Θα δούμε το ΝΑΤΟ να ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ!!! Αυτό Παραδέχεται Αμερικάνος απόστρατος Συνταγματάρχης στο Fox News

Θα δούμε το ΝΑΤΟ να ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ!!! Αυτό Παραδέχεται Αμερικάνος απόστρατος Συνταγματάρχης στο Fox News

8 Οκτωβρίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:314
Μοίρασέ το

 

Στην κυριολεξία αυτή η συμμαχία ήταν ο μπαμπούλας του πλανήτη με δολοφονίες πολλών αμάχων στο ενεργητικό της…

Αυτό όμως όπως δείχνουν τα πράγματα και όπως παραδέχονται αρκετοί δυτικοί αξιωματούχοι, φαίνεται να αλλάζει στις μέρες μας μετά κυρίως από την παρέμβαση του Πούτιν.

Ο ρόλος του ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΝΑΤΟ, υποτίθεται πως τελείωσε με την λήξη του Ψυχρού Πολέμου μεταξύ Ρωσίας – ΗΠΑ.

Ως χαζάρικο δημιούργημα και αυτό έκανε και θα κάνει τον κύκλο του όσο εξυπηρετούσε και εξυπηρετεί τους Παγκοσμιοποιητές…

Το ίδιο και η ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ…

Θα διαβάσατε υποθέτω πως η Μελόνι “απειλεί” με έξοδο της Ιταλίας από αυτή…

Όσο δεν γίνεται αντιληπτό από τους λαούς, πως ΝΑΤΟ – ΟΗΕ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ – UNICEF και γενικά όλοι οι μεγάλοι Παγκόσμιοι Φορείς, είναι ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα σχέδιά τους, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ θα συνεχίζει να αλλάζει απλά το δέρμα του και να δημιουργεί νέους… παγκόσμιους μπαμπούλες…

Το ΝΑΤΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΡΠΕΤΑ…οι πολιτικοί αρχηγοί είναι απλά τα πιόνια τους στην παγκόσμια σκακιέρα, που εξυπηρετούν τις δικές τους ανάγκες και όχι τις ανάγκες των λαών…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Και η πρώτη και η δεύτερη φωτογραφία που επέλεξα, είναι ενδεικτικές για τον ρόλο του ΝΑΤΟ.

 

 

Θα δούμε το ΝΑΤΟ να ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ !!! Αυτό παραδέχτηκε σε συνέντευξη του στο Fox News ο Αμερικάνος απόστρατος Συνταγματάρχης Ντάγκλας Μακγκρέγκορ, ο οποίος όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μίλησε για το Ουκρανικό αφήνοντας να βγει δημόσια η ανησυχία του για τις επερχόμενες εξελίξεις..

Εξελίξεις που κατά τον Αμερικάνο αξιωματικό θα φέρουν την διάλυση του ΝΑΤΟ!!!

Και αυτές οι σκέψεις είναι πολύ σοβαρές αν σκεφτεί κανείς τι εκπροσωπούσε μέχρι τώρα η Ατλαντική συμμαχία, πόση δύναμη είχε μέχρι πρότινος και πόσο πίεζε και κάποιες φορές γενοκτονούσε όσους δεν στήριζαν την γραμμή της..

Στην κυριολεξία αυτή η συμμαχία ήταν ο μπαμπούλας του πλανήτη με δολοφονίες πολλών αμάχων στο ενεργητικό της…

Αυτό όμως όπως δείχνουν τα πράγματα και όπως παραδέχονται αρκετοί δυτικοί αξιωματούχοι, φαίνεται να αλλάζει στις μέρες μας μετά κυρίως από την παρέμβαση του Πούτιν

Πάμε να δούμε όμως τι λέει ο απόστρατος Συνταγματάρχης..

Θα δούμε το ΝΑΤΟ να ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ

«Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι η Ρωσία σαμποτάρει τους αγωγούς Nord Stream και οι μόνοι που εκπέμπουν επιθυμία για πόλεμο είναι η κυβέρνηση Μπάιντεν και οι διεθνιστές στην Ουάσιγκτον», σύμφωνα με τον Αμερικανό απόστρατο συνταγματάρχη του στρατού, Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ.

«Η καταστροφή του αγωγού [Nord Stream] σαφώς δεν εκτελέστηκε από την Ρωσία. Κανείς δεν το πιστεύει αυτό», είπε ο MacGregor στο Fοxnews και συμπλήρωσε: «Στην πραγματικότητα, ο πληθυσμός της Γερμανίας στην συντριπτική του πλειοψηφία, όπως δείχνει δημοσκόπηση, αντιτίθεται στην ιδέα οποιουδήποτε πολέμου με την Ρωσία και απορρίπτει ακαταμάχητα την ιδέα ότι οι Ρώσοι είναι υπεύθυνοι για τον αγωγό».

Ο ΜακΓκρέγκορ είπε ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μπορεί να «κλιμακώσει» την στρατιωτική του επιχείρηση στην Ουκρανία για να διευθετήσει την σύγκρουση με όρους «μπορεί να μην μας αρέσουν», επειδή γνωρίζει ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν δεν θα διαπραγματευτεί μαζί του.

«Ο Πούτιν αποφάσισε ότι κανείς στην Ουάσιγκτον δεν θα διαπραγματευτεί μαζί του, καθώς γνωρίζει ότι η Ουάσιγκτον έχει τελικά τον έλεγχο», είπε.

«Πιστεύω ότι θα διευθετηθεί αυτή η διαφορά στην Ουκρανία με όρους αποδεκτούς από την Ρωσία που μπορεί να μην μας αρέσουν. Όμως, εκτός από την Πολωνία, κανείς δεν ενδιαφέρεται να πολεμήσει με την Ρωσία. Εάν επιμείνουμε σε αυτή την γραμμή, θα δούμε το ΝΑΤΟ να διαλύεται και να κατακερματίζεται», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο από το el.gr…


Πηγή

Προβολές : 314


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα