Θανατηφόρα ΜΥΣΤΙΚΑ: Οι μη εμβολιασμένοι αντιπροσωπεύουν μόλις το 5% των θανάτων από COVID-19 από τις αρχές του 2023, αλλά 3 και 4 φορές οι εμβολιασμένοι αντιπροσωπεύουν το συγκλονιστικό 95%

Θανατηφόρα ΜΥΣΤΙΚΑ: Οι μη εμβολιασμένοι αντιπροσωπεύουν μόλις το 5% των θανάτων από COVID-19 από τις αρχές του 2023, αλλά 3 και 4 φορές οι εμβολιασμένοι αντιπροσωπεύουν το συγκλονιστικό 95%

28 Νοεμβρίου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:870
Μοίρασέ το

Μια έκθεση που δημοσιεύτηκε αθόρυβα από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου επιβεβαιώνει ότι οι ενέσεις COVID-19 δεν είναι καθόλου αποτελεσματικές, επειδή ο μη εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε μόλις το 5% των θανάτων COVID-19 στην Αγγλία από τις αρχές του 2023, ενώ ο 3 και 4 φορές εμβολιασμένος πληθυσμός έχει αντιπροσώπευαν το 95% των θανάτων από τον COVID-19 μεταξύ των εμβολιασμένων, με τη συντριπτική πλειονότητα αυτών των θανάτων να καταγράφονται μεταξύ των 4 φορές των εμβολιασμένων.

Μετά τη σθεναρή αναφορά μας για τη φρικτή αλήθεια, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου προσπάθησε να κρύψει τον αριθμό των θανάτων Covid-19 βάσει κατάστασης εμβολιασμού από το κοινό, αποκλείοντας τα δεδομένα από τις εβδομαδιαίες εκθέσεις επιτήρησης εμβολίων του Οργανισμού Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA) τον Απρίλιο του 2022 υπό το πρόσχημα των δεδομένων δεν χρειάζονται πλέον επειδή η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου σταματούσε τις δωρεάν καθολικές δοκιμές Covid-19.

Αλλά ο πραγματικός λόγος για την απόκρυψη των δεδομένων ήταν ότι οι εμβολιασθέντες αντιπροσώπευαν την πλειοψηφία των θανάτων από τον COVID-19 από τον Ιούλιο του 2021 και τα στοιχεία αποκάλυψαν ότι τα εμβόλια κατά του COVID-19 είχαν αρνητική αποτελεσματικότητα.

Το παρακάτω γράφημα δείχνει την αποτελεσματικότητα του εμβολίου για τον COVID-19 μεταξύ του τριπλού εμβολιασμένου πληθυσμού στην Αγγλία την Εβδομάδα 3 , την Εβδομάδα 7 και την Εβδομάδα 13 της Επιτήρησης Εμβολίων του 2022 –

Αυτό δεν πλησιάζει καθόλου την αποτελεσματικότητα του 95% που ισχυρίζεται η Pfizer, έτσι δεν είναι;

Αλλά η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου δεν υπολόγισε το γεγονός ότι τα δεδομένα θα μπορούσαν να βρεθούν στο μέλλον σε εκθέσεις που δημοσιεύονται από το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής (ONS). Ακόμα κι αν το έκαναν επίπονη διαδικασία να συγκεντρώνουν και να υπολογίζουν.

Μπορείτε να βρείτε το πιο πρόσφατο σύνολο δεδομένων στον ιστότοπο του ONS εδώ ή να το κατεβάσετε εδώ .

Το σύνολο δεδομένων περιλαμβάνει θανάτους με βάση την κατάσταση εμβολιασμού μεταξύ 1ης Απριλίου 2021 και 31ης Μαΐου 2023.

Ωστόσο, επειδή έχουμε εξετάσει εκτενώς τους θανάτους μέχρι το τέλος του 2022 σε προηγούμενα δημοσιευμένα σύνολα δεδομένων, αποφασίσαμε να ρίξουμε μια ματιά στους θανάτους Covid-19 ανά κατάσταση εμβολιασμού από τις αρχές του 2023.

Αυτό που βρήκαμε είναι πραγματικά τρομακτικό.

Κάντε κλικ για μεγέθυνση
της πηγής

Οι μη εμβολιασμένοι αντιπροσώπευαν τον μικρότερο αριθμό θανάτων από COVID-19 κάθε μήνα έως τον Μάιο του 2023, μόλις και μετά βίας έφτασαν σε τριψήφιους αριθμούς τους περισσότερους μήνες.

Ενώ ο εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε την πλειονότητα των θανάτων από Covid-19 κάθε μήνα, φτάνοντας σε τετραψήφιο αριθμό κάθε μήνα εκτός από τον Μάιο.

Αλλά αυτό που είναι περίεργο με τα στοιχεία είναι ότι δεν είναι ο πληθυσμός με μία δόση ή ο διπλός εμβολιασμός που ευθύνεται για την πλειονότητα των θανάτων από τον COVID-19 από τις αρχές του 2023.

Αντίθετα, είναι ο τριπλός και τετραπλά εμβολιασμένος πληθυσμός που ευθύνεται για την πλειοψηφία των θανάτων από τον COVID-19.

Με τους περισσότερους θανάτους να σημειώνονται μεταξύ των τετραπλών εμβολιασμένων με σημαντική διαφορά.

Το παρακάτω γράφημα δείχνει τον συνολικό αριθμό θανάτων από COVID-19 ανά εμβολιασμένη κατάσταση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και αποκαλύπτει την πραγματική έκταση των συγκλονιστικών στατιστικών –

Κάντε κλικ για μεγέθυνση
της πηγής

Οι μη εμβολιασμένοι δεν έφτασαν καν τους τέσσερις αριθμούς, με μόλις 436 θανάτους μεταξύ Ιανουαρίου και Μαΐου 2023.

Αλλά ο εμβολιασμένος πληθυσμός έφτασε σχεδόν σε πενταψήφιο αριθμό με 8.330 θανάτους από τον COVID-19, 1.032 από τους οποίους ήταν μεταξύ των τριπλών εμβολιασμένων και 6.902 από τους οποίους ήταν συγκλονιστικά μεταξύ των τετραπλών εμβολιασμένων.

Αυτό σημαίνει, όπως φαίνεται στο παρακάτω διάγραμμα, ότι ο εμβολιασμένος πληθυσμός στο σύνολό του αντιπροσώπευε το 95% όλων των θανάτων από COVID-19 μεταξύ Ιανουαρίου και Μαΐου 2023, ενώ ο μη εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε μόλις το 5%.

Κάντε κλικ για μεγέθυνση
της πηγής

Αλλά το γεγονός ότι αυτοί οι θάνατοι δεν είναι μεταξύ των εμβολιασμένων με μία δόση και δύο δόσεις πληθυσμού είναι πραγματικά τρομακτικό. Η συντριπτική πλειονότητα είναι μεταξύ των 4 φορές που έχουν εμβολιαστεί, με αυτόν τον πληθυσμό να αντιπροσωπεύει το 80% όλων των θανάτων από COVID-19 και το 83% όλων των θανάτων COVID-19 μεταξύ των εμβολιασμένων.

Ωστόσο, σε συνδυασμό με τους τριπλά εμβολιασμένους, διαπιστώνουμε ότι οι 3 και 4 φορές εμβολιασμένοι αντιπροσωπεύουν το 91% όλων των θανάτων από COVID-19 και το 95% των θανάτων COVID-19 μεταξύ των εμβολιασμένων.

Αυτά δεν είναι τα στοιχεία που θα περιμένατε να δείτε εάν οι ενέσεις COVID-19 είναι πραγματικά έως και 95% αποτελεσματικές στην πρόληψη του θανάτου, έτσι δεν είναι;

Πώς μπορεί η κυβέρνηση να συνεχίσει την εκστρατεία εμβολιασμού κατά του COVID όταν καταγράφονται στοιχεία όπως αυτό; Εάν η ένεση ήταν ασφαλής και αποτελεσματική, θα πρέπει να βλέπουμε το 95% των θανάτων από τον COVID-19 στον μη εμβολιασμένο πληθυσμό, όχι στον εμβολιασμένο πληθυσμό.

Και γι’ αυτό ακριβώς θα πρέπει να διακόψουν τη χρήση τους όπως ακριβώς έχει κάνει η Ισλανδία .

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 870


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα