Θ’ ανατριχιάσετε διαβάζοντας τις αποκαλύψεις του δημοσιογράφου – ερευνητή ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, για την ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ.

Θ’ ανατριχιάσετε διαβάζοντας τις αποκαλύψεις του δημοσιογράφου – ερευνητή ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, για την ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ.

2 Απριλίου, 2024 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,175
Μοίρασέ το

 

ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ «ΞΥΛΟΛΙΟ»
Όντως βρήκαν ξυλόλιο στα «ματωμένα χώματα» που βεβήλωσαν με την ανίερη ονομασία «μπάζα» οι Επαγγελματίες Δολοφόνοι

Κάποια 10δες γραμμάρια από τα 300 κυβικά μέτρα τα οποία αφαιρέθηκαν από το βαθύτερο σημείο του «ξεμπαζώματος», ψεκάστηκαν με ξυλόλιο, τολουόλιο, βενζόλιο κλπ. πριν παραδοθούν στο Χημείο της Λάρισας για «ανάλυση»

 

Παραθέτω το άρθρο του έγκριτου δημοσιογράφου – ερευνητή ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ,  για όσους δεν έχουν τουίτερ…
Αφήνω τα συμπεράσματα να τα βγάλετε εσείς…
Σε ότι με αφορά, και επειδή γνωρίζω τον έγκριτο δημοσιογράφο ερευνητή Δημήτρη Γιαννόπουλο, από την ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ και συνεργαστήκαμε στο πλαίσιο των ερευνών μας, του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα όσα γράφει…
Δεν γράφει ποτέ τίποτα, χωρίς αποδείξεις.
ΑΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ, ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ , ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
Σε ότι με αφορά, πράττω το χρέος μου, να κοινοποιώ τα άρθρα και τις έρευνες του ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ως το ελάχιστο χρέος τιμής απέναντι στους αθώους νεκρούς του Ματιού και των Τεμπών…
Αν θέλουν να μείνουν στην απάτη του ξυλόλιου, θα κριθούν από τους ανθρώπους τους που έχασαν και από τον Θεό…
Καλλιόπη Σουφλή

Dimitris Yannopoulos
@DimitrisY
ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ «ΞΥΛΟΛΙΟ»
Όντως βρήκαν ξυλόλιο στα «ματωμένα χώματα» που βεβήλωσαν με την ανίερη ονομασία «μπάζα» οι Επαγγελματίες Δολοφόνοι, αφού ο χώρος είχε ξεμπαζωθεί με 20 ναυλωμένα φορτηγά, μέσα σε δύο μέρες μετά το Έγκλημα.
Κάποια 10δες γραμμάρια από τα 300 κυβικά μέτρα τα οποία αφαιρέθηκαν από το βαθύτερο σημείο του «ξεμπαζώματος», ψεκάστηκαν με ξυλόλιο, τολουόλιο, βενζόλιο κλπ. πριν παραδοθούν στο Χημείο της Λάρισας για «ανάλυση» που έβγαλε στη δημοσιότητα τα πρώτα της «πορίσματα» τρεις μήνες αργότερα.
Ήταν τότε που το πρωτότυπο βίντεο των Δολοφόνων με τις τεράστιες εκρήξεις στο σκοτάδι, είχε ξεχαστεί επιτρέποντας στους καλοθελητές, μαθητευόμενους αλχημιστές και τα φερέφωνά τους να ασχοληθούν επιτέλους απερίσπαστοι με την «πυρκαγιά».
Την «πυρκαγιά» που αργότερα έγινε «έκρηξη», η οποία μυστηριωδώς εξαΰλωσε, απανθράκωσε, σκούριασε πρόωρα, τσαλάκωσε σαν χαρτί και κατέκαψε τις τεράστιες μάζες από παραμορφωμένα μέταλλα τριών πρώτων βαγονιών και 40 ανθρώπινων σωμάτων της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity 62.
Μια «πυρκαγιά» που άφησε όμως άθικτα και άκαπνα πάνω στις ράγες τους τα 10 κοντέινερ της εμπορικής 63503, η οποία δήθεν «μετέφερε» το παράνομο φορτίο, με επικεφαλής το σιαμαίο κινεζοϊσραηλινό βαγόνι ZiMonitor/OOCL.
Τα υπόλοιπα «μπάζα» του μεγάλου ξεμπαζώματος μεταφέρθηκαν από τη δεύτερη κιόλας μέρα στις απόρρητες εγκαταστάσεις εργαστηρίων το Στρατηγείου Λάρισας.
Εκεί πέρασαν από κρισάρες, φίλτρα, στρωβίλους και δοκιμαστικούς σωλήνες για να μετρηθεί φασματοσκοπικά με ακρίβεια κάθε χημικό συστατικό από τα κατακάθια ιονισμένης ατμόσφαιρας που υγροποιήθηκαν στο έδαφος τις πρώτες 6 ώρες μετά την ακτινοβολία ηλεκτρικής ομίχλης που προκλήθηκε από τις ηλεκτρομαγνητικές εκρήξεις.
Το ξεμπαζωμένο/μπαζωμένο «ξυλόλιο» ήταν λοιπόν το τρίτο από τα παραπλανητικά αφηγήματα που είχαν προσχεδιαστεί για να «εκλυθούν» προς κάθε επικοινωνιακή κατεύθυνση τα ξημερώματα της 1-3-23.
Τα άλλα δύο ήταν τα «ηχητικά» των συνομιλιών και το μπάχαλο της «εγκληματικής» Κακοδιαχείρησης του τομέα «Τηλεδιοίκησης» και το 10ετές μπλοκάρισμα της Σύμβασης 717.
Όλα αυτά υποτίθεται πως ήταν τα γενεσιουργά «αίτια» του Μοιραίου Λάθους με το «κλειδι 118» στο οποίο υπέπεσε ο «άχρηστος, ανίκανος, ανεκπαίδευτος, παράνομα διορισμένος κλπ» Αποδιοπομπαίος Σταθμάρχης.
Αποδείξτε μας όμως, πώς όλα τα παραπάνω προμελετημένα ανοσιουργήματα μπορούσαν να αφεθούν ανεξέλεγκτα στην τυχαιότητα της οποιασδήποτε «απρόβλεπτης» σωστής ή λάθος κίνησης ενός τόσο τραγικού, ανυποψίαστου, αθώου και «αγαθού» Εξιλαστήριου Θύματος της Διπλανής Πόρτας!

 



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,175


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα