ΙΔΟΥ ο μυστικός κατάλογος των αρχηγών κρατών που παρευρέθηκαν στο Νταβός 2020 του Πακγόσμιου Οικονομοικού Φόρουμ που προετοίμασε την οδό για την…ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19 καθώς και για τον…ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!

22 Απριλίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Στη λίτσα και ο ΤΡΑΜΠ και ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…!!!

 

 

 

Πέφτουν οι μάσκες των… “σωτήρων”…

Εξαιρετική η έρευνα του δημοσιογράφου από την ομογένεια των ΗΠΑ,  Γιάννη Κουντούρη, για να αντιληφθούμε πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΡΙΟΥ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ. ‘Επεσε και η μάσκα του Τράμπ… για όσους πίστευαν πως είναι … “σωτήρας”…
Όσο για τον Μητσοτάκη, πιο υπάκουο σκυλάκι, δεν είχε ποτέ η χαζάρικη μαφία.
Ας αρχίσουμε να υποψιαζόμαστε για το  τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από τον πόλεμο στην Ουκρανία…
Καλλιόπη Σουφλή 

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη


Σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο του DailyExpose.uk

Όπως αποκαλύφθηκε από μια λίστα συμμετεχόντων του 2020 που δόθηκε ανώνυμα στην Quartz, το Νταβός έχει τον τρόπο να διαχωρίζει ακόμη και την παγκόσμια «ελίτ» σε στρώματα.

Η ιεραρχία των συμμετεχόντων απαριθμείται στις βάσεις δεδομένων του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ («WEF»). Οι συμμετέχοντες κατατάσσονται σε κατηγορίες που αριθμούνται από το ένα έως το επτά – μια ένδειξη, κατά κάποιο τρόπο, του πόσο ανώτερος ή ίσως σημαντικός είναι ένας εκπρόσωπος στον επιχειρηματικό κόσμο.

Σχεδόν σε κάθε άτομο που παρευρίσκεται λαμβάνει ένα από αυτά τα «επίπεδα θέσης». Αυτά που αναφέρονται στο πρώτο επίπεδο χαρακτηρίζονται όπως “Ανώτατο στέλεχος” ή “αρχηγός κράτους”.

Αυτοί που απαριθμούνται στο επίπεδο δύο χαρακτηρίζονται σε θέσεις όπως «Ανώτατα στελέχη» και «Αναπληρωτής Αρχηγός Κράτους».

Οι κεντρικοί τραπεζίτες βρίσκονται στο τρίτο επίπεδο.

Το τέταρτο επίπεδο περιλαμβάνει αξιωματούχους της χώρας σε υπουργική θέση.

Τα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης βρίσκονται στο πέμπτο επίπεδο. Τα άτομα σε τιμητικές θέσεις είναι το επίπεδο έξι.

Το επίπεδο επτά είναι για όσους κατατάσσονται ως “Λειτουργικό Προσωπικό”.

Όπως βλέπετε στα εξής αποσπάσματα του εν λόγω καταλόγου συμμετεχόντων, τόσο ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ όσο και ο…Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρευρέθησαν εκεί και κατατάχθηκαν ως συμμετέχοντες πρώτου επιπέδου!!!

ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΗ είναι κι η συμμετοχή του ίδιου του Προέδρου της…ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, ΖΕΛΕΝΣΚΙ…ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

 

Και μιας και μιλάμε και για τον Ζελένσκι, διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Τρεις μήνες πριν από την αποκάλυψη του Covid σε όλο τον κόσμο, το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ ανέθεσε στην Ουκρανία ειδική σύμβαση για «Έρευνα για τον Covid-19»!!! διότι σε αυτό έχουμε αποδείξει την σαφή σύνδεση μεταξύ της ψευτο-πανδημίας του COVID-19 και του…ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ που είναι και τα δύο δημιούργημα του…ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!!!

greeknewsondemand

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Τρεις μήνες πριν από την αποκάλυψη του Covid σε όλο τον κόσμο, το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ ανέθεσε στην Ουκρανία ειδική σύμβαση για «Έρευνα για τον Covid-19»!!!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Τρεις μήνες πριν από την αποκάλυψη του Covid σε όλο τον κόσμο, το Υπουργεί

guteurls.de Read full article here

 

Όσο για την εντελώς ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ συμμετοχή του Μητσοτάκη σε αυτήν τη σύσκεψη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ναι μεν, αυτό δε μας εκκπλήσσει, αλλά δε πρέπει αυτού θέματος να επιληφθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη -ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ– για ευνόητους λόγους διότι αυτό αποτελεί ατράνταχτη απόδειξη του γεγονότος πως πήγε εκεί ο Έλληνας Πρωθυπουργός για να συμμετάσχει ΚΙ ΑΥΤΟΣ σε αυτήν ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ…ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ, εδώ που τα λέμε!!!

Είναι να απορεί κανείς το γεγονός πως μήνες μετά την έναρξη της «πανδημίας», ο Μητσοτάκης όχι μόνο προσυπέγραψε την…ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ της «πανδημίας» δηλαδή, τη…ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ (THE GREAT RESET) του Φόρουμ, αλλά του ήλθε μετά η φαηνή ιδέα να δημιουργηθεί καθώς και να…ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ένα…ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, την οποία ιδεαούλα του την έχουν στηρίξει πάρα πολλά έθνη εκεί έξω.

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Όσο για τη συμμετοχή του Τράμπ, σας είχαμε αποκαλύψει πρόσφατα αυτό το θέμα στο άρθρο μας Μαντέψτε ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑ ΟΝΟΜΑ είναι κι αυτό…ΠΑΙΔΙ του Κ. Σβάμπ – Όταν ο Τράμπ πήγε ΝΤΑΒΟΣ δύο μήνες πριν ξεκινήσει η «πανδημία». Παρών εκεί κι ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ και σας είχαμε γράψει τα εξής…

greeknewsondemand

Μαντέψτε ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑ ΟΝΟΜΑ είναι κι αυτό…ΠΑΙΔΙ του Κ. Σβάμπ – Όταν ο Τράμπ πήγε ΝΤΑΒΟΣ δύο μήνες πριν ξεκινήσει η «πανδημία». Παρών εκεί κι ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

Μαντέψτε ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑ ΟΝΟΜΑ είναι κι αυτό…ΠΑΙΔΙ του Κλάους Σβάμπ – Όταν ο Τράμπ πήγε…

guteurls.de Read full article here
Εμείς από τα Ελληνικά Νέα Τώρα (GreekNewsOnDemand.com) είμαστε το μοναδικό σάιτ ελληνικό στον κόσμο που τον Τράμπ τον έχουμε εκθέσει χιλάδες φορές για αυτό που….ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ: ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ «ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ» ΕΝΩ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
Η ακόλουθη αποκάλυψη του σάιτ μας, για μας, δεν είναι καν έκπληξη, για ευνόητους λόγους. Για ορισμένους όμως εκεί έξω που είχαν την υπόνοιες για τον Τράμπ, αυτό είναι ένα ακόμη…”ΞΗΠΝΗΤΗΡΙ”.
Μετέβη ο Τράμπ στο…ΝΤΑΒΟΣ (τον ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΚΑΙΡΟ που βρισκόταν εκεί κι ο…ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ) τον Ιαν. του 2020 για το επίσημο δημόσιο φόρουμ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του περιβόητου….ΡΟΤΣΙΛΝΤ (από τη μάνα του) ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ.

 

Πείτε μου τώρα…ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΕΚΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ «ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ» ΚΑΙ «ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ» ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΑΦΟΥ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΕΝΑΝΤΙΟΝ» ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΠΩΣ Ο ΣΒΑΜΠ, κτλ;;;
Αλλά αυτό που κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα την όλην ιστοριούλα αυτήν είναι το γεγονός πως ευρέθη εκεί ο Τράμπ λίγες εβδομάδες ΠΡΙΝ από την επίσημη έναρξη της…ΨΕΥΤΟ-πανδημίας του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού…!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ;;;
Εν ολίγοις, τον κόβιντ μας τον έφερε ο….ΤΡΑΜΠ. ΑΥΤΟΣ μας κήρυξε την ψευτο-πανδημία. ΑΥΤΟΣ κήρυξε τις ΗΠΑ και όλον τον κόσμο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω του ΨΕΥΤΟ-ιού που οδήγησε σε…ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ, ΛΟΚΝΤΆΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ και στην…ΛΟΙΜΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ LOCKDOWN.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ήταν ΠΑΛΙ Ο ΤΡΑΜΠ που ενέκρινε όλα αυτά τα θανατηφόρα μπόλια που έχουν οδηγήσει στον ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!
Και..«όλως τυχαίως»….ήταν ο ίδιος ο ΤΡΑΜΠ που έτυχε να μεταβεί στο σκοτεινό συνέδριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ τον Ιαν. του 2020 ώστε να συναντηθεί με τον…ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥ,..ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ, ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ, 1.5 ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η…«ΠΑΝΔΗΜΙΑ».
ΤΙ…ΔΕΝ…ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;;;!!!

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, πήγαν όλοι αυτοί οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ στο Νταβός το 2020, δηλαδή, λίγους μήνες ΠΡΙΝ ΑΠΟ την επίσημη έναρξη της «πανδημίας» για να λάβουν τις…ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ για το πως θα χειριζόταν ο καθένας την «πανδημία» στη δική του χώρα και για χάρη των συμφερόντων τόσο του Φόρουμ όσο και των ελιτιστών (Ρόκφελερ, Ρότσιλντ, κτλ.) και…ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ!!!

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο ΕΔΩ.

Δείτε τώρα την πλήρη λίστα που σας έρχεται αποκλειστικά από τα …ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com)…!!!….

Davos-2020-Heads-of-States-Attendees-1

Όσοι όμως θα θέλατε να διαβάστε μερικά από τα αποκλειστικά μας άρθρα για τον ύπουλο ρόλο του Τράμπ στην «πανδημία», ξεκινήστε με αυτά εδώ >>

Βίντεο-βόμβα γυναίκας που πρόβλεψε επακριβώς την ψευτο-πανδημία Covid το 2019. Προειδοποίησε για παγκόσμια τυραννία και εντολές εμβολίων συναινέσει της κυβερνήσεως ΤΡΑΜΠ που τα ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΟΛΑ με προεδρικό διάταγμα!!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ του Φάουτσι κατήντησε ο ΤΡΑΜΠ!!! Το FDA κι ο Φάουτσι του είπαν να μην βγάλει τόσο γρήγορα τα μπόλια και δεν τους άκουσε. Τώρα θρηνούμε ΕΚΑΤ. ΝΕΚΡΟΥΣ εξαιτίας του!!!

Να γιατί ο Τράμπ δεν έκανε τίποτε για τη κλοπή των Εκλογών. Είχε παραδόσει τη εξουσία στη…FEMA αρχές «πανδημίας» που αποτελεί τώρα την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ των ΗΠΑ!!!

ΣΟΚ από τον Τράμπ: «Κανείς δεν πέθανε από το εμβόλιο…Μόνο οι ανεμβολίαστοι αρρωσταίνουν και πάνε νοσοκομείο» – ΑΡΝΕΙΤΑΙ τώρα ο Τράμπ τους δικούς του ψηφοφόρους που δεν κάνουν το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΠΟΛΙ !!!

Πηγή

Προβολές : 1,215


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα