Ιδού πώς έγινε το δικαστικό πραξικόπημα στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης. Και ένα ερώτημα που ζητά απάντηση...

Ιδού πώς έγινε το δικαστικό πραξικόπημα στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης. Και ένα ερώτημα που ζητά απάντηση...

25 Μαΐου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:486
Μοίρασέ το

 

 

Εάν δείτε προσεκτικά το έγγραφο που παρουσιάζει η «Ζούγκλα», το οποίο συνέταξε και εγχείρισε ο δικηγόρος της Γεωργίας Μπίκα, Αθανάσιος Ζιώγας, για πρώτη φορά στα δικαστικά χρονικά έχει δύο παραλήπτες: τον εισαγγελέα Διαφάνειας, όπως αναγράφεται στην αρχή του εγγράφου, και τον προϊστάμενο Εισαγγελίας Εφετών, όπως αναγράφεται στο τέλος του εγγράφου.

Αυτή είναι και η πρώτη πράξη του δικαστικού πραξικοπήματος το οποίο οργάνωσε και εκτέλεσε ο προϊστάμενος Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης.

Ιδού πώς έγινε το δικαστικό πραξικόπημα στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης

Δεν ξέρω αν πρέπει να νοιώθεις αγανάκτηση, οργή, αηδία, αδικία και να τα σιχτιρίσεις όλα αυτά που κάνουν την ψυχή και τον λογισμό να κτυπάνε κόκκινο… Έπεσαν όλοι να σώσουν τα “καλόπαιδα” της ελίτ… Όχι… δεν ξαναβιάζουν μόνον την Γεωργία…

ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΚΕΨΗΣ…

Ξεσηκωθήκαν οι στοές και τα λαγούμια, βγήκαν από τις τρύπες τους τα φίδια … ξέρετε… εκείνα τα γεννήματα των εχιδνών, για να σωθεί η αφρόκρεμα… 

Εμένα όμως μου έκανε και κάτι άλλο εντύπωση… και ρωτώ…

Μπορεί να μου λύσει κάποιος την απορία μου για την … τελίτσα στην υπογραφή του προϊσταμένου εισαγγελίας εφετών Θεσσαλονίκης;

Ποιοί βάζουν τελίτσα στις υπογραφές τους;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Στο τέλος της ανάρτησης, περιέλαβα τρία σχόλια.

Το πρώτο, μόνο ψυχασθενής τοξικός και μισογύνης μπορεί να το έχει γράψει…

Η φωτογραφία παρακάτω από σχόλιο φίλου αναγνώστη στο φατσοβιβλίο μου, είναι μια σοβαρή απάντηση για τον μισογυνισμό και την ψυχοπάθεια κάποιων …

Την Τρίτη 17 Μαΐου ο δικηγόρος της Γεωργίας Μπίκα, Αθανάσιος Ζιώγας, μετέβη στη Γραμματεία της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης προκειμένου να παραδώσει υπόμνημα της Γεωργίας το οποίο απευθυνόταν στον εισαγγελέα Διαφάνειας, Βασίλη Φλωρίδη. Η Γραμματεία προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με τον εισαγγελέα Διαφάνειας, οπότε και διαπιστώθηκε πως εκείνος έλειπε σε περιοδεία.

Μετά από τηλεφωνική συνεννόηση μαζί του, η Γραμματεία έλαβε εντολή να παραλάβει το υπόμνημα το οποίο προοριζόταν για τον εισαγγελέα Διαφάνειας. Ο κ. Φλωρίδης θα το είχε στα χέρια του μόλις επέστρεφε. Ο δικηγόρος λοιπόν της Γεωργίας υπέγραψε ότι παρέδωσε το έγγραφο στην προβλεπόμενη θέση κάτω δεξιά του υπομνήματος. Δείτε το σχετικό ντοκουμέντο.

Ο Αθανάσιος Ζιώγας αποχώρησε ήσυχος, σίγουρος πως ο εισαγγελέας Διαφάνειας, Βασίλης Φλωρίδης, θα παραλάμβανε άνευ προβλήματος το υπόμνημα.

Ορισμένα όμως πράγματα εν Ελλάδι αρχίζουν εκεί που σταματά η λογική και σε πολλές περιπτώσεις αρχίζει η σκευωρία, ή ακόμη και η συνωμοσία.

Βασίλης Φλωρίδης
Βασίλης Φλωρίδης

Η Γραμματεία, λοιπόν, η οποία παρέλαβε το υπόμνημα με την υπογραφή του δικηγόρου, ενημέρωσε πάραυτα τον προϊστάμενο Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, Άγγελο Καμηλάρη, περί του υπομνήματος.

Εκείνος έδωσε αμέσως εντολή να μη σταλεί το έγγραφο στον εισαγγελέα Διαφάνειας, Βασίλη Φλωρίδη, όπως ήταν συνεννοημένο.

Διέταξε λοιπόν ο προϊστάμενος Εισαγγελίας Εφετών τη Γραμματεία, στο έγγραφο εγχειρίσεως που είχε υπογράψει ο δικηγόρος Αθανάσιος Ζιώγας να αναγραφεί το όνομά του Άγγελος Καμηλάρης, όπως βλέπετε αριστερά στο έγγραφο, και να σταλεί σε εκείνον.

Έτσι και έγινε.

Εάν δείτε προσεκτικά το έγγραφο που παρουσιάζει η «Ζούγκλα», το οποίο συνέταξε και εγχείρισε ο δικηγόρος της Γεωργίας Μπίκα, Αθανάσιος Ζιώγας, για πρώτη φορά στα δικαστικά χρονικά έχει δύο παραλήπτες: τον εισαγγελέα Διαφάνειας, όπως αναγράφεται στην αρχή του εγγράφου, και τον προϊστάμενο Εισαγγελίας Εφετών, όπως αναγράφεται στο τέλος του εγγράφου.

Αυτή είναι και η πρώτη πράξη του δικαστικού πραξικοπήματος το οποίο οργάνωσε και εκτέλεσε ο προϊστάμενος Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης.

Ως απόδειξη ο αναγνώστης μπορεί να δει τις ιδιόχειρες σημειώσεις του κ. Άγγελου Καμηλάρη στην κεφαλή του εγγράφου και κάτω από την ένδειξη «Στον Εισαγγελέα Διαφάνειας».

Στις σημειώσεις αυτές επισημαίνεται πως το υπόμνημα στέλνεται σε πρωτοδίκη για τα περαιτέρω. Αυτή η πράξη προβλέπεται και συνάδει με την πρακτική που εφαρμόζεται. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ωστόσο, το υπόμνημα ήταν προγραμματισμένο να σταλεί στον εισαγγελέα Διαφάνειας.

Άγγελος Καμηλάρης
Άγγελος Καμηλάρης

Όταν επέστρεψε ο κ. Βασίλης Φλωρίδης στο γραφείο του και ζήτησε να δει το υπόμνημα το οποίο ανέμενε, πληροφορήθηκε φυσικά πως το έγγραφο βρισκόταν στην κατοχή του προϊσταμένου Εισαγγελίας Εφετών. Ζήτησε να μάθει γιατί, και τότε πληροφορήθηκε διά ζώσης και διά στόματος του προϊσταμένου Εισαγγελίας Εφετών πως ο Άγγελος Καμηλάρης τον είχε παύσει από εισαγγελέα Διαφάνειας. Αυτή ήταν η δεύτερη και αποφασιστική πράξη του δικαστικού πραξικοπήματος.

Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Όλα αυτά συνέβησαν, βεβαίως, προκειμένου να αποφευχθεί κάθε ενδεχόμενο να καταλήξει η υπόθεση βιασμού της Γεωργίας σε δίκη. Δηλαδή στο ακροατήριο, με κατηγορουμένους δύο μέλη της οικογενείας Λεβέντη -βασικού μετόχου της Coca-Cola 3E- και πιθανώς και ενός επιπλέον κατηγορούμενου (αυτού με τα μπλε μάτια), μέλους εφοπλιστικής οικογένειας.

Διαβάστε όλο το υπόμνημα που κατέθεσε η Γεωργία Μπίκα μέσω του δικηγόρου της.

ΣΧΟΛΙΑ

 

Γιατί ασχολούμαστε ακόμα;

Η Μπίκα, μια συνοδός πολυτελείας μυρίστηκε τυράκι όταν είδε ότι οι πελάτες έχουν χρήμα και έστησε μαζί με το αφεντικό της (τον οποίο πήρε στις 4 το πρωί τηλέφωνο, τι πιο φυσιολογικό) πλεκτάνη για να εκβιάσει τους πελάτες. Το αφεντικό της είναι ο μάρτυράς της, αυτός που την είδε “σε χάλια κατάσταση”. Την διαψεύδει όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου που την είδε να είναι μια χαρά και μη μεθυσμένη/μαστουρωμένη. Πήγε και έκανε την καταγγελία την επόμενη μέρα και ζητάει και τα ρέστα από τους αστυνομικούς και το ξενοδοχείο. Βρε ουστ.

Αν και πιστεύω ότι μάλλον ο νταβατζής της την πίεσε για όλο αυτό και η ίδια δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Και μάλλον περίμεναν ότι οι πελάτες θα τους έδιναν χρήματα για να μην βγει η υπόθεση προς τα έξω. Από τη στιγμή που δεν υπέκυψαν στον εκβιασμό και διερευνήθηκε η υπόθεση, λογικό είναι να ξεφτιλιστεί η Μπίκα.

Η μεγάλη συζήτηση όμως είναι πως πρέπει να τιμωρούνται τέτοια άτομα; Το να τους πληρώσει μόνο το δικηγόρο είναι εξαιρετικά λίγο. Θα έπρεπε να τιμωρηθεί η Μπίκα και το αφεντικό της με όσα χρόνια θα τιμωρούνταν οι πελάτες για βιασμό.

 

Στην περίπτωση σου δύο είναι οι πιθανές εκδοχές σύμφωνα με τα λεγόμενα.
1ον Η είσαι του κυκλώματος των νταβατζήδων και ξέρεις καλά τις μεθόδους
που ακολουθούν ή
2ον Και πιθανότερο, είσαι εντελώς ηλίθιος και δυστυχώς η περίπτωση σου
δεν επιδέχεται ιατρικής συνδρομής ή θεραπείας έτσι θα παραμείνεις
στο υπόλοιπο της ζωής σου προσπάθησε τουλάχιστον να συμβιβαστείς
και να αποδεχθείς το χάλι σου. Συγνώμη που χρησιμοποιώ τέτοιους
χαρακτηρισμούς για σένα αλλά μου δίνεις το δικαίωμα καθ’ ην στιγμή
χαρακτηρίζεις μια άγνωστη σου κοπέλα σαν εκδιδόμενη και εκβιάστρια.
Ντροπή σου και πάλι άξεστε υπάνθρωπε.

 

Απορίες
Οι υποστηρικτές των «παιδιών» (των άεργων και γκαντέμηδων φλώρων), συμπεριλαμβανομένης της Εισαγγελέως και του φιλικού τύπου (αφήνω απέξω τους νταβατζήδες, έχουν εύλογα συμφέροντα), γιατί μετέρχονται τέτοια παράνομα μέσα αφού τα «παιδιά» είναι αθώοι;

Εξηγούμαι:
1. Ολιγωρία αστυνομικών κατά τις πρώτες ώρες συλλογής στοιχείων
2. Ψευδής δήλωση αστυνομικών για την περισυλλογή ούρων
3. Ολιγωρία ιατροδικαστή για την εξέταση του φερόμενου ως θύματος
4. Παράνομο πάρτι στο πεντάστερο
5. Χυδαία συμπεριφορά των φερόμενων ως βιαστών ή φίλων αυτών (δες φωτογραφίες των μπουμπουκιών στο διαδίκτυο)
6. Συγκάλυψη με τον φιλικό τύπο όλων αυτών των παρατυπιών και παρανομιών
7. Νέα παρατυπία των διακστικών αρχών της Θεσσαλονίκης.

Αφού ρε μπαγάσες είναι αθώα τα παιδιά, προς τι τόση σπουδή, με παράνομα μέσα, για κλείσιμο της υπόθεσης;

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εξαιρετικά ευαίσθητη ανώτατη δικαστικός, έχει πάρει είδηση τι γίνεται στην Θεσσαλονίκη;

Ο Υπουργός δικαιοσύνης πού τυρβάζει;

Ο Άρειος Πάγος;

Οι Ανεξάρτητες Αρχές;

Το ιθαγενές #metoo τελικά τι απέγινε;

Οι φεμινιστικές οργάνωσεις έτοιμες να αρπαχτούν από μια λέξη λάθος;

Ο ανεξάρτητος ελληνικός τύπος;

Μη μου πείτε ότι όλοι αυτοί από την αρχή της υπόθεσης, προτού καν καταθέσουν οι ψευδομάρτυρες, ήξεραν ότι πρόκειται για ψευδή καταγγελία.

 

 

Πηγή

Προβολές : 486


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα