Κάθοδος Κασιδιάρη και πρόκληση στους Αρεοπαγίτες...” Όποιος από αυτούς δεν επιτρέψει την κάθοδο του κόμματος στις εκλογές, θα διαπράξει το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας που τιμωρείται με ισόβια».

Κάθοδος Κασιδιάρη και πρόκληση στους Αρεοπαγίτες...” Όποιος από αυτούς δεν επιτρέψει την κάθοδο του κόμματος στις εκλογές, θα διαπράξει το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας που τιμωρείται με ισόβια».

26 Απριλίου, 2023 28 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:912
Μοίρασέ το

 

 

Υποψήφιος με τους «Έλληνες» θα είναι ο Η.Κασιδιάρης! – «Όποιος δικαστικός εμποδίσει την κάθοδό μας στις εκλογές διαπράττει εσχάτη προδοσία»!

Πρόεδρος του κόμματος θα είναι ο ταξίαρχος Δημήτριος Χατζηλιάδης

Ας ξεκαθαρίσουμε δυο τρία βασικά στοιχεία:
1. Συνταγματικά, έχει κάθε δικαίωμα να κατέλθει στις εκλογές, από τη στιγμή που δεν έχει τελεσίδικη καταδίκη.
2. Πατώντας ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, πάνω στον Κασιδιάρη, πέρασε διατάξεις που στο μέλλον θα αποκλείουν οποιαδήποτε αντισυστημική πολιτική φωνή αποτελεί απειλή για ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.
3. Όταν ήταν στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ο Κασιδιάρης, ως κόμμα, αλλά και ως πρόσωπο, έδωσαν πολλά στοιχεία στο ΣΥΣΤΗΜΑ για να τους κυνηγήσει…
Και μόνο η δήλωση του Μιχαλολιάκου τρεις μέρες πριν τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 περί ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ, θα έπρεπε να αποτελέσει την ανεξαρτοποίηση του Κασιδιάρη… άρα, αρχίστε να σκέπτεστε τι παίζεται…
4. Όταν ισχυρίζεσαι πως θέλεις να πολεμήσεις ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ και κατεβαίνεις στις εκλογές με τους ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ τότε ή τον εαυτό του κοροϊδεύει το κάθε κόμμα και ο κάθε πολιτικός αρχηγός και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Κασιδιάρης, ή ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.
5. Στην περίπτωση που ΔΕΝ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΘΟΔΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΟΙ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ, έχετε σκεφθεί τι μπορεί να συμβεί;;;
ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟ;;;
ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΩΝ;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ;;;
Υ.Γ.2. Το καταστατικό του ΚΚΕ, το έχει διαβάσει κανείς;;; ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ… ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; Εδώ σας θέλω, γατόνια μου…
Υποψήφιος με τους «Έλληνες» θα είναι ο Η.Κασιδιάρης! – «Όποιος δικαστικός εμποδίσει την κάθοδό μας στις εκλογές διαπράττει εσχάτη προδοσία»!

Την κάθοδό του στις προσεχείς εκλογές με το κόμμα «Έλληνες» ανακοίνωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κρατούμενου πρώην βουλευτή, πρόεδρος του κόμματος θα είναι ο ταξίαρχος Δημήτριος Χατζηλιάδης.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε στους δικαστές του Αρείου Πάγου ότι όποιος από αυτούς δεν επιτρέψει την κάθοδο του κόμματος στις εκλογές, «θα διαπράξει το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας που τιμωρείται με ισόβια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα είμαι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών με το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» με πρόεδρο τον καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, ταξίαρχο Δημήτριο Χατζηλιάδη.

Πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες στηρίζουν αυτήν την στιγμή αποδεδειγμένα το κόμμα μας.

Έχουμε υποχρέωση απέναντί τους να δώσουμε τη μεγάλη πολιτική και νομική μάχη μέχρι το τέλος.

Όποιος επίορκος Κυβερνητικός ή Δικαστικός παράγοντας επιχειρήσει να στερήσει παρανόμως τα πολιτικά δικαιώματα μισού εκατομμυρίου Ελλήνων και να καταργήσει τις ελεύθερες εκλογές, θα διαπράξει το Κακούργημα της εσχάτης προδοσίας που τιμωρείται με ισόβια.»

 

 

Πηγή

Προβολές : 912


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα