Θα μπει φρένο στον κατήφορο;

Θα μπει φρένο στον κατήφορο;

21 Φεβρουαρίου, 2024 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:437
Μοίρασέ το

 

Τελικά που έχει πετύχει η Ελλάδα;

 

H Ελλάδα της παραοικονομίας 40%, του χρέους 403 δισ, της Greek mafia, των ομοφυλόφιλων

Οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι πρόοδος είναι η φάση της παρακμής του πολιτισμού μας

Νομίζω πως δεν αξίζει να γραφτεί σχόλιο… η ανωτέρω φωτό που επέλεξα, δείχνει ακριβώς την ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΚΟΙΤΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ…

ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΤΟΥ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ, ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ…

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ.

ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΡΑΓΙΑΣ, ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ … ΖΕΙ…

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΖΟΜΠΙ…

ΜΕ ΤΟΣΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ;;;

 

Γιατί στο μόνο που πέτυχε η Ελλάδα, είναι να τρέχει με σπασμένα τα φρένα στην ΑΒΥΣΣΟ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Περιμένω με λαχτάρα την ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…

ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΟΡΘΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΗΣ Α- ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΛΗΓΩΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 

Η Ελλάδα δεν έγινε καλύτερη, είναι προπαγάνδα και απλά παρουσιάζεται μια εικονική πραγματικότητα για να πειστούν όσοι δεν δίνουν σημασία σε ουσιώδεις λεπτομέρειες

Τελικά που έχει πετύχει η Ελλάδα;

Η παραοικονομία έχει φθάσει στο 40%... που αυτό μεταφράζεται σε τουλάχιστον 50 δισεκ.
Εάν αυτό ισχύει όπως πολλοί διεθνείς οργανισμοί αναφέρουν τότε που διαφέρει η Ελλάδα από την κατά παράδοση διεφθαρμένη Ουκρανία;

Η Ελλάδα εμφανίζεται με λογιστικά τρικ να μειώνει το δημόσιο χρέος της.

Ωστόσο το κρατικό χρέος μαζί με τα repos παραμένει στην ζώνη των 403 δισεκ. δηλαδή στα ιστορικά υψηλά και υπάρχει εμφανής αδυναμία μείωσης του δημοσίου χρέους σε απόλυτα μεγέθη.
Που βελτιώθηκε η Ελλάδα στο σκέλος αυτό σε πραγματικούς και όχι λογιστικούς όρους;

Η Ελλάδα με την Greek mafia θεωρείται μια επικίνδυνη χώρα, όπου σε τακτικά χρονικά διαστήματα γίνεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών του υποκόσμου της νύκτας και της ημέρας.
Πόσες δολοφονίες έχουν καταγραφεί;
Τελικά θα μπει ένα τέλος σε αυτό τον διασυρμό, σε αυτό τον κατήφορο;

Η Ελλάδα έγινε το πρώτο ορθόδοξο χριστιανό κράτος που ψήφισε νομοσχέδιο για τους ομοφυλόφιλους και την υιοθεσία.

 

Η εξέλιξη αυτή δεν είναι πρόοδος αλλά οπισθοδρόμηση και παρακμή.

 

Αποτελεί επαίσχυντη πράξη, κανείς σοβαρός έλληνας που τιμάει τις αρχές και τις παραδόσεις δεν είναι υπερήφανος από αυτό το χάλι.

 

Η Ελλάδα ποδοπατεί την λογική και κανονικότητα για να ικανοποιήσει μια φαιδρά μειοψηφία που μεταφέρουν τα βίτσια από τα κρεβάτια τους στον δημόσιο λόγο.

 

Οι ομοφυλόφιλοι δεν είναι πρόοδος είναι η φάση της παρακμής του πολιτισμού μας… και όσοι το παίζουν άνετοι ας σκεφθούν πως θα διαχειριστούν που το παιδί τους θα τους ανακοινώσει ότι είναι ομοφυλόφιλος.
Ευτυχώς η καθολική πλειοψηφία της κοινωνίας αντιστέκεται με θάρρος, ήθος και αξιοπρέπεια.

Η Ελλάδα όμως δεν είναι μόνο αυτά, είναι και άλλα εξίσου χειρότερα.
Η Ελλάδα τάσσεται υπερ του καταδικασμένου σε ήττα, του διεφθαρμένου Zelensky…
Ούτε κουβέντα για ειρήνη από τους ειρηνιστές της κυβέρνησης.
Όχι βέβαια ακριβώς η Ελλάδα από η πλειοψηφία των ελλήνων είναι ρωσόφιλοι.
Η Ελλάδα συμμετέχει στην συμμαχία της Ερυθράς θάλασσας και από τότε τα ελληνικά πλοία έχουν γίνει μόνιμοι στόχοι.
Που είναι εδώ η επιτυχία.
Το Ισραήλ όπως όλος ο κόσμος αναγνωρίζει, συντελεί με γενοκτονία αλλά στην Ελλάδα δεν λέμε τίποτε για ειρήνη….

Η Ελλάδα της λογικής, η Ελλάδα της αλληλεγγύης, η Ελλάδα της ειρήνης, η Ελλάδα της πραγματικής ανάκαμψης έχει ξεπέσει σε ένα κατήφορο… όταν βαφτίζουμε π.χ. τις αποκρατικοποιήσεις των τραπεζών – κανείς λογικός άνθρωπος δεν πρέπει να είναι κατά των σωστών αποκρατικοποιήσεων – επιτυχία και το ελληνικό δημόσιο είχε επενδύσει 54 δισεκ. για να πάρει πίσω 4 δισεκ. αυτό δεν είναι απλά κατήφορος… είναι ελεύθερη πτώση χωρίς αλεξίπτωτο.

Η Ελλάδα δεν έγινε καλύτερη, είναι προπαγάνδα και απλά παρουσιάζεται μια εικονική πραγματικότητα για να πειστούν όσοι δεν δίνουν σημασία σε ουσιώδεις λεπτομέρειες.
Βάλτε φρένο στον κατήφορο… δεν πάει άλλο…

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 437


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα