ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

29 Μαρτίου, 2024 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:559
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και διαπιστώνω πόσο προκαλούν τη μοίρα τους με την ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΤΟΥΣ …

Πρόταση δυσπιστίας – Τέμπη: Χάθηκαν μέτρο και φιλότιμο στη Βουλή

– Προκλητικός Φλωρίδης με… τα μπάζα

– Αμετανόητος Καραμανλής

Πρόταση δυσπιστίας - Τέμπη: Χάθηκαν μέτρο και φιλότιμο στη Βουλή - Προκλητικός Φλωρίδης με... τα μπάζα - Αμετανόητος Καραμανλής
Εριστικός ήταν ο υπουργός Δικαιοσύνης κατά τη δεύτερη ημέρας συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης στη Βουλή – Θύελλα αντιδράσεων για τα όσα είπε ο Γιώργος Φλωρίδης

Εκτός ορίων ήταν ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης στην ομιλία του στη Βουλή κατά τη δεύτερη μέρα συζήτησης της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης στη Βουλή την Τετάρτη (27/3/2024).

Ο υπουργός Δικαιοσύνης εμμένοντας στο διάτρητο αφήγημα περί πολέμου σκοτεινών συμφερόντων ισχυρίστηκε πως «όποιοι νομίζουν ότι οι κυβερνήσεις πέφτουν έξω από το πεδίο της δημοκρατίας κάνουν μεγάλο λάθος και θα το διαπιστώσουν άλλη μία φορά».
Ο Γιώργος Φλωρίδης ανέφερε ότι οι ανθρώπινες τραγωδίες δεν προσφέρονται ως πολιτική ευκαιρία και ζήτησε απ’ όλους να αφήσουν απερίσπαστη τη Δικαιοσύνη να πράξει το έργο της.
Αμετανόητος ο πρώην υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής ζήτησε να φέρουν αποδείξεις για την προσωπική του ευθύνη, αρνούμενος εκ νέου να παραιτηθεί της βουλευτικής του ασυλίας.

Αμετανόητος ο Καραμανλής: Φέρτε αποδείξεις

«Ήταν πολλά τα μοιραία λάθη, όχι ένα δυστυχώς. Δεν είναι θεωρία, αλλά βασίζεται σε ομολογία. Επτά φορές παραβιάστηκε ο γενικός κανονισμός κυκλοφορίας. Αυτός που οι ειδικοί χαρακτήρισαν ως το ευαγγέλιο του σιδηροδρόμου. Αυτό προκάλεσε το ατύχημα. Όλα αυτά τα γνωρίζετε, όπως γνωρίζετε ότι παρουσιάζετε στους πολίτες ως αυτονόητα συστήματα που υπάρχουν στο 15% του ευρωπαϊκού σιδηροδρόμου.

Κατηγορείται εμένα για συγκάλυψη, ενώ παραιτήθηκα αμέσως.

Ανέλαβα την πολιτική ευθύνη.

Συγκάλυψη είναι να διασπείρεις ψευδές ειδήσεις για να επιβιώνεις πολιτικά.

Να πατάς στον ανθρώπινο πόνο.

Να διαχέεις το μίσος από σκοτεινούς οργανισμούς στο διαδίκτυο.

Ακούω τόσες αναφορές που γίνονται σε μένα.

Νομίζετε ότι δεν πονάω;

Νομίζετε ότι περνάει έστω μια μέρα που δεν το σκέφτομαι;» ισχυρίστηκε στην ομιλία του ο Κώστας Καραμανλής.

«Από την πρώτη στιγμή τόσο εγώ όσο και ο πρωθυπουργός βρεθήκαμε στο σημείο. Αυτές οι εικόνες δε θα σβήσουν ποτέ από τη μνήμη μου. Εμείς δεν παίξαμε πολιτικό θέατρο όπως έκαναν άλλοι στο Μάτι. Δεν θα μπορούσα να πω ποτέ ότι τα έκανα όλα σωστά. Δεν καταφέραμε να ξεριζώσουμε νοσηρές νοοτροπίες οι οποίες είναι πολλές στο δημόσιο τομέα
Οι ίδιοι που με κατηγορούσαν ότι κρύβομαι, είναι οι ίδιοι που με κατηγόρησαν επειδή έκανα δήλωση με τη συμπλήρωση ενός χρόνου. Οι ίδιο που δεν έχουν αφήσει ποτέ καμία καρέκλα και δεν έχουν αναγνωρίσει ποτέ καμία ευθύνη λένε ότι είναι προσχηματική η δική μου παραίτηση.
Πρώτα μου είπαν ότι δεν έχω δικαίωμα να θέσω υποψηφιότητα. Μετά επιτέθηκαν στις Σέρρες. Έφτασαν στο σημείο πρώην πρωθυπουργός να κατέβει υποψήφιος στις Σέρρες και όταν οι πολίτες με τίμησαν με την ψήφο τους έριξαν λάσπη στο εκλογικό σώμα.
Είπαν ότι δήθεν θέλω την έδρα για να έχω βουλευτική ασυλία και ξέρετε ότι δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δεν κρύφτηκα και δεν κρύβομαι πίσω από τη βουλευτική ασυλία. Καμία βουλευτική ασυλία δεν έχω για τα Τέμπη», συνέχισε ο πρώην υπουργός.
«Εμείς δεν είπαμε ότι έχετε ευθύνη για όσους έχασαν τη ζωή τους σε δρόμους καρμανιόλα που δεν ολοκληρώσατε. Γιατί αυτοί είμαστε εμείς και αυτοί εσείς. Έχουμε μια παρωδία αντιπολίτευσης που κάθε κόμμα προσφέρει τον χειρότερο ιστορικό εαυτό του.
Στόχος σας δεν είμαι εγώ. Είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι η Κυβέρνηση της ΝΔ. Πενήντα χρόνια μετά την ίδρυση της παράταξής μας που ισχυροποίησε τη δημοκρατία, που έβαλε τη χώρα μας στην ΕΕ που εγγυάται διαχρονικά την σταθερότητα, δεν θα παραδώσει τη χώρα στους θυρωρούς των συμφερόντων. Δεν έχω να κρύψω κάτι ούτε και να φοβηθώ με απόλυτο σεβασμό στις μνήμες όσων χάθηκαν. Όποιος έχει κατηγορίες να σταματήσει να κραυγάζει και ας τις φέρει. Είμαι εδώ. Είμαστε όλοι εδώ.
Όλοι γνωρίζετε τι παραλάβαμε το 2019 στον ελληνικό σιδηρόδρομο. Όλοι γνωρίζουν τι προσπάθειες καταβάλαμε. Έργα συντήρησης, προσλήψεις, αυξήσεις στον προϋπολογισμό του οργανισμό», συνέχισε ο κ. Καραμανλής.

 

 

Η πρόκληση Φλωρίδη με τα μπάζα και το παραμύθι με τον πόλεμο των συμφερόντων

 

 

Νωρίτερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης  προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τη φράση του πως είναι για τα «μπάζα» όσοι πολιτικοί θολώνουν το τοπίο με το μπάζωμα του χώρου της τραγωδίας των Τεμπών.

Επικαλέστηκε τη φράση του Μίκη Θεοδωράκη περί αριστερόστροφου φασισμού για να επιτεθεί στα κόμματα που κατέθεσαν την πρόταση δυσπιστίας, ενώ απευθυνόμενος στο ΠΑΣΟΚ χωρίς να το κατονομάσει, επανέλαβε το κυβερνητικό επιχείρημα περί σύμπλευσης με επιχειρηματικά συμφέροντα.

 

«Πότε κατατέθηκε η πρόταση; Όταν υπήρξε νεύμα από κάποιον, αναφέρομαι στο δημοσίευμα με τον παραπλανητικό και ψεύτικο τίτλο, ούτε για ξεκάρφωμα δεν περιμένετε μια ημέρα, να μην φανεί ότι είστε τόσο στοιχισμένοι», είπε, ενώ στράφηκε και προς τον ΣΥΡΙΖΑ και την πρόταση Κασσελάκη για εκλογές με διεθνείς παρατηρητές.

 

«Αυτή η ηγεσία δεν έχει καμία επαφή με την τρίτη ελληνική δημοκρατία, η διατύπωση της άποψης ότι χρειαζόμαστε να κάνουμε ελεύθερες εκλογές με ξένους παρατηρητές δεν ήρθε ξεκάρφωτα από τον αρχηγό σας, ακολούθησε ο κ. Φαραντούρης που κάλεσε την ευρωπαία εισαγγελέα να ρίξει την ελληνική κυβέρνηση αφού εσείς με 12% δεν μπορείτε να ρίξετε», είπε με τον Χρήστο Γιαννούλη να διαμαρτύρεται σε έντονο ύφος.

 

Ο Γιώργος Φλωρίδης αναφέρθηκε στη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης τον περασμένο Ιούλιο για τη διεύρυνση της δυνατότητας των ανακριτών να ακούσουν κάθε συνομιλία που αφορά στο τραγικό δυστύχημα. «Οι προβλέψεις που υπήρχαν δεν επέτρεπαν να ακουστούν οι πέραν του επιχειρησιακού πεδίου συνομιλίες», είπε και στράφηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι δεν ψήφισε τη διάταξη.

 

Ανέφερε ακόμη ότι η κυβέρνηση έφερε διάταξη στον Ποινικό Κώδικα σύμφωνα με την οποία καταργήθηκε η ανάγκη να οδηγεί ο εισαγγελέας την υπόθεση στο δικαστικό συμβούλιο αντί του ακροατηρίου, ενώ προχωρά η κατασκευή του χώρου στη Λάρισα για να διεξαχθεί η δίκη.

Απάντηση στα «ψέματα» Φλωρίδη

Απάντηση στον Γιώργο Φλωρίδη και όσα είπε για το μπάζωμα του χώρου επειδή στην περιοχή υπάρχουν οι υπόγειοι αγωγοί φυσικού αερίου, έδωσε ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης.

 

«Δεν έγινε μπάζωμα μόνο, καταρχάς έγινε προσπάθεια εκσκαφής από το πρώτο 24ωρο, το λένε οι πραγματογνώμονες, ενώ τα προϊόντα εκσκαφής τα οποία μετακινήθηκαν με την απευθείας ανάθεση των 647.000 ευρώ, τοποθετήθηκαν σε σημείο μη εγκεκριμένο από τις αρχές», είπε και χαρακτήρισε ψέμα τα περί επικινδυνότητας λόγω των αγωγών φυσικού αερίου.
«Τι μεγάλο ψέμα αυτό με τον αγωγό φυσικού αερίου.
Το επιστρατεύσατε οψίμως ως επιχείρημα.

 

Ψέμα γιατί προφανώς ξέρετε από το δίκτυο της ΔΕΣΦΑ ότι κανένα δίκτυο φυσικού αγωγού δεν περνάει κάτω από τον αγροτικό δρόμο, ο οποίος ήταν το σημείο που ορίσθηκε από το συντονιστικό για να φτάσουν στο σημείο μηδέν. Ψέμα λοιπόν αυτό και πρέπει άμεσα να το ανακαλέσετε», είπε ο Χάρης Μαμουλάκης.

 

 

Βουλή: Σκληρή επίθεση Ανδρουλάκη στον Φλωρίδη – Άλλα λέει το πρωί και άλλα το απόγευμα, θυμίζετε Βελόπουλο

 

 

Σκληρή επίθεση στον υπουργό Δικαιοσύνης και στην κυβέρνηση Μητσοτάξη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής.
«Πέρασε μια μέρα στην συζήτηση και δεν έχουμε ακούσει κάτι καινούργιο, πρέπει να οδηγηθούμε κάπου σε αυτή τη διαδικασία», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας ότι «άλλα λέει ο κ. Φλωρίδης το πρωί, άλλα το απόγευμα, τα άλλαξε γιατί κατάλαβε ότι αυτό εκθέτει την κυβέρνηση της ΝΔ».
Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης, πριν τοποθετηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, όπου και επιτέθηκε τόσο κατά του ΠΑΣΟΚ, όσο και κατά του ΣΥΡΙΖΑ, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του πως ο ότι ο ανακριτής για πέντε μήνες μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, δεν μπορούσε να ακούσει τις συνομιλίες των εμπλεκομένων λόγω νόμου.

 

«Μπορείτε να κοροϊδέψετε λίγους για πολύ, αλλά όλους για πάντα δεν μπορείτε», τόνισε εν συνεχεία, ο κ. Ανδρουλάκης
Ενώ επανέλαβε πως τα επιχειρήματα της κυβέρνησης περί διαπλοκής του ΠΑΣΟΚ «είναι γελοία».

 

«Κάνοντας ζάπινγκ βλέπει κάθε πολίτης στα κανάλια ποιος περνάει την άποψή του. Παντού μια πανίσχυρη προπαγάνδα της ΝΔ», δήλωσε, για να επισημάνει στην παρέμβασή του: «Θα πει ο Μητσοτάκης ότι εγώ είμαι διαπλεκόμενος; Τα δικά σας κίνητρα είναι καθεστωτικά».

 

Όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απευθυνόμενος στην κυβέρνηση, «όποτε βρεθείτε σε δύσκολη θέση, μιλάτε με τη γλώσσα του Βελόπουλου».

Φάμελλος: Σύγχρονος πολιτικός γενίτσαρος o Φλωρίδης – Πιο δεξιός από τον Βορίδη

 

Σε «χυδαίο παραλήρημα του κυρίου Φλωρίδη» αναφέρθηκε στην ομιλία του και ο Σωκράτης Φάμελλος κάνοντας λόγο για απαράδεκτη φρασεολογία και ειρωνείες με τις οποίες επιτέθηκε στην αντιπολίτευση για το έγκλημα στα Τέμπη.
Ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρότεινε στον υπουργό να συναντηθεί με τις οικογένειες των θυμάτων «που ήρθαν και μας βρήκαν και που έψαχναν προσωπικά αντικείμενα των παιδιών τους στα μπάζα».
«Δεν είναι ότι δεν έχει συναίσθηση, δεν έχει και ηθική» πρόσθεσε και συμπλήρωσε πως έφτασε σε σημείο «ως σύγχρονος πολιτικός γενίτσαρος – να μας κατηγορήσει για αριστερόστροφο φασισμό».

Είπε πως είναι γνωστή η κατρακύλα και ο λαϊκισμός του, «πιο δεξιός από το Βορίδη έχει καταντήσει».
ελληνικής δημοκρατίας».

 

Να του θυμίσω λοιπόν ότι την εμπιστοσύνη και του λαού και της Ευρώπης έναντι της ελληνικής δημοκρατίας έχει κλονίσει η Κυβέρνηση και ο κος Μητσοτάκης», ανέφερε ο κ. Φάμελλος.
«Επειδή όμως είπε ότι έχουμε σκοπό να «ελαχιστοποιηθεί έως καταργηθεί η εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού απέναντι στους θεσμούς της ελληνικής δημοκρατίας». Να του θυμίσω λοιπόν ότι την εμπιστοσύνη και του λαούκαι της Ευρώπης έναντι της ελληνικής δημοκρατίας έχει κλονίσει η Κυβέρνηση και ο κος Μητσοτάκης», υπογράμμισε ο κ. Φάμελλος.

Μάντζος (ΠΑΣΟΚ): Ο Φλωρίδης να κατονομάσει το παρακράτος

Να κατονομάσει το παρακράτος κάλεσε τον υπουργό Δικαιοσύνης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζος. «Είπατε σήμερα κάτι συγκλονιστικό: ότι οι ανακριτές, η δικαιοσύνη δεν είχε πρόσβαση στο πλήρες ανακριτικό υλικό και χρειάστηκε να προωθήσετε διάταξη. Την ίδια ώρα, κάποιοι άλλοι είχαν προνομιακή πρόσβαση στο υλικό και χαλκευμένο το διέρρευσαν σε φιλικά ΜΜΕ», είπε και αναφερόμενος στον Κώστα Καραμανλή σχολίασε ότι δεν φύτρωσε μόνος του στο ψηφοδέλτιο των Σερρών, αλλά τον τοποθέτησε ο πρωθυπουργός.

Κωστής Χατζηδάκης: Ο Ανδρουλάκης οδηγεί το ΠΑΣΟΚ σε συριζοποίηση – Ακραία και τοξική η ρητορική του

Για «ακραία, τοξική ρητορική» και «συριζοποίηση» εγκάλεσε το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας Κωστής Χατζηδάκης, τοποθετούμενος στην Ολομέλεια της Βουλής για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης.
«Ο αντιπολιτευτικός οίστρος οδηγεί σε απεγνωσμένη αντιπολίτευση που αγνοεί το τεκμήριο της αθωότητας και που αδιαφορεί για τους κανόνες μιας δίκαιας δίκης» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σημειώνοντας πως «η αδίστακτη δημαγωγία δεν εξυπηρετεί την αλήθεια παρά μόνο τις μικροκομματικές ανάγκες».
Ο κ. Χατζιδάκης επεσήμανε σε άλλο σημείο πως «η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης κατατέθηκε με αφορμή τι; Ένα δημοσίευμα που δήθεν αποκάλυπτε κάτι το οποίο είχε ήδη αποκαλυφτεί ένα χρόνο πριν. Είχαμε αντίδραση της αντιπολίτευσης με καθυστέρηση ενός έτους. Με αφορμή αυτό το δημοσίευμα ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας υιοθετώντας μια ακραία τοξική γλώσσα και ρητορική οδηγώντας στην συριζοποίοηση του ΠΑΣΟΚ».
«Δεν έχουν οι οικογένειες θυμάτων να περιμένουν τίποτα από μια τέτοια αντιπολίτευση», δήλωσε, ανεβάζοντας τους τόνους.
Απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε «από την άλλη ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ στήριξε την πρόταση δυσπιστίας και την ίδια ώρα χαρακτήρισε την συζήτηση ως κοκορομαχία».

Χρυσοχοΐδης: Επειδή δεν έχει μιλήσει ακόμα η Δικαιοσύνη, βρίσκουν χώρο οι θεωρίες συνωμοσίας

Έωλη και προσχηματική χαρακτήρισε την πρωτοβουλία κομμάτων της αντιπολίτευσης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδης, τοποθετούμενος επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης: Δεν τεκμηριώνεται και δεν προσφέρει τίποτα, ούτε στο πολιτικό κλίμα ούτε κυρίως στην διαλεύκανση του ειδικού θέματος που επικαλείται, σημείωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης.
Αφού σημείωσε ότι ο μόνος δρόμος που μπορεί να απαλύνει τα συναισθήματα των συγγενών των θυμάτων είναι ο δρόμος της κατανομής ευθυνών όπου υπάρχουν, ο δρόμος της δικαιοσύνης, της διαφάνειας και της ανάληψης της ευθύνης εκεί που υπάρχει, επισήμανε ότι «ένα χρόνο μετά, οι ευθύνες είναι ακόμα υπό διερεύνηση. Η δικαιοσύνη δεν έχει μιλήσει ακόμα. Και πάνω σε αυτό το κενό της μη απόδοσης ευθυνών, βρίσκουν χώρο τελικά η κάθε λογής θεωρίες συνωμοσίας».
Ο κ. Χρυσοχοΐδης απέκρουσε τις αιτιάσεις περί συγκάλυψης: «Υπάρχει κανείς που το ισχυρίζεται αυτό σοβαρά και τεκμηριωμένα, με αποδείξεις, με στοιχεία; [..] Έχουμε ήδη 33 κατηγορούμενους. (Υπάρχει) εφέτης – ανακριτής, Ευρωπαίος Εισαγγελέας, δύο πραγματογνώμονες, ευρωπαϊκό ενδιαφέρον. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να στοιχειοθετήσει τελικώς, επιχείρημα παρεμπόδισης ή συγκάλυψη;»
Σύμφωνα με τον υπουργό, μπορεί κάποιος να το ισχυριστεί αλλά όχι να το τεκμηριώσει. Απλώς γιατί δεν ισχύει. Δεν γίνεται, ανεξάρτητα από τις προθέσεις μίας κυβέρνησης. Το ξέρει και η αντιπολίτευση αυτό» σημείωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

 

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 559


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα