Θα κάνουν ΟΛΟΙ μασάζ στους εγκεφάλους μας, για ν΄αποδείξουν την “συμπαράσταση” τους στο πόπολο!

Θα κάνουν ΟΛΟΙ μασάζ στους εγκεφάλους μας, για ν΄αποδείξουν την “συμπαράσταση” τους στο πόπολο!

10 Σεπτεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:334
Μοίρασέ το

 

Και το δούλεμα πέφτει “στρέιτ θρου”! Δουλεύουν οι σκλάβοι στην εργασιακή γαλέρα, για να πληρώνουν κερατιάτικα…

 

 

 

 

Παραδόθηκε τούτος ο λαός, χωρίς να πέσει ούτε τουφεκιά…

Παραδόθηκε στους δολοφονους που ψηφίζει, νομίζοντας πως θα τον σώσουν…

Παραδόθηκε κι όμως συνεχίζει να τους πληρώνει αντί να ορθώσει το ανάστημά του και να προχωρήσει σε μια ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ και ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΜΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΣΤΗΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ… αλλά αυτό, λίγοι το αντιλαμβάνονται…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Και το δούλεμα πέφτει “στρέιτ θρου”!

Δουλεύουν οι σκλάβοι στην εργασιακή γαλέρα, για να πληρώνουν κερατιάτικα, σε μία… φασιστική δράκα Ευρωπαίων “φωστήρων”, που κρύβεται πίσω, απ΄τον “πόλεμο στον Πούτιν”, ενώ, στην πραγματικότητα καίει τα ευρώ μας, για να σβήσει τα λάθη της.

Το μίσος  προς την Ρωσία, δεν της επιτρέπει και βασικά δεν ΘΕΛΕΙ να παραδεχθεί την πραγματικότητα, αφού είναι οι κυρώσεις που πλουτίζουν τον Πούτιν.

Κάθε δευτερόλεπτο, ο κοντός εισπράττει, για την Ρωσία,  3.700 ευρώ. Κάθε ενάμιση λεπτό, πάνω από 300.000 ευρώ.

Από τις 24 Φεβρουαρίου, μόνο η Ευρώπη έχει πληρώσει για αέριο και πετρέλαιο 85 δισεκατομμύρια. Συνολικά οι εισπράξεις στο ίδιο διάστημα είναι 97 δις ευρώ, 40% μεγαλύτερες, από πέρυσι.

Ναι! “Οι κυρώσεις λειτουργούν” άψογα! Σε βάρος των εμπνευστών τους!

Και τίθεται το ερώτημα. Από πού η Ευρώπη αντλεί αυτά τα κονδύλια, για να ικανοποιήσει τις προσταγές των ΗΠΑ;;

Από ΕΜΑΣ τα κορόιδα! Η Ευρώπη καταβροχθίζει τα λεφτά, από τον ιδρώτα μας, από το άγχος μας, από τις στερήσεις μας, από την ηλίθια ξεροκεφαλιά μας, που τους τα ακουμπάει αδιαμαρτύρητα, περιμένοντας επιδοματάκια φτώχειας.
Και αυτά, αφού μας πάρουν τρία, μας επιστρέφουν ένα!
Τόσο γαλαντόμοι!

Κάθε μέρα θα κάνουν ΟΛΟΙ μασάζ στους εγκεφάλους μας, για ν΄αποδείξουν την “συμπαράσταση” τους στο πόπολο!
Θα επιστρατεύσουν “οικονομολόγους”, “ανθρωπιστές”, “κοινωνιολόγους”, όλοι τους πληρωμένοι, για να μην κουνήσουμε, ούτε δαχτυλάκι!

Έχουν αποδείξεις γι΄αυτό, από την περίοδο κόβιντ!

 

Πηγή

Προβολές : 334


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα