φήμες και τις πολιτικές αναλύσεις. Κωνσταντοπούλου, Βαρουφάκης και Λαφαζάνης ακολούθησαν τους δικούς τους δρόμους με διαφορετικές πολιτικές κινήσεις και σχηματισμούς.

Το ίδιο θα συμβεί και τώρα, με πολύ περισσότερα κόμματα να δημιουργούνται αριστερά του ΣυΡιζΑ, εάν κρίνουμε από τον αριθμό των στελεχών που αποχωρούν αλλά και τον χαρακτήρα τους.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο πολύπειρος πρώην υπουργός Ευκλείδης Τσακαλώτος, δεν πρόκειται να καπελωθεί από κανέναν. Είναι θέμα ημερών μάλιστα να ανακοινώσει την δική του κίνηση η οποία φυσικά θα λέγεται ΣΚΑΡΛΕΤ: Συνασπισμός Καθαρής Αριστεράς Λαοφιλούς Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Η εκτίμηση Τσακαλώτου στην ιδεολογικά κρυστάλλινη Σκάρλετ Γιόχανσον, είναι άλλωστε εκπεφρασμένη..

 

 

Πηγή

Προβολές : 248


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα