Θα υπάρξουν “Ματωμένες εκλείψεις Σελήνης Πουρίμ” για τρία συνεχόμενα χρόνια το 2024, 2025 και 2026. (βίντεο)

Θα υπάρξουν “Ματωμένες εκλείψεις Σελήνης Πουρίμ” για τρία συνεχόμενα χρόνια το 2024, 2025 και 2026. (βίντεο)

4 Απριλίου, 2024 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:611
Μοίρασέ το

Είναι απλή σύμπτωση το γεγονός ότι οι “εκλείψεις του ματωμένου φεγγαριού” συμβαίνουν στο Πουρίμ για τρία συνεχόμενα χρόνια ακριβώς την ώρα που ξεσπά ένας μεγάλος πόλεμος στη Μέση Ανατολή;

Είναι απλή σύμπτωση το γεγονός ότι οι “εκλείψεις του ματωμένου φεγγαριού” συμβαίνουν στο Πουρίμ για τρία συνεχόμενα χρόνια ακριβώς την ώρα που ξεσπά ένας μεγάλος πόλεμος στη Μέση Ανατολή;

Χθες, ένας από τους αναγνώστες μου μου έγραψε και μου υπέδειξε ένα βίντεο όπου κάποιος μιλούσε γι’ αυτό.  Είχα γράψει στο παρελθόν για την “έκλειψη ματωμένου φεγγαριού” που συνέβη κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας του Πουρίμ στις 25 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, αλλά δεν είχα ακούσει ότι θα υπάρξουν “εκλείψεις ματωμένου φεγγαριού” το Πουρίμ και το 2025 και το 2026.  Έτσι άρχισα να κάνω κάποια έρευνα για να επιβεβαιώσω αν αυτό είναι αλήθεια ή όχι.

Έκανα μια αναζήτηση στο Google για το Πουρίμ το 2025 και βρήκα αυτό…

Το Πουρίμ του 2025 είναι την Παρασκευή 14 Μαρτίου. Το Πουρίμ γιορτάζεται πάντα για 2 ημέρες, οπότε θα συνεχιστεί μέχρι τις 15 Μαρτίου.

Έτσι, στη συνέχεια πήγα στη Wikipedia και ανακάλυψα ότι θα υπάρξει έκλειψη Σελήνης στις 14 Μαρτίου 2025…

Μια ολική έκλειψη Σελήνης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2025, η πρώτη από τις δύο ολικές εκλείψεις Σελήνης που θα πραγματοποιηθούν το 2025. Η Σελήνη θα λάβει χώρα κοντά στο απόγειο κατά τη διάρκεια αυτής της έκλειψης, κάνοντάς την να φαίνεται μικρότερη από το συνηθισμένο.

Αυτή η έκλειψη του ματωμένου φεγγαριού θα συμβεί την πρώτη ημέρα του Πουρίμ του επόμενου έτους και θα είναι ορατή από την Ιερουσαλήμ.

Αφού επιβεβαίωσα ότι θα υπάρξει “έκλειψη φεγγαριού του Πουρίμ με αίμα” το 2025, ρώτησα το Google πότε θα είναι το Πουρίμ το 2026.

Σύμφωνα με το hebcal.com, η πρώτη μέρα του Πουρίμ το 2026 αρχίζει με τη δύση του ηλίου στις 2 Μαρτίου και τελειώνει με τη δύση του ηλίου στις 3 Μαρτίου…

Το Πουρίμ για το εβραϊκό έτος 5786 αρχίζει με τη δύση του ηλίου τη Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2026 και τελειώνει με το σούρουπο της Τρίτης, 3 Μαρτίου 2026 .

Και σύμφωνα με τη Wikipedia θα υπάρξει σεληνιακή έκλειψη στις 3 Μαρτίου 2026…

Μια ολική έκλειψη Σελήνης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Μαρτίου 2026, η πρώτη από τις δύο σεληνιακές εκλείψεις του 2026.

Αυτή η “έκλειψη του ματωμένου φεγγαριού του Πουρίμ” θα ολοκληρώσει το σύνολο.

Απ’ όσο γνωρίζω, δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο να συμβαίνει για τρία συνεχόμενα χρόνια.

Τι σημαίνουν λοιπόν όλα αυτά;

Δεν ξέρω.

Αλλά θα σας δώσω μερικές από τις σκέψεις μου.

Στο βιβλίο της Εσθήρ, διαβάζουμε για την προέλευση του Πουρίμ.

Οι εχθροί του Ισραήλ νόμιζαν ότι τελικά θα νικούσαν τον εβραϊκό λαό, αλλά στο τέλος ο εβραϊκός λαός πήρε το πάνω χέρι απέναντι στους εχθρούς του.

Και νομίζω ότι ένα παρόμοιο σενάριο διαδραματίζεται σήμερα.

Το Ιράν, η Συρία, η Χεζμπολάχ και άλλες ομάδες που υποστηρίζονται από το Ιράν στην περιοχή προετοιμάζονται εδώ και χρόνια για πόλεμο με το Ισραήλ.

Συλλογικά, οι δυνάμεις τους είναι πολύ περισσότερες από τις ισραηλινές δυνάμεις.

Και διαθέτουν τεράστιο αριθμό πυραύλων.

Στην πραγματικότητα, μόνο η Χεζμπολάχ διαθέτει ένα οπλοστάσιο τουλάχιστον 150.000 εξαιρετικά εξελιγμένων πυραύλων έτοιμων να βάλουν κατά του Ισραήλ.

Ναι, το Ισραήλ διαθέτει το Iron Dome, αλλά αυτό το σύστημα μπορεί να χειριστεί μόνο έναν περιορισμένο αριθμό στόχων κάθε φορά.

Αν χιλιάδες πύραυλοι αρχίσουν να πέφτουν βροχή στις ισραηλινές πόλεις ταυτόχρονα, το Ισραήλ θα συντριβεί.

Αυτή τη στιγμή, ο κόσμος περιμένει να δει πώς θα απαντήσει το Ιράν στην εκπληκτική αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ στη Δαμασκό τη Δευτέρα.

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν δήλωσε στον κόσμο ότι το Ισραήλ “θα τιμωρηθεί από τους γενναίους άνδρες μας”…


Αρκετοί από τους ισχυρότερους αξιωματούχους του Ιράν, συμπεριλαμβανομένου του “ανώτατου ηγέτη” Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, ορκίστηκαν εκδίκηση κατά του Ισραήλ μετά την αεροπορική επιδρομή στη Δαμασκό της Συρίας τη Δευτέρα, η οποία εξόντωσε έναν ανώτερο ηγέτη του Σώματος Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC).

“Το κακό καθεστώς θα τιμωρηθεί από τους γενναίους άνδρες μας. Θα τους κάνουμε να μετανιώσουν για αυτό το έγκλημα και για άλλα, με τη θέληση του Θεού”, διακήρυξε ο Χαμενεΐ, σύμφωνα με το ιρανικό κρατικό προπαγανδιστικό δίκτυο PressTV την Τρίτη. Ο Χαμενεΐ αναφέρθηκε στο Ισραήλ ως “σφετεριστικό και κατάπτυστο”.

Αυτό κάνει να ακούγεται ότι το Ιράν θα πάρει εκδίκηση άμεσα αντί να βασίζεται σε πληρεξούσιους για να κάνουν τη βρώμικη δουλειά τους αυτή τη φορά.

Η Χεζμπολάχ προειδοποιεί επίσης ότι θα υπάρξει “τιμωρία και εκδίκηση”…

 

 

Αυτό το έγκλημα σίγουρα δεν θα περάσει χωρίς ο εχθρός να λάβει τιμωρία και εκδίκηση’, ανέφερε η Χεζμπολάχ σε ανακοίνωσή της.

Θα δούμε τι θα συμβεί.

Αν η απάντηση είναι πολύ αυστηρή, θα μπορούσε να θέσει σε κίνηση μια αλυσίδα γεγονότων που κανείς δεν θα είναι σε θέση να ελέγξει.

Ήδη, ένας ειδικός προειδοποιεί ότι έχουμε φτάσει σε ένα σημείο “ολοκληρωτικού πολέμου μεταξύ του Ισραήλ και του άξονα της αντίστασης”…

Εν τω μεταξύ, ο Bassam Abu Abdallah, ο οποίος είναι επικεφαλής του Κέντρου Στρατηγικών Ερευνών της Δαμασκού και βρίσκεται κοντά στη συριακή κυβέρνηση, δήλωσε ότι πριν από τη Δευτέρα “υπήρχαν κανόνες εμπλοκής, αλλά τώρα είναι ένας ολοκληρωτικός πόλεμος μεταξύ του Ισραήλ και του άξονα της αντίστασης”.

Η πορεία αυτού του πολέμου άλλαξε ριζικά αυτή την εβδομάδα και θα ήταν δύσκολο να υπερτιμήσει κανείς την οργή που παρατηρούμε στον ισλαμικό κόσμο αυτή τη στιγμή.

Την Τρίτη, υπήρξαν τεράστιες διαδηλώσεις με το κάψιμο των σημαιών σε όλη τη Μέση Ανατολή…

Tεράστιες διαδηλώσεις με το κάψιμο της αμερικανικής σημαίας ξέσπασαν σε όλη τη Μέση Ανατολή, καθώς Ιρανοί διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν για να καταδικάσουν την ισραηλινή αεροπορική επιδρομή εναντίον του προξενείου του Ιράν στη Συρία τη Δευτέρα.

Φωτογραφίες και βίντεο δείχνουν μεγάλες ομάδες διαδηλωτών να φωνάζουν συνθήματα κατά του Ισραήλ και των ΗΠΑ στην Τεχεράνη, ενώ καίνε αμερικανικές και ισραηλινές σημαίες σε ένδειξη απογοήτευσης και οργής.

Κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους μήνες, πιστεύω ότι θα έρθει ένα σημείο ρήξης.

Αν οι συνδυασμένες δυνάμεις του Ιράν, της Συρίας και της Χεζμπολάχ αρχίσουν να συρρέουν προς το βόρειο Ισραήλ και αν χιλιάδες πύραυλοι αρχίσουν να υψώνονται προς τις ισραηλινές πόλεις, η κυβέρνηση του Ισραήλ είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα απαντήσει με συντριπτική δύναμη.

Μιλάμε για ένα αποκαλυπτικό σενάριο που κανείς δεν θέλει να δει.

Και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε μόλις ένα βήμα μακριά από μια τέτοια σύγκρουση.

Όταν ξεσπάσει ολοκληρωτικός πόλεμος στη Μέση Ανατολή, θα επηρεαστούμε όλοι βαθιά.  Η τιμή του πετρελαίου θα τρελαθεί εντελώς και θα ξεσπάσουν μαζικές αναταραχές σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Θα πρέπει να προσευχόμαστε για ειρήνη, αλλά δεν βλέπω κανέναν τρόπο να αποφευχθεί ένας αποκαλυπτικός πόλεμος στη Μέση Ανατολή σε αυτό το σημείο.

 

 

endoftheamericandream.com

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 611


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα