«Θηλιά» στην Ελλάδα: Χωρίς αντίδραση της κυβέρνησης Μητσοτάκη η Τουρκία επέκτεινε την ΑΟΖ της μέχρι και τα Επτάνησα

«Θηλιά» στην Ελλάδα: Χωρίς αντίδραση της κυβέρνησης Μητσοτάκη η Τουρκία επέκτεινε την ΑΟΖ της μέχρι και τα Επτάνησα

3 Οκτωβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:422
Μοίρασέ το

 

Tουρκοποιoύν μία θαλάσσια έκταση 6 ν.μ εκτός των ακτών Ρόδου, Καρπάθου και Κρήτης

 

ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

Δεν θα ρωτήσω “πού είναι η κυβέρνηση;”, γιατί όλοι πρωθυπουργός, υπουργοί και βολευτές, είναι τα ίδια σκατά με τον πρωθυπουργεύοντα ψυχοπαθή ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟ Κούλη…

Θα ρωτήσω: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ;;;

ΜΟΚΟ..!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ;;;

ΜΟΚΟ!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ;

ΜΟΚΟ!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΓΙΑΔΟΛΑΟΣ;;;

ΜΟΚΟ!

ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΛΥΒΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…

Πάρτε τα όλα… ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Είχε υπερβεί το άρθρο αυτό, τις 10.000 θεάσεις, αλλά δεν μας δίδαξε τίποτα…

Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ και οι επιπτώσεις της στην διεθνή πολιτική και την διασφάλιση της ειρήνης

 

Υ.Γ.2. Κάτι ανεγκέφαλα πριονίδια, βιάστηκαν να χειροκροτήσουν την ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΣΣΑ Μελόνι, επειδή λέει “προειδοποίησε σκληρά τον Ερντογαν”…

Μήπως το … “μεροκάματο” είναι πολύ υψηλό;;;

«Θηλιά» στην Ελλάδα: Χωρίς αντίδραση της κυβέρνησης Μητσοτάκη η Τουρκία επέκτεινε την ΑΟΖ της μέχρι και τα Επτάνησα

Ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, χωρίς να συναντήσει την παραμικρή αντίσταση από την Αθήνα ή από τις εμφανιζόμενες ως σύμμαχες χώρες, ΗΠΑ και Γαλλία, υπέγραψε την απόκτηση του ελέγχου από την Τουρκία της λιβυκής ΑΟΖ δημιουργώντας έναν ενιαίο θαλάσσιο χώρο που ξεκινά από την Αλεξαδρέττα και τελειώνει λίγο έξω από τη Σικελία!

Όπως έχουμε ήδη γράψει πρόκειται για μια «θηλιά» που αν δεν σπάσει «επί τόπου» θα πνίξει όχι μόνο τα ελληνικά οικονομικά συμφέροντα αλλά γεωστρατηγικά και την ίδια τη χώρα αφού τουρκοποιεί μία θαλάσσια έκταση 6 ν.μ εκτός των ακτών Ρόδου, Καρπάθου και Κρήτης, καταπίνει το σύμπλεγμα Καστελόριζου και περισφίγγει Κρήτη, Πελοπόννησο και Επτάνησα μέχρι την ιταλική ΑΟΖ.

Συγκεκριμένα ο Μ.Τσαβούσογλου κατά την επίσημη επίσκεψη στη Λιβύη, υπέγραψε συμφωνία με την κυβέρνηση της Λιβύης για τους υδρογονάθρακες όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο Τούρκος ΥΠΕΞ στο Twitter του.

«Συζητήσαμε τα βήματα προς μια πολιτική λύση και τις σχέσεις μας με τον πρωθυπουργό Ντιμπέιμπα. Υπογράψαμε Μνημόνια Συναντίληψης στους τομείς των Υδρογονανθράκων και του Πρωτοκόλλου» γνωστοποίησε ο Τούρκος ΥΠΕΞ.

Δείτε την ανάρτηση του Μεβλούτ Τσαβούσογλου:

 

Πηγή

Προβολές : 422


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα