ΙΣΡΑΗΛ. ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ. & ΕΚΛΟΓΕΣ 2024.

ΙΣΡΑΗΛ. ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ. & ΕΚΛΟΓΕΣ 2024.

24 Νοεμβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:356
Μοίρασέ το

 

Ο Πόλεμος της Ουκρανίας τελείωσε και η Δύση έχει από τον εχθρό της – τη Ρωσία. Η παγκόσμια υποστήριξη για το κοσμικό Ισραήλ εξαπλώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας με έναν απατεώνα Νετανιάχου να θέτει σε κίνδυνο την εικόνα του ολογράμματος των Κοσμικών Ασκενάζι Καβαλιστών.

Τα θηρία ουρλιάζουν.

Οι εκλογές του 2024 θα είναι δηλητηριώδεις! Η δημοκρατία δεν θα ανακάμψει ποτέ.

Ο Μπόλτον ισχυρίζεται ότι η εκστρατεία του Τραμπ είναι «δηλητήριο».

Ο Economist ισχυρίζεται ότι το 2024 θα είναι δηλητήριο.

Ο Μπάιντεν λέει ότι ο Τραμπ απηχεί τον Χίτλερ.

Τα ψέματα του Τραμπ σημειώνουν απειλές, παρενόχληση και δηλητηριασμένο σκυλί.

Ο ΦΟΒΟΣ αφρίζει στα μανιασμένα στόματα των φιλελεύθερων μέσω της ενημέρωσης και των βάσεων του Rhino σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να παραιτηθεί από την ευθύνη για μια άθλια ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ οικονομική δυστοπία.

Τα ΜΜΕ είναι φρυγανισμένα. Παλεύοντας για ασήμαντους όρους, καταφεύγουν σε παιδικές  χαρές για νταήδες για να επικαλεστούν το τρίξιμο των δοντιών τους.

 

Οι καλύτερες αλήθειες περιλαμβάνουν:   Η νίκη της Αργεντινής στον Milei θα μπορούσε να ανατρέψει τον έλεγχο της Δύσης σε ολόκληρη τη Νότια Αμερική.

 

Ο Πόλεμος της Ουκρανίας τελείωσε και η Δύση έχει από τον εχθρό της – τη Ρωσία. Η παγκόσμια υποστήριξη για το κοσμικό Ισραήλ εξαπλώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας με έναν απατεώνα Νετανιάχου να θέτει σε κίνδυνο την εικόνα του ολογράμματος των Κοσμικών Ασκενάζι Καβαλιστών.

Τα θηρία ουρλιάζουν.

Η οικονομία της Αργεντινής είχε κάποια στιγμή παράλληλη με αυτήν της Αμερικής, αν και σε χαμηλότερο επίπεδο, μέχρι που το χρέος κατέρρευσε την αναπτυξιακή τροχιά με αποτέλεσμα μια αναδιάρθρωση χρέους για να επιβιώσει.

 

Τιμωρημένος από την Αμερική, ο πληθωρισμός κορυφώθηκε σχεδόν στο 55% το 2019 πριν η «Πανδημία» καταστρέψει τις παγκόσμιες οικονομίες. Ο σοσιαλιστής πρόεδρος, Φερνάντες, κατάφερε να αυξήσει τον πληθωρισμό στο 100%, να θεσμοθετήσει αυξήσεις φόρων, πάγωμα τιμών, χρεοκοπία και υπερβολικά υψηλά ποσοστά φτώχειας.

Ο Fernandez διοικούσε την Αργεντινή χρησιμοποιώντας τις ίδιες πολιτικές με τους Biden Handlers με τη ρητή εξουσία του Πάπα Φραγκίσκου. Φαίνεται ότι ο Πρόεδρος Milei σκοπεύει να αναθεωρήσει πλήρως την κυβέρνηση, μειώνοντας τη λοξή δομή εξουσίας της και επιστρέφοντας μια μορφή εθνικισμού μέχρι να μπορέσει να ανοικοδομηθεί η οικονομία.

Η έκθεση του Milei το 2014 στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ επιβεβαιώνεται ως αποκλεισμός του, ωστόσο, η αναφορά θα μπορούσε απλώς να είναι ένα δελτίο τύπου και τίποτα περισσότερο. Έχει καταγγείλει τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του 2030, τις εντολές για την κλιματική αλλαγή και τον πολιτιστικό μαρξισμό.

Σύμφωνα με το Jewish Chronicle, ο Milei διαβάζει την Τορά μέσα σε μια Σεφαραδίτικη Ραβινική Κοινότητα – σε αντίθεση με τους κοσμικούς Σιωνιστές. Στο τέλος, οι πράξεις του θα μιλήσουν.

Ο Economist έχει ήδη δηλώσει ότι η Καμπάλ των Ασκενάζι θα πολεμήσει σθεναρά αυτήν την αργεντίνικη μεταρρύθμιση.

Ο Λόιντ Όστιν έκανε ένα αιφνιδιαστικό ταξίδι στην Ουκρανία σήμερα για να επιβεβαιώσει την ανάγκη για στρατιωτική αναβάθμιση και να αποτρέψει την πιθανότητα πραξικοπήματος του Ζελένσκι από τον υπόλοιπο πληθυσμό.

 

Στρατιωτικοί αποστάτες έχουν κάνει μαζικά το προσκύνημα στη Ρωσία.

 

Ο Ώστιν διακηρύσσει απελπισμένα το Κίεβο ως ξεκάθαρη νίκη στον πόλεμο, επειδή η Ρωσία δεν μείωσε σε συντρίμμια, τονίζοντας ότι αυτό το μεγάλο επίτευγμα είναι το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει η Δύση ως πάρτι μέσω της ενημέρωσης.

 

Το γεγονός παραμένει ότι το Κίεβο δεν ήταν ποτέ ο στόχος της Ρωσίας, όπως όριζαν από την αρχή – τα Εργαστήρια Bioweapon, η Διπλωματία της Συμφωνίας του Μίνσκ και τα ναζιστικά ήταν το θέμα τους.

Παρά τη ναζιστική ιστορία του τάγματος Αζόφ της Ουκρανίας, ο Νετανιάχου του Ισραήλ υποστήριξε ανένδοτα τον Ζελένσκι στην υποστηρικτική από τη Δύση εισβολή κατά της Ρωσίας.

 

Αν και το Ισραήλ δεν παρείχε όπλα, είναι πιθανό να οφείλεται στις προληπτικές συνεχείς βομβαρδισμούς στη Γάζα και τη Δυτική Όχθη.

 

Ένα στρατιωτικό κόστος που θα μπορούσε να διατηρήσει την οικονομία του Ισραήλ σε σταθερότητα και χρέος.

Μετά το Παρθενικό Πραξικόπημα του 2014 στην Ουκρανία, 1,5 εκατομμύριο Ουκρανοί κατέφυγαν στη Ρωσία.

 

Επιπλέον 2,8 εκατομμύρια έχουν τραπεί σε φυγή από την εισαγωγή του 2022, αντιπροσωπεύοντας τον μεγαλύτερο προορισμό για τους πρόσφυγες. Ένας λόγος για τη Ρωσία δεδομένου του πληθυσμού που μειώνεται.

Η εκστρατεία δημοσίων σχέσεων του Νετανιάχου που παρουσιάζει εικόνες τεχνητής νοημοσύνης και ψευδείς ισχυρισμούς πέφτει σταδιακά.

 

Οι βιβλικές αναφορές που δικαιολογούν τη γενοκτονία των Παλαιστινίων Σημειών είναι αίρεση όταν εκτοξεύονται από τα κοσμικά στόματα των ειδωλολατρών.

 

Και έχει αποκαλυφθεί ένα βαθύ σχήμα που ΔΕΝ ήταν το σχέδιο παιχνιδιού που σκόπευαν οι Cabalists.

 

Η δημοτικότητα του Νετανιάχου στο Ισραήλ έχει πέσει κατακόρυφα σε μόλις 4% και οι ηγέτες σε όλο τον κόσμο τον καλούν να παραιτηθεί και να κατηγορηθεί ποινικά από το ΔΠΔ.

Αλλά το “εγώ” τροφοδοτεί τον Νετανιάχου και είναι σταθερός στο «δικαίωμά» του στη γενοκτονία.

Σύμφωνα με μια ανάλυση από το CSIS, Κέντρο Στρατηγικών Διεθνών Μελετών $, το Ισραήλ έχει τη δυνατότητα να «χάσει» τον πόλεμο λόγω ισχυρισμού του για τη δικαιολόγηση και της αποτυχίας δημοσίων σχέσεων.

 

Η καταστροφή των υποδομών στη Γάζα μοιάζει με σενάρια του τέλους του κόσμου. Η ανοικοδόμηση δεν είναι δυνατή.

 

Η προσπάθεια του Νετανιάχου να συγκεντρώσει τη συμπάθειά του κόσμου, συνεχίζει να θρυμματίζεται καθώς αναδύονται νέες αποκαλύψεις ότι οι Ισραηλινοί μπορούν να ευθύνονται για πολλούς, αν όχι τη συντριπτική πλειοψηφία των ισραηλινών θανάτων, καθώς χρησιμοποίησαν τον «βομβαρδισμό με χαλιά» του ελικοπτέρου Απάτσι» στο « και τον βομβαρδισμό της «Χαμάς». σήραγγες που υποτίθεται ότι φιλοξενούν τους Ισραηλινούς «ομήρους».

Η προσπάθεια να ισχυριστεί κανείς ότι οι στρατιώτες των Ισραηλινών Στρατών ήταν στην πραγματικότητα ο Χαμάς που φορούσαν στολές Ισραηλινών Στρατών αποδείχθηκε ψευδής.

 

Αντίθετα, το επίκεντρο είναι οι βάρβαρες σφαγές που πραγματοποιήθηκαν από το IDF.

 

Και οι απόπειρες δημοσίων σχέσεων της CIA/Mossad αποκαλύπτονται συνεχώς ως ψεύτικες.

 

Το τελικό αποτέλεσμα θα βρει το Ισραήλ αποξενωμένο από τα παγκόσμια έθνη και την κυβέρνηση των ΗΠΑ στο ίδιο επίπεδο, απομακρύνοντας περαιτέρω τις εκλογές από τους Δημοκρατικούς και τον φιλο-ισραηλινό ανεξάρτητο – τον ​​Κένεντι.

Η κυβέρνηση της Βραζιλίας ερευνά τον πρώην πρόεδρο Μπολσονάρο με την κατηγορία ότι παρενόχθησε μια φάλαινα ενώ οδηγούσε ένα τζετ σκι που χρονολογείται από τον περασμένο Ιούνιο.

 

Οι κατηγορίες προκύπτουν από μια καταγγελία της Human Rights Watch, μιας οργάνωσης του Σόρου που επιδιώκει την παρενόχληση – λοιπόν, όλων.

 

Η απάντηση του Μπολσονάρο, «η μόνη φάλαινα που δεν με συμπαθεί στην εσπλανάδα είναι αυτή στο υπουργείο»,  φέρεται να αναφέρεται στον Υπουργό Δικαιοσύνης της Βραζιλίας, Φλάβιο Ντίνο.

 

Πηγή

Προβολές : 356


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα