ΘΑ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΤΑ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΚΤΗΝΗ

ΘΑ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΤΑ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΚΤΗΝΗ

21 Δεκεμβρίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:516
Μοίρασέ το

 

Το WEF και ο ΟΗΕ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ξεκινήσουν την επόμενη παγκόσμια κρίση – το νερό

Επειδή η «κρίση του covid» και η «κλιματική κρίση» απέτυχαν να επιτύχουν αυτό που είχαν σχεδιάσει, οι παγκοσμιοποιητές αναζητούν μια άλλη παγκόσμια απειλή που θα φέρει τους παγκόσμιους πληθυσμούς στο τακούνι, «για το κοινό καλό» – μια παγκόσμια κρίση νερού.

«Η Επιτροπή Παγκόσμιας για την Οικονομία του Νερού, που ξεκίνησε στη συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ το 2022, θα αναφέρει τρόπους που αλλάζουν το παιχνίδι να εκτιμούν και να διαχειρίζονται το νερό ως κοινό αγαθό».

 

 

Ελπίζω να γίνεται αντιληπτό, γιατί ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ Μητσοτάκης και η εγκληματική του συμμορία, θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν το νερό…

 

ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΜΑΛΑΚΕΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ;;;

 

Από τη

Η παγκόσμια στιγμή του νερού έφτασε, δηλώνει με χαρά το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στησελίδα του Global Water Initiativeαναφερόμενη στην επερχόμενη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το νερό. Οι ιστότοποι πρέπει να είναι ξεπερασμένος επειδή η διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών ήταν και παρήλθε.

 

Τον Μάρτιο του 2023, πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το νερό, την οποία συνδιοργάνωσαν οι κυβερνήσεις της Ολλανδίας και του Τατζικιστάν. Είναι η πρώτη φορά που ξεκίνησε αυτό το συνέδριο μετά από 46 χρόνια. Η πρώτη πραγματοποιήθηκε στην Αργεντινή το 1977.

«Ελπίζουμε ότι θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια «στιγμή του Παρισιού» για το νερό – με τα αποτελέσματα τόσο για το νερό όσο η Συμφωνία του Παρισιού για τη δράση για το κλίμα», δήλωσαν οι Henk Ovink και Sulton Rahimzoda.

Ο Ovink είναι ο Ειδικός Απεσταλμένος για Διεθνείς Υποθέσεις Υδάτων για το Βασίλειο της Ολλανδίας. Ο Rahimzoda είναι ο Ειδικός Απεσταλμένος του Προέδρου της Δημοκρατίας του Τατζικιστάν στους ηγέτες του Συνασπισμού για το Νερό και το Κλίμα.

Στον ιστότοπο της Διάσκεψης , τα Ηνωμένα Έθνη σημειώνουν: «Το νερό είναι ο υπεύθυνος για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης… Αλλά η πρόοδός μας αφορά τους στόχους και τους στόχους που σχετίζονται με το νερό παραμένει ανησυχητικά εκτός τροχιάς, θέτοντας σε κίνδυνο ολόκληρη την ατζέντα για τη βιώσιμη ανάπτυξη». Ονομάζει το έργο του ως «Ενώνοντας τον κόσμο για το νερό».

Η ίδια ιστοσελίδα παρουσιάζει ένα κατάλληλα δραματικό απόθεμα του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες :

Με επίσημο τίτλο «Η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Ενδιάμεση Περιεκτική Ανασκόπηση της Εφαρμογής των Στοχών της Διεθνούς Δεκαετίας Δράσης «Νερό για την Αειφόρο Ανάπτυξη», (2018-2028) », η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το νερό είχε στόχο να ευαισθητοποιήσει. την παγκόσμια κρίση νερού και να αποφασίσει για δράση για την εφαρμογή διεθνών συμφωνημένων στόχων που σχετίζονται με το νερό.

Λοιπόν, αυτός ήταν ο στόχος όπως αναφέρεται στο άρθρο των Ovink και Rahimzoda που δημοσιεύτηκε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ («WEF») τον Μάρτιο του 2023, μια εβδομάδα πριν από την έναρξη της Διάσκεψης. Αλλά σύμφωνα με μια συνέντευξη Τύπου του WEF που πραγματοποιήθηκε έξι μήνες νωρίτερα, δεν λένε την αλήθεια.

Το WEF διοργάνωσε συνέντευξη Τύπου για να την δρομολογήσειΠαγκόσμια Επιτροπή για την Οικονομία του Νερού κατά την κύρια συνεδρίασή του για το 2022. παροχή νερού στον κόσμο.

Η πρώτη ένδειξη είναι κάτι που έγραψε στο WEF σχετικά με την εκτόξευση σύνοψη στην κορυφή του άρθρου των Ovink και Rahimzoda: «Η Επιτροπή Παγκόσμιας για την Οικονομία του Νερού, που ξεκίνησε στη συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ το 2022, θα αναφέρει τρόπους που αλλάζουν το παιχνίδι να εκτιμούν και να διαχειρίζονται το νερό ως κοινό αγαθό».

Η φράση κλειδί είναι «κοινό καλό».

Το κοινό καλό είναι ένας κολεκτιβιστικός όρος που χρησιμοποιείται για τον κοινωνικό έλεγχο . Ο κολεκτιβισμός παίρνει πολλές μορφές: σοσιαλισμός, φασισμός, ναζισμός ή εθνικοσοσιαλισμός, κρατισμός πρόνοιας και κομμουνισμός. Όπως είπε ο Γερμανός Ναζί πολιτικός Χέρμαν Γκέρινγκ , η υψηλότερη αρχή του ναζισμού είναι ότι «το κοινό καλό προηγείται του ιδιωτικού αγαθού».

Στον σοσιαλισμό, μια άρχουσα τάξη διανοουμένων, γραφειοκρατών και σχεδιαστών αποφασίζουν τι θέλουν οι άνθρωποι ή τι είναι καλό για την κοινωνία και στη ρύθμιση της κοινωνικής εξουσίας του κράτους για να ψηφίσουν, να φορολογήσουν και να ανανεώσουν τον πλούτο τους. ζην. Με άλλα λόγια, ο σοσιαλισμός είναι μια μορφή νομιμοποιημένης κλοπής, σύμφωνα με το Κέντρο Ashbrook του Πανεπιστημίου Ashland.

Στη συνέντευξη Τύπου του WEF παραχώρησαν ο Alem Tedeneke και τρεις από τους τέσσερις συμμετοχές της Επιτροπής του WEF: η καθηγήτρια Mariana Mazzucato , Ιδρυτική Διευθύντρια του UCL Institute for Innovation and Public Purpose. Καθηγητής Johan Rockström , Διευθυντής του Ινστιτούτου Πότσνταμ για την Έρευνα των Κλιματικών Επιπτώσεων. και, Tharman Shanmugaratnam , Πρόεδρος της Σιγκαπούρης.

Τον Μάρτιο του 2023, μια εβδομάδα πριν από τη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το νερό, η Επιτροπή δημοσίευσε μια έκθεση με τίτλο « Turning The Tide: A Call To Collective Action » Την ώρα της συνέντευξης Τύπου, πριν από τη δημοσίευσή της, το WEF ισχυρίστηκε ευθαρσώς ότι «η έκθεση και η δράση Το σχέδιο που θα αναδιαμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο μιλάμε, εκτιμάμε και διαχειριζόμαστε το νερό στον υπόλοιπο 21ο αιώνα».

Αυτό που είναι ενδιαφέρον σε αυτή τη συνέντευξη Τύπου είναι τι είπε ο Mazzucato για το πώς προέκυψε η «παγκόσμια κρίση νερού».

Ο Shanmugaratnam είχε πει ότι «η κρίση του νερού και η κλιματική κρίση συμβαδίζουν και ότι ήταν μια αλλαγή σκέψης». «Η ισότητα είναι το συμφέρον όλων, το προσωπικό συμφέρον όλων των παντού στον κόσμο».

Η Mazzucato παρενέβη καθώς ήθελε να προσθέσει κάτι με βάση αυτό που μόλις είχε πει:

«Αυτό ισχύει φυσικά και με τον Covid, σωστά; Είμαστε όλοι τόσο υγιείς όσο ο γείτονάς μας είναι στο δρόμο μας και στην πόλη μας και στην περιοχή μας και στο έθνος μας και παγκοσμίως.

«Και το λύσαμε; Όπως, καταφέραμε πραγματικά να εμβολιάσουμε όλους στον κόσμο; Οχι.

«Λοιπόν, τονίζοντας το νερό ως παγκόσμια κοινά και τι σημαίνει να δουλεύουμε μαζί, και να δούμε τόσο έξω από αυτό το είδος της προοπτικής των παγκόσμιων κοινών αλλά και από την προοπτική του προσωπικού συμφέροντος, γιατί έχει αυτό το παράλληλο.

«Δεν είναι μόνο σημαντικό αλλά είναι επίσης σημαντικό γιατί δεν καταφέραμε να λύσουμε αυτά τα προβλήματα, αλλά τα οποία είχαν παρόμοια χαρακτηριστικά και το νερό είναι κάτι που οι άνθρωποι καταλαβαίνουν.

«Ξέρετε, η κλιματική αλλαγή είναι λίγο αφηρημένη. Κάποιοι το καταλαβαίνουν πολύ καλά, κάποιοι το καταλαβαίνουν λίγο, κάποιοι απλά δεν το καταλαβαίνουν.

«Νερό, κάθε παιδί ξέρει πόσο σημαντικό είναι να έχει νερό – όταν παίζεις ποδόσφαιρο και διψάς, χρειάζεσαι νερό. Έτσι, υπάρχει επίσης κάτι για την πραγματική συμμετοχή των πολιτών γύρω από αυτό, και πραγματικά κατά κάποιο τρόπο πειραματίζεται με αυτήν την έννοια του κοινού καλού. Μπορούμε πραγματικά να παραδώσουμε αυτόν τον χρόνο με τρόπους που αποτυγχάνουμε άλλες φορές; Και ελπίζουμε ότι δεν θα συνεχίσουμε να αποτυγχάνουμε στα άλλα πράγματα, αλλά ούτως ή άλλως».

[Σημείωση από την RW: Πρέπει να ομολογήσω ότι δεν άκουσα ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου. Το να ακούτε ή να διαβάζετε υπερβολικά τις ψυχοφθόρες του WEF δεν είναι καλό για την ψυχολογική ευημερία κανενός. Αλλά, εάν το είδος, μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη τύπου παρακάτω, η οποία είναι ενσωματωμένη για να ξεκινήσει με τις παρατηρήσεις που σημειώθηκαν παραπάνω.]

Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: Συνέντευξη Τύπου | The New Economics of Water – Launch of Global Commission | Νταμπός | WEF2022 (31 λεπτά)

Λοιπόν, ορίστε το. Επειδή η «κρίση του covid» και η «κλιματική κρίση» απέτυχαν να επιτύχουν αυτό που είχαν σχεδιάσει, οι παγκοσμιοποιητές αναζητούν μια άλλη παγκόσμια απειλή που θα φέρει τους παγκόσμιους πληθυσμούς στο τακούνι, «για το κοινό καλό» – μια παγκόσμια κρίση νερού.

Θυμόμαστε ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Προέδρου της Λέσχης της Ρώμης (1984–1990) του Alexander King το 1991 « Η Πρώτη Παγκόσμια Επανάσταση »:

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 516


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα