Ιωάννης Πέτρου: “Στο έγκλημα της Κύπρου … συμμετείχαν ΟΛΟΙ, αφού εάν η εθνική τραγωδία ήταν αποκλειστική υπαιτιότητα της «χούντας», προφανώς ο περίφημος «Φάκελος Κύπρος» θα είχε ανοίξει προ πολλού.” Κι ένας Χάρτης ΣΟΚ!!!  ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ...!!!

Ιωάννης Πέτρου: “Στο έγκλημα της Κύπρου … συμμετείχαν ΟΛΟΙ, αφού εάν η εθνική τραγωδία ήταν αποκλειστική υπαιτιότητα της «χούντας», προφανώς ο περίφημος «Φάκελος Κύπρος» θα είχε ανοίξει προ πολλού.” Κι ένας Χάρτης ΣΟΚ!!! ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ...!!!

22 Ιουλίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:453
Μοίρασέ το

 

 

Τουλάχιστον μέχρι τότε … ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ

Ο Ιωάννης Πέτρου, λέει την αλήθεια όπως ακριβώς και ο Νικόλαος Αργυρόπουλος, στο βιβλίο του ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ, που πάει για best seller…

ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ, και συμπληρώνω:

Τα σχέδια για την τουρκική κατάληψη και διχοτόμηση της Κύπρου, ήταν τουλάχιστον σαράντα χρόνια πριν, σχεδιασμένα από αυτούς που θέλουν ιδιοκτησία τους την Κύπρο, όπως και την Κρήτη, όπως και τη Θράκη… και το πρώτο τους βήμα ήταν η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΣΙΠΡΑ…

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ… ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΟΤΑΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ… 

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

20 ΙΟΥΛΙΟΥ …
… ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΕΝΘΟΥΣ
Ό,τι κι΄ αν λέγεται, ό, τι κι΄ αν ακούγεται, εκτιμώ ότι δεν είναι πολύ μακριά ακόμα η μέρα που η Τουρκία … η χώρα με το ποινικό μητρώο, θα πληρώσει βαρύ φόρο και σε αίμα (δυστυχώς και αθώων) και σε εδάφη, γιατί στη λογιστική της Ιστορίας χρωστάει πολλά …
Τουλάχιστον μέχρι τότε … ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ
(Σ.Σ Παρακαλώ ας αποφευχθούν «πολιτικά» σχόλια, γιατί στο έγκλημα της Κύπρου … συμμετείχαν ΟΛΟΙ, αφού εάν η εθνική τραγωδία ήταν αποκλειστική υπαιτιότητα της «χούντας», προφανώς ο περίφημος «Φάκελος Κύπρος» θα είχε ανοίξει προ πολλού. Ας το αφήσουμε λοιπόν κατά μέρος, μέχρι να έρθει το «πλήρωμα του χρόνου»)

 

Πηγή

Προβολές : 453


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα