Κάθετη κλιμάκωση: Πυρηνική συμφωνία Ρωσίας-Λευκορωσίας! Πυρηνικοί πύραυλοι εναντίον ευρωπαϊκών χωρών!

Κάθετη κλιμάκωση: Πυρηνική συμφωνία Ρωσίας-Λευκορωσίας! Πυρηνικοί πύραυλοι εναντίον ευρωπαϊκών χωρών!

17 Φεβρουαρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:211
Μοίρασέ το

 

Απελάθηκε ο Αναπληρωτής Πρέσβης των ΗΠΑ στη Μόσχα

Όπως είχαμε πει, αλλάζουν όλα για την Ευρώπη… Ρωσία και Λευκορωσία κινούνται προς τάχιστα για νέο “Ενωσιακό Καθεστώς” με εκτεταμένη πυρηνική αποτροπή.

Ο Ε.Μακρόν το γνωρίζει γι αυτό και ζήτησε να καταργηθεί ο Ιδρυτικός Νόμος ΝΑΤΟ-Ρωσίας.

 

 

 

 

 

Μπορούμε επιτέλους να συνειδητοποιήσουμε, πως στο τραπέζι των πολιτικών σκοπιμοτήτων, όλα είναι πιθανά, ακόμα και ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα;;;

Γερμανία και ΝΑΤΟ, σέρνουν το παιχνίδι του πολέμου σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, με το ΒΑΘΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΣΕ ΕΝΑ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.

ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΗΚΕΙ ΩΣ ΑΠΟΙΚΙΑ, ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ … ΙΣΡΑΗΛ.

Και μην ξεχνάτε πως ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗΣ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΟΥΣ ΚΛΙΚΑΣ.

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Κατά πάγια ρωσική πρακτική, ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, Α.Λουκασένκο, εξαπέλυσε “βόμβα” προετοιμάζοντας το έδαφος για την άφιξη πυρηνικών πυραύλων στην χώρα του.

Nα σημειωθεί πως δεν μιλάμε για βαλλιστικά συστήματα Iskander-M που μπορεί να φέρουν και πυρηνική κεφαλή.

Οι εξελίξεις δικαιώνουν απόλυτα το WarNews247 για όσα έγραφε εδώ και ημέρες.

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας ανακοίνωσε πως έχει δώσει το “πράσινο φως” για την “ανάπτυξη πυρηνικών όπλων στο έδαφος της χώρας του αν κριθεί αναγκαίο από τους στρατιωτικούς της χώρας του (και την Ρωσία)”!

Και πως άλλωστε να μην εγκρίνει τέτοια ενέργεια αφού ο ίδιος το ζήτησε προ ημερών από τον Β.Πούτιν!

Αυτό σημαίνει πως η Λευκορωσία θα αποκηρύξει το Μνημόνιο της Βουδαπέστης, θέτοντας τέλος στην ουδετέροτητα της χώρας και στο καθεστώς απο-πυρηνικοποίησης που ίσχυε μέχρι τώρα.

Όπως είχαμε πει, αλλάζουν όλα για την Ευρώπη… Ρωσία και Λευκορωσία κινούνται προς τάχιστα για νέο “Ενωσιακό Καθεστώς” με εκτεταμένη πυρηνική αποτροπή. Ο Ε.Μακρόν το γνωρίζει γι αυτό και ζήτησε να καταργηθεί ο Ιδρυτικός Νόμος ΝΑΤΟ-Ρωσίας.

Παράλληλα ο Λουκασένκο μας επιβεβαίωσε και πάλι καθώς όπως είπε “ρωσικές δυνάμεις και S-400 θα παραμείνουν στην χώρα”.

 

Ο Λουκασένκο κάνει την εισαγωγή: Πυρηνικά όπλα αν…

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο σε δηλώσεις του ανέφερε ότι δεν θα φύγει ποτέ από την προεδρία της Λευκορωσίας, εάν η Δύση δεν σταματήσει τις ενέργειες για να τον ανατρέψει.

«Αν χρειαστεί (…) θα αναπτύξουμε όχι μόνο πυρηνικά όπλα, αλλά και υπερπυρηνικά όπλα, πολλά υποσχόμενα όπλα (σσ τι θα του δώσουν οι Ρώσοι;), προκειμένου να υπερασπιστούμε το έδαφός μας», δήλωσε ο Α.Λουκασένκο, σύμφωνα με τα λευκορωσικά ΜΜΕ.

 

Αυτό μπορεί να συμβεί αν ληφθούν «ανόητα μέτρα» από τους «αντιπάλους» της Λευκορωσίας, συμμάχου της Ρωσίας στην κρίση με τη Δύση για το θέμα της Ουκρανίας, δήλωσε ο Λουκασένκο.

«Αν δεν υπάρξουν απειλές από μη φιλικές χώρες εναντίον της Λευκορωσίας, δεν θα υπάρχει ανάγκη για πυρηνικά όπλα εδώ για εκατό χρόνια», πρόσθεσε.

Αξίζει να τονίζουμε πως ο Λευκορώσος ηγέτης μισεί την Πολωνία όπου στήνεται “mega” αμερικανική βάση συνεπώς η απειλή υφίσταται… και τα πυρηνικά έχουν “κλειδώσει”.

Η απειλή υφίσταται και για έναν ακόμη λόγο: Γιατί σύντομα Ρωσία και Λευκορωσία θα επιτεθούν στην Ουκρανία συνεπώς χρειάζεται πυρηνική αποτροπή καθώς συνορεύει με το ΝΑΤΟ.

“Θα αναγνωρίσω Ντονέτσκ και Λουχάνσκ”

Ο Λευκορώσος ηγέτης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της αναγνώρισης της ανεξάρτητης δημοκρατίας του Ντόνετσκ και του Λουχάνσκ .

«Θα αποφασίσουμε από κοινού με τον Πούτιν για το πώς θα πράξουμε ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα τα συμφέροντα της Ρωσίας και της Λευκορωσίας», ανέφερε.

Ο Λουκασένκο είπε επίσης ότι η Λευκορωσία εξετάζει το ενδεχόμενο να αγοράσει αντιαεροπορικά ρωσικά συστήματα S-400 ώστε να τους τοποθετήσει κοντά στην πρωτεύουσα Μινσκ.

Τέλος σημείωσε πως η Λευκορωσία θα κρατήσει ένα μεγάλο μέρος του στρατιωτικού εξοπλισμού που έφερε η Ρωσία.

 

Η Μόσχα απέλασε τον αναπληρωτή πρέσβη των ΗΠΑ

Η αμερικανική πρεσβεία στην Ρωσική Ομοσπονδία ανακοίνωσε πως o αναπληρωτής πρέσβης των ΗΠΑ Μπαρτ Γκόρμπαν απελάθηκε από την Ρωσία, αλλά δεν έγιναν άμεσα σαφείς οι λόγοι της απέλασης του.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Ρωσία απέλασε τον αναπληρωτή επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματικής αποστολής Μπαρτ Γκόρμαν, ο οποίος ήταν ο δεύτερος στην ιεραρχία της πρεσβείας και βασικό μέλος της ομάδας της», αναφέρεται σε δήλωση της αμερικανικής πρεσβείας.

Οι ΗΠΑ εξετάζουν διάφορες εκδοχές για να απαντήσουν στην κίνηση αυτή της Ρωσίας, δήλωσε η πρεσβεία προς το πρακτορείο TASS.

«Ο Ρώσος αναπληρωτής πρέσβης έφυγε πρόσφατα στο πλαίσιο μιας εναλλαγής, καθώς η θητεία του έληξε τον Ιανουάριο. Οι ενέργειες της Ρωσίας κατά του αναπληρωτή πρέσβη των ΗΠΑ ήταν αδικαιολόγητες, θεωρούμε πως η κίνηση αυτή επιβαρύνει τις σχέσεις και διερευνούμε πιθανές επιλογές για απάντηση», δήλωσε η αμερικανική διπλωματική αποστολή.

Η πρεσβεία υποστηρίζει ότι η βίζα που διέθετε ο αναπληρωτής επικεφαλής της διπλωματικής αποστολής εξακολουθούσε να είναι σε ισχύ.

«Η θητεία του αναπληρωτή πρέσβη Γκόρμπαν δεν είχε ακόμη λήξει: είχε ακόμη βίζα σε ισχύ και βρισκόταν στη Ρωσία για λιγότερο από τρία χρόνια» δήλωσε η αμερικανική πρεσβεία.

 

Πηγή

Προβολές : 211


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα