ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ από την Κυβέρνηση του Αντίχριστου ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ – ΧΑΖΑΡΟΥ Μητσοτάκη, με το ΑΓΙΟ ΦΩΣ!!!

ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ από την Κυβέρνηση του Αντίχριστου ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ – ΧΑΖΑΡΟΥ Μητσοτάκη, με το ΑΓΙΟ ΦΩΣ!!!

20 Απριλίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:945
Μοίρασέ το

Η επίσημη Ελλάδα τελειώνει οριστικά το «Άγιο Φως»! Μεταφορά σαν απλό κεράκι και ΧΩΡΙΣ εκπρόσωπο της Εκκλησίας

 

Κυβέρνηση και ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ – ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΕΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Τελειώνουν την Οθροδοξία, κι εμείς τους κοιτάμε αντί να τους εκτελέσουμε.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Δεν υπάρχει ούτε ένας βολευτής της ΝΕΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, που να αντιδρά.

Οι κορονοπληκτοι εκκλησιαστικοί ταγοί, ξαφνικά θυμήθηκαν πως … δεν υπαρχει Αρχιερέας να συνοδέψει το ΑΓΙΟ ΦΩΣ!!!

 

Υ.Γ.2. Την επόμενη Λαμπρή, θα την λειτουργήσουμε στις ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ… μακάρι να διαψευστώ…

Σε λίγο θα το ανάβουν με αναπτήρα όλοι οι ιερείς λίγο πριν την Ανάσταση! Εννοείται πως ΔΕΝ κουνιέται φύλλο!!!

Διαφοροποίηση στην υποδοχή του Αγίου Φωτός θα έχουμε και φέτος, καθώς δεν θα πετάξει κυβερνητικό αεροσκάφος για τα Ιεροσόλυμα για την παραλαβή του, αλλά αντιθέτως η αποστολή θα γίνει με ιδιωτική πτήση της Aegean η οποία θα πετάξει τη Μεγάλη Παρασκευή, και όχι το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης δεν πρόκειται να πάει το Μεγάλο Σάββατο για να το παραλάβει, αλλά θα βρίσκεται στο Ισραήλ από τη Μεγάλη Παρασκευή.

Η υποδοχή του Αγίου Φωτός θα γίνει χωρίς τιμές αρχηγού Κράτους για δεύτερη συνεχή χρονιά, με πρόσχημα την πανδημία.

Από την δική της πλευρά, η Ιερά Σύνοδος έκανε γνωστό στο Υπουργείο Εξωτερικών ότι δε μπορεί να στείλει εκπρόσωπο για να συμμετάσχει στην τελετή αφής του Αγίου Φωτός, αφού οι Αρχιερείς την Μεγάλη Παρασκευή τελούν την Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου.

Σύμφωνα με το “Ορθοδοξία news agency”, ορίσθηκε εκπρόσωπος κατά την υποδοχή στο Ελευθέριος Βενιζέλος ο Επίσκοπος Ρωγών κ. Φιλόθεος, ο οποίος θα βρίσκεται στον τόπο υποδοχής μαζί με τον Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο.

Κύκλοι της Ιεράς Συνόδου ανέφεραν στο ίδιο Πρακτορείο ειδήσεων πως στην επιστολή προς το ΥΠΕΞ, δεν φαίνεται καμία ενόχληση της Εκκλησίας και ουδεμία αναφορά γίνεται στην ιδιωτική πτήση.

Στην υποδοχή θα υπάρχει πάντως κόκκινο χαλί και τιμητικό άγημα. Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ “θα αποδοθούν τιμές που αρμόζουν στον θρησκευτικό, ιερό χαρακτήρα του Αγίου Φωτός”, σε ένα πιο “λιτό” τόνο.

Για την ώρα, από το ΥΠΕΞ δεν έχουν ανακοινωθεί οι λεπτομέρειες του προγράμματος για την αποστολή στο Ισραήλ.

Πάντως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπήρξαν αντιδράσεις από δεξιά – συντηρητικά account σχετικά με το γεγονός ότι δεν θα υπάρξει εκπρόσωπος της Εκκλησίας στα Ιεροσόλυμα για την παραλαβή, καταλογίζοντας ευθύνες στη κυβέρνηση της ΝΔ.

 

 

Πηγή

Προβολές : 945


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα