Κάγκελο έμειναν οι καθολικοί από τις δηλώσεις του Πάπα Φραγκίσκου στην πλατεία του Αγίου Πέτρου

Κάγκελο έμειναν οι καθολικοί από τις δηλώσεις του Πάπα Φραγκίσκου στην πλατεία του Αγίου Πέτρου

27 Δεκεμβρίου, 2022 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,302
Μοίρασέ το

 

Από τη στιγμή που ο καρδινάλιος Jorge Bergoglio έγινε πάπας το 2013, «οι ειδικοί της καθολικής προφητείας» βγήκαν στα ερτζιανά, ισχυριζόμενοι ότι ο νέος Πάπας είναι ο «Πέτρος ο Ρωμαίος» και είναι η εκπλήρωση της «προφητείας του Αγίου Μαλαχία» ότι ο Φραγκίσκος θα είναι ο τελικός πάπας και το τέλος του κόσμου είναι κοντά.

 

>Κάγκελο έμειναν οι καθολικοί από τις δηλώσεις του Πάπα Φραγκίσκου στην πλατεία του Αγίου Πέτρου

Ή πολύ αφελείς, ή πολύ αδιάφοροι είναι οι Καθολικοί…

 

Είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν πως ο πάπας τους είναι ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ… ΔΗΛΑΔΗ, ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ;;;;

 

ΝΑΖΙΣΤΗΣ, είναι ΙΗΣΟΥΪΤΗΣ, είναι… τι άλλο περιμένατε να είναι αν όχι ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ;;;

 

Όλες του οι πράξεις και οι χειρονομίες, παραπέμπουν σε ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, είναι ενδεικτικό και των πράξεων και των χειρονομιών του…

 

Παραθέτουμε ατόφιο το άρθρο από τον ειδησεογραφικό οργανισμό newspunch: 
Κάγκελο έμειναν οι πιστοί στο κήρυγμα του Πάπα Φραγκίσκου όταν είπε σε ένα πλήθος 33.000 προσκυνητών από το ποίμνιό του στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στη Ρώμη, σπάζοντας αιώνες χριστιανικής παράδοσης, ότι οι σχέσεις με τον Ιησού είναι επικίνδυνες και επιβλαβείς, μια προσωπική, άμεση σχέση με τον Ιησού Χριστό πρέπει να να αποφευχθεί με κάθε κόστος. Και σαν να μην ήταν αρκετά ενοχλητικός αυτός ο λόγος, ο Φραγκίσκος συνέχισε με την εξίσου απαίσια διακήρυξη ότι «ο Ιησούς είναι ο Σατανάς»
Η ανεστραμμένη εκδοχή του Χριστιανισμού από τον Πάπα Φραγκίσκου προκαλεί σύγχυση για πολλούς, ωστόσο η εικόνα γίνεται ξεκάθαρη όταν καταλαβαίνεις ποιον πραγματικά υπηρετεί ο ποντίφικας. Ο Πάπας Φραγκίσκος με αυτό τον λόγο του πυροδότησε φόβους ότι είναι ένας παράνομος Πάπας με μια απαίσια ατζέντα.
Να θυμίσουμε ότι στο πρόσφατο παρελθόν ο Πάπας Φραγκίσκος ζήτησε «μία παγκόσμια κυβέρνηση» και μία «πολιτική εξουσία» στον κόσμο, υποστηρίζοντας ότι η δημιουργία της μίας παγκόσμιας κυβέρνησης είναι απαραίτητη για την καταπολέμηση ζητημάτων όπως η «κλιματική αλλαγή».
Μιλώντας στην εφημερίδα El Universo του Ισημερινού, ο Πάπας είπε ότι τα Ηνωμένα Έθνη δεν έχουν αρκετή δύναμη και πρέπει να τους παραχωρηθεί πλήρης κυβερνητικός έλεγχος «για το καλό της ανθρωπότητας».
Ανησυχητικά βλέπουμε πως οι παγκόσμιοι θρησκευτικοί ηγέτες αρχίζουν επίσης να συγκεντρώνονται ένας, ένας για να κηρύξουν από το ίδιο βήμα δίνοντας οδηγίες στο ποίμνιο τους να αποδεχτούν τα συστατικά στοιχεία της ενιαίας παγκόσμιας κυβέρνησης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.
Τώρα, ο Πάπας Φραγκίσκος αψηφά ενεργά τη Βιβλική γραφή εργαζόμενος για τη δημιουργία μιας «ενιαίας παγκόσμιας θρησκείας»
Το 2019, ο Πάπας Φραγκίσκος υπέγραψε μια ιστορική διαθήκη με ηγέτες των μεγάλων θρησκειών του κόσμου, ωθώντας μας πολύ πιο κοντά σε μια παγκόσμια θρησκεία, έναν από τους κύριους στόχους της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.
Σύμφωνα με το έγγραφο που συνέταξε ο Πάπας Φραγκίσκος και δημοσιεύτηκε στον επίσημο ιστότοπο του Βατικανού , όλες οι θρησκείες πρέπει να θεωρούνται ίσες και το Ισλάμ είναι τόσο αποδεκτό από τον Θεό αυτό όσο και ο Χριστιανισμός.
(Καθολική προφητεία)
Από τη στιγμή που ο καρδινάλιος Jorge Bergoglio έγινε πάπας το 2013, «οι ειδικοί της καθολικής προφητείας» βγήκαν στα ερτζιανά, ισχυριζόμενοι ότι ο νέος Πάπας είναι ο «Πέτρος ο Ρωμαίος» και είναι η εκπλήρωση της «προφητείας του Αγίου Μαλαχία» ότι ο Φραγκίσκος θα είναι ο τελικός πάπας και το τέλος του κόσμου είναι κοντά.
Σύμφωνα με τον Άγιο Μαλαχία, έναν Ιρλανδό άγιο που είχε προβλέψει σωστά τους προηγούμενους 111 πάπες πριν από την ονομασία του 112ου Πάπα, «Πέτρος ο Ρωμαίος» θα ήταν ο αντίχριστος.
Μετά υπάρχει το Νο. 112. Σύμφωνα με τον Άγιο Μαλαχία: «Στον ακραίο διωγμό της Αγίας Ρωμαϊκής Εκκλησίας, θα καθίσει? ο Πέτρος ο Ρωμαίος, που θα θρέψει τα πρόβατα σε πολλές θλίψεις. Όταν τελειώσουν, η πόλη των επτά λόφων θα καταστραφεί, και ο φοβερός δικαστής θα κρίνει τον λαό του στο τέλος.”
Σημείο αναφοράς είναι πως ο πάπας φραγκίσκος δήλωσε ότι ετοίμασε την παραίτηση του και θα υποβληθεί πιθανόν μέσα στο 2023. Ποιος θα είναι άραγε ο αντικαταστάτης του. Μήπως ο αντίχριστος;
Πηγή: newspunch.com

 

Πηγή

Προβολές : 1,302


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα