Ισραηλινοί: Ήρθε η ώρα για τον Τρίτο Ναό.

6 Μαΐου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,151
Μοίρασέ το

Jerusalem Post:  «Όταν χυθεί αίμα το Πάσχα και την Ανάσταση (των Χριστιανών), τότε θα κτιστεί ο Τρίτος Ναός»: «Με περισσότερους Χριστιανούς να έρχονται δίπλα στους Εβραίους και να παθιάζονται με την ανάγκη ανοικοδόμησης του Ναού στην Ιερουσαλήμ, έχουμε μια μοναδική ευκαιρία σήμερα»

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥΣ…..

ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ…

Ο Γέροντας Στέφανος Σέρβος (ή Στέφανος ο Καρουλίτης), μια πολύ σημαίνουσα προσωπικότητα της Ορθοδοξίας, είχε πει για την οικοδόμηση του τρίτου ναού:

«Όταν δείτε να κατασκευάζουν οι Εβραίοι τον ναό του Σολομώντα, πρέπει να ετοιμάσετε τρόφιμα για 3-4 χρόνια, και ιδιαιτέρως αλεύρι…

Προτού αρχίσουν την κατασκευή του ναού, δεν πρέπει να ετοιμάσετε.

Ο Κύριος θα επιτρέψει να κατασκευαστεί ο ναός μόνο πριν από το βέβαιο τέλος του κόσμου.

Πριν από αυτό, είναι αδύνατο να το πραγματοποιήσουν, γιατί σ’ αυτόν θα βασιλεύσει εκείνος ο δικός τους καταστροφικός κατ’ όνομα βασιλεύς, το όνομα του οποίου έχουν αρχίσει ήδη να τοποθετούν υπό τη μορφή του αριθμού 666 σε όλους που δεν βλέπουν ότι εξαιτίας του τους περιμένουν αιώνια βάσανα.

Αυτός ο καταστροφικός τους βασιλεύς θα καθίσει και στο δικό τους το κεφάλι και δεν θα μπορούν να τον διώξουν. Αυτό θα το πράξει ο Κύριος όταν θα έρθει για την καθολική Κρίση.

Προτού τελειώσει η ιστορία του κόσμου, θα συμβεί και ένα άλλο σημαντικό γεγονός, για το οποίο οι σύγχρονοι θεολογικοί συγγραφείς λίγα ή σχεδόν τίποτε δεν γράφουν.

Οι Εβραίοι θα στραφούν στον Κύριο Ιησού Χριστό και θα περάσουν στον χριστιανισμό. Φυσικά, όχι όλοι.

Πότε θα συμβεί αυτό; Ή κατά την εποχή του ίδιου του Αντίχριστου, όταν δουν στην πράξη ότι πλανήθηκαν με τον Αντίχριστο, ή πριν.

Αυτό θα μας το δείξει ο καιρός. Εδώ μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι αυτό θα συμβεί και τίποτε άλλο παραπέρα»…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Αν επιβεβαιωθούν όσα είχε προφητεύσει ο Γέροντας Στέφανος Σέρβος, τότε έχουμε μέλλον ως προς την οικοδόμηση του ναού του Αντιχρίστου… Μας περιμένουν όμως άλλα δεινά, με την έλευσή του…

 

Κάτι κινείται στα Ιεροσόλυμα…

Την Πέμπτη, το μέλος της Κνεσέτ (Εβραϊκή Βουλή), Itamar Ben-Gvir, ( ακροδεξιό κόμμα Εβραϊκή Δύναμη) εισήλθε στο Όρος του Ναού την 74η Ημέρα Ανεξαρτησίας του Ισραήλ. Κατά την επίσκεψή του, ο Μπεν-Γκβίρ, ανακοίνωσε την βούληση πολλών Εβραίων για την ανέγερση του τρίτου Ναού και είπε : «Ήρθε η ώρα να χτίσουμε μια εβραϊκή συναγωγή στο Όρος του Ναού».

Πριν ανέβει στο Όρος, ο Μπεν Γκβίρ τόνισε την σημασία της επίσκεψης στο Όρος του Ναού, γράφοντας : «Την 74η Ημέρα Ανεξαρτησίας του Ισραήλ, είναι σημαντικό οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι να θυμούνται ότι είμαστε ένα ανεξάρτητο έθνος».

Στο ίδιο πνεύμα η εβραϊκή έγκριτη εφημερίδα «Jerusalem Post», δημοσιεύει συνεχώς τον τελευταίο καιρό άρθρα σε σχέση με τον Τρίτο Ναό!

Ένα από αυτά έχει τίτλο «Όταν χυθεί αίμα το Πάσχα και την Ανάσταση (των Χριστιανών), τότε θα κτιστεί ο Τρίτος Ναός»: «Με περισσότερους Χριστιανούς να έρχονται δίπλα στους Εβραίους και να παθιάζονται με την ανάγκη ανοικοδόμησης του Ναού στην Ιερουσαλήμ, έχουμε μια μοναδική ευκαιρία σήμερα», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

 

Ένα άλλο, προχθεσινό, φέρει τίτλο «Μια χριστιανική άποψη του επερχόμενου Ναού», συνδέοντας εσκεμμένα την Καινή Διαθήκη με την ανάγκη ανοικοδόμησης του Τρίτου Ναού.

 

 

Όλα αυτά την ώρα που ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ Εβραίων και μουσουλμάνων και ΜΕΣΑ στο τέμενος Αλ Άκσα με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του κόσμου!

Ταυτόχρονα οι παλαιστινιακές αρχές ζήτησαν από τον ΟΗΕνα παρέμβει, ενώ το Ισραήλ βρίσκεται σε κόντρα και με την Ρωσία,η οποία έχει ζητήσει μέρος της παλαιάς πόλης να ανακηρυχτεί ρωσικό, την στιγμή που αλληλοκατηγορούνται με το εβραϊκό κράτος για τον Χίτλερ και την εμπλοκή Ισραηλινών μισθοφόρων στην Ουκρανία κατά των ρωσικών δυνάμεων.

Κάτι δείχνει να κινείται στα Ιεροσόλυμα…

Τα βίντεο εδώ και εδώ

Με απλά λόγια:

Η Ιερουσαλήμ, αλλιώς η «πόλη-λάφυρο» όπως την έχουν χαρακτηρίσει ιστορικοί, ανέκαθεν αποτελούσε το μεγαλύτερο αγκάθι στην πολυετή αραβο-ισραηλινική διένεξη. Το καθεστώς της πόλης εκκρεμεί εδώ και δεκαετίες χωρίς ορατή προοπτική επίλυσης.

Οι Παλαιστίνιοι που διεκδικούν ένα παλαιστινιακό κράτος χωρίς εποικισμούς ονειρεύονται την ανατολική Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσά τους.

Αντίθετα, οι Εβραίοι αντιτίθενται στο σχέδιο διχοτόμησης της «αιώνιας και αδιαίρετης» πόλης, που μεταξύ άλλων αποδίδει τεράστια οφέλη στην οικονομία.

Στην Ιερουσαλήμ, το μνημείο – σύμβολο του Ιουδαϊσμού και το ιερότερο σημείο λατρείας των Εβραίων όλου του κόσμου αποτελεί το Τείχος των Δακρύων, που βρίσκεται πάνω στο Όρος του Ναού, στο οποίο επιδιώκουν την ανοικοδόμηση του Τρίτου Ναού του Σολομώντα.

Αυτό ακριβώς το ενδεχόμενο φαντάζει ανήκουστο για τους απανταχού μουσουλμάνους!

Ο λόγος; Εκεί ακριβώς εφάπτεται και εκτείνεται ο τρίτος ιερότερος μουσουλμανικός τόπος μετά την Μέκκα και την Μεδίνα.

Πρόκειται για το λεγόμενο Χαράμ αλ Σαρίφ που στα αραβικά σημαίνει «ευγενές ιερό» με τον Θόλο του Βράχου που βρίσκεται στο κέντρο του Όρους του Ναού, στην περιοχή του εβραϊκού Δεύτερου Ναού. Εκεί λένε πως έλαβε χώρα ο μύθος της «θυσίας του Αβραάμ».

 

Προβολές : 1,151


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα