Ιδού γιατί τα πατριωτικά κόμματα δεν πρόκειται να ενωθούν ποτέ.

Ιδού γιατί τα πατριωτικά κόμματα δεν πρόκειται να ενωθούν ποτέ.

17 Μαρτίου, 2023 19 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,094
Μοίρασέ το

Τα μικρά πατριωτικά κόμματα στην Ελλάδα είναι εντέχνως παγιδευμένα και δεν πρόκειται να ενωθούν εφ’ όσον ακολουθούν την ίδια τακτική.

Αυτοί εμποδίζουν την ένωση των πατριωτικών κομμάτων.

Πολλάκις εχω γράψει πως δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο, που σε ένα κόμμα ή κίνημα, να μην διεσδύσουν οι εβραίοι με στόχο να το διαλύσουν ή να το ελέγχουν.

Έχω επίσης γράψει για το κούνημα του ηλίθιου και του πανηλίθιου που έχει μέσα μασσόνους… (μασσονία και εβραϊλα, ταυτίζονται)… και πρόσωπα που καθοδηγούν τον “αρχηγό” (τρομάρα του για αρχηγός… πού πας ρε καραμήτρο με τόσα “ψυχολογικά”;;;)…

Το ίδιο ισχύει με όλα τα κόμματα που κατέρχονται στις εκλογές…έχουν δυεισδύσει τα ερπετά της Λαζάρειας Λέπρας…

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ…

ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ…

Οπότε μακρυά και αφήστε τον χρόνο να ανατρέψει παγκοσμίως αυτά τα κτήνη, για να πάψουν να μολύνουν όχι μόνο την Πατρίδα μας, αλλά και την ανθρωπότητα…

Άλλωστε, μην ξεχνάτε πως μας χαρακτηρίζουν όλους ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΩΣ ΓΚΟΓΙΜ… ΔΗΛΑΔΗ, ΖΩΑ…

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Για όλα τα δεινά, ναι μεν φταίνε ΑΥΤΟΙ, αλλά και η αφέλεια του λαού και των λαών γενικώς…

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

 

Σε καμία χώρα του κόσμου δεν κατόρθωσαν να ενωθούν τα μικρά πολιτικά πατριωτικά κόμματα.

Σε όλες όμως τις χώρες, όπου απαιτήθηκε, ενώθηκαν τα λεγόμενα «αριστερά», αντιπατριωτικά, κόμματα.

Είναι δηλαδή παγκόσμιο φαινόμενο η ανικανότητα της ενώσεως των μικρών αλλά γνησίων πατριωτικών κομμάτων….

Από την άλλη, είναι επίσης παγκόσμιο φαινόμενο η ένωση των αντεθνικών, κομμουνιστικών, κομμάτων και κομματιδίων.

Όταν αυτό συμβαίνει παγκοσμίως σημαίνει ότι κάποιος, κάποια μυστική δύναμη, τα συντονίζει όλ’ αυτά.

Δεν μπορεί να είναι τυχαία αυτά τα συμβάντα.

Αν δούμε ποιος ευνοείται, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε ποιος τα καθοδηγεί.

Στην Ελλάδα, με αφορμή τον Μπογδάνο, βλέπουμε για άλλη μια φορά να γίνεται ένα προεκλογικό «αλλαλούμ» συνεργασιών μικρών πατριωτικών κομμάτων με ένα όμως αποτέλεσμα.

Ένα αποτέλεσμα το οποίο είναι και το επιδιωκόμενο απ’ αυτούς που διαμορφώνουν καταστάσεις από το σκότος.

Την απογοήτευση των πατριωτών ψηφοφόρων, την αποχώρησή τους, και μοιραίως την συρρίκνωση της συνολικής εκλογικής δυνάμεως όλων αυτών των μικρών πατριωτικών κομμάτων που προσπαθούν να μπουν στην Βουλή.

Λες κι αν μπουν, κάτι θα κάνουν, σ’ έναν χώρο όπου τα πάντα είναι αυστηρότατα ελεγχόμενα, και λειτουργούν με θύματα την Ελλάδα και τους γηγενείς Έλληνες.

Ενώ από την άλλη, έχουμε υποδειγματική ένωση αριστερών δημοκρατικών μικροκομμάτων, λειτουργούντων με σταλινική πειθαρχία, π.χ. τον ΣΥΡΙΖΑ.

Και πριν από τέσσερα χρόνια, στις προηγούμενες εκλογές, είχαν γίνει προεκλογικά κάποιες ενέργειες συνεργασίες των πατριωτικών κομμάτων, και πάλι μετά την ανούσια φασαρία και ανακατωσούρα, το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

Και οι ψηφοφόροι, απογοητευμένοι, ή δεν πήγαν να ψηφίσουν, και καλά έκαναν, ή στράφηκαν προς την Μητσοτακοκρατούμενη Ν.Δ. και τα αποτελέσματα τα βιώνουμε σήμερα.

Μια Ν.Δ. που πολλοί την θεωρούν «δεξιά» και ακόμη δεν έχουν αντιληφθεί ότι πρόκειται για ένα αριστερόστροφο μισελληνικό νεοταξικό κόμμα, όπως και τα υπόλοιπα, που όλα μαζί συνεργάζονται για την επιβολή ακόμη σκληρότερης τυραννίας, αφού πρώτα μας πάρουν τα πάντα, με πρόφαση το οικονομικό και δημοκρατικό καλό μας.

Ποιοι είν’ αυτοί που τα έχουν καταφέρει τόσο ωραία στην πατρίδα μας;

Ποιοι ειν’ αυτοί που εμποδίζουν την ένωση των πατριωτικών κομμάτων;

Πως λειτουργούν;

Πως είναι οργανωμένοι;

Ποιοι τους υποστηρίζουν;

Ποιοι τους καλύπτουν;

Επί του θέματος αυτού πρέπει να ειπωθούν τα πράγματα ξεκάθαρα, ώστε ν’ αποκαλυφθεί αλήθεια, διότι το θέμα είναι κρίσιμο και επικίνδυνο όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για όλα τα έθνη.

Αυτοί οι οποίοι εμποδίζουν την ένωση των πατριωτικών κομμάτων σ’ ολόκληρο τον κόσμο είναι οι ακραίοι ιμπεριαλιστές, οι τύραννοι των εθνών, οι ιουδαίοι σιωνιστές.

Ξέρετε, δύο πράγματα φοβούνται οι ιουδαίοι.

Τα βασανιστήρια και τα πατριωτικά κόμματα.

Τα βασανιστήρια λόγω της εμπειρίας τους με την Ιερά Εξέταση και τα πατριωτικά κόμματα, διότι ο πατριώτης είναι αναγκαστικά και αντισιωνιστής, διότι ο σιωνισμός είναι εναντίον όλων των εθνών.

Ένας σιωνισμός που έχει εισβάλει κακοβούλως σε όλες τις χώρες και με τα μέλη του, εφαρμόζοντας τα του Μωϋσέως,  τα του Ιωσήφ στην Αίγυπτο, της Εσθήρ που τόσο θανάσιμα μισούσε τους Έλληνες, τα του Σολομώντος, κλπ, προσπαθεί να επιβάλει αυταρχικώς την παγκόσμια υπερκομμουνιστική δικτατορία.  

Η οργάνωση που έχουν αναπτύξει, που έχουν συντονίσει, για να προλάβουν την εκλογική άνοδο των πατριωτικών κομμάτων είναι καταπληκτική, συνωμοτική, με επισταμένη επιτήρηση των πάντων.

Το πρώτο πράγμα που έχουν κάνει είναι να έχουν κατασκόπους.

Πρέπει να ξέρουμε ότι όλοι οι Ιουδαίοι, όπου και αν ευρίσκονται, δρουν, εργάζονται, διασκεδάζουν, κλπ, υποχρεούνται ν’ αναφέρουν τι άκουσαν ή είδαν ώστε η οργάνωσή τους να έχει πλήρη εικόνα των δρωμένων.    

Οι πληροφορίες αξιολογούνται σε πρώτο επίπεδο από ραβίνο και οι σπουδαιότερες φθάνουν στο τοπικό Ανώτατο Συμβούλιο του τόπου.

Οι πληροφορίες που αφορούν πολιτικά ή στρατιωτικά θέματα φθάνουν στο ανώτατο κεντρικό συμβούλιο στο εξωτερικό.

Παλαιότερα έδρευε στο Λονδίνο, από το 1933 και μετά στις ΗΠΑ.

Αυτό το κάνουν διότι εάν δει ο σιωνιστικός ιμπεριαλισμός ότι αποτυγχάνει στην επιβολή της παγκοσμίου κομμουνιστικής απολυταρχίας, μέσω της οποίας όλοι οι λαοί θα γίνουν δούλοι τους και όλες οι περιουσίες θα γίνουν κτήμα τους, τότε η εναλλακτική τους λύση είναι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.

Γι αυτό «έστησαν» τον Ψυχρό Πόλεμο.

Γι αυτό επιτρέπουν την αλόγιστη παραγωγή όπλων και οπλικών συστημάτων που το μόνο που κάνουν είναι να σκοτώνουν και να καταστρέφουν.

Εκτός από τους κατασκόπους για συλλογή πληροφοριών, υπάρχουν οι σαμποτέρ.

Αυτοί είναι μπροστάρηδες και δρουν.

Εδώ, στην περίπτωσή μας, μάς αφορούν οι πολιτικοί σαμποτέρ.

Οι δολιοφθορείς, οι σαμποτέρ, δημιουργούν διαιρέσεις μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, ή των ανωτέρων στελεχών των κομματιδίων, ενώ δείχνουν ότι προσπαθούν για το καλό της παράταξης.

Φαίνονται ότι είναι πατριώτες και διαθέσιμοι για συνεργασία, ενώ και με την υποστήριξη των ΜΜΕ, δεν φαίνεται στους πολλούς ο σκοτεινός τους ρόλος.

Ο κάθε σαμποτέρ πριν επιτύχει τον σκοπό του, έχει φροντίσει να δείξει ότι είναι υποδειγματικός, υπεράνω πάσης υποψίας καθαρός και πιστός στον αρχηγό του, και επειδή οι αρχηγοί, ειδικά στην Ελλάδα, δεν διακρίνονται, με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, για την ικανότητά τους να βρίσκουν καταλλήλους συνεργάτες, έχουμε την κατάσταση που υπάρχει.

Η μη σωστή επιλογή μελών και συνεργατών έχει ως αποτέλεσμα να γίνονται οι ίδιοι εύκολα θύματα των εχθρών τους.

Οι σαμποτέρ είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι στον στρατιωτικό και πολιτικό τομέα.

 

Τέλος, μετά τους κατασκόπους και τους σαμποτέρ, έχουμε τους πράκτορες κατακτήσεως.

Ποιά ειν’ αυτά τα κελεπούρια;

Αυτοί μόλις διεισδύσουν στον τομέα στον οποίο δραστηριοποιούνται, και σε συνεργασία πάντα με άλλους κρυφοϊουδαίους, όχι αναγκαστικά εβραίους,  ή ιουδαΐζοντες εξ αγχιστείας, και αποκτήσουν καλή φήμη και δύναμη, κατακτούν την οργάνωση, σωματείο, αρχηγείο, κόμμα, κλπ, και πλέον το εκτρέπουν ευκολότερα προς εξυπηρέτησή τους.

Αυτοί είναι πολύ δύσκολο ν’ αποκαλυφθούν λόγω προτέρου βίου, καθόσον παρουσιάζονται τέλειοι στην δουλειά τους και άμεμπτοι στα μάτια μας, πάντα και με την συμβολή των ΜΜΕ, και κυρίως ουδείς υποψιάζεται τον ρόλο τους.

Το πιο αποδοτικό όπλο στην αναρρίχησή τους είναι η κολακεία, ή «γλείψιμο» σύμφωνα με έκφραση του συρμού.

Στις διαταγές που παίρνουν από τους ανωτέρους τους αυτό το οποίο έχει την πρωτεύουσα σημασία είναι να πλήξουν το έθνος στο οποίο ευρίσκονται επ’ ωφελεία των σιωνιστικών σχεδιασμών.

Προσοχή εδώ.

Άλλες οδηγίες δίνονται για παρόμοιες καταστάσεις όταν πρόκειται π.χ. για Σουηδούς ή Ελβετούς και άλλες π.χ. για Έλληνες.

Χειρίζονται τις φυλές ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους, ενώ σε μας αυτό λέγεται «ρατσισμός».

Μόλις ο τηλεχειριζόμενος πράκτορας κατακτήσεως αναλάβει τα υψηλά καθήκοντά του, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι η «σκούπα».

Η «σκούπα» είναι από τα πιο ιερά καθήκοντα του πράκτορος κατακτήσεως.

Δηλαδή, με διαφόρους τρόπους συκοφαντίες, παγίδες, ψευδείς φήμες, λοιδορίες, κλπ, φροντίζει ν’ απομακρύνει τους ικανούς.

Εάν ο ικανός είναι άμεμπτος, δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει αισχρά ψέματα σε τηλεόραση, εφημερίδες, φυλλάδια, κλπ.

Η απομάκρυνση των ικανών στελεχών έχει ως συνέπεια την υποβάθμιση της αξίας και της σπουδαιότητος του φορέως για τον οποίο εργάζεται.

Στην περίπτωση των πολιτικών κομμάτων, αυτό σημαίνει έμμεση εκδίωξη των ψηφοφόρων, και το χειρότερο, απογοήτευση των ψηφοφόρων και δημιουργία αισθήσεως ότι δεν υπάρχει ελπίδα για κάτι καλό.

Μπορεί ένας πράκτωρ να φθάσει και αρχηγός πολιτικού πατριωτικού κόμματος;

Ναι. Ή μπορεί να δημιουργήσει και δικό του.

Βάζει π.χ. ως πρώτο συνθετικό του ονόματός του το παραφθαρμένο όνομα ενός π.χ. θεό τους, κοπανάει π.χ. και ένα –όπουλος στο τέλος, αν πρόκειται για την Ελλάδα, ή ένα –σον, ή –σεν, αν πρόκειται για σκανδιναβό, κοκ, και αυτομάτως παρουσιάζεται στους ψηφοφόρους ως πατριώτης, χωρίς να κάνει τίποτα ουσιαστικό, απλώς για να κρατάει όσο το δυνατόν εγκλωβισμένους κάποιους ψηφοφόρους μην τυχόν και ψηφίσουν κανένα όντως γνήσιο κόμμα.

Οι δε ψηφοφόροι καμαρώνουν για την εκλογή τους λόγω αγνοίας, ενώ ο αρχηγός τους τούς βλέπει ως ηλιθίους.   

Υπάρχει τρόπος απεγκλωβισμού των πατριωτικών κομμάτων απ’ αυτήν την πλεκτάνη;

Ναι.

Συνωμοτικά, όπως συνωμοτικά δρουν οι εχθροί τους που τους εμποδίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους.

Αλλά επειδή οι αρχηγοί των κομματιδίων αυτών είναι «δημοκράτες», μερικοί δε είναι και καλοπροαίρετοι, αυτό την παρούσα στιγμή δεν μπορεί να γίνει.

Οπότε ουδείς Έλλην πατριώτης να ελπίζει σε ένωση πολιτικών πατριωτικών κομμάτων.

Λέγουν μερικοί ότι για την εξυγίανση των πολιτικών, και άλλων τομέων, «δεν πρέπει να φθάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο, αλλά στο μεδούλι».

Κάτι παραπάνω θα γνωρίζουν.

Τα μικρά πατριωτικά κόμματα στην Ελλάδα είναι εντέχνως παγιδευμένα και δεν πρόκειται να ενωθούν εφ’ όσον ακολουθούν την ίδια τακτική.

 

Χρήστος Μαντζιάρης

 

 

Πηγή

Προβολές : 2,094


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα