Θα εγκαταλείψει η Ρωσία τον ΠΟΥ; Σας παρακαλώ, ναι

Θα εγκαταλείψει η Ρωσία τον ΠΟΥ; Σας παρακαλώ, ναι

19 Απριλίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:631
Μοίρασέ το

 

Κλείστε τα μάτια σας και φανταστείτε ότι είστε η Ρωσία.

Προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα εναλλακτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα προκειμένου να παρακάμψετε 100 εκατομμύρια κυρώσεις.

Την ίδια στιγμή, διαμορφώνετε πολιτικές “παγκόσμιας υγείας” με τις ίδιες χώρες που προσπαθούν ενεργά να καταστρέψουν την οικονομία σας.

Κάτι δεν κολλάει εδώ.

Απότομη προσγείωση, για όσους έχουν επενδύσει άνευ όρων στον Πούτιν;;;
Πολύ φοβάμαι πως ναι…
Πιστεύει κανείς πως η Ρωσία θα εγκαταλείψει τον ΠΟΥ, που είναι το alter ego της Κίνας, από την οποία ξεκίνησε και η… “πανδημία” της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ και μάλιστα μετά τα τελευταία τρομακτικά γεγονότα στην Σαγκάη και στις μεγάλες πόλεις της Κίνας;;;
Προσωπικά, δεν το πιστεύω…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Θα θυμίσω συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό δίκτυο της πατρίδας του ο Συνταγματάρχης Vladimir Kvachkov, πρώην επικεφαλής ερευνητής του Κέντρου Άμυνας και Στρατηγικών Σπουδών του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας, ο οποίος τόνιζε ότι “το στέλεχος του κορονοϊού είναι τεχνητά κατασκευασμένο, υπονοώντας ότι είναι κατασκεύασμα των Ηνωμένων Πολιτειών για να πλήξουν πρωτίστως τους βασικούς εμπορικούς ανταγωνιστές τους, την Κίνα και την Ευρώπη.

Ο Ρώσος στρατιωτικός ανάφερε πώς η όλη κατάσταση προσομοιάζει με άσκηση διοίκησης και προσωπικού, οργανωμένη από τις παρασκηνιακές παγκόσμιες δυνάμεις. Αυτές θέλουν να δουν τις αντιδράσεις των κοινωνιών στην πορεία της απώλειας των κεκτημένων δικαιωμάτων τους. Απώτερος στόχος τους, ανάφερε ο Vladimir Kvachkov, είναι η μείωση του πληθυσμού της Γης και η άσκηση πολιτικού ελέγχου επί του συνόλου της ανθρωπότητας. Το πληθυσμιακό όριο που θέτουν είναι η ύπαρξη περίπου 100 εκατομμυρίων «προνομιούχων», με την ύπαρξη ακόμη ενός δισεκατομμυρίου σε ρόλο υπηρετικού προσωπικού.

Τέλος, πέρα από την εξάλειψη του εμπορικού ανταγωνισμού προς αυτές, οι ΗΠΑ στοχεύουν στην εξάλειψη της τεράστιας οικονομικής «φούσκας», που κατά τον Ρώσο στρατιωτικό έχει δημιουργηθεί και είναι έτοιμη να «σκάσει». Η ευρύτερη περιστολή των οικονομικών δαπανών σε κρατικό και ατομικό επίπεδο, υπό τον φόβο του κορονοϊού, έχει στόχο την αποφυγή ενός τέτοιου συμβάντος, που θα συμπαρέσυρε στο βάραθρο την παγκόσμια οικονομία.”

Αν και  το βίντεο έχει εξαφανιστεί από την μπλογκόσφαιρα… όπως “ήταν φυσικό”, ψάχνοντας, το βρήκα εδώ

Μετάφραση: Απολλόδωρος

18 Απριλίου 2022,  Edward Slavsquat, Διαβάστε το εδώ

____________

Κλείστε τα μάτια σας και φανταστείτε ότι είστε η Ρωσία.

Προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα εναλλακτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα προκειμένου να παρακάμψετε 100 εκατομμύρια κυρώσεις.

Την ίδια στιγμή, διαμορφώνετε πολιτικές “παγκόσμιας υγείας” με τις ίδιες χώρες που προσπαθούν ενεργά να καταστρέψουν την οικονομία σας.

Κάτι δεν κολλάει εδώ.

Υπάρχει ατελείωτος ενθουσιασμός για την επικείμενη “οικονομική κυριαρχία” της Ρωσίας, αλλά τι γίνεται με την ιατρική κυριαρχία της Ρωσίας; Έχει σημασία αν η Ρωσία υιοθετήσει το χρυσό πετρο-γιουάν (ή οτιδήποτε άλλο), αν συνεχίσει να κάνει copy-paste “μέτρα υγείας” που συντάσσονται από έναν οργανισμό που χρηματοδοτείται κυρίως από τα κράτη του ΝΑΤΟ και τον Bill Gates;

Είναι ένα σοβαρό ερώτημα, ειδικά επειδή ο ΠΟΥ προχωράει με τη λεγόμενη “παγκόσμια συνθήκη για την πανδημία”. Η συμφωνία, η οποία προβλέπεται να ολοκληρωθεί το 2024, θα δώσει στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας πρωτοφανείς εξουσίες για την καταπολέμηση νέων κρουσμάτων θετικών τεστ PCR.

Το χρειάζεται πραγματικά αυτό η Ρωσία; Μετά από δύο χρόνια ασταμάτητης απάτης του ΠΟΥ με τους ιούς, ίσως ήρθε η ώρα να τραβήξουμε την πρίζα;

Ευτυχώς, μια λαϊκή εκστρατεία (με τη βοήθεια των νομοθέτων) επιδιώκει την άμεση αποχώρηση της Ρωσίας από τον ΠΟΥ. Αυτή είναι μια εξαιρετική ιδέα – αλλά είναι εφικτή;

–>Η αμετανόητη αγάπη της Ρωσίας για τον ΠΟΥ

Είναι διασκεδαστικό να φαντασιώνεσαι να φορτώνεις τον Dr. Tedros σε ένα κανόνι Novichok και να τον εκτοξεύεις στο διάστημα, αλλά δεν είναι τόσο απλό. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει φίλους σε υψηλές θέσεις. Μερικοί εξέχοντες εραστές του ΠΟΥ στη ρωσική κυβέρνηση περιλαμβάνουν:

Dmitry Medvedev, αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας: Αυτός ο τύπος είναι εντελώς ερωτευμένος με την παγκόσμια τυραννία της “υγείας”. Τον Νοέμβριο, ο Medvedev γκρίνιαξε για το πώς ο ΠΟΥ δεν είχε “τη μόχλευση να αναγκάσει τα κράτη να ακολουθήσουν μια ενιαία, συντονισμένη πολιτική σε όλα τα επίπεδα” κατά τη διάρκεια μιας κηρυγμένης παγκόσμιας κατάστασης έκτακτης ανάγκης για την υγεία. Ευτυχώς προσέφερε μια λύση σε αυτό το τρομερό αίνιγμα:

“Είναι απαραίτητο να σκεφτούμε να δώσουμε στον ΠΟΥ την εξουσία να λαμβάνει σημαντικές αποφάσεις κινητοποίησης προς το συμφέρον ολόκληρης της παγκόσμιας κοινότητας σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης (για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας). Είναι πιθανό ότι για να αποκτήσει ο ΠΟΥ μια τέτοια εξουσία, θα πρέπει τα μέλη του ΟΗΕ να υιοθετήσουν μια διεθνή σύμβαση για τη συνεργασία στον τομέα αυτό.”

Ορίστε – ο Medvedev έχει υποστηρίξει πλήρως την ιδέα μιας συνθήκης για την πανδημία και θέλει η Ρωσία να υποτάσσεται στον ΠΟΥ κάθε φορά που υπάρχουν πάρα πολλές θετικές εξετάσεις PCR ή άλλες υπαρξιακές απειλές για τη δημόσια υγεία. (Είναι γοητευτικό το πώς τους τελευταίους δύο μήνες, ο Medvedev έχει προσπαθήσει να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό του ως έναν πανίσχυρο σταυροφόρο κατά της διεφθαρμένης Δύσης. Ναι, είναι ένας πραγματικός πατριώτης).

Mikhail Murashko, Υπουργός Υγείας: Εντάξει, ίσως ο Medvedev να είναι ένας ανυπόφορος γκρούπι του ΠΟΥ, αλλά και τι έγινε; Δεν είναι υπεύθυνος για την πολιτική υγείας. Αυτή είναι η δουλειά του Murashko:

Η Ρωσία συμφώνησε να συμμετάσχει στη δημιουργία μιας συνθήκης για την πανδημία, αλλά με τον όρο ότι οποιαδήποτε νέα συμφωνία δεν θα πρέπει να “αντιγράφει” προηγούμενες συμφωνίες.

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Είναι ανοιχτό σε ερμηνείες και δίνει στη Ρωσία περιθώριο ελιγμών. Τούτου λεχθέντος, ο Murashko δύσκολα μπορεί να περιγραφεί ως εχθρικός προς τον ΠΟΥ- αντίθετα, εργάστηκε ακούραστα για να καταστήσει τη Ρωσία φιλική προς τον ΠΟΥ. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Murashko είναι επίσης αδιαμαρτύρητος υποστηρικτής των ψηφιακών ετικετών βοοειδών.

Tatyana Golikova, αναπληρώτρια πρωθυπουργός: Η πρώην υπουργός Υγείας της Ρωσίας (2007-2012) είναι Αληθινά Πιστή που έχει εκθειάσει τον ΠΟΥ για περισσότερο από μια δεκαετία. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει συμβάλει καθοριστικά στη διασφάλιση της υιοθέτησης από τη Ρωσία των υποστηριζόμενων από τον ΠΟΥ αντι-υγειονομικών μέτρων.

Αλλά υπήρξε επίσης και κάποια κουνήματα με το δάχτυλο. Τον Μάιο του 2021, η Golikova είπε στον ΠΟΥ ότι πρέπει να “επιταχύνει” τη διαδικασία έγκρισης νέων εμβολίων. Λόγω της δημόσιας υγείας.

Sergey Sobyanin, Δήμαρχος της Μόσχας: Τον Σεπτέμβριο του 2020, ο Sobyanin ευχαρίστησε τον ΠΟΥ που τον ενέπνευσε να επιβάλει λουκέτο στην πρωτεύουσα της Ρωσίας.

“Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο οποίος από τις πρώτες ημέρες της πανδημίας ενημέρωνε πάντα την παγκόσμια κοινότητα, τόσο τη Ρωσία όσο και τη Μόσχα, για τις διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα σε διάφορες χώρες που ήταν οι πρώτες που μολύνθηκαν από το COVID-19”, δήλωσε ο δήμαρχος στον Hans Kluge, διευθυντή του Ευρωπαϊκού Γραφείου του ΠΟΥ.

Εννέα μήνες αργότερα, ο Sobyanin έγινε πρωτοπόρος για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και τους κωδικούς QR στη Ρωσία.

Anna Popova, επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για την Εποπτεία της Προστασίας των Δικαιωμάτων των Καταναλωτών και της Ανθρώπινης Ευημερίας (Rospotrebnadzor): Ως επικεφαλής υγειονομικός γιατρός της Ρωσίας, η Popova έχει αναλάβει το ρόλο της εθνικής νταντάς του COVID. Η τάση της για αυθαίρετα και άχρηστα “επιδημιολογικά” μέτρα μπορεί να αποδοθεί εν μέρει στην αφοσίωσή της στον ΠΟΥ.

Τον Οκτώβριο, η Popova επέβλεψε μια άσκηση του ΠΟΥ που πραγματοποιήθηκε στο Καζάν και προσομοίωσε την εκδήλωση μιας μολυσματικής ασθένειας.

Η επικεφαλής της Rospotrebnadzor δήλωσε ότι η προσομοίωση θα χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη διεθνών προτύπων για την ταχεία αντίδραση σε “επιδημιολογικές απειλές” σε όλο τον κόσμο.

Οι αχάριστοι κάτοικοι του Καζάν διαμαρτυρήθηκαν για τα παιχνίδια ιών που χρηματοδοτούσε ο ΠΟΥ, προφανώς επειδή θεωρούσαν ότι τους χρησιμοποιούσαν ως πειραματόζωα (γελοίο!).

Η ανώτερη διοίκηση της Ρωσίας είναι βασικά εντελώς εντάξει με τον ΠΟΥ. Οπότε, ποιος δεν συμπαθεί τον ΠΟΥ; Χαιρόμαστε που ρωτάτε…

–> Η συντροφιά των αντι-ΠΟΥ βουλευτών της Δούμας

Οι βουλευτές της Ρωσίας αρχίζουν να αναρωτιούνται: “Έι, γιατί συμμετέχουμε σε έναν οργανισμό που χρηματοδοτείται σχεδόν εξ ολοκλήρου από εχθρικά μέλη του ΝΑΤΟ/τον Bill Gates;” Καλή ερώτηση.

Pyotr Tolstoy, αναπληρωτής πρόεδρος της Κρατικής Δούμας: Ο Tolstoy έχει ζητήσει την αποχώρηση της Ρωσίας από τον ΠΟΥ, καθώς και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου και την UNESCO. Σύμφωνα με τον ανώτερο νομοθέτη, ήταν ηλιθιότητα εκ μέρους της Ρωσίας να ενταχθεί εξαρχής σε αυτούς τους αξιόλογους παγκόσμιους οργανισμούς που κυριαρχούνται από τις ΗΠΑ.

Η Yana Lantratova, πρώτη αναπληρώτρια πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας της Κρατικής Δούμας: Η Lantratova πιστεύει ότι η Ρωσία θα πρέπει να αναστείλει τη συνεργασία της με τον ΠΟΥ λόγω των δεσμών του οργανισμού με βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία.

“Όλοι σας γνωρίζετε για το έργο του ΠΟΥ σε όλο τον κόσμο, μου φαίνεται ότι η αλληλεπίδραση με αυτόν τον διεθνή οργανισμό στην τρέχουσα γεωπολιτική κατάσταση δεν ανταποκρίνεται στα εθνικά συμφέροντα της Ρωσικής Ομοσπονδίας”, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα. “Η Ρωσία θα πρέπει να αναστείλει τη συμμετοχή της στον ΠΟΥ μέχρι το τέλος της κοινοβουλευτικής έρευνας. Αυτό δεν θα επηρεάσει το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης στη Ρωσία, αλλά το γεγονός ότι ο οργανισμός συνεργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια με βιολογικά εργαστήρια που δημιουργήθηκαν στην Ουκρανία από Αμερικανούς ειδικούς δεν μπορεί να αγνοηθεί”.

Sergey Leonov, αναπληρωτής πρόεδρος της επιτροπής της Κρατικής Δούμας για την προστασία της υγείας: Αν και αντιτίθεται στην αποχώρηση από τον ΠΟΥ, ο Leonov πιστεύει ότι η Ρωσία θα πρέπει να σταματήσει να πληρώνει συνδρομές μέλους.

“Δεν είναι απολύτως σαφές ποιο είναι το όφελος που μας προσφέρει αυτός ο οργανισμός”, δήλωσε ο βουλευτής στις 30 Μαρτίου.

Sergei Mironov, κοινοβουλευτικός ηγέτης του κόμματος “Μια δίκαιη Ρωσία – Για την αλήθεια”: Ο Mironov και άλλα μέλη του κόμματός του εισήγαγαν πρόσφατα ένα σχέδιο ψηφίσματος στην Κρατική Δούμα με το οποίο ζητούν από τη Ρωσία να αναστείλει τη συμμετοχή της στον ΠΟΥ.

Η προτεινόμενη νομοθεσία θα σταματούσε τη συνεργασία με τον οργανισμό εν αναμονή των αποτελεσμάτων μιας κοινοβουλευτικής έρευνας σχετικά με τις συναλλαγές του ΠΟΥ στην Ουκρανία.

Ενώ οι νομοθέτες εστιάζουν την οργή τους στα καμώματα του ΠΟΥ που σχετίζονται με την Ουκρανία, οι Ρώσοι ακτιβιστές έχουν υιοθετήσει μια πιο “μεγάλη εικόνα”: Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας καταστρέφει ενεργά την υγεία μας, και αυτό είναι κακό.

–> “Άμεση απειλή για την εθνική μας κυριαρχία”

Τι συμβαίνει έξω από τις αίθουσες της Δούμας; Αρκετά.

Μια ομάδα διακεκριμένων Ρώσων ακτιβιστών διοργάνωσε στρογγυλό τραπέζι στις 14 Απριλίου για να συζητήσει πώς μπορεί να διασφαλιστεί η ιατρική κυριαρχία της Ρωσίας. Σύμφωνα με μια εξαιρετική έκθεση από το Katyusha.org, πολλοί συμμετέχοντες κάλεσαν τη Ρωσία να αποχωρήσει από τον ΠΟΥ.

Η σταυροφόρος κατά των εμβολιασμών και συντηρητικό “πολυβόλο” Alexandra Mashkova-Blagikh (την οποία ο ταπεινός σας ανταποκριτής στη Μόσχα είχε την τιμή να συναντήσει στο συνέδριο Doctors For Truth τον Δεκέμβριο) εκφώνησε μια ιδιαίτερα ξεσηκωτική ομιλία στην εκδήλωση της περασμένης εβδομάδας:

Ο ΠΟΥ έχει μετατραπεί σε όργανο γεωπολιτικής. Το ποιον εξυπηρετεί είναι σαφές αν κοιτάξετε τους κύριους χορηγούς του: τις ΗΠΑ, το Ίδρυμα Bill Gates, τη Γερμανία, τη Βρετανία… Στις συνθήκες του πολέμου που διεξάγεται εναντίον της Ρωσίας, δεν μπορούμε να αντέξουμε μια τέτοια συνεργασία. Έχουμε να κάνουμε με πολιτισμική, αξιακή, δημογραφική και βιολογική τρομοκρατία.

Τώρα, με πρόσχημα την ανάγκη καταπολέμησης μιας “πανδημίας”, ο ΠΟΥ επιδιώκει να επεκτείνει την εξουσία του σε όλο τον κόσμο μέσω της Συμφωνίας για την Πανδημία. Αυτό αποτελεί άμεση απειλή για την εθνική μας κυριαρχία. Είναι προφανές ότι αυτή η δομή δεν θα ενεργήσει ποτέ προς το συμφέρον της χώρας μας και έχει έρθει η ώρα να αποχωρήσουμε από αυτόν τον οργανισμό. Είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι σοβαροί πολιτικοί έχουν αρχίσει να μιλούν γι’ αυτό.

Ένας συνασπισμός ακτιβιστικών ομάδων έχει επίσης εκδώσει ανοιχτή επιστολή με την οποία ζητά την απομάκρυνση των κυβερνητικών αξιωματούχων που αγαπούν τον ΠΟΥ (συμπεριλαμβανομένων πολλών από τα δυσάρεστα δείγματα που αναφέραμε παραπάνω).

–> Τι θα γίνει τώρα;

Πολλά μπορούν να συμβούν μέσα σε δύο χρόνια. Πώς θα είναι ο κόσμος τον Μάιο του 2024, όταν η συνθήκη για την πανδημία θα πρέπει να ολοκληρωθεί και να επικυρωθεί;

Πιθανότατα θα τρώμε όλοι ζουζούνια σε κοινωνικά απομακρυσμένα στρατόπεδα καραντίνας καθώς η τριπλή ευλογιά των χοίρων (θετικό τεστ PCR) θα ρημάζει τη Γη.

Αν η Ρωσία θέλει να αποφύγει αυτό το δυσάρεστο μέλλον, μάλλον δεν θα πρέπει να προσφερθεί εθελοντικά να είναι “συν-συγγραφέας” οποιασδήποτε συνθήκης σχετικής με τον ΠΟΥ. Για να είναι σίγουρη, η Ρωσία θα πρέπει να αποχωρήσει αμέσως από αυτόν τον θλιβερό οργανισμό. Σήμερα. Κατά προτίμηση τώρα αμέσως.


Δείτε το βίντεο ε δ ώ :

——————

Δικτυογραφία :

Will Russia dump the WHO? – Edward Slavsquat

https://edwardslavsquat.substack.com/p/will-russia-dump-the-who?s=r

Πηγή και μετάφραση, ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 631


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα