Θα κλείσουν οι τράπεζες; Μέχρι πότε θα υποτιμούμε τη νοημοσύνη των πολιτών, μέχρι πότε θα παίζουμε με τη χώρα;

Θα κλείσουν οι τράπεζες; Μέχρι πότε θα υποτιμούμε τη νοημοσύνη των πολιτών, μέχρι πότε θα παίζουμε με τη χώρα;

1 Μαΐου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:683
Μοίρασέ το

 

Κάποιος να μας βάλει ένα άσπρο σεντόνι, να μας πάει μέσα…

…Και όταν γίνουμε καλά, να μας ξαναδώσουν μικρόφωνα!

ΜΠΡΑΒΟ Κυριάκο… κλείστα όλα… έτσι για να δεις την “αγάπη” του λαού… και να μην ξέρεις που θα κρυφτείς…

Ε ρε γλέντια… ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ…

ΣΤΟ 15% ΕΧΕΙ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΨΥΧΟΠΑΘΕΣ…

ΣΤΟ 8-9% Ο ΤΣΙΠΡΑΣ …

ΣΤΟ 5-6% ΤΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΤΣΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Πρώτος- πρώτος είναι ο πρωθυπουργός και το επιτελείο του στο μέγαρο Μαξίμου που αποφάσισαν να κάνουν κεντρικό θέμα της προεκλογικής ατζέντας της χώρας τον κίνδυνο σε περίπτωση που δεν βγει ξανά πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης να κλείσουν οι τράπεζες και να αντιμετωπίσει η χώρα τον κίνδυνο χρεοκοπίας!

Ακολούθησαν τα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης, ακόμα και εκείνα που είναι σοβαρά, όπως και επιφανείς «συνάδελφοί» μας που δεν χάνουν την ευκαιρία να κατηγορούν όποιον διαφωνεί μαζί τους για …λαϊκισμό!

Ο πρωθυπουργός «ξέχασε» βέβαια πως τις παλαιότερες δηλώσεις του πως η χώρα δεν βγήκε το 2019 από το ευρώ, αλλά μπήκε σε τέταρτο μνημόνιο- από το οποίο αν μας είχε βγάλει προφανώς θα το μαθαίναμε! Τώρα βλέπετε έχει υιοθετήσει το αφήγημα ότι τα μνημόνια ήρθαν το …2015, όταν ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση!

Οι δε αξιόλογοι συνάδελφοί μας, που δεν χάνουν καμιά ευκαιρία να κατηγορούν όποιον έχει αντίθετη γνώμη από αυτούς για λαϊκιστές ή και «ψεκασμένους» πρωτοστατούν στην κινδυνολογία ότι θα κλείσουν οι τράπεζες! Αν είμαστε, όμως, μπροστά σε τέτοιο κίνδυνο πώς δεν αντιδρούν για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού; «Λεφτά υπάρχουν» αν τα εξαγγέλλει ο Μητσοτάκης!

Αλήθεια ταιριάζει αυτό το επίπεδο διαλόγου στη χώρα και τους πολίτες της, στη νέα γενιά;

Ή θα πρέπει να βάλουν στους πρωταγωνιστές ένα άσπρο σεντόνι, να μας πάνε μέσα και όταν γίνουμε καλά να μας ξαναβγάλουν έξω και να μας ξαναδώσουν μικρόφωνο; Είτε είμαστε κορυφαίοι πολιτικοί, είτε είμαστε δημοσιογράφοι;

Μέχρι πότε θα υποτιμούμε τη νοημοσύνη των πολιτών, μέχρι πότε θα παίζουμε με τη χώρα;

 

 

Πηγή

Προβολές : 683


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα