Θα κερδίσει το μέλλον ή θα πέσει στην ιστορία ο Sore Loser Coup Guy της Αμερικής;

Θα κερδίσει το μέλλον ή θα πέσει στην ιστορία ο Sore Loser Coup Guy της Αμερικής;

20 Δεκεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:180
Μοίρασέ το

 

Ο Johnny Punish του VT κάνει τα στοιχήματά του στο Βέγκας. Θα διαπραγματευτεί ο Τραμπ με το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ;

 

Έχω την αίσθηση πως παίζεται πάλι ένα παιχνίδι αποπροσανατολισμού των αμερικανών, που η αφέλειά τους τσακίζει κόκκαλα…

Ένα σήριαλ με πρωταγωνιστή τον Τράμπ, που οι εβραίοι σιωνιστές του Βαθέως Παρακράτους ανέβασαν στην εξουσία και αυτοί θα τον αφανίσουν…

Τωρα, ως προς τα δικά μας…

Απορώ με όσους εν Ελλάδι, υπερασπίζονται τον Τράμπ… και για κάποιους και κάποιες που έχουν ιστολόγια…

Γιατί ρε … “μάγκισες και μάγκες μπατριώτες” τον υπερασπίζεστε;;;

Για πέστε μας τι έκανε για να σταματήσει το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΑΫΑΤ, ΠΙΕΖΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΝΠΝΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ;;;

Ή μήπως να θυμηθούμε την στάση του στο Αιγαίο;;;

Ρε μπατριώτες και μπατριώτισσες του κ@λου, αν δεν είστε σε εντεταλμένη υπηρεσία, τότε είστε ακόμα πιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ λόγω μαλάκυνσης εγκεφάλου…

Σας αφιερώνω τις παρακάτω φωτογραφίες, μπας και συνέλθετε… ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Αυτή την εβδομάδα, ο Πρόεδρος του Περού παραπέμφθηκε και συνελήφθη αφού προσπάθησε να διαλύσει το Κογκρέσο του Περού .

Αλλά το ΠΕΡΟΥ απαλλάχθηκε από τον Coup Guy του. Ήταν αστραπιαία και άμεση

Αλλά στις ΗΠΑ, ο Coup Guy είναι ελεύθερος να πουλάει άχρηστα NFT στη γκαλερί των φυστικιών. Γελάει ακόμα μέχρι την κρυπτονομική τράπεζα! Είναι ξεκαρδιστικό!

 

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ

 

Μέχρι να πάει στη φυλακή ο πραξικοπηματίας, είναι τόσο διεφθαρμένος όσο κάθε Μπανάνα Δημοκρατία.

Όντας εδώ στο Μεξικό, ακούμε κυρίως από Αμερικανούς που ασταμάτητα σκύλωναν ότι το Μεξικό είναι διεφθαρμένο μπλα μπλα μπλα…. Πραγματικά?

Αυτό είναι ΤΩΡΑ για γέλιο. ένα τρεχούμενο αστείο από τη Μέριντα στην Πόλη του Μεξικού, από τη Γκουανταλαχάρα στην Τιχουάνα, είναι ξεκαρδιστικό γιατί όλοι οι Μεξικανοί γνωρίζουν ότι η κυβέρνησή τους είναι διεφθαρμένη. Οι Αμερικάνοι όμως; Λοιπόν, απλώς το καταλαβαίνουν.

Θέλω να πω, έχουν περάσει 2 χρόνια και μέχρι στιγμής, το καλύτερο που μπορούν να κάνουν οι ΗΠΑ είναι μια εγκληματική παραπομπή σε έναν Υπουργό Δικαιοσύνης που ξεκάθαρα αποφεύγει και ελπίζει ότι ο Coup Guy θα πεθάνει πρώτα, ώστε το κοινό να μπορεί να εγκαταλείψει το θέμα και να επιστρέψει στον μέσο όρο. Joe γύρω για να γεμίσει τις κερδοσκοπικές φυλακές του.

Ελα! Σε μια προηγούμενη Αμερική, θα είχε συλληφθεί μέσα σε λίγες εβδομάδες, θα είχε δικαστεί και θα είχε κρεμαστεί μέχρι την Παρασκευή!

 

ΘΕΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ή ΕΛΛΕΙΨΗΣ

ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΣΟΥ εναντίον ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ

Δεν έχει σημασία που σήμερα, είδαμε τη Ρεπουμπλικανή Λιζ Τσένι της Επιτροπής της 6ης Ιανουαρίου να περιγράφει τη δέσμευση της οικογένειάς της στις ΗΠΑ, καθώς οι άμεσοι πρόγονοί της Τσέινι πολέμησαν για την ΕΝΩΣΗ κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου, κάπως με τον τρόπο που πολεμά αυτή τη νέα αποτυχημένη Confederacy 2.0 με επικεφαλής τον Stonewall Ατού.

Φυσικά, μου κάνει εντύπωση ότι ο Coup Guy, ή θα πω DRAFT DODGER Ο παππούς του Sore Loser Coup Guy, Friedrich Trump, ήταν επίσης ένας DRAFT DODGER που έτρεξε από το γερμανικό ντραφτ.

Όταν ο κ. Τραμπ επέστρεψε στη Γερμανία νομίζοντας ότι ήταν ασφαλής, εκδιώχθηκε από τη χώρα χάνοντας την υπηκοότητά του, κάτι που ήταν εις βάρος μας γιατί κατέληξε στις ΗΠΑ να διευθύνει έναν οίκο ανοχής στο Σαν Φρανσίσκο και να δημιουργήσει αυτό που θα γινόταν μια οικογένεια ληστών, ρατσιστών, μεγαλομανών και κερδοσκόπων που θα τελείωνε με την ανάληψη του πιο τρελού και χαζού όλων, του # 1 χειρότερου πολίτη της Αμερικής , ο νεόκοπος ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Donald J. Trump.

Ο πραξικοπηματίας Γκάι Τραμπ είναι ο πρώτος πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ που χαρακτηρίστηκε και τιμωρήθηκε ως εγκληματίας που ανοιχτά, σε πλήρη δημόσια θέα, διέπραξε κατάφωρα εγκλήματα κατά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, προσπαθώντας να ανατρέψει WE THE PEOPLE.

 

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ TEFLON DON

 

Μέχρι στιγμής, το Criminal Sore Loser Coup Guy Trump ήταν το απόλυτο TEFLON DON που αντικατέστησε το αρχικό Teflon Don, το αφεντικό της μαφίας που τελικά πέθανε στη φυλακή John Gotti .

Το πρώην αφεντικό της Μαφίας Τζον Γκότι και το μετενσαρκωμένο σώμα του, ο Ντόναλντ Τραμπ, που όπως ο Γκότι, επιδεικνύουν τον νόμο δημόσια με περιφρόνηση. Ο Γκότι πέθανε στη φυλακή. Θα έχει την ίδια μοίρα ο Τραμπ Γκότι;

Ο Γκότι μπόρεσε να κάνει πατινάζ μετά από 1000 δίκες και διώξεις, προτού η κυβέρνηση επιτύχει το θανατηφόρο χτύπημα και τον στείλει στη λήθη, όπου τελικά πέθανε ως ξεχασμένος άνθρωπος.

Αλλά αυτό είναι διαφορετικό.

Όπως ο Gotti, ο Roy Cohn Trained Trump χρησιμοποίησε τακτικές του αφεντικού της μαφίας για να εκφοβίσει τους μάρτυρες.

Αλλά ο Γκότι δεν είχε ποτέ δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου στην τσέπη του.

Και σίγουρα ΔΕΝ είχε απευθείας τηλεφωνική γραμμή με την Ομοσπονδιακή Εταιρεία και διέταξε έναν Ομοσπονδιακό δικαστή να καθυστερήσει τις ακροάσεις του για την υπέροχη υπόθεση του απόρρητων εγγράφων.

Ο Coup Guy λοιπόν έχει ξεκάθαρα ανθρώπους σε ψηλά σημεία που θα τον προστατεύουν. Και επιπλέον, πότε ήταν η τελευταία φορά που ακούσατε για έναν «δισεκατομμυριούχο» να πάει φυλακή;

NFT Trump προς πώληση

 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΜΟΥ στο VEGAS

 

Τώρα, μόλις έλεγξα με τις πηγές μου στο Βέγκας και μου λένε ότι ο απατεώνας που είναι γνωστός ως JOHN BARRON, JOHN MILLER, CAROLIN GALLEGO και DAVID DENNISON, νόμιμα γνωστός ως Donald J. Trump, εξακολουθεί να είναι φαβορί 2-1 για να κάνει πατινάζ σε όλους διερευνήσεις.

Επικαλούνται πιστούς μυημένους και οι πληρωμένοι αδύναμοι σε θέσεις εξουσίας θα τον προστατεύσουν. Πραγματικά? Εννοούν άτομα εντός του Υπουργείου Δικαιοσύνης; Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα!

Αλλά είναι ξεκάθαρα στα χέρια του DOJ τώρα.

Θα ακολουθήσουν λοιπόν και θα κατηγορήσουν αυτόν τον ψυχομανιακό; Θα έχει ο κόσμος μια νέα σειρά που πρέπει να παρακολουθήσει το Netflix “The Trump Trial”;

Ή μήπως η ιστορία θα δείξει ότι υπήρχε η ευκαιρία να επιβεβαιωθούν οι ΗΠΑ ως ο πραγματικός ηγέτης στον ελεύθερο κόσμο όπου ΚΑΝΕΙΣ δεν ήταν υπεράνω του νόμου αλλά το παράτησε για έναν Πωλητή NFT Sore Loser Coup Guy; Μείνετε συντονισμένοι.

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 180


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα