Ισχυρά μηνύματα ζωής, για όλους μας... Να είμαστε αφυπνισμένοι για την εργαλειοποίηση στη ζωή μας, ζει αναμεσα μας και συχνά, μας τρώει και τα σωθικά.

Ισχυρά μηνύματα ζωής, για όλους μας... Να είμαστε αφυπνισμένοι για την εργαλειοποίηση στη ζωή μας, ζει αναμεσα μας και συχνά, μας τρώει και τα σωθικά.

13 Απριλίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:386
Μοίρασέ το
Χριστίνα Μπογιατζή: “ΠΑΤΡΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ”

 

 

 

Μέσα από ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ, αναδεικνύονται τα στοιχεία εκείνα που υποδεικνύουν σε όλους μας τα λάθη της ανατροφής των παιδιών μας, αλλά και τα αρνητικά στοιχεία που συνυπάρχουν στον χαρακτήρα του καθενός μας τα οποία μπορούμε να μετατρέψουμε σε θετικά…

Κανείς μας δεν γεννήθηκε τέλειος και κανείς μας δεν διδάχθηκε τι σημαίνει να γίνεις γονιός… μια  ακόμη αδιαφορία της κρατικής αναλγησίας, που θα μπορούσε να ιδρύσει ΣΧΟΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ σε κάθε δήμο…

Ας διδαχθούμε από τα γραφέντα μιας παιδοψυχολόγου, έστω και μέσα από αυτό το τρομακτικό έγκλημα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΠΑΤΡΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ
Αυτά τα παιδιά ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ απο ΟΛΟΥΣ.
Προσέξτε τις λέξεις απο Ρ.Π. και συγγενικά πρόσωπα:
1.”Σου έχω στείλει την καλύτερη παρέα” (Προς την γιαγιά την αποθανούσα και παιδί της που πέθανε, η Ρ. κανονίζει παρέες για νεκρούς και ζωντανούς)
2.”Μου έκανες την τιμή να σε γεννήσω” (Παλι αυτή ειναι το ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ και το παιδί είναι το ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, η κτητική αντωνυμία ΜΟΥ δείχνει ποιος ειναι ο κυρίαρχος εδω).
3.”Να γιορτάσεις με τη Μαλένα εκεί και να προσεχεις τη ΤΖωρτζίνα εδώ” (Εντολές σε ένα πεθαμένο παιδί, του αφήνει και διακονήματα στην άλλη ζωή!)
4.”Οταν καποιος έχει τρία παιδια αλλά του έχει φύγει το ένα, είναι ακομα τρίτεκνος;” (Εργαλειοποίηση νεκρού παιδιού για ΕΠΙΔΟΜΑ! Εξίσωση παιδιού με ΧΡΗΜΑΤΑ και μαλιστα σε περίοδο υποτιθέμενου ΘΡΗΝΟΥ!)
5.”Σαν σήμερα ΣΟΥ εδωσα ζωή μικρή μου…” (Για Ιριδα που αντί να θρηνεί που πέθανε, γιορταζε τα 1α γενέθλια του νεκρού παιδιού της στα MEDIA!)
6. “Να πεθάνετε…” ειπε η Ρ.Π. Σε μία άμοιρη μάνα που είχε χασει το παιδί της κάνοντας τη λεγόμενη αντιστροφή (μηχανισμός άμυνας όταν δεν θέλει να δείξεις ποιος είσαι και δείχνεις το αντιθετο) και ετσι ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ενώ ήξερε πως η ίδια έχει φονικά έντστικτα στραμμένα στα παιδιά της.
7. Συμφωνα με μαρτυρία νοσηλευτή, όταν πέθανε η Ιριδα είπε η Ρ.Π. για τη Τζωρτζίνα πως τώρα θα ειναι καλύτερα γιατί την ζηλευε ουτως ή άλλως (Η τζωρτζίνα την αδερφή της).
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ μέσα απο ΠΡΟΒΟΛΕΣ και ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΕΣ.
Η ίδια ΖΗΛΕΥΕ την Ιριδα και προέβαλε στην Τζωρτζίνα αυτά που ήταν δικά της.
8. Η Δημητρα Πισπιρίγου ΕΠΙΣΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΕΙ ΠΑΙΔΙΑ όταν γράφει σε -υποτιθέμενη κατάσταση πένθους- “Μιλήστε εσείς ξερετε, να ΜΑΣ προσέχετε απο εκεί…” και τέτοιες αστοχίες σε ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.
Αλλη μία εργαλειοποίηση παιδιών.
9. Τωρα μαθαίνουμε πως η Ρ.Π. Μιλούσε στο κελλί στα παιδιά της σαν να ειναι ζωντανά. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;
Τωρα μήπως τα εργαλειοποιεί ως ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ σε έναν προιδεασμό μίας σχιζοτυπικής διαταραχής την οποία θα θελησει να επικαλεστεί στο μελλον;
10. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ: “Ευχαριστώ τη Τζωρτζίνα για τη δικαίωση”.
Αλλη μία εργαλειοποίηση του ΝΕΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ γιατί όταν χανεις παιδί απο την ίδια τη μάνα του (και δικη σου συζυγο), ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ!
Είσαι απλώς ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΟΣ και βράζεις απο ΟΡΓΗ αλλά και δικό σου θυμό που ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ!
11.Και το ΑΜΙΜΗΤΟ, το ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ..:ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ:
“Η Τζωρτζίνα έχει φέρει σε δύσκολη θέση τη ΡΟΥΛΑ”
Ενα νεκρο παιδί, ταλαιπωρημένο, βασανισμένο, που ακόμα και μετα θάνατον άφησε οδυρμό και μαρασμό ψυχής, ένα παιδί που βίωσε τη φρίκη του θανάτου άλλοτε ως βίωμα άλλοτε ως συναίσθημα και στο τέλος και τα δύο,
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΪ ΦΕΡΝΕΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ!!
12. Χαρίζονται τα αντικείμενα; ΓΙΑΤΙ;
Βάζεις τάμπλετ παιδιού μέσα στο φέρετρο; Γιατί;
Ειναι δυνατόν να τοποθετείς ένα ΑΨΥΧΟ ΠΡΑΓΜΑ με ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ;
Αν ηταν οντως το αγαπημένο της αντικείμενο, θα ηθελες να το κρατησεις ΕΣΥ όχι το παιδί. Δεν της εφτιαξες βαλίστα για μονοήμερη!
Εν κατακλείδι…Εργαλειοποιήθηκαν Π Α Ι Δ Ι Α, ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ, ΙΑΤΡΟΙ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, όλοι έγιναν αντικείμενα, όλοι λειτουργησαν προς όφελος μίας μοχθηρότητας πολλών διαταραχών προσωπικότητας που έδρασαν συλλογικά.
Τις εν λόγω διαταραχές θα τις αναλύσουν άλλοι όμως η ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.
Να είμαστε αφυπνισμένοι για την εργαλειοποίηση στη ζωή μας, ζει αναμεσα μας και συχνά, μας τρώει και τα σωθικά.
Μπογιατζή Χριστινα

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 386


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα