Ιδιοκτήτης της ταβέρνας στην Αράχωβα: «Δεν είμαι εγώ ο βασανιστής του Όλιβερ»

Ιδιοκτήτης της ταβέρνας στην Αράχωβα: «Δεν είμαι εγώ ο βασανιστής του Όλιβερ»

21 Δεκεμβρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,090
Μοίρασέ το

 

Ο επιχειρηματίας αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτουν λέει ότι έχει καταθέσει δυο φορές στην αστυνομία

Οι φιλοζωικές οργανώσεις, και συγκεκριμένα η κ. Μάρθα Πουλτίδου, ως προεδρος του Σωματείου Κακοποίησης Ζώων, ισχυρίζονται δημοσίως πως έχουν δώσει στοιχεία στην αστυνομία, με το όνομα του υπόπτου…
Από την άλλη, ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, δήλωσε στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του alert.tv, πως ο κακοποιητής του ΟΛΙΒΕΡ, είναι ένας ταβερνιάρης… εδώ και εδώ
ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ;;;
Τι περιμένουν;
Να περάσουν οι εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ή να την κοπανήσει Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ;;;
Καλλιόπη Σουφλή

 

Το πρόσωπο των τελευταίων 48ωρών στην υπόθεση Όλιβερ, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στην Αράχωβα, ο οποίος έχει στοχοποιηθεί από φιλόζωους ως ο βασανιστής του χάσκι, βασικός υπαίτιος για τον θάνατο του δίνει τη δική του εκδοχή. 

Ο επιχειρηματίας αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτουν, λέει ότι έχει καταθέσει δυο φορές στην αστυνομία, πως έχει παραδώσει το υλικό από τις κάμερες της ταβέρνας και εξηγεί, τι κρύβεται στην αποθήκη που βρίσκεται εντός του οικοπέδου του, εκεί όπου σύμφωνα με φήμες, εντοπίστηκαν κρανία και κόκαλα σκύλων.

Για τον Όλιβερ, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας λέει ότι ήταν ένα αδέσποτο σκυλί που γύριζε σε όλη την Αράχωβα και έφτανε μέχρι την πλατεία του χωριού. «Πέρυσι τον είχαμε δει να ζευγαρώνει με μια θηλυκιά και γενικά κινούνταν χωρίς επίβλεψη. Φυσικά και το ήξερα το ζώο αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι αυτός που το έβλαψε. Εγώ ταΐζω όλα τα αδέσποτα, είμαι ευαίσθητος με τα σκυλιά και έχω τα δικά μου».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ταβέρνα του απέχει περίπου 500 μέτρα από το σπίτι όπου διέμενε ο σκύλος.

Στην ερώτηση, γιατί τον στοχοποιούν, ο κ. Καπλάνης απαντά ότι είναι κάτι που δεν γνωρίζει. «Ίσως επειδή είμαι κυνηγός;» διερωτάται. «Δεν ξέρω και δεν έχω καμία απολύτως σχέση με ότι έχει συμβεί» επαναλαμβάνει.

Για τις κάμερες που έχει τοποθετήσει στη ταβέρνα, για τις οποίες υπήρξαν καταγγελίες ότι αφαιρέθηκαν μετά την δημοσιοποίηση της είδησης για τον βασανισμό του χάσκι, ο ιδιοκτήτης, λέει:

«Είπαν ότι αφαίρεσα τις κάμερες, κάτι που δεν ισχύει. Πήγα μάλιστα στην αστυνομία όπως με συμβούλεψε ο δικηγόρος μου και ζήτησα ένα χαρτί που να λέει ότι δεν εμπόδισα την έρευνα και ότι παρέδωσα το υλικό από τις κάμερες. Δεν μου το έδωσαν. Όταν ήρθε η αστυνομία στο μαγαζί μου με την βοήθεια ενός υπαλλήλου μου, τους παρέδωσα το υλικό μέσα σε σκληρό δίσκο ως όφειλα για να διευκολύνω την έρευνα».

Στην ερώτηση, σε ποια σημεία της επιχείρησης του βλέπουν οι κάμερες, απαντά ότι η μια κάμερα κοιτάει την ταράτσα και την είσοδο της κουζίνας και η άλλη τη βεράντα και την είσοδο και πως τοποθετήθηκαν από τον ίδιο μετά από μια απόπειρα διάρρηξης.

Στην ερώτηση, αν οι κάμερες γράφουν και ήχο, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, είπε ότι δεν είναι σίγουρος.

Όσον αφορά την αποθήκη που βρίσκεται εντός του οικοπέδου του για την οποία κυκλοφόρησαν φήμες ότι έχουν εντοπιστεί κρανία και κόκκαλα σκύλων και πως ενδεχομένως να βασανίστηκε εκεί το άτυχο χάσκι, ο κ Καπλάνης, λέει: «Όλα αυτά είναι αστειότητες και θέλω να το γράψετε αυτό όπως κι όλα όσα σας είπα. Αυτή η αποθήκη που λένε δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα κιόσκι, μέσα στο οποίο αποθηκεύω ξύλα και κάρβουνα. Δεν υπάρχει τίποτα εκεί μέσα. Με στοχοποιούν άδικα και όποιος συνεχίζει να το κάνει αυτό, είμαι αναγκασμένος να απαντήσω με μηνύσεις. Εδώ και δυο μέρες δεν έχουμε κοιμηθεί. Με ενημέρωσε ο γιος μου για όσα λέγονται για μένα και όπως καταλαβαίνετε έχω χάσει τον ύπνο μου».

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,090


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα