Θα μας τρελλάνει το ψαροκασσελάκι...

Θα μας τρελλάνει το ψαροκασσελάκι...

3 Οκτωβρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:585
Μοίρασέ το

 

 

Το ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει: Ο Κασσελάκης θα διορίσει τον σύντροφό του στην επιτροπή για αναμόρφωση του ΕΣΥ

Πρόκειται για σημαντική είδηση που αν επιβεβαιωθεί από τις εξελίξεις θα ανάψει νέες φωτιές στις εσωκομματικές διεργασίες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

 

 

Το ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει: Ο Κασσελάκης θα διορίσει τον σύντροφό του στην επιτροπή για αναμόρφωση του ΕΣΥ
Του σκλί, που θα το διορίσει;;;
Δεν νομίζετε πως παρατράβηξε το αστείο με την ψαροκασσέλα;;;
Είστε περήφανοι εσείς της Αριστεράς της οπισθοδρομικής κίνησης, που τον/την ψηφίσατε, για την κατάντια σας;
Αυτά είναι τα πρότυπα που δίνετε στα παιδιά σας;;;
Ε ρε ΚΡΥΠΤΕΙΑ που σας χρειάζεται… αλλά πώς να ανασυσταθεί, που θέλει ΑΝΤΡΕΣ και όχι … λουλούδες που κατάντησε ο ελληνόφων…
Καλλιόπη Σουφλή

Ενεργό ρόλο στην αναμόρφωση του ΕΣΥ πρόκειται να αναλάβει ο σύντροφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Κασσελάκη.

Αυτό ακούστηκε από τον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ και από τον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Σβέρκο.

Ο πρώην διευθυντής της ΑΥΓΗΣ επικαλέστηκε δημοσιογραφικές πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Τάιλερ Μακμπέθ πρόκειται να αναλάβει σημαντικό πόστο στο νέο οργανόγραμμα που προωθεί για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης.

Πρόκειται για σημαντική είδηση που αν επιβεβαιωθεί από τις εξελίξεις θα ανάψει νέες φωτιές στις εσωκομματικές διεργασίες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς ένας μη Έλληνας πολίτης, που δεν έχει κανένα δικαίωμα στην Ελλάδα -ούτε καν εργασίας – πρόκειται να συμμετάσχει στο οργανόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ως πηγή της πληροφόρησής του ο κ. Σβέρκος ανάφερε ότι κάπου το διάβασε και δεν επικαλέστηκε κάποιες πληροφορίες που θα μπορούσε να έχει από τον ΣΥΡΙΖΑ ως κατέχων τον ρόλο του συμβούλου περιεχομένου για όλα τα μέσα του Ομίλου ΑΥΓΗΣ – Στο Κόκκινο, με ειδική έμφαση σε καινοτόμα προϊόντα ψηφιακού χαρακτήρα, εκτός και αν έχει παραιτηθεί από αυτά και δεν έχει γίνει ευρύτερα γνωστό.

Πάντως το κομματικό ( ή μη ) ακροατήριο του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ έχει πληροφορηθεί από σήμερα το πρωί πως ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να διορίσει στα κομματικά όργανα και τον σύντροφό του στη ζωή, από την πιο έγκυρη ίσως φωνή ενημέρωσης του ραδιοφώνου της Αριστεράς.

Πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες όλα όσα ακούστηκαν ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας των εσωκομματικών αντιπάλων του Στέφανου Κασσελάκη , που δίνουν «ηρωικό αγώνα ενάντια στην άλωση του κόμματος από αλλότριες δυνάμεις», ελέγχονται ως ανακριβείς!

 

 

Πηγή

Προβολές : 585


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα