Ινδιάνος επίσκοπος συγκλονίζει: «Κοιτάζω προς την ΕΛΛΑΔΑ, αλλά δεν ξέρω προς τα που κοιτάζουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ»

Ινδιάνος επίσκοπος συγκλονίζει: «Κοιτάζω προς την ΕΛΛΑΔΑ, αλλά δεν ξέρω προς τα που κοιτάζουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ»

31 Ιανουαρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:510
Μοίρασέ το

 

Στο παρακάτω βίντεο καλεί τους Έλληνες να μην κατεβάσουν την σημαία τους και να κρατήσουν τον πολιτισμό, δηλαδή το Φως που απλόχερα και πάλι θα μοιραστεί στην Οικουμένη από αυτούς τους λίγους που ο Χαράρι, όπως είπε, θέλει να ξεφορτωθεί.

 

 

 

 

Ειλικρινά, δεν βρίσκω λόγια…

Ένας ινδιάνος ΙΕΡΕΑΣ, μας φέρνει ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ…

Ας κοιταχτούμε στον καθρέπτη και ας δούμε ΕΜΕΙΣ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ;;;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΤΙΠΟΤΑ…

ΜΑΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ…

ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ … ΓΕΛΑΜΕ…

ΤΙ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΜΩΡΕ;;;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΜΑΣ;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μήνυμα στα «παιδιά των Ελλήνων που δεν κατέβασαν ποτέ την σημαία», το οποίο τα καλεί «να μην βάλουν νερό στο κρασί τους».«Εγώ ένας Ινδιάνος κοιτάζω προς την Ελλάδα, αλλά δεν ξέρω προς τα που κοιτάζουν οι Έλληνες»!

Αυτά είναι τα λόγια ενός Ινδιάνου Παπά που, όπως λέει, μόνο στην Ελλάδα ήθελε  να έρθει για να μάθει για τον Χριστό, καθώς οι Ινδιάνοι κοιτούν από τα αρχαία χρόνια προς την Ελλάδα, όπως έχει εξηγήσει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος στο «Γη ο πλανήτης των Ελλήνων»!

Ο κατά κόσμον Λουΐς Αντώνιο Τόρρες Εσκβίρελ γεννήθηκε στην Κολομβία. Στις 8 Νοεμβρίου 2020 χειροτονήθηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μπογκοτά τιτουλάριος Επίσκοπος Άσσου, Βοηθός Επίσκοπος της Μητροπόλεως Μεξικού.

Στο παρακάτω βίντεο καλεί τους Έλληνες να μην κατεβάσουν την σημαία τους και να κρατήσουν τον πολιτισμό, δηλαδή το Φως που απλόχερα και πάλι θα μοιραστεί στην Οικουμένη από αυτούς τους λίγους που ο Χαράρι, όπως είπε, θέλει να ξεφορτωθεί.

Τα λόγια περισσεύουν!

Δείτε το βίντεο από την οπτική γωνία του παθιασμένου με τον Ελληνισμό Ινδιάνου και όπου «ορθόδοξη πίστη και ορθοδοξία» βάλτε απλά «Χριστό»:

Τα είπε όλα! Επίσκοπος Κολομβίας Ορθόδοξος Ινδιάνος Πιο Έλληνας από πολλούς Έλληνες

 

 

Πηγή

Προβολές : 510


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα