ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ: Η Ουαλία τώρα ταΐζει μαθητές με σκουλήκια και γρύλους για μεσημεριανό γεύμα ως μέρος της προώθησης της Μεγάλης Επαναφοράς

8 Ιουνίου, 2022 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Οι τύραννοι στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Klaus Schwab, γνωστού και ως κ. “Μεγάλη Επαναφορά” βλέπουν επιτέλους τα σχέδιά τους να υλοποιούνται με προγράμματα όπως αυτό.

 

Αρκεί ο χαρακτηρισμος που μας έχουν δώσει τα γεννήματα των εχιδνών, για να καταλάβει κάθε νοήμων άνθρωπος, γιατί θα μας εξαναγκάσουν να τρώμε σκουλίκια…

ΓΚΟΓΙΜ… δηλαδή… ΖΩΑ…

Τα ερπετά, αποκαλούν ΖΩΑ όποιον δεν είναι εβραίος…

Ανοίξτε να διαβάσετε το σατανικό τους ΤΑΛΜΟΥΔ και θα φρίξετε…

” Baba Necia 114.6: «Οι Εβραίοι είναι άνθρωποι και τα άλλα έθνη του κόσμου δεν είναι άνθρωποι αλλά θηρία».

ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ;;;

ΤΑ ΓΚΟΓΙΜ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ…

Α ΡΕ ΘΕΕ… ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΤΡΕΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΑΝΙΖΕΙΣ ΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΧΙΔΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Προς τα τσόλια του φατσοβιβλίου και τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΟΑΧΕΣ, που ελέγχουν τις αναρτήσεις μας και μας τιμωρούν για τις… “εκφράσεις μίσους”…: Έχετε το τσαγανό να αποδεχθείτε την αλήθεια, ή τα χρήματα που σας δίνουν τα ερπετά του διαβόλου σας κάνουν να βλέπετε μονόπατα;;;

 

Μετάφραση blümlifee

 

Όπως υποσχέθηκε, η παγκόσμια “ελίτ” αποκαλύπτει το νέο της σύστημα διατροφής χωρίς κρέας για το προλεταριάτο, ξεκινώντας από τους μαθητές στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ένα νέο πιλοτικό πρόγραμμα στην Ουαλία αντικατέστησε όλα τα κρέατα στα πιάτα του μεσημεριανού γεύματος στα σχολεία με εναλλακτικές λύσεις που βασίζονται σε φυτά και έντομα, συμπεριλαμβανομένων γευμάτων όπως “μακαρόνια με σκαθάρια Bolognese”.

Οι γρύλοι και οι αλευροσκώληκες αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των ειδών διατροφής που δίνονται τώρα σε μαθητές σχολείων της Ουαλίας, οι οποίοι αντιμετωπίζονται σαν ζώα και όχι σαν άνθρωποι. Αντί να παίρνουν τροφή που προορίζεται για ανθρώπους, αυτά τα παιδιά καταναλώνουν πλέον τρόφιμα που ταιριάζουν καλύτερα σε κοτόπουλα και ερπετά.

Οι παγκοσμιοποιητές, όπως αναφέρει το Ίδρυμα Rair “σκοπεύουν να παρακινήσουν μαθητές και γονείς να αποφύγουν το κρέας για να προστατεύσουν το κλίμα”.

“Επιπλέον, ελπίζουν να κάνουν πλύση εγκεφάλου σε μαθητές πέντε έως έντεκα ετών με τα περιβαλλοντικά τους ψέματα για να ελέγχουν τις διατροφικές τους επιλογές”.

Όλα επικεντρώνονται γύρω από ένα νέο “βιώσιμο” μοντέλο παραγωγής τροφίμων που στερεί από τους απλούς ανθρώπους την πρόσβαση στα πράγματα που οι άνθρωποι έχουν φάει από την αρχή του χρόνου.

Αυτό το νέο σύστημα τροφίμων παγκόσμιας τάξης θα επιτρέψει μόνο εναλλακτικές λύσεις χωρίς κρέας, όπως μπιφτέκια σόγιας, λαζάνια με γρύλους και άλλες αηδίες, όπως ορίζεται και υπαγορεύεται από εκείνους που βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας και που δεν θα φάνε ποτέ οι ίδιοι τέτοια σκουπίδια.

 

Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

 

Οι τύραννοι στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Klaus Schwab, γνωστού και ως κ. “Μεγάλη Επαναφορά” βλέπουν επιτέλους τα σχέδιά τους να υλοποιούνται με προγράμματα όπως αυτό.

Για πολύ καιρό, αυτοί και οι γενιές τους έχουν δημιουργήσει έναν νέο κόσμο στον οποίο οι άνθρωποι δεν επιτρέπεται πλέον να ζουν, να τρώνε ή ακόμα και να αναπνέουν όπως συνέβαινε πάντα. Και χρησιμοποιούν τον μύθο της “κλιματικής αλλαγής” ως δικαιολογία.

Δεκαετίες προπαγάνδας για την υπερθέρμανση του πλανήτη, που ΔΙΕΙΣΔΥΣΕ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ (CO2), τώρα φέρνει τον σάπιο καρπό που πάντα σκόπευε η “ελίτ”: την εξάλειψη του κρέατος και άλλων τροφών που συντηρούν τη ζωή.

Πολλά τρόφιμα “φυτικής προέλευσης” είναι κάτι περισσότερο από πλαστά τρόφιμα γενετικά τροποποιημένα (ΓΤΟ) που παρουσιάζονται ως “φυσικά”. Αυτά τα αποκαλούμενα τρόφιμα είναι εξαιρετικά τοξικά και δεν παρέχουν το ίδιο επίπεδο διατροφικής αξίας –αν υπάρχει καθόλου– που έχουν εδώ και καιρό για την ανθρώπινη φυλή τα παραδοσιακά τρόφιμα όπως το κρέας.

Όχι μόνο αυτό, αλλά οι μεγάλες εταιρείες θα δημιουργήσουν τώρα νέα κέρδη δισεκατομμυρίων δολαρίων από τις εκστρατείες τροφίμων που χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση που θα συνεχίσουν να απομακρύνουν την ανθρωπότητα μακριά από το πραγματικό φαγητό και κατευθείαν σε μια νέα πραγματικότητα Soylent χωρίς κρέας.

“Πριν από δύο χρόνια, η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕ ΤΑ ΕΝΤΟΜΑ ΩΣ “ΝΕΕΣ ΤΡΟΦΕΣ” “, εξηγεί περαιτέρω το Rair.

“Με άλλα λόγια: οι προετοιμασίες για την τροφή των εντόμων έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό.

Ως αποτέλεσμα, τα ΒΡΩΣΙΜΑ ΕΝΤΟΜΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΕ”.

“Η Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων του Ηνωμένου Βασιλείου (FSA) θα επιτρέψει προσωρινά το εμπόριο βρώσιμων εντόμων σε σούπερ μάρκετ και λιανοπωλητές από τον Ιούνιο, με πλήρη έγκριση να αναμένεται το επόμενο έτος. Επί του παρόντος βρίσκεται σε εξέλιξη αξιολόγηση για τους γρύλους για ανθρώπινη κατανάλωση. Οι αλευροσκώληκες αναμένεται επίσης να υποβληθούν για έγκριση σύντομα”.

Το πιλοτικό πρόγραμμα, το οποίο διεξάγεται από το Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ και το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αγγλίας (UWE Bristol), περιλαμβάνει μια μελέτη που στοχεύει συγκεκριμένα να βρει τις καλύτερες προσεγγίσεις για να “πείσει τη νέα γενιά και τους γονείς της για τα περιβαλλοντικά και διατροφικά οφέλη των βρώσιμων εντόμων στη μείωση της παγκόσμιας κατανάλωσης κρέατος”.

Στο τέλος, ό,τι απομείνει από την ανθρωπότητα σε αυτό το νέο παράδειγμα χωρίς κρέας θα θεωρηθούν ως “βιώσιμοι πολίτες” που υπάρχουν για να διαιωνίσουν ένα “ηθικό μέλλον διατροφής”. Ο Carl Evans, διευθυντής στο Roch Community Primary School στο Pembrokeshire, λέει ότι είναι ενθουσιασμένος που “υποστηρίζει τα παιδιά να αναπτύξουν μια βιώσιμη και ηθική ιδιότητα του πολίτη”.

Για να παρακολουθείτε τα τελευταία νέα σχετικά με την παγκόσμια μετάβαση από το κρέας, φροντίστε να ανατρέξετε στο Genocide.news

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

RairFoundation.com

NaturalNews.com

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενογλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 830


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα