θα κάνουν το “εγώ” και το “εσύ”... “εμείς”... (μουσικό βίντεο και ταινία)

θα κάνουν το “εγώ” και το “εσύ”... “εμείς”... (μουσικό βίντεο και ταινία)

27 Νοεμβρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:139
Μοίρασέ το

 

 

Τίποτε δεν είναι μόνιμο και σταθερό  στη ζωή μας…

… όλα αλλάζουν…

… όλα περνούν…

… χαρές…

… πίκρες…

… στεναχώριες…

… συναισθήματα που μέσα μας αέναα ρέουν σαν ποτάμι, συμπαρασύροντας μαζί τους τα πάντα… 

… κι αν κάτι μένει, αυτό είν΄ η αγάπη…

… η αγάπη που νοιώσαμε για κάποιους ανθρώπους στο πέρασμα του χρόνου, που άνοιξαν τον κήπο της ψυχής τους και μας προσέφεραν απλοχερα ένα λουλούδι…

… αυτή η αγάπη, δεν θα φύγει…

… δεν θα χαθεί ποτέ…

… θ’ απλώσει  ρίζες βαθιές στο χώμα, που θα κάνουν το “εγώ” και το “εσύ”… “εμείς”…

 

 

 

καλησπέρα…

Καλλιόπη

 

 

 

 

 


 

 

 

 


Στο παράθυρο του βίντεο επιλέγετε τις Ρυθμίσεις-γρανάζι, στο αναδυόμενο παράθυρο επιλέγετε το «Υπότιτλοι», στο νέο παράθυρο που θα παρουσιαστεί επιλέγετε το «Αυτόματη Μετάφραση» και τελικώς στο ακόλουθο παράθυρο επιλέγετε την γλώσσα αρεσκείας σας – Ελληνικά.

Προβολές : 139


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα