Θα απαγορεύει τις διαδηλώσεις στην Αγγλία ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΣΟΥΝΑΚ...(Σύντομα και στο Ελλαδιστάν του Μητσοτάκη)

Θα απαγορεύει τις διαδηλώσεις στην Αγγλία ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΣΟΥΝΑΚ...(Σύντομα και στο Ελλαδιστάν του Μητσοτάκη)

27 Οκτωβρίου, 2023 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:387
Μοίρασέ το

 

 

Δικαίωμα διαμαρτυρίας «όχι απόλυτο», λέει ο Σουνάκ: Γιατί αυτό, γιατί τώρα;

Αναμενόμενο για όποιον διαθέτει τη στοιχειώδη λογική και αντιλαμβάνεται πως ο μη εκλεγμένος σαμάνος – σιωνιστής, με το οβραίικο βραχιολάκι του σατανισμού και πνευματικό παιδί του ψυχοπαθή ΣΒΑΜΠ και της ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ, το βήμα του Ινδού ΡΙΣΙ ΣΟΥΝΑΚ, αυτής της μαριονέτας που επελέγη ως πρωθυπουργός της Αγγλίας…

Του δισεκετομμυριούχου με τις μηδενικές γνώσεις πολιτισμού, που δήλωσε με θράσος πως τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΙΚΙΑ…

 

Η Αγγλία, έχει τελειώσει… δεν υφίσταται καν σαν έθνος…

Σύντομα τα όσα προωθεί ο σιωνιστής Σούνακ, θα έρθουν και στην Ελλάδα…

Οι διαδηλώσεις και οι διαμαρτυρίες για τα όσα έχουν σχεδιάσει οι παγκόσμιοι σατανιστές, θα επιβληθούν σε όλα τα κράτη… ακόμα και σ’ εκείνα που δήθεν υπάρχουν “μπατριώτες” αρχηγοί…

Και επειδή όντως σε λίγο θα ξεσπάει η οργή των λαών και του ελληνικού, μακριά από διαδηλώσεις…

ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Μα την αλήθεια, δεν εξηγείται πως κάποια σούργελα του διαδικτύου με ιστολόγιο (ή μήπως το μακρύ χέρι μυστικών υπηρεσιών και πρακτοράτζες;;;), προβάλουν κατά κόρον όχι μόνο τον Σούνακ, αλλά και το έτερο σιωνιστικό σούργελο την Μελόνι, και φυσικά προμοτάρουν πολιτικά λαμόγια όπως ο Στίγκας και Κασιδιαροπαρέα…

Φαίνεται πως θα είναι καλό το μεροκάματο της προβολής τους … 

 

 

 

Ο τελευταίος μη εκλεγμένος πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Rishi Sunak, δήλωσε ότι η θεμελιώδης δημοκρατική αρχή του δικαιώματος διαμαρτυρίας δεν είναι «απόλυτη » και ότι σκοπεύει να την υπονομεύσει αρκετά δραματικά.

 

Εκδίδοντας μια τροπολογία στο ήδη θεαματικά απαίσιο νομοσχέδιο για τη Δημόσια Τάξη – που ψηφίστηκε από βουλευτές τον περασμένο Οκτώβριο – τα γραφεία του Sunak δήλωσαν τη Δευτέρα ότι σκόπευαν να “διευρύνουν τον νομικό ορισμό της «σοβαρής διαταραχής»» και να επιτρέψουν στην αστυνομία να επέμβει προληπτικά στις διαδηλώσεις πριν από « ξεσπά το χάος». Ο υποτιθέμενος* (*ψευδής) λόγος για αυτό είναι να σταματήσουν οι διαμαρτυρίες που «διαταράσσουν την καθημερινή ζωή των άλλων».

Είμαστε λοιπόν ξεκάθαροι σε αυτό;

 

Η αστυνομία μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εξουσίες της διασποράς και σύλληψης για να αποτρέψει τη διαμαρτυρία πριν καν ξεκινήσει, απλώς με την υποψία ότι, θεωρητικά, η διαμαρτυρία μπορεί να καταλήξει να γίνει «χαοτική» και επομένως «να διαταράξει την καθημερινή ζωή των άλλων» (και ποιος καθορίζει τι «χαοτικό» σημαίνει σε αυτήν την κατάσταση;

 

Τελικά, το μέσο οικογενειακό σπίτι με μικρά παιδιά σε αυτό είναι «χαοτικό» – θα αρχίσουμε να συλλαμβάνουμε τα πεντάχρονα παιδιά του έθνους για τη «διατάραξη στην καθημερινή ζωή των άλλων;» αστειεύομαι , αλλά δεν πρέπει να δώσω ιδέες στο ψυχοπαθές κατεστημένο…).

Έχουμε κάνει ένα πλήρες οργουελικό «έγκλημα σκέψης» τώρα και αυτό είναι -για να το θέσω ήπια- λίγο ανησυχητικό, όπως επιβεβαίωσαν ειδικοί σε θέματα δικαίου και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

«Το νομοσχέδιο για τη δημόσια τάξη είναι ήδη βαθιά ανελεύθερο», έγραψε στο Twitter ο δικηγόρος και ειδικός στα ανθρώπινα δικαιώματα, Άνταμ Βάγκνερ . «Τώρα η [κυβέρνηση] θέλει να διευκολύνει την αστυνομία να αποτρέψει τη διαμαρτυρία – ακόμα και όπου υποψιάζεται ότι θα υπάρξει σοβαρή αναστάτωση».

Το ερώτημα φυσικά, και όπως πάντα, είναι «γιατί αυτό, γιατί τώρα;». Το ΗΒ έχει μακρά και διακεκριμένη ιστορία νόμιμων -και κυρίως ειρηνικών- διαδηλώσεων και το δικαίωμα διαμαρτυρίας θεωρείτο πάντα ως κρίσιμο για μια υγιή και λειτουργική φιλελεύθερη δημοκρατία.

Γιατί λοιπόν ο Σουνάκ και οι μαριονείστες του συνθλίβουν τόσο βάναυσα αυτό το θεμελιώδες τώρα;

Κατά την άποψή μου, ο λόγος για αυτό είναι ότι, στο πολύ εγγύς μέλλον, πρόκειται να υπάρξει ένα ξέσπασμα και μια εξέγερση θυμού από όσα δεν έχουμε ξαναδεί.

 

Βρισκόμαστε στον γκρεμό του « The Great Reveal » να γίνει πλήρως mainstream, τώρα που έχουμε το BBC News που αναφέρει τις βλάβες από τα εμβόλια και τους βουλευτές που ζητούν προφανώς την αναστολή του εμβολίου , καθώς και παρόμοιες εκθέσεις που συμβαίνουν σε άλλα μέρη του κόσμου .

Για να είμαστε ξεκάθαροι, όλα αυτά σχεδιάζονται και σχεδιάζονται παρασκηνιακά και πάντα προοριζόταν να βγει. Η ζημιά που προκαλούν οι ενέσεις Covid είναι πολύ καταστροφική – και πάντα προοριζόταν να είναι πολύ καταστροφική – για να καλυφθεί μακροπρόθεσμα, και αν διαβάσετε το έγγραφο μοντελοποίησης στο οποίο βασίστηκε η πανδημία Covid, μπορείτε να δείτε την αποκάλυψη πάντα μέρος του σχεδίου (βλ. σελίδα 59 και μετά).

Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα , πρέπει να φανεί ότι υπάρχει σημαντική ώθηση κατά της αποκάλυψης, διαφορετικά δεν θα γινόταν αποδεκτή ως αξιόπιστη – ο “μικρός τύπος” και οι πληροφοριοδότες πρέπει να αντιμετωπίσουν αντίσταση από το κακό καθιέρωση για να γίνει αυτή μια αληθοφανής αφήγηση.

Εξάλλου, οι κακοί, διεφθαρμένοι λάτρεις του χρήματος δεν παραδέχονται ότι έκαναν λάθος στην πρώτη πρόκληση, και το κοινό το γνωρίζει αυτό, επομένως η αποκάλυψη πρέπει να είναι πιο σταδιακή, αντιμετωπίζοντας πολλά εμφανή εμπόδια στην πορεία.

Με την κάλυψη του BBC, ωστόσο, και τα άρθρα σε όλες τις επικρατούσες εφημερίδες , επιταχύνεται ταχύτατα και δεν θα αργήσει να δούμε τους τίτλους, “ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ για τον COVID ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΕ ΕΚΡΕΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ” και τις ενδεχόμενες αποδοχές σε όλο τον κόσμο από αυθεντία του “α, σοκ, το καταλάβαμε λάθος”.

Η αφήγηση θα είναι ότι οι παγκόσμιες κυβερνήσεις ήταν τόσο απελπισμένες να βρουν μια θεραπεία για αυτόν τον τρομερό νέο ιό που κινήθηκαν πολύ γρήγορα, έκοψαν τις γωνίες και τελικά εξαπέλυσαν μια ανεπαρκώς δοκιμασμένη παρέμβαση στον πληθυσμό που έχει τρομερές παρενέργειες που κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει (εκτός από, ξέρετε, τους χιλιάδες που το έκαναν).

Θα προωθηθεί ως “κοκ-απ όχι συνωμοσία”, αλλά παρ’ όλα αυτά – όταν ο λαός γενικά διαπιστώσει πόσο κατάφωρα έχουν προδοθεί – ότι ήταν επιθετικά οπλισμένοι για να κάνουν μια εξαιρετικά επικίνδυνη ένεση στον εαυτό τους και στα παιδιά τους ότι θα μπορούσε να έχει πολύ σοβαρές ή θανατηφόρες συνέπειες – θα υπάρξει ανταρσία.

Δεν θα είναι μόνο από τους φόβους τους για το τι μπορεί να κάνει αυτή η ένεση (ή έχει ήδη κάνει) στην υγεία τους, αλλά από τη βαθιά, φλεγόμενη ταπείνωση που το έκαναν τόσο λάθος.

Εννοώ, απλώς σκεφτείτε τι απίστευτα μήκη έχουν καταφέρει οι φανατικοί του τρύπημα για να προωθήσουν αυτήν την ένεση – από το να το κάνουν τατουάζ στο σώμα τους μέχρι την έκδοση μόνιμων αποξενώσεων από την οικογένεια και τους φίλους που δεν θα το κάνουν.

Δεν έχουμε ξαναδεί αυτού του είδους τη δουλική, λατρευτική αφοσίωση σε ένα φαρμακευτικό προϊόν, και έτσι οι συνέπειες όταν οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι ποντάρουν τόσο μεγάλο μέρος της ταυτότητάς τους σε μια απάτη, θα είναι τεράστιο.

Αυτό, λοιπόν, θα οδηγήσει σε διαμαρτυρίες -ταραχές, ακόμη και- και γι’ αυτό ψηφίστηκε τώρα αυτό το νέο Νομοσχέδιο για τη Δημόσια Τάξη.

Το κατεστημένο γνωρίζει πολύ καλά (όλα μέρος του σχεδίου), ότι όταν οι άνθρωποι επιτέλους συνειδητοποιήσουν τι τους έχει γίνει, θα ξεσηκωθούν με μια απολύτως αμείωτη μανία, βγαίνοντας στους δρόμους με αποπληγικό θυμό, απαιτώντας δικαιοσύνη και ανταπόδοση.

Και έτσι το κατεστημένο θα μπορέσει εύκολα να μαζέψει όλους τους αντιφρονούντες και τους αγωνιστές και να τους εξουδετερώσει. Όταν ξεκινήσει το νέο κύμα διαμαρτυριών (αναμφίβολα τους θερμότερους μήνες), μην κάνετε λάθος ότι (σε ​​αντίθεση με τις διαμαρτυρίες κατά του lockdown) θα λάβουν τεράστια ποσά mainstream κάλυψης, επειδή το κατεστημένο θα θέλει να δελεάσει όσο το δυνατόν περισσότερους αντιφρονούντες ώστε να μπορούν να στρογγυλοποιηθούν.

Οι άρχουσες τάξεις έχουν δώσει τη δυνατότητα να σας συλλάβουν ακόμα κι αν είστε εντελώς ειρηνικοί και δεν παραβιάζετε κανέναν προϋπάρχοντα νόμο, απλώς και μόνο για να παρευρεθείτε σε μια διαμαρτυρία (επειδή η παρουσία σας σε μια διαμαρτυρία είναι πάντα «δυνητικά» χαοτική ή ανατρεπτική και έχετε τη δυνατότητα η πρόκληση χάους είναι πλέον παράνομη). Έχουν δώσει στον εαυτό τους αυτές τις εξουσίες, τώρα, για κάποιο λόγο.

Σημειώστε ότι, το 2021, μια από τις μεγαλύτερες φυλακές του Ηνωμένου Βασιλείου άνοιξε τις πόρτες της.

Το HMP Five Wells (Wellingborough) είναι ένα ιδιωτικό ίδρυμα και εμπίπτει στην «κατηγορία Γ» των φυλακών, που σημαίνει ότι δεν κρατά τους πιο επικίνδυνους κρατούμενους.

Περιγράφεται ως «σύγχρονο, αποτελεσματικό κτήμα φυλακών που είναι κατάλληλο για το μέλλον» και θα έχει σαφή εστίαση στην αποκατάσταση των παραβατών.

Σημειώστε ότι αυτή η φυλακή είναι η πρώτη από τις έξι που ολοκληρώνονται με τον ίδιο πρόσχημα, συν πέντε νέες κοινοτικές φυλακές για γυναίκες και ότι όλες θα είναι πλήρως ενεργοποιημένες με SMART.

Λοιπόν, ποιοι είναι όλοι αυτοί οι μη επικίνδυνοι κρατούμενοι που η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου αποφάσισε τα τελευταία χρόνια ότι χρειάζονται μεγάλες εγκαταστάσεις για να τους συγκρατήσει και να τους «αποκαταστήσει»;

Λάβετε υπόψη ότι όταν ανοίγουν νέες φυλακές, οι παλιές συνήθως δεν κλείνουν , επομένως δεν πρόκειται για τη μετεγκατάσταση υπαρχόντων κρατουμένων – πρόκειται για την κράτηση νέων. Εάν όλα τα σχέδια ολοκληρωθούν με επιτυχία, θα δημιουργήσουν πάνω από 13.000 νέες τοποθετήσεις φυλακών.

Ο μαζικός εγκλεισμός έχει ήδη αυξηθεί κατά 60% τα τελευταία 30 χρόνια και προβλέπεται να αυξηθεί κατά 23,7% έως τον Μάρτιο του 2026.

Προτείνω, λοιπόν, ότι ένας πρωταρχικός σκοπός όλων αυτών των νέων φυλακών είναι να συγκρατήσουν και να «αποκαταστήσουν» (π.χ. εκ νέου εκπαίδευση) εξαγριωμένους κρατικούς αντιφρονούντες που βγαίνουν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για όσα τους έχει κάνει η κυβέρνηση.

Δεν είναι μυστικό ότι το διεφθαρμένο και τυραννικό κατεστημένο μας, όπως όλα τα διεφθαρμένα και τυραννικά κατεστημένα, θέλει να εξουδετερώσει τους διαφωνούντες, αλλά πρέπει να το πράξει κάτω από τη λάμψη της νομιμότητας – π.χ., πρέπει να τους κάνει να μοιάζουν με εγκληματίες.

Ως εκ τούτου, είμαι βέβαιος ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να εισβάλουν σκιεροί πράκτορες στα σπίτια μας μέσα στη νύχτα και να μας παρασύρουν σε κρατικές εγκαταστάσεις για τα αντικατεστημένα αισθήματά μας, γιατί αυτό είναι πολύ επικίνδυνο, προφανώς παράνομο και πολύ εργατικό εντατικός. Οι γείτονες θα παρατηρούσαν. Θα αποκάλυπτε ρητά το κράτος ως πλήρως διεφθαρμένο και θα έχανε τον καπλαμά της νομιμότητας που πρέπει να διατηρήσουν για να διατηρήσουν την εξουσία τους.

Ωστόσο, σε μια κατάσταση διαμαρτυρίας, είναι πολύ εύκολο να χαρακτηρίσεις τους ανθρώπους ως βίαιους και εγκληματίες, απλά στέλνοντας πράκτορες προβοκάτορες (όπως κάνει πάντα το κατεστημένο σε μεγάλες διαδηλώσεις) για να αναστατώσουν την κατάσταση, έτσι η αστυνομία μπαίνει βαριά και αρχίσει να κάνει γενικές συλλήψεις.

 

Γνωρίζουν ότι είστε αντιφρονούντες του κράτους επειδή είστε εκεί, ως εκ τούτου καθιστούν αυτόν έναν πολύ πιο γρήγορο και ευκολότερο τρόπο εντοπισμού και καταγραφής κρατικών απειλών, από το να διαβάσετε τα αρχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφώνου 67 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Αυτές οι διαμαρτυρίες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά σε όλα τα κύρια κανάλια και θα θεωρηθούν τρομερά βίαιες και επικίνδυνες, επομένως μεγάλο μέρος του κοινού θα υποστηρίξει τις μαζικές συλλήψεις.

 

Οι συλληφθέντες θα δυσκολευτούν να ασκήσουν έφεση στις κατηγορίες εναντίον τους, καθώς οι νέοι νόμοι κατά των διαμαρτυριών θα τους χαρακτηρίσουν ένοχους, ακόμη κι αν δεν εμπλακούν οι ίδιοι σε οποιαδήποτε βία.

Ως εκ τούτου, είναι πολύ εύλογο να φανταστούμε ότι τέτοιοι άνθρωποι θα καταλήξουν σε μία από τις έξι νέες μέγα-φυλακές SMART, όπου θα «αποκατασταθούν», π.χ., θα επανεκπαιδευτούν και θα εξαναγκαστούν να αποδεχτούν «φιλικές προς το κράτος» πεποιθήσεις.

Εφιστώ την προσοχή σε αυτό τώρα, γιατί ξέρω ότι μόλις αποκαλυφθεί πληρέστερα η αλήθεια, η επιθυμία να βγούμε στους δρόμους θα είναι πολύ έντονη και αυτές οι φλόγες οργής σίγουρα θα φουντώσουν από τα μέσα ενημέρωσης (mainstream και social ).

Αλλά παρακαλούμε να εφαρμόσετε την αρχή της προφύλαξης και σκεφτείτε στρατηγικά και προσεκτικά εάν η καλύτερη απάντηση σε αυτήν την κατάσταση θα είναι να παρευρεθείτε σε μεγάλες διαδηλώσεις ή εάν το ίδιο το κατεστημένο εναντίον του οποίου πολεμάτε θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τη συμμετοχή σας για να σας ενοχοποιήσει και, ενδεχομένως, να σας φυλακίσει.

Γι’ αυτό προφανώς ψήφισαν αυτό το εντελώς αντιδημοκρατικό και φιλικό προς την αστυνομία νέο νομοσχέδιο – επειδή θέλουν να ποινικοποιήσουν περισσότερους διαδηλωτές και έτσι να δημιουργήσουν περισσότερους κρατούμενους.

Πιστεύω επίσης ότι είναι πολύ πιθανό και πιθανό ότι μια λειτουργία όλων αυτών των «αιτητών ασύλου» (κωδική ονομασία για στρατιώτες / μισθοφόρους του ΟΗΕ ) που βρίσκονται επί του παρόντος στα ξενοδοχεία του έθνους θα μπορούσε να είναι η ανάμειξη τόσο στην ταραχή όσο και στην αστυνόμευση αυτών των διαδηλώσεων.

 

Σημειώνω ότι η πατρίδα μου, το Στόουκ-ον-Τρεντ, η οποία έχει δεχθεί δυσανάλογα μεγάλο αριθμό αιτούντων άσυλο (μεγάλο μέρος στις ρητές και επαναλαμβανόμενες αντιρρήσεις του συμβουλίου ) παρέχει τώρα μια νέα βάση για μια μεγάλη επιχείρηση του Υπουργείου Εσωτερικών (είναι το Υπουργείο Εσωτερικών πίσω από τη στέγαση των «αιτούντων άσυλο» στο Στόουκ, και οδήγησαν το δημοτικό συμβούλιο του Στόουκ-ον-Τρεντ στο δικαστήριο για να ακυρώσει τις αντιρρήσεις τους).

Με εξειδίκευση στην ” επικοινωνία με τους πελάτες του εθνικού ασύλου” , μου φαίνεται ότι αυτή η νέα κυβερνητική εγκατάσταση είναι ένα είδος στρατιωτικού/κατασκοπευτικού κόμβου για τη διαχείριση και την ανάπτυξη των περιουσιακών στοιχείων τους στην περιοχή. Σημειώστε ότι το Στόουκ βρίσκεται σε πολύ στρατηγική τοποθεσία, ακριβώς στη μέση της χώρας, και μπορείτε να βρεθείτε σε πολλές από τις μεγάλες πόλεις της χώρας – Λονδίνο, Μάντσεστερ, Μπέρμιγχαμ, Λίβερπουλ, Σέφιλντ – σε λιγότερο από δύο ώρες.

Προφανώς δεν εναπόκειται σε μένα να πω σε κανέναν τι να κάνει, αλλά ήθελα να φέρω όλες αυτές τις πληροφορίες στην προσοχή του κόσμου τώρα, όταν τα πράγματα είναι ακόμα σχετικά ήρεμα, για να δώσω στους άλλους την ευκαιρία να το χωνέψουν και να δουλέψουν, όπως και όταν το κύμα οι μεγάλες διαδηλώσεις στις μεγάλες πόλεις ξεκινούν, εάν είναι προς το συμφέρον τους να παρευρεθούν.

Εάν πάτε, όπως σας έχω συμβουλεύσει στο παρελθόν, βεβαιωθείτε ότι είστε πλήρως εξοικειωμένοι με το νόμο και τα δικαιώματά σας (συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων σας εάν συλληφθεί) και να έχετε ένα σχέδιο εξόδου σε εφαρμογή εάν τα πράγματα εξελιχθούν με τρόπο που δεν είχατε προβλέψει

Σημειώστε επίσης ότι πολλά από τα άτομα που “αστυνομεύουν” αυτά τα γεγονότα δεν θα είναι απαραίτητα κανονική αστυνομία του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά είναι πολύ πιθανό να είναι (όπως συνέβη σε προηγούμενες διαδηλώσεις) πρώην στρατιωτικοί από άλλες χώρες, οι οποίοι δεν έχουν το ίδιο ευαισθησίες και ευαισθησίες στους νόμους και τα ανθρώπινα δικαιώματα του Ηνωμένου Βασιλείου ως εκείνων που έχουν εκπαιδευτεί στο σύστημά μας.

 

Εν ολίγοις: αυτά τα γεγονότα είναι πιθανό να είναι επικίνδυνα, βίαια και απρόβλεπτα, με εκείνους που τα αστυνομεύουν σίγουρα να μην έχουν ανοσία από την παράνομη συμπεριφορά, γι’ αυτό θα πρέπει να το γνωρίζετε πλήρως αν πάτε.

Η πρόβλεψή μου είναι ότι θα υπάρξει πολλή διείσδυση και ταραχή της «κοινότητας της αλήθειας» ενόψει αυτών των γεγονότων, προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η προσέλευση διαμαρτυριών, με μεγαλόστομες νέες φωνές που θα σας αποκαλούν δειλό και υποκριτή, αν το κάνετε μην πας.

 

Ήθελα λοιπόν να αντιμετωπίσω το θέμα έξω από αυτό το είδος φορτισμένου και επιθετικού περιβάλλοντος, προκειμένου να ενθαρρύνω μια αντικειμενική αξιολόγηση της κατάστασης τώρα, πριν τα πάθη και η ψυχραιμία των ανθρώπων αρχίσουν πραγματικά να αυξάνονται.

Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να δώσω είναι ότι, αν το προωθεί το mainstream – ακόμα κι αν λένε άσχημα λόγια γι ‘αυτό – να είστε πολύ δύσπιστοι και πολύ προσεκτικοί.

 

Τα μέσα ενημέρωσης που εμφανίζονται να καταδικάζουν κάτι, π.χ. διαμαρτυρίες, εξακολουθούν να τους παρέχουν κάλυψη και δημοσιότητα και διασφαλίζουν ότι αυτοί που διαφορετικά δεν θα ήξεραν γι’ αυτές, τώρα το κάνουν.

 

Πρέπει λοιπόν να διατηρήσουμε το μυαλό μας για εμάς και να μην επιτρέψουμε στα μέσα να μας χειραγωγήσουν ώστε να κάνουμε κάτι που παρουσιάζεται ως «αντικατεστημένο», ενώ στην πραγματικότητα είναι ακριβώς το αντίθετο. Όσες φορές κι αν επαναληφθεί, ποτέ δεν γίνεται λιγότερο αληθινό – η αιώνια επαγρύπνηση είναι πραγματικά το τίμημα της ελευθερίας.

 

 

Πηγή

Προβολές : 387


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα