Ιουδαϊσμός: Φέρνοντας την Ιστορία σε συμφωνία με τα Γεγονότα

Ιουδαϊσμός: Φέρνοντας την Ιστορία σε συμφωνία με τα Γεγονότα

17 Απριλίου, 2023 14 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:613
Μοίρασέ το

Ο Vaughn Klingenberg του VT εξερευνά τον μύθο ότι οι Εβραίοι είναι ξεχωριστοί.

Το μυστικό της εβραϊκής επιτυχίας: μέσω του ολιγαρχικού κολεκτιβισμού (βλ. Orwell’s 1984) οι Εβραίοι έχουν καταλάβει τον έλεγχο των δυτικών μέσων ενημέρωσης και των δυτικών οικονομικών και μέσω αυτών των θεσμών ελέγχουν το πολιτικό τοπίο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο «ολιγαρχικός συλλογικισμός» ασκείται με απροκάλυπτα και κρυφά αμοιβαία προώθηση των ομοπίστων μελών της (Εβραϊκής) Φυλής έως ότου το στοχευόμενο ίδρυμα είναι πλήρως υπό τον έλεγχό τους.

 

 

 

Και μόνο το γεγονός πως ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, αρκεί… και σταματώ εδώ, γιατί ΑΠΑΙΤΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟ ΤΟΥΣ… ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΝΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΥΝΟΔΙΚΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ, ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Σε κανένα δε κάνει εντύπωση το γεγονός πως ο πρώην αρχιεπίσκοπος Κύπρου, αυτός που ψόφησε πρόσφατα, υπέγραψε με τον ραβίνο τους,  πως δεν φταίνε οι οβριοί για την ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΑΙΣΧΡΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ;;;

Σε κανέναν δεν κάνει εντύπωση η απαίτησή τους να ακυρωθεί το ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ;;;

Σε κανέναν δεν έκαναν εντύπωση όσα είπε η εβραία Μπενάκη στον Παπούλια;

Σε κανέναν δεν κάνει εντύπωση πως όλοι οι πολιτικοί μας κυρίως πρωθυπουργοί και πρόεδροι καταθέτουν στεφάνια στο ψευδές ολοκαύτωμά τους;;;

Σε κανέναν δεν κάνει εντύπωση η αλλοίωση των βιβλίων εκπαίδευσης;

Σε κανέναν δεν κάνει εντύπωση η ανακοίνωση του εβραίου ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΩΣ ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA  ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ;;;

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΧΙΔΝΩΝ;;;

ΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ;;;

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…

 

 

 

Πιστεύω ότι πολλοί μη Εβραίοι τρομοκρατούνται λίγο από τις επιτυχίες και τα επιτεύγματα των μελών της εβραϊκής κοινότητας. Πιστεύουν (λανθασμένα) ότι τα εβραϊκά επιτεύγματα βασίζονται στην αξία, όχι στον ρατσιστικό νεποτισμό και ότι οι επιτυχίες τους αξίζουν ανεπιφύλακτα.

Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια, όπως ελπίζω να καταδείξω σε αυτό που ακολουθεί. Οι Εθνικοί μπορούν να κρατούν το κεφάλι τους ψηλά με υπερηφάνεια και δεν πρέπει να παρασυρθούν από ψεύτικες, κατασκευασμένες τιμές που κληροδοτήθηκαν στους Εβραίους από τους συμπολίτες τους Εβραίους.

Ας αρχίσουμε.

 

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή θρησκευτική άποψη και την προπαγάνδα, ο Χριστιανισμός είναι —στην καλύτερη περίπτωση— μόνο εν μέρει, πολύ εν μέρει, εβραϊκών απογόνων. Ενώ ακούμε συχνά για την «ιουδαιοχριστιανική» [sic] παράδοση, το γεγονός είναι ότι υπάρχουν βαθιές διαφορές μεταξύ των δύο «θρησκειών», αν κάποιος μπορεί να αποκαλέσει τον Ιουδαϊσμό «θρησκεία».

Πρώτον, ο Ιουδαϊσμός βασίζεται στη ρατσιστική καταγωγή: εάν γεννιέσαι από Εβραία μητέρα (ιδανικά μια Ορθόδοξη Εβραία μητέρα και πατέρας) τότε είσαι Εβραίος είτε πιστεύεις στον Θεό είτε όχι. Δεν είναι αντίφαση να είσαι Εβραίος άθεος, ενώ είναι αυτοαντιφατικό να είσαι «Χριστιανός άθεος».

Στη συνέχεια, ακόμη και σήμερα οι Εβραίοι πιστεύουν στον Lex Talionis, μια εκδικητική δικαιοσύνη «οφθαλμό αντί οφθαλμού». αυτός είναι ο ηθικός λίθος τους (βλέπε Έξοδος 21:23-25). Ωστόσο, με τους Χριστιανούς της Καινής Διαθήκης η ηθική λίθος είναι να «γυρίζουν το άλλο μάγουλο» (Το Ευαγγέλιο του Ματθαίου 5:39) και να ασκούν τη συγχώρεση όταν πρόκειται για διαπροσωπική δικαιοσύνη.

Επιπλέον, το κύριο κείμενο του σύγχρονου ραβινικού Ιουδαϊσμού είναι το Ταλμούδ (όχι η Τορά) που καθοδηγεί τους Εβραίους ότι είναι ένας Εκλεκτός Λαός, μια κυριολεκτική «κύρια φυλή» και ότι όλες οι άλλες φυλές είναι υποανθρώπινες και τοποθετήθηκαν στη γη για να υπηρετήσουν τους.

Το Goyim, ένας υποτιμητικός όρος για τους μη Εβραίους, μπορεί να σκοτωθεί χωρίς δισταγμό, ενοχές ή έλεος. Πιστεύουν επίσης στο «lebensraum», [Γερ. «χώρος διαβίωσης»] και ότι έχουν προφανή μοίρα στη γη της Παλαιστίνης.

Τέλος, οι σύγχρονοι Εβραίοι διδάσκονται να πιστεύουν ότι ο Ιησούς ήταν ένας καταφρονημένος αιρετικός και βράζεται σε περιττώματα σε ένα αλύτρωτο καθαρτήριο για να απομακρυνθεί από τον Ιουδαϊσμό (βλέπε Talmud, Gitten 57a) – αλλά προσπαθήστε να το πείτε αυτό σε έναν αφελή και ευκολόπιστο Χριστιανό, έναν αποκαλείται «αδελφός» στον Ιουδαϊσμό!

Θα πρέπει επίσης να προστεθεί ότι το Ταλμούδ ενθαρρύνει τους Εβραίους να πουν ψέματα στους Εθνικούς σχετικά με αυτό που το Ταλμούδ πραγματικά ασπάζεται (Szaaloth-Utszabot, The Book of Jore Dia 17) γιατί εάν οι Εθνικοί γνώριζαν τι διδάσκει κρυφά ο παραδοσιακός και σύγχρονος Ιουδαϊσμός για τους Εθνικούς, τους μη Εβραίους- θα ήθελε να σκοτώσει ανοιχτά Εβραίους (Libbre David 37)!!!

Επιπλέον, παραδοσιακά οι Εβραίοι συχνά δεν πιστεύουν σε μια μεταθανάτια ζωή.

Ως εκ τούτου, η εστίασή τους είναι στην επιτυχία και τα επιτεύγματα σε αυτή τη ζωή.

Η ουσία είναι ότι η φράση «ιουδαιοχριστιανός» είναι, κατά βάση, μια αυτοαντίφαση, έτσι ώστε, στο εξής, οι Χριστιανοί θα πρέπει να μιλούν μόνο για τη «χριστιανική» ηθική και θρησκευτική παράδοση, όχι για τον παράξενα αντιπαρατιθέμενο «ιουδαιοχριστιανό». παράδοση.

(Παρεμπιπτόντως, ενώ όλες οι χριστιανικές γιορτές γιορτάζουν την παγκόσμια αδελφότητα της ανθρωπότητας, οι εβραϊκές γιορτές όχι. Οι εβραϊκές γιορτές είναι εθνοκεντρικές γιορτές που συνήθως θυμίζουν πώς οι Εβραίοι ήταν θύματα της πλειοψηφικής κοινωνίας των Εθνών. Η «θρησκεία» τους είναι μια ιδεολογία θυματοποίησης, μίσους και ήλπιζα για την τελική τεράστια εκδίκηση!)

Στη συνέχεια, σχετικά με τους διάσημους Εβραίους κρεοπώλες στην ιστορία, αυτό θα περιελάμβανε, στην Τορά, τη θρησκευτικά εγκεκριμένη γενοκτονία κατά των Αμορραίων (Δευτερονόμιο 2:34) και των Μαδιανιτών (Αριθμοί 31:17) σύμφωνα με τις οδηγίες του Μωυσή καθώς και τον εορτασμό του Μωυσή ο φόνος των πρωτότοκων γιων των αρχαίων Αιγυπτίων που γιορτάζεται τώρα στο Πάσχα.

Για λόγους συντομίας, για να περάσουμε στον 20ο αιώνα, ο Lavrentiy Beria (ο πιο σημαντικός και μακροβιότερος αρχηγός της αστυνομίας του Στάλιν και ηγέτης του NKVD), ο Lazar Kaganovich (επόπτης του Holodomor), ο Leon Trotsky και ο Feliks Dzerzhinsky (επόπτες του Ο Κόκκινος Τρόμος).

Οι δολοφονικοί Εβραίοι πρωθυπουργοί του Ισραήλ περιλαμβάνουν τον Menachem Begin, τον Ariel Sharon και τον Benjamin Netanyahu για να αναφέρουμε μόνο μερικούς.

Στη συνέχεια, υπήρχαν οι πρώτοι Εβραίοι νεοαπατεώνες σύμβουλοι εθνικής ασφάλειας (Ρίτσαρντ Περλ, Πολ Γούλφοβιτς και Έλιοτ Άμπραμς) του Προέδρου Τζορτζ Μπους Β’.

Οι νεο-Κονιστές αργότερα παραδέχτηκαν δημοσίως ότι χειραγωγούσαν τον ανώριμο και εύκολα εύπλαστο Μπους και ξεσηκώθηκαν για πόλεμο εναντίον των αντι-ισραηλινών κρατών του Αφγανιστάν και του Ιράκ χρησιμοποιώντας τις Ηνωμένες Πολιτείες ως στρατό αντιπροσώπου τους—του Ισραήλ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τους αθώους θανάτους εκατομμυρίων ομοεθνών Εθνικών.

Έπειτα, υπάρχει η Υπουργός Εξωτερικών Madeline Albright, η οποία υποστήριξε δημόσια τους θανάτους εκατοντάδων χιλιάδων ιρακινών βρεφών και παιδιών, απαγορεύοντας την αποστολή ιατρικών προμηθειών νεογνών σε αυτό το έθνος όταν βρίσκονταν υπό αμερικανικά εμπάργκο και κυρώσεις.

ΑΡΧΕΙΟ – Η πρώην υπουργός Εξωτερικών Madeleine Albright μιλά σε μια δεξίωση για τον εορτασμό της ολοκλήρωσης του περιπτέρου του Κέντρου Διπλωματίας των ΗΠΑ στο State Department στην Ουάσιγκτον, 10 Ιανουαρίου 2017. Ο Όλμπραιτ πέθανε από καρκίνο, Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022. (AP Photo /Sait Serkan Gurbuz, Αρχείο)

 

 

Επίσης, ο σημερινός ολοκληρωτικός Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βλαντιμίρ Ζελένσκι, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την παραβίαση των Συμφωνιών του Μινσκ που επέσπευσαν τη ρωσο-ουκρανική σύγκρουση και η οποία οδήγησε στον αδικαιολόγητο θάνατο δεκάδων χιλιάδων στρατιωτών από κάθε πλευρά.

 

Παρεμπιπτόντως, ενώ όλοι γνωρίζουν ότι ο Χίτλερ, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, επέβλεπε τους θανάτους 6 εκατομμυρίων Εβραίων, θα είναι καλή τύχη να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την ευθύνη του Genrikh Yagoda ή του Lazar Kaganovich για τους θανάτους τουλάχιστον 10 εκατομμυρίων Εβραίων.

Αναρωτιέμαι γιατί είναι αυτό;! Γιατί, ω γιατί, είναι αυτό;

Τρίτον, το μυστικό της εβραϊκής επιτυχίας: μέσω του ολιγαρχικού κολεκτιβισμού (βλ. Orwell’s 1984) οι Εβραίοι έχουν καταλάβει τον έλεγχο των δυτικών μέσων ενημέρωσης και των δυτικών οικονομικών και μέσω αυτών των θεσμών ελέγχουν το πολιτικό τοπίο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο «ολιγαρχικός συλλογικισμός» ασκείται με απροκάλυπτα και κρυφά αμοιβαία προώθηση των ομοπίστων μελών της (Εβραϊκής) Φυλής έως ότου το στοχευόμενο ίδρυμα είναι πλήρως υπό τον έλεγχό τους.

Αυτοί οι καλά τοποθετημένοι Εβραίοι ολιγάρχες υπαγορεύουν στη συνέχεια την αμερικανική εσωτερική και εξωτερική πολιτική στους «μας» [sic] κουίσλινγκ πολιτικούς (πάντα πρόθυμοι να ξεπληρώσουν σημαντικές συνεισφορές στις προεκλογικές εκστρατείες και θετική κάλυψη από τα ΜΜΕ με συμμορφωτικές, κουίσλινγκ, quid pro quo ψήφους) και ως αποτέλεσμα έχουν μας έκανε να τους μισούμε σε όλο τον κόσμο, ειδικά για την υποστήριξη της τραγικής κακομεταχείρισης και σφαγής του Ισραήλ ανυπεράσπιστων Παλαιστινίων και για τη διεξαγωγή φιλοσιωνιστικών στρατιωτικών εκστρατειών για λογαριασμό του Ισραήλ, όπως στο Αφγανιστάν και το Ιράκ – για άλλη μια φορά, περιττοί πόλεμοι που σίγουρα δεν ήταν ηθικά ή νομικά δικαιολογημένο ούτε προς το συμφέρον της Αμερικής.

Τέταρτον, ακόμη και οι υποτιθέμενες εβραϊκή ιδιοφυΐα του Καρλ Μαρξ, του Σίγκμουντ Φρόιντ και του Άλμπερτ Αϊνστάιν έχουν το σκιερό παρελθόν τους.

Ο Μαρξ πήρε εντελώς λάθος την ανάπτυξη του κομμουνισμού.

Πίστευε ότι η κομμουνιστική επανάσταση θα συνέβαινε στις πιο προηγμένες καπιταλιστικές χώρες όπως η Αγγλία ή η Γερμανία και ότι μετά την επιτυχή ανατροπή των προηγμένων καπιταλιστικών οικονομιών και την αντικατάστασή τους από συλλογική ιδιοκτησία, η ταξική σύγκρουση θα τελείωνε και θα προανήγγειλε μια εποχή αταξικής οικονομικής αρμονίας.

Το γεγονός είναι ότι η κομμουνιστική επανάσταση έλαβε χώρα σε οικονομικά υπανάπτυκτες περιοχές όπως η Ρωσία και η Ασία και δεν οδήγησε σε οικονομική αρμονία αλλά σε ολοκληρωτική πολιτική καταστολή και οικονομική τυραννία.

Όσο για τον Φρόιντ, οι ψυχαναλυτικές του θεωρίες είναι μη παραποιήσιμες και ως εκ τούτου επιστημονικά άχρηστες.

Τέλος, σχετικά με τον Αϊνστάιν, φέρεται να λογοκλοπή της θεωρίας της ειδικής σχετικότητας από τους φυσικούς Χέντρικ Λόρεντς και Χένρι Πουανκάρε, και τη γενική θεωρία της σχετικότητας από τον μαθηματικό Ντέιβιντ Χίλμπερτ, γεγονότα που καταπνίγονται υπεύθυνα από τα εβραϊκά μέσα που θέλουν να αναγνωρίσουν ένα από τα δικά τους. μοναδικά, ενώ ταυτόχρονα καταστέλλει τη γνώση όλων των άλλων μη Εβραίων που αναπτύσσουν τις θεωρίες της σχετικότητας!

Επιπλέον, ο Αϊνστάιν απέκτησε έναν γιο, τον Έντουαρντ, ο οποίος εγκαταλείφθηκε σε ψυχιατρικό ίδρυμα στη Ζυρίχη αφού ο Άλμπερτ έφυγε από την Ευρώπη για τις ΗΠΑ το 1933. Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν δεν επισκέφτηκε ποτέ τον μονίμως νοσηλευόμενο γιο του με αναπηρία τις δύο δεκαετίες αφότου ο Άλμπερτ έφυγε για τις ΗΠΑ! Ωραίος «οικογενειάρχης» [sic] αυτός ο Άλμπερτ Αϊνστάιν!

Ωστόσο, το συμπέρασμα είναι ότι τα αυτοπροωθητικά εβραϊκά μέσα εκμεταλλεύονται αυτές τις τρεις εβραϊκές «ιδιοφυΐες» [sic] στο κοινό των Εθνών, έχοντας το τελευταίο να πιστεύει ότι οι Εβραίοι στην πραγματικότητα είναι μοναδικά πνευματικά πρωτότυποι και ανώτεροι από τους μη Εβραίους. αντίθετα όπως μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα.

Πέμπτον, πολλές από τις αληθινές ιδιοφυΐες του δυτικού πολιτισμού ήταν αντιεβραϊκοί (όχι αντισημιτικοί). για παράδειγμα, οι αρχαίοι Ρωμαίοι διανοούμενοι περιφρονούσαν τους Εβραίους επειδή δεν έτρωγαν με ντόπιους Ρωμαίους πολίτες (δεν ήταν κοσέρ) και επειδή ψήφιζαν πάντα σε ένα ομόφωνο μπλοκ στη Ρωμαϊκή Γερουσία.

Άλλες διάσημες αντιεβραϊκές προσωπικότητες θα ήταν ο Ιησούς, ο Άγγλος βασιλιάς Εδουάρδος, ο βασιλιάς Φερδινάνδος και η βασίλισσα Ισαβέλλα της Ισπανίας, ο Μάρτιν Λούθηρος, ο Μπαρούχ Σπινόζα, ο Σαίξπηρ, ο Ρίτσαρντ Βάγκνερ, ο Αδόλφος Χίτλερ, ο Πρόεδρος Χάρι Τρούμαν, ο Πρόεδρος Τζον Φ Κένεντι, ο Έζρα Πάουντ, ο Τζέιμς Joyce, George Orwell, TS Eliot, Henry Ford, Charles Lindbergh, και ούτω καθεξής.

Ο Πρόεδρος Χάρι Σ Τρούμαν ανακοινώνει την κατάσχεση της χαλυβουργίας από την κυβέρνηση στις 8 Απριλίου 1952. Η ενέργειά του ήρθε μετά την κατάρρευση στη Νέα Υόρκη των συνδικαλιστικών διαπραγματεύσεων που είχαν σκοπό να αποτρέψουν μια απεργία χιλιάδων χαλυβουργών στις 8 Απριλίου. (AP Photo)

 

Στην πραγματικότητα, ο Πρόεδρος Χάρι Τρούμαν, ο οποίος αναγνώρισε το εβραϊκό κράτος του Ισραήλ την ημέρα της ίδρυσής του, έγραψε στο ιδιωτικό αδημοσίευτο προσωπικό του ημερολόγιο (ημερομηνία καταχώρισης 21 Ιουλίου 1947):

«Οι Εβραίοι δεν έχουν αίσθηση του μέτρου, ούτε έχουν καμία κρίση για τις παγκόσμιες υποθέσεις. Οι Εβραίοι, θεωρώ ότι είναι πολύ εγωιστές. Δεν τους νοιάζει πόσοι Εσθονοί, Λετονοί, Φινλανδοί, Πολωνοί, Γιουγκοσλάβοι ή Έλληνες δολοφονούνται ή κακομεταχειρίζονται ως εκτοπισμένοι [μεταπολεμικοί], εφόσον οι Εβραίοι τυγχάνουν ειδικής μεταχείρισης. Ωστόσο, όταν έχουν δύναμη –φυσική, οικονομική ή πολιτική– ούτε ο Χίτλερ ούτε ο Στάλιν έχουν τίποτα πάνω τους για σκληρότητα ή κακομεταχείριση του αουτσάιντερ».

Εν ολίγοις, σύμφωνα με τον Πρόεδρο Τρούμαν, οι Εβραίοι δεν είναι καλύτεροι από τον Χίτλερ ή τον Στάλιν, και αυτό το λήμμα έγινε δύο χρόνια μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, αφού η γνώση για τα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης ήταν γνωστή και ευρέως διαδεδομένη!!!

Ας ελπίσουμε ότι το σύντομο δοκίμιό μου εδώ θα αχρηστεύσει όποιον πίστευε ότι οι Εβραίοι ήταν ιδιαίτερα πρωτότυποι και προικισμένοι σε σύγκριση με τους μη Εβραίους. Όπως λέει το παλιό ρητό, «Αυτός που πληρώνει τον αυλητή (δηλαδή, ελέγχει τα Μέσα), αποκαλεί τη μελωδία (δηλαδή, σαλπίζει την εβραϊκή επιτυχία και περιθωριοποιεί ή αγνοεί τις ανακαλύψεις των Εθνών)!»

 

Ο Vaughn Klingenberg έχει μεταπτυχιακό στη Φιλοσοφία από το Πανεπιστήμιο Marquette όπου δίδαξε Λογική. Έζησε στην Ευρώπη. κυρίως την Πολωνία και την Αγγλία για δύο χρόνια και ταξίδεψε ευρέως σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή (παραμονή για ένα μήνα στο Ισραήλ). Οι τομείς ενδιαφέροντός του επικεντρώνονται στις συνωμοσίες. ιδιαίτερα εβραϊκές συνωμοσίες. Θεωρεί τον εαυτό του «συνωμοσιολόγο» –όχι θεωρητικό συνωμοσίας– καθώς και έναν Αληθινό του Ολοκαυτώματος– όχι αρνητή του Ολοκαυτώματος.

Έχει εκδώσει μόνος του δύο βιβλία για τον Shake-speare με το ψευδώνυμο «Odysseus Er»: Hamlet-Christ (μια ιουδαιο-χριστιανική ερμηνεία του Άμλετ) και Paradigm Shift: Shake-speare (ανάλυση του Εισαγωγικού Ποιήματος του Jonson στο Folio του 1623 που αποκαλύπτει το 17ο αυτί της Οξφόρδης ως τον αληθινό συγγραφέα του σώματος Shake-speare). Έχει επίσης γράψει ένα φυλλάδιο στο όνομά του για το Ολοκαύτωμα με τίτλο, The Big Lie: The Holocaust (An Introduction to the Greatest Fraud of the 20th Century).

Όλα τα έργα και τα βιβλία του βρίσκονται στην ιστοσελίδα του στο BooksByVk.org . –

Αρχεία VT του Vaughns (2016-2022)

Πηγή μετάφρασης

Πηγή πρωτότυπου ξενόγλωσσου κειμένου, εδώ

Προβολές : 613


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα