S.O.S. Ανοίξτε τα μάτια σας!!! Έτσι στήνουν τους “λαγούς” του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ! Η αδελφομάνα «Μεσσαλίνα» και η ΑΣΤΥΜΑΓΕΙΑ!!! (βίντεο)

S.O.S. Ανοίξτε τα μάτια σας!!! Έτσι στήνουν τους “λαγούς” του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ! Η αδελφομάνα «Μεσσαλίνα» και η ΑΣΤΥΜΑΓΕΙΑ!!! (βίντεο)

7 Μαΐου, 2022 29 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,423
Μοίρασέ το

 

Η πονηρή (εκ του ρήματος πονέω/πονώ) διεργασία του «λαγοκυνηγιού» επαναλαμβάνεται, δολίως, διαρκώς και επιτυχώς, από τον «κυνηγάρη», ωσάν παραμύθι άνευ δράκου, καθώς ουδέποτε παρατηρήθηκε έλλειψη «λαγών» και «κυνηγόσκυλων», εισέτι.

Πρόκειται περί τελετουργίας ξακουστής, με ημερομηνίες σε πανσέληνους και τα τοιαύτα, φοβερά και τρομερά.

 

 

 

Βρε τι πάθαμε… κάθε κορονοϊομπολιασμένος που έγινε γνωστός τα τελευταία δυόμισι χρόνια, κάνει κι ένα κόμμα…

Πολλά τα πρόβατα που θα πέσουν στην παγίδα…

Αλλά ΕΛΕΟΣ… την κριτική σκέψη την μηδενίσαμε;;;

Ποιοί μωρέ θα σώσουν την Ελλάδα;

Οι μπολιασμένοι;;;

Είναι τόσο δύσκολο να αντιληφθεί ο έχων έστω και το μίνιμουμ της ικανότητας σκέψης, πως όλοι αυτοί είναι ΛΑΓΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ;

Πάρτε μια γεύση από το πολύ αποκαλυπτικό κείμενο που ακολουθεί και … ενημερώστε και τους φίλους σας, να μην πάνε ως … πρόβατα επί σφαγή…

Δώστε ιδιαίτερη βάση στα … μεγαλωμένα γράμματα…

Δείτε και το βίντεο με τον … καινούργιο ΛΑΓΟ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Σ’ ένα στημμένο ΣΥΣΤΗΜΑ, που στόχο έχει να σ’ εξαπατήσει, ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ…

 

Ο/Η Ανώνυμος λέει:

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=Gn-TtjA56b0
https://www.in.gr/wp-content/uploads/2022/04/tanea-8-485×600.jpg

“…ο εν λόγω «λαγός» και ο κάθε «λαγός» επιλέγονται από τον αιώνιο «κονικλοτρόφο», εξ αρχής.

Η πανάρχαια (ευρεσι)τεχνία της «κονικλοτροφίας» είναι απλή και λεπτεπεξεργασμένη.

Πρωτίστως, οι «λαγοθήρες» βολιδοσκοπούν τους δυνάμει «κονικλοφάγους» και, εν συνεχεία, αναζητούν «λαγό», ώστε να εκπληρώσει το αφήγημα των εκατέρωθεν προσδοκιών, καθώς τα «καρότα» είναι πολλά.

Αφού οι «λαγουμιτζήδες» τον εντοπίσουνε από το «λαγούμι» του, τον δελεάζουνε, τον πείθουνε, τον κουρεύουνε, τον μυούνε, τον χρίζουνε με «καροτέλαιο», τον δασκαλεύουνε, τον ταΐζουνε, τον βαυκαλίζουνε με μετάλλια -των οποίων το μέταλλο κοστίζει περισσότερο από το μετάλλιο- και τον εκβιάζουνε, ώστε να ελέγχουνε τις πράξεις του «λαγού».

Πρόκειται περί σοβαρής επιχειρηματικής επένδυσης με υψηλό συντελεστή αποδόσεως του «εμπορεύματος».

Έπειτα, ευφημούνε το «λαγοπόδαρό» του στους αδαείς, εξ αποστάσεως, δια των Μέσων Μαζικής Εμπόρευσης, όπου ο «λαγός» αναλύει τον τρόπο που θα νικήσει την «χελώνα».

Όταν διακριθεί στους 20 εκ των 100 τηλεανόητων «καροτολάγνων», επαρκώς, τον προωθούνε σε κάποιο εκ των διαιρεμένων «κονικλοστασίων», το οποίο ελέγχουνε.

Κατόπιν, εκεί, διαπρέπει στην μοιραγή «καροτόζουμου», εξ έδρας.

Έως ότου, κάποια αδελφομάνα «Μεσσαλίνα» τον διαγράφει από τα κιτάπια του «κονικλοστασίου», δια ασήμαντην αφορμή, η οποία συνιστά «μέγιστο λεκτικό ατόπημα» (sic), κατ’αυτήν.

Εννοείται με την έγκριση του «τροφείου» των «καροτοεχόντων» που επιβλέπει το όλον.

Το επόμενο βήμα του «απελεύθερου» «λαγού» είναι ένα άλμα, κρατώντας τη «λαγουδέρα» προς το δικό του «κονικλοστάσιο», με χρήματα των γνωστών αγνώστων του «καροτοστασίου», εκ του οποίου ενδύεται το «πετραχήλιον» και κηρύττει τον «ουρανό με τ’άστρα».

Λίγο η αστυμαγεία, λίγο οι ψεκαστήρες, λίγο η ολιγομνημοσύνη, λίγο το «καρότο», λίγο η «λαγουδίνα», τωόντι, οι πεινασμένοι «καροτοεθισμένοι» ενθουσιάζονται και σπεύδουν οπίσω του «λαγού» με υπομονή και επιμονή, καθώς νιώθουν ότι είναι ο δικός τους «λαγός».

Εάν αποτύχει, όπως είναι μοιρόγραφτο, καταλήγει «στιφάδο» στις ορέξεις των πεινασμένων και οργισμένων, οι οποίοι εξαπατήθηκαν, δια άλλη μια φορά.

Η άνωθεν πονηρή (εκ του ρήματος πονέω/πονώ) διεργασία του «λαγοκυνηγιού» επαναλαμβάνεται, δολίως, διαρκώς και επιτυχώς, από τον «κυνηγάρη», ωσάν παραμύθι άνευ δράκου, καθώς ουδέποτε παρατηρήθηκε έλλειψη «λαγών» και «κυνηγόσκυλων», εισέτι.

Πρόκειται περί τελετουργίας ξακουστής, με ημερομηνίες σε πανσέληνους και τα τοιαύτα, φοβερά και τρομερά.

Μάλιστα, ίσως οι παλαιότεροι ενθυμείστε και τους στίχους από το διάσημο άσμα του τροβαδούρου Πασίλη Βαβακωνσταντίνου, με τίτλο «ο μαύρος λαγός», όπου εξιστορούνται οι περιπέτειες ενός πονηρού «λαγού», ο οποίος κατέληξε «λαγοτόμαρο» από τους εκδοροσφαγείς του χαφιεδότσουρμου που μοιράζουν «θάνατο» στα παντζούρια.

Ωσαύτως, σε ένα άλλο παραμύθι, οι πρόεδροι των αθλοπαιγνίων της «καστανοδρομίας» θυσιάζουν τους προπονητές των παικτών, προς χάριν του θε(ά)ματος εκ του οποίου βιοπορίζονται, «ξεπλένοντας» τα κάστανα του (παρ)άνομου μόχθου των -χωρίς να τρέχει κάστανο.

Η δε «Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης» των «λαγών» -ναι, το μεταμονδέρνο παραμύθι μας έχει και τέτοια- αγνοείται, όμως τα ψεύδη της δεν λησμονήθηκαν από τα «χρυσόψαρα» της λιμνούλας του παραμυθιού.

Κοιμήσου μικρό μου, κι έχει η κόκκινη κλωστή δεμένη γυρίσματα.

Και, κάπου εδώ, το σύντομο παραμύθι μας έφτασε στο τέλος του.

Κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα.

Άχου το καλέ, «λαγοκοιμήθηκε»…”

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 3,423


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα